|
|
Stranica: 21/119.
|
[ 2959 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 08:45 |
|
|
sev je napisao/la: Nije ni Kosovo bilo republika pa ga sad priznaju Hameri i Henglezi. Ja prava i govana. Ko se kako snađe i ko kako smulja. Bilo i biće. Ostalo je drvljenje mlohave kite. Kosovo je imalo status autonomne pokrajine, je li tako? Kosovo bi i dan danas bilo u sastavu Srbije kao i Vojvodina da vam Slobo nije zabrljao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 08:48 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Nije ni Kosovo bilo republika pa ga sad priznaju Hameri i Henglezi. Ja prava i govana. Ko se kako snađe i ko kako smulja. Bilo i biće. Ostalo je drvljenje mlohave kite. Kosovo je imalo status autonomne pokrajine, je li tako? Kosovo bi i dan danas bilo u sastavu Srbije kao i Vojvodina da vam Slobo nije zabrljao. Što nije i dalje? Po kom to pravu Slobova brljotina legalizuje nezavisnost Kosova? Jel vas to uče na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu? Nije ni čudo što ste Šešelja proizveli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 08:51 |
|
|
sev je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Kosovo je imalo status autonomne pokrajine, je li tako? Kosovo bi i dan danas bilo u sastavu Srbije kao i Vojvodina da vam Slobo nije zabrljao. Što nije i dalje? Po kom to pravu Slobova brljotina legalizuje nezavisnost Kosova? Jel vas to uče na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu? Nije ni čudo što ste Šešelja proizveli. Slobina brljotina je natjerala Albance na Kosovu da se dignu i da traže izlaz kako ne bi doživjeli nestanak. Isto bi ti bilo s Vojvodinom da se takva tortura vodila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 08:55 |
|
|
|
Pa kad je Slobo skinut s vlasti, a pravedna i bezgrešna ruka NATO-a proterala srpsku vojsku i policiju s Kosova, što se krenulo u proces nezavisnosti, što nije usklađen pravni sistem tako da se obezbedi autonomija? Đe je pravo? Po kom pravu je Kosovo proglasilo nezavisnost? Deder pokaži mi. Po Ustavu Sjedinjenih Američkih Država?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 09:04 |
|
|
sev je napisao/la: Pa kad je Slobo skinut s vlasti, a pravedna i bezgrešna ruka NATO-a proterala srpsku vojsku i policiju s Kosova, što se krenulo u proces nezavisnosti, što nije usklađen pravni sistem tako da se obezbedi autonomija? Đe je pravo? Po kom pravu je Kosovo proglasilo nezavisnost? Deder pokaži mi. Po Ustavu Sjedinjenih Američkih Država? Samo kažem da je izlazak Kosova rezultat tih dešavanja. Jebiga, čačkali ste puno mečku na Balkanu, precijenili se. Nikako da vam dođe u glavu da kurčenjem smanjujete Srbiju. Završio bih na ovu temu, jer je debeli offtopic.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 09:08 |
|
|
|
Završavaš temu kad i sam znaš da se Kosovo nelegalno otcepilo od Srbije. I to svi znaju. I razumem da vam ne smeta, i razumem da smatrate da je to pravedno i da ste srećni zbog toga, al kažite lepo ko ljudi da je nelegalno, nemojte nas takijati svaki put kad zinete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 09:28 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to nebitno. Mogli ste, da ste htjeli, ostati sa Srbijom i nazvati tu državu Građanska Jugoslavija. Mogli ste i ukinuti te sastavne dijelove i biti jedna cjelina sa Srbijom. Poanta je niste htjeli.
