|
|
Stranica: 28/44.
|
[ 1093 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 10:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: U prevodu: "Industrijsko čudo Goražde nema ni bazen pa se **** moraju ići kupati kodsrba Ufoću" Ponesete li paštetu i paradajz? Nizašta vas alah nije stvorijo... Dobro, gdje su Fočaci na tom bazenu? Višegrađani, Rogatičani? Miljevina? Jel to skupo platiti kartu za bazen? Pognete nosine kad vam trebaju gosti iz FBiH, a ovamo fol kočoperni nešto. Kmetovski odnos, psuješ mater gospodaru
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 10:52 |
|
|
Mujo nema aga i begova preko 100 godina, počni se privikavati da bošnje nisu ubermensch. Kako vi tek pognete nos kad dođete u Srpsko Sarajevo, manji od makovog zrna.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 10:54 |
|
|
Jel to govoriš za lokale? Pa tu vam glavni promet uvečer prave iz Sarajeva. Čisto sumnjam da neko poginje glavu. Ovi što idu uglavnom se hvale zbog žena. Eto neko bi klepio žensku u lokalu tako što poginje glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 15:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U prevodu: "Industrijsko čudo Goražde nema ni bazen pa se **** moraju ići kupati kodsrba Ufoću" Ponesete li paštetu i paradajz? Nizašta vas alah nije stvorijo... Dobro, gdje su Fočaci na tom bazenu? Višegrađani, Rogatičani? Miljevina? Jel to skupo platiti kartu za bazen? Pognete nosine kad vam trebaju gosti iz FBiH, a ovamo fol kočoperni nešto. Kmetovski odnos, psuješ mater gospodaru Na bazenima je miješana ekipa pola Srbi Fočaci,pola Goraždani Muslimani. Isto tako je na Tjentištu. Niko ne obraća pažnju kako se ko zove i preziva,za razliku od Sarajeva gdje se okreću na ulici kad čuju vlaška imena. quote="Mariooo"]Jel to govoriš za lokale? Pa tu vam glavni promet uvečer prave iz Sarajeva. Čisto sumnjam da neko poginje glavu. Ovi što idu uglavnom se hvale zbog žena. Eto neko bi klepio žensku u lokalu tako što poginje glavu.[/quote]Cijene u Lukavici i Sarajevu su potpuno izjednačene,tako da je manje gostiju iz grada u zadnje vrijeme . Elem...pored onakvih cura u gradu jeste li baš spali na lukavičanke ?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 15:44 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Cijene u Lukavici i Sarajevu su potpuno izjednačene,tako da je manje gostiju iz grada u zadnje vrijeme . Elem...pored onakvih cura u gradu jeste li baš spali na lukavičanke ? Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 16:10 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Cijene u Lukavici i Sarajevu su potpuno izjednačene,tako da je manje gostiju iz grada u zadnje vrijeme . Elem...pored onakvih cura u gradu jeste li baš spali na lukavičanke ? Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8gNa 0:50 prosječna Lukavičanka https://youtu.be/f1Z5aiG3mHQOvako izgleda 20% treba u Lukavici kao ova na 0:30 Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 16:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 16:29 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8gNa 0:50 prosječna Lukavičanka https://youtu.be/f1Z5aiG3mHQOvako izgleda 20% treba u Lukavici kao ova na 0:30 Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba. Ispadoše hanume pojam ljepote. Sa ovolikim zadnjim dijelom ne mogu sjesti na wc šolju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 17:13 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8gNa 0:50 prosječna Lukavičanka https://youtu.be/f1Z5aiG3mHQOvako izgleda 20% treba u Lukavici kao ova na 0:30 Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba. Ispadoše hanume pojam ljepote. Sa ovolikim zadnjim dijelom ne mogu sjesti na wc šolju. Znači tako izgledaju Bošnjakinje kad su otkrivene? Ne sviđa mi se. Bolje neka ostanu pokrivene.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 17:16 |
|
|
Ova plava je prva liga...
