HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 vel 2025, 23:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 33903 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 11 kol 2022, 17:03 

3AJE6 je napisao/la:
Bošnjak_007 je napisao/la:
Stari lisac će rasturit Željku. Upamti moje riječi.

Preduslov toga je da Srbi bojkotuju izbore i da glasa isključivo **** dijaspora.

Veća vjerovatnoća je da pogodiš vrijeme i mjesto idućeg zemljotresa ili da navedeš dio Baketovog robota koji će prvi korodirati.

Budemo vidjeli.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:04 

storarare je napisao/la:

Ajde odabi lojo .
Pa to si isto pisao i za prošle lokalne da će opozicija rasturiti .
Pa jel rasturila ?

Mrš krme. Rekao sam da će opozicija pobijediti u BN i BL za gradonačelnika kad ste se svi smijali.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:17 

aleksije radicevic je napisao/la:
Izborna komisija na štetu RS-a? Kako? Ako su Srbi i dalje tu. Doduše Srbi koji nisu naklonjeni Miletu. Znači po teno je Dodik=RS. Ako je tako ti si dobro zabrazdio. :zubati
SNSD jako loše stoji u BL i BN i tu bi mogao biti veliki potop. Moja neka opservacija je da će oba kandidata opozicije odnijeti pobjedu.

Vecinska volja naroda RS je RS, a SDS je podrzao Komisiju suprotno vecinskoj volji RS.

BN, za BL bih morao da pitam, na lokalnim izborima uvek je birala SDS a na drzavnim. tj. saveznim, uvek je za SNSD.

Vidi Aleksije. Ti si polunormalan Srbin, fali ti istina još napora da pripadaš ljudima. Ali si za ove gremline kud i kamo sposoban da razmišljaš.
Taj CIK ništa nije uradio na štetu RS-a ili Srba, niti ima potrebe ako se ne krše pravila. Nemoj da nasijedaš na propagandu SNSD botova.
Da se razumijemo ja ovako malo iz zajebancije u komentarima favorizujem opoziciju ali za mene su isti svi koji predstavljaju Srbe u RS-u. Navijam jedino da ojačaju da se trvite između sebe. Opozicija je nešto kooperativnija za saradnju oko poslova kod kojih i mi i vi imamo koristi. Ali je mana što bi oni možda ojačali ekonomski RS (jer teško da može gore) s druge strane sarađuje i Mile, istina teže ali je prednost kod SNSD što su ekonomski opustošili RS. A to nam je iznimno bitno. Tako da nama je jako teško odlučit koga bi voljeli vidjeti na vlasti u RS-u. Najbolje da vas nema nikako i mirna Bosna. Ili da opozicija dovoljno ojača da se krvi sa SNSD-om žestoko. Eto valjda sam bio jasan.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:20 

BBC je napisao/la:
Mujagama bih dao savjet da kraći putevi preko brda nisu uvijek najjeftiniji u potrošenom gorivu.

Odakle njima gorivo, ja sam shvatio kretat će se koristeći bosanske konje. :zubati

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:24 

Koliko **** pređe na Ikaru ? Dobaci li 30 km ?

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:33 

Valhalla je napisao/la:
Tolika je Srbija super sila i ekomomski tigar da svi Srbi iz RS-a odseliše u maticu. Bojim se da ne ostanemo bez Srba u BiH za 10 godina koliko ih vuče standard Srbije. :smijeh
Kamo sreće da je plata u Srbiji 3x veća nego u BiH pa da svi odselite sjeme vam se zatrlo.

Jedna od mnogih stvari kojima se možemo naslađivati je totalna propast srpske demografske obnove po istočnoj BiH, sem Bijeljine. Tako su detaljno propali u tim vukojebinama da je to za nepovjerovat. Išao sam nekoliko puta u CG preko Šćepan polja, pa imaš šta i vidjet. Slika devastacije i napuštenosti. Ne treba govoriti kakav to značaj za nas ima.
Još kad bi se našli domaći preletaneri njihovi, a čujem ima i takvih, pa da preuzmemo vlast bez veće borbe tamo.

