|
|
Stranica: 142/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 16:59 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa zar se ostala siromastina ne vraca?
Eventualno u penziji a djeca im gore i još govore djeci da se slučajno ne vraćaju, a ovdje ljudima pričaju da su budale ako ne sele. Pa penzija je kraj karijere za obicnog covjeka jel tako? Svaki nogometas bi mogao igrati u nekom hrvatskom klubu normalno zivjeti ili jos bolje pridonositi hrvatskom nogometu pa da 10 hrvatskih klubova bude u vrhu. Oni to ne rade Nogometasi su izdajice Obavezno im naravno oduzeti svu imovinu u HR
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa zar se ostala siromastina ne vraca?
Eventualno u penziji a djeca im gore i još govore djeci da se slučajno ne vraćaju, a ovdje ljudima pričaju da su budale ako ne sele. I tko će na kraju dočekat Ruse?
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:00 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: dalate2020 je napisao/la:
Da ponovim:
Ti si do jucer pozivao na zabranu lijecenja i na dizanje vojske protiv pola hrvatskoga naroda koji se nije dao ucijeniti cijepivom i ti si uzimas za pravo upotrijebiti rijec izdajnik? Odi pred ogledalo.
A sada jos oduzimas i ljudima imovinu. Junak nema sto.
Ne, nego onda dodju klauni i pozivaju na progon vlastitoga naroda, zabranu lijecenja i dizanje vojske na vlastiti narod ako se ne cijepis. I onda takvi nekome govore o izdajnistvu. Kakve veze veleizdaja iseljavanja ima s koronom? Korona je stvarnost. Imam smrtne slučajeve u obitelji od korone kao i ljude koji su jedva preživili u bolnici, na granici smrti bili, istovremeno cijepljeni se nisu ni razbolili. Rusko ministarstvo zdravstva kao i svi liječnici upozoravali na koronu i pozivali na cijepljenje, kao i kineski i iranski i sjevernokorejski liječnici. Dakle ne samo zapadni. I onda dođu klauni koji se uopće ne razumiju u zdravstvo i medicinu i prosvjeduju da korona ne postoji, da je to laž slušajući Pernara i slične po youtubu i facebooku.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:01 |
|
|
Da ponovim:
Ti si do jucer pozivao na zabranu lijecenja i na dizanje vojske protiv pola hrvatskoga naroda koji se nije dao ucijeniti cijepivom i ti si uzimas za pravo upotrijebiti rijec izdajnik? Odi pred ogledalo.
Ne, nego onda dodju klauni i pozivaju na progon vlastitoga naroda, zabranu lijecenja i dizanje vojske na vlastiti narod ako se ne cijepis. I onda takvi nekome govore o izdajnistvu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:10 |
|
|
Ovo da su naši gazde otpad je istina, i tu je ključna stvar zabraniti uvoz jeftine strane radne snage pa neka stoka propadne ako žele preko tuđih leđa 3. trokatnicu, 6. đipa i 16. stan i apartman na moru. Samo je u HB poglavito SB to problem jer su Muje na sve strane. Ali evo što se vi pošteni i uspješni kojima je majka Njemačka sve dala ne angažirate i ne promijenite nešto? Ne morate promijeniti svijet, pokrenite nešto u svom selu/ gradiću, zadržite par mladih obitelji, kad bi svaki od vas iz tog njemačkog raja na zemlji to napravio bila bi Herceg Bosna do Tokija a ne bismo srljali prema nuli.
Nego je to sindrom svakog Hrvata, dok nema kuka žuga nitko mu ne valja, sve lopovi profiteri, a ako kojim slučajem dođe do nečega onda postane isti takav use nase podase kakvome je do jučer lajao, iz čega proizlazi da je jedini razlog što je uopće lajao ljubomora što on nije bio od starta taj ćaćin sin tajkun.
Od tolike dijaspore i pojedinaca koji stvarno jesu uspješni nitko ništa.
Kakav narod takva i vlast i gazde i država i sistem i sve ostalo.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:30 |
|
|
Planina je napisao/la: Samo je u HB poglavito SB to problem jer su Muje na sve strane.