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 18:12 |
|
|
Gabaritna, ispadali bi iz nje mali Srbi ko od šale.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 18:13 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ova plava je prva liga... Za 10 godina biće ko nana Fata. Guzica iz koje rastu udovi i glava.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 lip 2022, 22:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Ova plava je prva liga... Za 10 godina biće ko nana Fata. Guzica iz koje rastu udovi i glava. sad mi upropasti vece...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 08:14 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ne znam, moguće da su lokali izjednačili cijene, onaj Bahus je bio popularan. Pa recimo da je tu bilo relativno lako bilo doći do lakih žena Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8gNa 0:50 prosječna Lukavičanka https://youtu.be/f1Z5aiG3mHQOvako izgleda 20% treba u Lukavici kao ova na 0:30 Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba. Ma ja tamo nisam nikad izašao, nego iz priče drugih. Generalno nisam ljubitelj tih fancy mancy lokala sa sumnjivim curama. Jebiga, birač A recimo u nedelju sam u prolazu vidio baš dobru crnku. Moj tip Ma ok, Sarajevo je top destinacija, tu je praktično cijela BiH što se tiče dobrih žena. A ja, eto, našao jednu iz jednog gradića u RS (da ne imenujem kojeg).
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:06 |
|
|
Našao neku Fatu iz sela oko Srebrenice, al ti je razlog za hvaljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:10 |
|
|
Čisto sumnjam da ima Fata u selima oko Srebrenice. Sve Fate ste otjerali.
Nije Fata.
Ja ne gledam niti dijelim ljude tako.
Dijelim ih na dobre i loše.
Moja izabranica je prije svega dobra osoba, divan karakter. Naravno, lijepa, po mom ukusu.
Uopšte se ne hvalim, to je došlo u konverzaciji sa Lutorčinom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:15 |
|
|
Marioootvoreni Balkan je napisao/la: Oj Srbijo navr Trebevića bićeš vazda Aleksandra Vučića ja ba Citat: Novi megaprojekat na Trebeviću: Niču hoteli, jezero, skijališta…https://www.biznisinfo.ba/novi-megaproj ... kijalista/
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:21 |
|
|
Odlično, ova moja voli skijanje
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:31 |
|
|
Vještačko jezero na Jahorini. Sad je raspisan tender za još jedno: Citat: Tender od 18,7 miliona KM: Na Jahorini će se graditi jezero Skočine i novi sistem osnježavanjahttps://www.akta.ba/investicije/projekt ... vi-sistem- Bošnjaci nemaju pojma čemu služe ova vještačka jezera. Oni misle da će tu biti ribogojilište.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:33 |
|
|
Jeste, eno u Tuzli pecamo ribe.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:35 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Jeste, eno u Tuzli pecamo ribe. Aha. Znači ima i Muslimana koji misle da ćemo se kupati u njemu. E Mujo kad bi ti znao koliko si glup...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:38 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jeste, eno u Tuzli pecamo ribe. Aha. Znači ima i Muslimana koji misle da ćemo se kupati u njemu. E Mujo kad bi ti znao koliko si glup... Ko je to rekao? Ko još pravi bazen za kupanje na planini? Idiot je za tebe blaga kvalifikacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 11:57 |
|
|
Bošnjaci gledaju Srbiju kako im se gradi iznad glave.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 12:26 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Svaka čast ako je bilo,mada mi onda više ličite na migrante koji ne biraju šta će nataknuti. Ovako izgleda 50 - 60% cura u Lukavici https://youtu.be/5wYVj3nku8gNa 0:50 prosječna Lukavičanka https://youtu.be/f1Z5aiG3mHQOvako izgleda 20% treba u Lukavici kao ova na 0:30 Ima još jedno 10 - 15% da valja,ako je lijepa baš je lijepa...aj da se nadam da ste imali prolaza kod svake desete petneste treba. Ma ja tamo nisam nikad izašao, nego iz priče drugih. Generalno nisam ljubitelj tih fancy mancy lokala sa sumnjivim curama. Jebiga, birač A recimo u nedelju sam u prolazu vidio baš dobru crnku. Moj tip Ma ok, Sarajevo je top destinacija, tu je praktično cijela BiH što se tiče dobrih žena. A ja, eto, našao jednu iz jednog gradića u RS (da ne imenujem kojeg). Iz priča drugih ljudi ? Previše su ti pričali lovačke priče . Do 2005 - 2006 bilo je top riba u Lukavici,danas je to daleko manje. Ove ljepše udale se ili iselile vani. Ovo sad što je u ponudi je neka nova generacija/emigracija sa istoka. Poprilično imaju jake kosti,debele noge arhaičan izgled face. Ima ih i dalje lijepih ali ne ko prije,samo u manjem obimu. Iste takva grube crte lica i nezgrapne građe imaju Muslimanke iz Blažuja,Sokolja i dole ispod Ilidže. Odakle je tvoja vjerenica ako nije tajna ?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 21 lip 2022, 12:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60840 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjaci gledaju Srbiju kako im se gradi iznad glave. štono ćetnici grade iznad noših glovo?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|