Kad si išao ili si čitao preko foruma ? :laugh
Australijanci dođu sveke 10te godine i nešto zaključe ?
Jesi li ss vozio od Turbeta do Donjeg Vakufa ? Ista pustoš ko Foča - Šćepan Polje.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 17:39 

storarare je napisao/la:
Ajde odabi lojo .
Pa to si isto pisao i za prošle lokalne da će opozicija rasturiti .
Pa jel rasturila ?

Mrš krme. Rekao sam da će opozicija pobijediti u BN i BL za gradonačelnika kad ste se svi smijali.

Sve su to negatori genocida. Allah plače kad vas gleda takve.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:05 

novovrijeme je napisao/la:

I Banja Luka dobija od Jahorine Jahorinu.
:zivili

Biće polomljenih nogu godinama nakon izgradnje. :zubati Ne znamo mi iz Banja Luke skijati.

Nećete...jer Manjača nema strme padine kao Jahorina ili Bjelašnica. Najviši vrh je 1239 mnv. To je manje od Trebevića. Slabo će biti isplativo.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:06 

Tolika je Srbija super sila i ekomomski tigar da svi Srbi iz RS-a odseliše u maticu. Bojim se da ne ostanemo bez Srba u BiH za 10 godina koliko ih vuče standard Srbije. :smijeh
Kamo sreće da je plata u Srbiji 3x veća nego u BiH pa da svi odselite sjeme vam se zatrlo.

Mi vas nismo kleli a zatrlo vam se sjeme u RS. :neznam

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:09 

Valhalla je napisao/la:

Jedna od mnogih stvari kojima se možemo naslađivati je totalna propast srpske demografske obnove po istočnoj BiH, sem Bijeljine. Tako su detaljno propali u tim vukojebinama da je to za nepovjerovat. Išao sam nekoliko puta u CG preko Šćepan polja, pa imaš šta i vidjet. Slika devastacije i napuštenosti. Ne treba govoriti kakav to značaj za nas ima.
Još kad bi se našli domaći preletaneri njihovi, a čujem ima i takvih, pa da preuzmemo vlast bez veće borbe tamo.

Jesmo li imali neki plan srpske demografske obnove u "istočnoj BiH"?
Nešto ga se ne sjećam.
Znam samo da smo vas otpremili i nema potrebe za nekim poklapanjima ili obnovama. :neznam Isto ko što se HR ne brine koliko će Hrvata živiti u bivšoj RSK. Nek živi ko goće gdje hoće. Veliki je Srpski svet. :wub

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:11 

slika
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-u-b ... /220811071

Je l u SDS-u iko razmislja o popularnosti ovog lika u narodu? Nemaju nikog boljeg da kandiduju.
I sto je najludje, on ostaje na celu stranke, bez obira sto je gubio izbore, a Govedaricu i Bosica su smenili zbog gubitka izbora. :neznam

I onda će vas popišati ko Draško i stotine drugih vaših nadanja...
Čemu se nadate? Nema Mujo Srbina koji vas voli... nemate se čemu nadati.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:13 

Izborna komisija na štetu RS-a? Kako? Ako su Srbi i dalje tu. Doduše Srbi koji nisu naklonjeni Miletu. Znači po teno je Dodik=RS. Ako je tako ti si dobro zabrazdio. :zubati
SNSD jako loše stoji u BL i BN i tu bi mogao biti veliki potop. Moja neka opservacija je da će oba kandidata opozicije odnijeti pobjedu.

Vecinska volja naroda RS je RS, a SDS je podrzao Komisiju suprotno vecinskoj volji RS.

BN, za BL bih morao da pitam, na lokalnim izborima uvek je birala SDS a na drzavnim. tj. saveznim, uvek je za SNSD.

U BL SNSD ima 2/3 u skupštini.
SDS nema ni jednog delegata.

Meni je žalosno gledati šta se dešava sa SDS al jebiga... Mile je sila. :wub

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:18 

Altomanović je napisao/la:
Gdje tacno ?