Gdje su muje? Otišli u Eu, sve izdajnici k'o i ovi naši.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:39 |
|
|
Planina je napisao/la: Ovo da su naši gazde otpad je istina, i tu je ključna stvar zabraniti uvoz jeftine strane radne snage pa neka stoka propadne ako žele preko tuđih leđa 3. trokatnicu, 6. đipa i 16. stan i apartman na moru. Samo je u HB poglavito SB to problem jer su Muje na sve strane. Ali evo što se vi pošteni i uspješni kojima je majka Njemačka sve dala ne angažirate i ne promijenite nešto? Ne morate promijeniti svijet, pokrenite nešto u svom selu/ gradiću, zadržite par mladih obitelji, kad bi svaki od vas iz tog njemačkog raja na zemlji to napravio bila bi Herceg Bosna do Tokija a ne bismo srljali prema nuli.
Nego je to sindrom svakog Hrvata, dok nema kuka žuga nitko mu ne valja, sve lopovi profiteri, a ako kojim slučajem dođe do nečega onda postane isti takav use nase podase kakvome je do jučer lajao, iz čega proizlazi da je jedini razlog što je uopće lajao ljubomora što on nije bio od starta taj ćaćin sin tajkun.
Od tolike dijaspore i pojedinaca koji stvarno jesu uspješni nitko ništa.
Kakav narod takva i vlast i gazde i država i sistem i sve ostalo. Nikakav Njemacka nije raj na zemlji, niti je svatko tko ode bogat i uspjesan. To su price za malu djecu. Bas bajke za djecu. Kao sto je netocno da je svatko tko negdje odseli sebicni izdajnicki materijalist, a svatko tko ostane ili se vrati dobrocudna nesebicna Hrvatina. Cesto banaliziras, uopcavas. Nije tocno da svaki Hrvat koji financijski stane na noge postane u se na se poda se. Masa ih postane - da, to jeste tocno, a masa ih ostane kakvi su i bili. To je barem moje iskustvo, obicna cinjenica.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:44 |
|
|
Da ponovim:
A sada jos oduzimas i ljudima imovinu. Junak nema sto. Kakve veze veleizdaja iseljavanja ima s koronom?Korona je stvarnost. Imam smrtne slučajeve u obitelji od korone kao i ljude koji su jedva preživili u bolnici, na granici smrti bili, istovremeno cijepljeni se nisu ni razbolili. Rusko ministarstvo zdravstva kao i svi liječnici upozoravali na koronu i pozivali na cijepljenje, kao i kineski i iranski i sjevernokorejski liječnici. Dakle ne samo zapadni. I onda dođu klauni koji se uopće ne razumiju u zdravstvo i medicinu i prosvjeduju da korona ne postoji, da je to laž slušajući Pernara i slične po youtubu i facebooku. Manipuliras, izdaja nema nikakve veze s koronom. Tvoje pozivanje na ukidanje lijecenja (?!?!) polovici Hrvata i okretanje hrvatske vojske na necijepljene Hrvate - je izdaja. Politika zabrane lijecenja svakome tko je necijepljen bi opustosila Hrvatsku i HB vise nego korona i iseljavanje zajedno. I ti pricas o izdaji?
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 17:59 |
|
|
Da ponovim:
Kakve veze veleizdaja iseljavanja ima s koronom? Korona je stvarnost. Imam smrtne slučajeve u obitelji od korone kao i ljude koji su jedva preživili u bolnici, na granici smrti bili, istovremeno cijepljeni se nisu ni razbolili. Rusko ministarstvo zdravstva kao i svi liječnici upozoravali na koronu i pozivali na cijepljenje, kao i kineski i iranski i sjevernokorejski liječnici. Dakle ne samo zapadni. I onda dođu klauni koji se uopće ne razumiju u zdravstvo i medicinu i prosvjeduju da korona ne postoji, da je to laž slušajući Pernara i slične po youtubu i facebooku. Haha koji manipulator... Kaze: "Korona je stvarnost." Naravno da je korona stvarnost. Kao sto je stvarnost i tvoje pozivanje na ukidanje lijecnicke pomoci tolikim necijepljenim Hrvatima. Da ne nabrajam dalje sto si pisao dok je ludilo trajalo. I ti pricas o izdajnistvu?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kakve veze veleizdaja iseljavanja ima s koronom? Korona je stvarnost. Imam smrtne slučajeve u obitelji od korone kao i ljude koji su jedva preživili u bolnici, na granici smrti bili, istovremeno cijepljeni se nisu ni razbolili. Rusko ministarstvo zdravstva kao i svi liječnici upozoravali na koronu i pozivali na cijepljenje, kao i kineski i iranski i sjevernokorejski liječnici. Dakle ne samo zapadni.
I onda dođu klauni koji se uopće ne razumiju u zdravstvo i medicinu i prosvjeduju da korona ne postoji, da je to laž slušajući Pernara i slične po youtubu i facebooku. sve da je sve što si naveo istina, tvoji pozivi da e diže vojska na ljude su umobolni kao što vidimo, cijepljenje nigdje nije zaustavilo koronu, prema tome ono je osobni izbor
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:29 |
|
|
divizija je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Kakve veze veleizdaja iseljavanja ima s koronom? Korona je stvarnost. Imam smrtne slučajeve u obitelji od korone kao i ljude koji su jedva preživili u bolnici, na granici smrti bili, istovremeno cijepljeni se nisu ni razbolili. Rusko ministarstvo zdravstva kao i svi liječnici upozoravali na koronu i pozivali na cijepljenje, kao i kineski i iranski i sjevernokorejski liječnici. Dakle ne samo zapadni.
I onda dođu klauni koji se uopće ne razumiju u zdravstvo i medicinu i prosvjeduju da korona ne postoji, da je to laž slušajući Pernara i slične po youtubu i facebooku. sve da je sve što si naveo istina, tvoji pozivi da e diže vojska na ljude su umobolni kao što vidimo, cijepljenje nigdje nije zaustavilo koronu, prema tome ono je osobni izbor A osim sto su umobolni su - veleizdajnicki. Covjek koji je do jucer iz dana u dan pozivao na dizanje vojske, ukidanje prava, zabranu lijecenja ogromnome dijelu svoga naroda, Hrvaticama i Hrvatima, a to bi preko noci opustosilo Hrvatsku kao 100 godina korone i iseljavanja zajedno, e takav se nadje pricati o izdajnistvu???? To je lakrdija.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:32 |
|
|
Ja shvacam nezadovoljstvo mnogim procesima. Ni meni se mnogo toga ne svidja. Ali tako lako pasti u pomracenje uma...
Samo da je vama svima koji ste puni brzopoteznih rjesenja, samo da vam je dati vlast na godinu dana...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:35 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: OK, dakle na osobnoj razini sam u pravu. . ja ne znam što ti uopće tvrdiš da b se mogao složiti ili ne složiti s tobom. Postovi ti nemju logičku koheziju i iz njih nije uoće jasno što želiš reći. ja ti tvrdim ono što je notorno, ko je otišao iz Hvrtaske ne igra više za hrvatski tim. Jednostavno ni potres ni poplava ni suša u Hrvatskoj njega ne pogađa, ne pogađaju ga hrvatske nesreće, potomci mu neće bit Hrvati ni govoriti hrvatski. istina i Bog ne igraju ni mnogi koji su ostali ,ali to ne mijenja gornju rečenicu i njenu točnost dalate2020 je napisao/la: Ali i ovo sto si napisao s nacionalne perspektive je opet sve netocno.
