|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 70 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:14 |
|
|
laganini je napisao/la: Jiv je napisao/la: Koja radna mjesta u Hrvatskoj su privlačna mladim muslimankama?
Recepcije po hotelima, sobarice? ..kakve veze ima nacionalnost s radnim mjestima isto ko i standard..  Pokušaj uvrede. A Hana glavna jet set zvijezda u Zg 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:15 |
|
|
Mariooo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakve veze ima nacionalnost s radnim mjestima isto ko i standard..  Pokušaj uvrede. A Hana glavna jet set zvijezda u Zg  ..nemoj pretjerivat ona je kurac od ovce u zg jet setu...čak ni kao sponzoruša viruj mi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:18 |
|
|
laganini je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pokušaj uvrede. A Hana glavna jet set zvijezda u Zg  ..nemoj pretjerivat ona je kurac od ovce u zg jet setu...čak ni kao sponzoruša viruj mi...  Karikiram. Ne radi sigurno kao sobarica. Ne palim ti se ja na te jet set fore. Pjevači, glumice i te gluposti...što se mene tiče oni koji pišu članke o njima bi propali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:19 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
Mariooo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kakve veze ima nacionalnost s radnim mjestima isto ko i standard..  Pokušaj uvrede. A Hana glavna jet set zvijezda u Zg  Nije pokušaj uvrede. Razmišljam o ovoj teoriji pomirbe i kako privući mlade muslimanske u Hrvatsku, izolirane od netoleratne okoline iz koje potječu. Čini se dobar recept za masovnu POMIRBU.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:21 |
|
|
Jiv je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Pokušaj uvrede. A Hana glavna jet set zvijezda u Zg  Nije pokušaj uvrede. Razmišljam o ovoj teoriji pomirbe i kako privući mlade muslimanske u Hrvatsku, izolirane od netoleratne okoline iz koje potječu. Čini se dobar recept za masovnu POMIRBU. Pretpostavljam da bi netolerantna okolina trebala biti npr. Sarajevo? Pa morate nešto i dati da bi nešto dobili. Ne uviđate da je glavni problem što mislite da samo vaše treba da se ispoštuje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 12:27 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Jiv je napisao/la: Nije pokušaj uvrede.
Razmišljam o ovoj teoriji pomirbe i kako privući mlade muslimanske u Hrvatsku, izolirane od netoleratne okoline iz koje potječu.
Čini se dobar recept za masovnu POMIRBU.
Pretpostavljam da bi netolerantna okolina trebala biti npr. Sarajevo? Pa morate nešto i dati da bi nešto dobili. Ne uviđate da je glavni problem što mislite da samo vaše treba da se ispoštuje  Naravno. Dali bi im radna mjesta. Tako bi se stvorili svi preduvjeti za pomirbu. Bile bi same i željne pažnje. U divnoj romantičnoj zemlji Dalmaciji. Sobarice, recepcionarke. Za tim je masovna potražnja. Što ti još pada na pamet?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 17:14 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Jiv je napisao/la: Nije pokušaj uvrede.
Razmišljam o ovoj teoriji pomirbe i kako privući mlade muslimanske u Hrvatsku, izolirane od netoleratne okoline iz koje potječu.
Čini se dobar recept za masovnu POMIRBU.
Pretpostavljam da bi netolerantna okolina trebala biti npr. Sarajevo? Pa morate nešto i dati da bi nešto dobili. Ne uviđate da je glavni problem što mislite da samo vaše treba da se ispoštuje  Opet prodaja vere za nešto? Pre prodaja za činiju pilava sad za putovnicu. Ми вам не нудимо ништа.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 18:15 |
|
|
|
U Hrvatskoj je mislim bilo preko 20% mješanih brakova na vrhuncu, pa nije pomoglo.
I opet su Hrvati bili fašisti, a "bosanska raja" merhametlije gdje je u najrazvikanijim jugo sredinama bilo 80tih mješanih ko danas u Vukovaru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 07 srp 2022, 20:25 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Moja svesrdna podpora srpsko-hrvatskim brakovima. Pogotovo u Bosni. Da refleksira politički brak.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 16:36 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Amiđa je napisao/la: Moja svesrdna podpora srpsko-hrvatskim brakovima. Pogotovo u Bosni. Da refleksira politički brak. Potpora i za mjesovite brakove u RS izmedju Srba i islmiziranih Srba. To je zalog za bolju i sretniju buducnost.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 17:17 |
|
|
|
Postoje li ikakve statistike o miješanim brakovima - tko s kim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 17:43 |
|
|
Jiv je napisao/la: Postoje li ikakve statistike o miješanim brakovima - tko s kim? Takvih brakova skoro da nema više. Sex da,brak ne.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 17:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Sex postao bolji bez Jugoslavije. Niko se ne zamara sa pravljenjem veze i oni koji to rade tajno se sreću samo zbog sexa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 18:10 |
|
|
..eto ja dobio mladu obrazovanu prelijepu predobru muslimanku za snahu..fala ti boze na njoj… 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 18:11 |
|
|
laganini je napisao/la: ..eto ja dobio mladu obrazovanu prelijepu predobru muslimanku za snahu..fala ti boze na njoj…  Jel za izmjenu izbornog ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 18:13 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..eto ja dobio mladu obrazovanu prelijepu predobru muslimanku za snahu..fala ti boze na njoj…  Jel za izmjenu izbornog ?  ..ortodoksna Bošnjakinja al proces je spor al siguran.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 20:46 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
laganini je napisao/la: ..eto ja dobio mladu obrazovanu prelijepu predobru muslimanku za snahu..fala ti boze na njoj…  Sad je jasnije puno toga.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 29 srp 2022, 20:48 |
|
|
HHerceg je napisao/la: laganini je napisao/la: ..eto ja dobio mladu obrazovanu prelijepu predobru muslimanku za snahu..fala ti boze na njoj…  Sad je jasnije puno toga. ..sto ti je jasnije..??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 03 ruj 2022, 10:57 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
PCM je napisao/la: Tek sad procitao KiMov uvodni LOL Za Dom KiMe! Uvjek spremni. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Politika POMIRBE u regijunu ex YU, putem mjesovitih brakova Postano: 26 vel 2023, 01:02 |
|
|
|
Ova tema je nepravedno zapostavljena.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|