Sasvim prirodno da Manjaca konacno bude iskoriscena. Izgradjujemo Banja Luku, sad je na red banjalucka planina

Na Manjači jedino može postojati opcije izgradnje vještačkih brda i padina kao što je to Kanada napravila Blue Mounatin ili ti plava planina.
Sva zemlja koju su bageri iskopali prilikom iskopavanja stambenih i poslovnih objekata išla je na prosijavanje da ne bi virila armatura iz skijaških staza. Onda je to slagano na jedno mjesto i tako je napravljen ski centar Blue Mountain.
Staze moraju imati određen nagib i dužine,da li je u pitanju spust,slalom ili veleslalom.

https://www.bluemountain.ca
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... rtfKC9pgSv

Više potencijala imaju Mliništa jer veća planina i okrenuta je ka sjevernoj strani iz pravca BL. Sjeverna strana planine zadržava duže snijega negu južne padine bez obzira odakle je najniža tačka nadmorske visine.
Manjača ima veoma malo potencijala za ski staze. Najviši vrh 1239 m. Pitanje je i kolko je snježna.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:23 

slika
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-u-b ... /220811071

Je l u SDS-u iko razmislja o popularnosti ovog lika u narodu? Nemaju nikog boljeg da kandiduju.
I sto je najludje, on ostaje na celu stranke, bez obira sto je gubio izbore, a Govedaricu i Bosica su smenili zbog gubitka izbora. :neznam

Znaš li da Mirkec nije pobjedio ni u svojoj mjesnoj zajdnici?
Nije pobjedio ni u svojoj opštini Istočno Novo Sarajevo.
SDS u mojoj regiji najviše pobjeđuje Ist. Ilidža,Sokolac i Vojkovići. Za njega glasaju trozubi Srbi sa 120kg masnoćom u krvi i trigliceridima.
To bi bilo da se Dodik kandiduje a njegovi Laktaši i svi njegove komšije kompletni sdsovci.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:32 

Lutorčina je napisao/la:

I Banja Luka dobija od Jahorine Jahorinu.

Biće polomljenih nogu godinama nakon izgradnje. :zubati Ne znamo mi iz Banja Luke skijati.

Nećete...jer Manjača nema strme padine kao Jahorina ili Bjelašnica. Najviši vrh je 1239 mnv. To je manje od Trebevića. Slabo će biti isplativo.

Ne traže svi crvene i crne staze. :zubati

Ovo može biti isplativo kao obiteljsko skijalište, dođu ljudi s malom djecom na blage padine i ne gledaju kad će se u njih zabiti neki divljak koji juri 100 na sat.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:36 

Naša Kvačica je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:

Ne traže svi crvene i crne staze. :zubati

Ovo može biti isplativo kao obiteljsko skijalište, dođu ljudi s malom djecom na blage padine i ne gledaju kad će se u njih zabiti neki divljak koji juri 100 na sat.

Upravo.
Hrvati u Jajcu napravili ski centar Ranča ko bombona.
Svi iz BL idu tamo.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 18:53 

Jelena Trivić reče da ne bi trebalo Srbija i SPC da se mešaju u izbore u Republici Srpskoj
Ona je folklorna Srpkinja praktično ****.
"Srpstvo "samo po površini da zavara naivne.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 19:07 

Lutorčina je napisao/la:
Znam da imaju topovi,ali nema padina gdje bi se formirale staze od najmanje 800 metara. Sve ispod 800 m ili 1km dužine nije zanimljivo turistima. Topovi daju efekta tek na -7C. Banja Luka ti je po klimi slična Valjevu ili Loznici. Blage zime. Nema velikih minusa. Kako je 40km južno od BL na Manjači ne znam,ali ne djeluje mi na hladnu planinu kao što je kod nas Romanija,Jahorina,Javor,plato Glasinca.

Kako ti znaš da nema?