Strasno si pristrasan ovdje zato se i uvaljujes u protuslovlje sa svime ostalim sto si do sada napisao o Ukrajini (kad vec navodis taj primjer). Do sada si redovito Ukrajince nazivao zapadnjackim slugama, izdajicama samih sebe i svih nas, topovskim mesom Zapada protiv Rusije, izmisljenom nacijom, negativcima, da Ukrajina NIJE njihova djedovina nego sovjetski poklon, da su nikakva nacija, izmisljeni, umjetni, oni koji protiv Rusije pomazu same sile zla itd. . ti vidiš protuslovlje jer emocionalno promatraš stvari. ja sam Ukrajinu naveo kao usporedivi primjer učnka odlaska na neku državu. i u ratu i u miru je isto, odlazak je dezerterstvo. naravno da su Ukrajinci topovsko meso i izmišljena nacija, ali onaj tko ovih dana ode iz Ukrajine izdao je Ukrajinu. Druga je stvar to je to po meni dobro, izdati lenjinovsku sprdačinu. Što se djedovine tiče, Ukrjincima to Novorusija nije. To je poklon ruskih careva i Lenjina, koji se vraća vlasnicima
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:42 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Ja shvacam nezadovoljstvo mnogim procesima. Ni meni se mnogo toga ne svidja. Ali tako lako pasti u pomracenje uma...
Samo da je vama svima koji ste puni brzopoteznih rjesenja, samo da vam je dati vlast na godinu dana... osobno ne zagovaram nikakva brzopleta rješenja. podržavam porez na prazne nekretnine, i to nebitno ko je vlasnik i di je. ali ovdje prije svega pišem da bi suočio dijasporaše s HLADNOM ISTINOM: odlazak je odricanje od hrvatstva. to je prelazak u drugi tim. Nema tu veze što @rika i divizija misle o tome, to je jednostanvo hladna realnost. Ko ode iz Hrvatske ni jedan praunuk mu neće hrvatski pričati ni ovdje doć češće od Šveđanina koji ljetuje u Novigradu Istarskom. I imovinu će prodat, ako je ne uspije rentat turistima. To vam je istina, makar vam bila gorka.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 18:46 |
|
|
Izdao sam, morao sam, grlim noću hladne jastuke
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 19:09 |
|
|
divizija je napisao/la: dalate2020 je napisao/la: OK, dakle na osobnoj razini sam u pravu. . ja ne znam što ti uopće tvrdiš da b se mogao složiti ili ne složiti s tobom. Postovi ti nemju logičku koheziju i iz njih nije uoće jasno što želiš reći.ja ti tvrdim ono što je notorno, ko je otišao iz Hvrtaske ne igra više za hrvatski tim. Jednostavno ni potres ni poplava ni suša u Hrvatskoj njega ne pogađa, ne pogađaju ga hrvatske nesreće, potomci mu neće bit Hrvati ni govoriti hrvatski. istina i Bog ne igraju ni mnogi koji su ostali ,ali to ne mijenja gornju rečenicu i njenu točnost dalate2020 je napisao/la: Ali i ovo sto si napisao s nacionalne perspektive je opet sve netocno.
Strasno si pristrasan ovdje zato se i uvaljujes u protuslovlje sa svime ostalim sto si do sada napisao o Ukrajini (kad vec navodis taj primjer). Do sada si redovito Ukrajince nazivao zapadnjackim slugama, izdajicama samih sebe i svih nas, topovskim mesom Zapada protiv Rusije, izmisljenom nacijom, negativcima, da Ukrajina NIJE njihova djedovina nego sovjetski poklon, da su nikakva nacija, izmisljeni, umjetni, oni koji protiv Rusije pomazu same sile zla itd. . ti vidiš protuslovlje jer emocionalno promatraš stvari. ja sam Ukrajinu naveo kao usporedivi primjer učnka odlaska na neku državu. i u ratu i u miru je isto, odlazak je dezerterstvo. naravno da su Ukrajinci topovsko meso i izmišljena nacija, ali onaj tko ovih dana ode iz Ukrajine izdao je Ukrajinu. Druga je stvar to je to po meni dobro, izdati lenjinovsku sprdačinu. Što se djedovine tiče, Ukrjincima to Novorusija nije. To je poklon ruskih careva i Lenjina, koji se vraća vlasnicima Tocno. Postovi mi nemaju logicku koheziju zato sto sam sazeo tvoj stav oko rata u Ukrajini - koji nema logicku koheziju. Drugacije nije moglo ni biti. Upravo sam to i zelio pokazati. Znas ti itekako sto ja tvrdim, a evo ako slucajno i ne znas sad ces saznati. Tvrdio si u milijun postova da oni koji pod Zelenskim ratuju protiv Rusa, ratuju na strani Sila Tame - Zapada (cinjenica) i da time izdaju sami sebe. Onaj koji kao Ukrajinac ratuje protiv Rusa dugorocno potkopava vlastitu naciju i time vrsi IZDAJU I SEBE I UKRAJINE, a radi za masonsko ove one interese (pisao si doslovce da je svo zlo svijeta na strani Ukrajine, dakle to je strana za koju igraju Ukrajinci). Ukrajinski bi interes po tebi bio slom Zapada i prozapadnih strana u Ukrajini i na cijelome svijetu i pobjeda Rusije. Sazeto: Rat Ukrajinaca protiv Rusa je izdaja ukrajinskih interesa. (po tebi) A onda dodjes i napises: Ukrajinci koji napuste Ukrajinu su izdajnici. Kako to sad? Sto ih vise napusti Ukrajinu to ce lakse pobijediti Rusi, a po tebi, to je interes Ukrajinaca i cijeloga covjecanstva.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 19:44 |
|
|
Ko ode iz Herceg Bosne jel i dalje igra za nju?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:43 |
|
|
dalate2020 je napisao/la: Tocno. Postovi mi nemaju logicku koheziju zato sto sam sazeo tvoj stav oko rata u Ukrajini - koji nema logicku koheziju. Drugacije nije moglo ni biti. Upravo sam to i zelio pokazati.
Znas ti itekako sto ja tvrdim, a evo ako slucajno i ne znas sad ces saznati.
Tvrdio si u milijun postova da oni koji pod Zelenskim ratuju protiv Rusa, ratuju na strani Sila Tame - Zapada (cinjenica) i da time izdaju sami sebe. Onaj koji kao Ukrajinac ratuje protiv Rusa dugorocno potkopava vlastitu naciju i time vrsi IZDAJU I SEBE I UKRAJINE, a radi za masonsko ove one interese (pisao si doslovce da je svo zlo svijeta na strani Ukrajine, dakle to je strana za koju igraju Ukrajinci). Ukrajinski bi interes po tebi bio slom Zapada i prozapadnih strana u Ukrajini i na cijelome svijetu i pobjeda Rusije.
Sazeto:
Rat Ukrajinaca protiv Rusa je izdaja ukrajinskih interesa. (po tebi)
A onda dodjes i napises:
Ukrajinci koji napuste Ukrajinu su izdajnici.
Kako to sad?
Sto ih vise napusti Ukrajinu to ce lakse pobijediti Rusi, a po tebi, to je interes Ukrajinaca i cijeloga covjecanstva. ja smatram da je u interesu tog stanovništa da ne ratuje, a druga je stvar što je interes države Ukrajine, te dve kategorije nisu isto. ja smatram da država Ukrajina, lenjinistički nusprodukt pod kontrolom CIA nije u interesu stanovnika Ukrajine. ko je napusti učinio je dobro sebi, svom narodu i čovječanstvu. no iz perspektiv države Ukrajine, onaj tko odbije ratovati je izdajnik. nema tu nikakve nekoherentnosti, ko ode iz Ukrajine izdao je tu državu. Druga je stvar što ja samtram da je ta "država" sama po sebi protivna interesima naroda tog prostora Ja se nadam da ti ne smatraš da država Hrvatska nije u interesu stanovnika našeg prostora. No čak i d aje moja stavo Ukrjini nekoherentan, ne znam kakve to veze ima s našom dijasporom?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:44 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ko ode iz Herceg Bosne jel i dalje igra za nju? jel to retoričko pitanje ili šta?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
Rika sv Vida je napisao/la: I P0turice su imali opravdane razloge za p0turčit se, svejedno su izdajnici. moćno i istinito.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Izdao sam, morao sam, grlim noću hladne jastuke ližem zidne fuge.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ko ode iz Herceg Bosne jel i dalje igra za nju? samo najbolji igraju za reprezentaciju iz inozemstva.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:54 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Susjedi mi iz Hlivna
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 20:55 |
|
|
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 05 srp 2022, 21:01 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Susjedi mi iz Hlivna tako i oni kažu, susjed mi Fudo iz Teočaka.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|