Jeste li vi to htjeli? Zašto bismo htjeli biti cjelina sa Srbijom? Čuj zašto zar nije očito, pa da imate veliku centraliziranu državu sa sustavom jedan čovjek - jedan glas.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1374 of 2558 - 53.71%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 09:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jeste li vi to htjeli? Zašto bismo htjeli biti cjelina sa Srbijom? Čuj zašto zar nije očito, pa da imate veliku centraliziranu državu sa sustavom jedan čovjek - jedan glas. Mujama se nudi pet građanskih država i nijedna im ne valja - Srbija, Hrvatska, Bošnjakistan, Nemačka, Turska. Kakvi su to građani 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 10:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jeste li vi to htjeli? Zašto bismo htjeli biti cjelina sa Srbijom? Čuj zašto zar nije očito, pa da imate veliku centraliziranu državu sa sustavom jedan čovjek - jedan glas. I gdje nije bitno ko je ko i kako se ko zove. Doduše ni nama u RS nije bitno ko je ko i kako se zove. Ili prevedeno na razumljiv neliberalni jezik: Boli nas kurac što neko za sebe kaže da je Bošnjak, to nam nije bitno.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 10:12 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to nebitno. Mogli ste, da ste htjeli, ostati sa Srbijom i nazvati tu državu Građanska Jugoslavija. Mogli ste i ukinuti te sastavne dijelove i biti jedna cjelina sa Srbijom. Poanta je niste htjeli.
Jeste li vi to htjeli? Zašto bismo htjeli biti cjelina sa Srbijom? Daj jedan razlog zašto bismo mi htjeli biti cjelina sa vama ? 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 10:12 |
|
|
|
Samo vi fabricirajte, a poslije plač i kuknjava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 16:24 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Što nije i dalje? Po kom to pravu Slobova brljotina legalizuje nezavisnost Kosova? Jel vas to uče na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu? Nije ni čudo što ste Šešelja proizveli.
Slobina brljotina je natjerala Albance na Kosovu da se dignu i da traže izlaz kako ne bi doživjeli nestanak. Isto bi ti bilo s Vojvodinom da se takva tortura vodila. Kosovo Republjik 1981 -e A sloba dolazi na vlas tek 1986 .te . Do njega se pevalo Oj Srbijoiz 4 dela ponovo ćeš biti cela . I on je uspo sva 3 dela da objedini . Pa da nije bilo jogurt revlucije i Vojvoidna bi se otcepila . (Manjine +Autonomaši )
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 16:25 |
|
|
Mariooo je napisao/la: sev je napisao/la: Pa kad je Slobo skinut s vlasti, a pravedna i bezgrešna ruka NATO-a proterala srpsku vojsku i policiju s Kosova, što se krenulo u proces nezavisnosti, što nije usklađen pravni sistem tako da se obezbedi autonomija? Đe je pravo? Po kom pravu je Kosovo proglasilo nezavisnost? Deder pokaži mi. Po Ustavu Sjedinjenih Američkih Država? Samo kažem da je izlazak Kosova rezultat tih dešavanja. Jebiga, čačkali ste puno mečku na Balkanu, precijenili se. Nikako da vam dođe u glavu da kurčenjem smanjujete Srbiju. Završio bih na ovu temu, jer je debeli offtopic. Ne . Za vas je svaka Srbija velika Srbija .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 16:30 |
|
|
Mariooo je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Vrlo dobro citam. Ja mislim da ti uopce nisi svjestan zamjene teza koju vrsis  Znaci ja tebe uvjeravam kad ti kazem sto mislim, ali ti mene ne uvjeravas kad ti meni govoris sto ja sam mislim?  Tocno, kao sto necu reci nista ruzno niti o srebrenickim zrtvama. Potpuni egal. Jesi ti zivio u SFRJ? Jel to bila tvoj drzava? Sto si ju rusio? Jel ti bitno sto se dogadja na Pohorju, ili u Tetovu? Sto znaci 'poistovjecivati se s politickim prilikama'? Jel se ti mozda ne poistovjecujes s politickim prilikama iz srpnja 1995.? Da ne spominjem rujan 1993. Jugoslavija se srušila prije nego je BiH odlučila izaći iz onog što je ostalo od nje. Čak i prije nego je Hrvatska odlučila izaći. Jugoslavija je bila federacija 6 republika. Jedna od njih je bila i BiH. BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.Ne, fabrikuješ ono što napišem i insuiniraš da je to nešto drugo. Jesi cuo za Republiku Srpsku ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 21:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43922 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Radončić: Moja procjena je da će Krišto izgubiti
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 21:56 |
|
|
daramo je napisao/la: Radončić: Moja procjena je da će Krišto izgubiti Normalno. Kad će muslimani glasat za Komšića.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
GlobalHawk
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 22:54 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: daramo je napisao/la: Radončić: Moja procjena je da će Krišto izgubiti Normalno. Kad će muslimani glasat za Komšića. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 14 srp 2022, 23:02 |
|
|
Mariooo je napisao/la: BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.
Mene zanima u kojem svemiru ti zivis Ta mrznja toliko pomuti mozak da se izgubi svaka veza sa stvarnoscu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
1986
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 07:38 |
|
|
Mariooo je napisao/la: BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.
Bosna cijela iz 3 dijela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 07:53 |
|
|
1986 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.
Bosna cijela iz 3 dijela. Pa čuj, nije ti ni loša ideja o nekakve tri regije koje bi bile normalnije postavljene tipa recimo hercegovačka, bosanska i posavska. Vjerujem da bi to bilo funkcionalnije od glomaznog aparata kojeg sad imamo i neprirodno postavljenih entiteta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 07:54 |
|
|
|
Ovo je idealna prilika da HRS ojača i bude faktor koji će u budućnosti koalirati sa probosanskim strankama. Ako onaj ćelavi i dalje ovo čita. Evo mu savjeta. Zapni na izborima, otrgni se od HDZ-a, pokaži da si konstruktivan i spreman na saradnju kao budući partner u vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 07:58 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Jugoslavija se srušila prije nego je BiH odlučila izaći iz onog što je ostalo od nje. Čak i prije nego je Hrvatska odlučila izaći. Jugoslavija je bila federacija 6 republika. Jedna od njih je bila i BiH. BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.
Ne, fabrikuješ ono što napišem i insuiniraš da je to nešto drugo.
Jesi cuo za Republiku Srpsku ? Da, jedan od dva entiteta u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 07:58 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: BiH je cjelina. Nije sastavljena ni od kakvih republika.
Mene zanima u kojem svemiru ti zivis Ta mrznja toliko pomuti mozak da se izgubi svaka veza sa stvarnoscu. Kakva mržnja? Ti vidiš nešto što ja ne vidim. Budi drug, podijeli sa mnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 08:18 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Ovo je idealna prilika da HRS ojača i bude faktor koji će u budućnosti koalirati sa probosanskim strankama. Ako onaj ćelavi i dalje ovo čita. Evo mu savjeta. Zapni na izborima, otrgni se od HDZ-a, pokaži da si konstruktivan i spreman na saradnju kao budući partner u vlasti. Stvar je u tome da glasove mogu dobiti samo ako budu radikalniji od HDZ-a. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1374 of 2558 - 53.71%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 15 srp 2022, 08:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ovo je idealna prilika da HRS ojača i bude faktor koji će u budućnosti koalirati sa probosanskim strankama. Ako onaj ćelavi i dalje ovo čita. Evo mu savjeta. Zapni na izborima, otrgni se od HDZ-a, pokaži da si konstruktivan i spreman na saradnju kao budući partner u vlasti. Stvar je u tome da glasove mogu dobiti samo ako budu radikalniji od HDZ-a.  Onda je baš gadno biti dobra opozicija hrvatskom glasačkom tijelu. Imaš HDZ koji je s godinama ugasio potpuno opoziciju s jedne strane i imaš potencijalne glasače koji kliknu na program trećeg entiteta, otcjepljenja i slične priče.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Majestic-12 [Bot], Naša Kvačica, Tomba17 i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|