Samo na području Stričića padine prelaze 1km dužine i možda kod jezera Manjača i kod jezera Balkana u Mrkonjiću ...ali je M. Grad zagađen od prerade silicijuma.
Uzmeš google earth i izračunaš valjda si informatički pismen. Veći dio Manjače ima pobrđa ko Šumadija ali malo je hladnija.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 19:09 

Lutorčina je napisao/la:

Kako ti znaš da nema?

Samo na području Stričića padine prelaze 1km dužine i možda kod jezera Manjača i kod jezera Balkana u Mrkonjiću ...ali je M. Grad zagađen od prerade silicijuma.
Uzmeš google earth i izračunaš valjda si informatički pismen. Veći dio Manjače ima pobrđa ko Šumadija ali malo je hladnija.

Ma nemaš ti pojma.
M. Grad uopšte nije zagađen. Netaknuta priroda
Skijalište će biti u blizini Mrkonjića. Kaja je nedavno napravio prelijepu crkvu da vas nervira kad idete u USK.

slika

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 19:56 

Lutorčina je napisao/la:

Ma nemaš ti pojma.
Skijalište će biti u blizini Mrkonjića. Kaja je nedavno napravio prelijepu crkvu da vas nervira kad idete u USK.

slika

A Bjelajce i fabrika silicija što ispušta gasove ?
Ako laže koza ne laže rog.

https://youtu.be/tgmqMp9mEKc

Lijepo za crkvu,i crvena Krajina počela da vjeruje u Boga nakon 80 godina.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 20:20 

Lutorčina je napisao/la:

Ma nemaš ti pojma.

slika

A Bjelajce i fabrika silicija što ispušta gasove ?
Ako laže koza ne laže rog.

https://youtu.be/tgmqMp9mEKc

Lijepo za crkvu,i crvena Krajina počela da vjeruje u Boga nakon 80 godina.

Bjelajce nije Mrkonjić i ne može se porediti sa zagađivačima koji su vama u cenrima gradova.

Što se tiče crkve nije to vjera nego nacionalizam. Imaš li problem sa tim?

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 20:49 

Citat:
Koji su uslovi i ko ima pravo na subvencije za solarne panele? (VIDEO)

Građani Republike Srpske, moći će učestvovati u programu energetske održivosti domaćinstava i privrede. Pravo na subvencije, imaće 50 hiljada domaćinstava i 500 privrednih subjekata. Vrijednost projekta, čiji je nosilac Elektroprivreda, je oko 500 miliona maraka.

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=482898

50.000 kuća u RS postaju mini elektrane :zivili

Koliko mi uopšte imamo kuća u RS? :neznam
Ja bih rekao da će većina kuća biti na solarnoj energiji. :zivili

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 21:00 

I onda će vas popišati ko Draško i stotine drugih vaših nadanja...
Čemu se nadate? Nema Mujo Srbina koji vas voli... nemate se čemu nadati.

Vidiš da si kreten. Gdje pišem da se nadamo da će nas voljeti? Draško neka voli tebe. Nadamo se da ćete se trviti još jače.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 21:01 

Lutorčina je napisao/la:

Znaš li da Mirkec nije pobjedio ni u svojoj mjesnoj zajdnici?
Nije pobjedio ni u svojoj opštini Istočno Novo Sarajevo.
SDS u mojoj regiji najviše pobjeđuje Ist. Ilidža,Sokolac i Vojkovići. Za njega glasaju trozubi Srbi sa 120kg masnoćom u krvi i trigliceridima.
To bi bilo da se Dodik kandiduje a njegovi Laktaši i svi njegove komšije kompletni sdsovci.

Vidjet ćemo Turčine. Pred nama je zanimljivih cca 2 mjeseca.

Vrh

PostPostano: 11 kol 2022, 21:45 

Najjaci su sto se seire na istocnu Srpsku, koja je bukvalno fizicki naslonjena na Srbiju.

Ja razumem da se nadaju nekom potezu kod Mrkonjica, nego tamo gde nikada nece imati sta da traze sve da 1 Srbin ostane.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 33903 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144 ... 1357  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily, Naša Kvačica, Srpsčanin, Teuton, Tomba17 i 70 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: