|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 31 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 09:53 |
|
|
U posljednje vrijeme na forumu pojavilo se mnoštvo cjećarskih komentara HB forumaša oko bošnja u Hrvatskoj ili koji bi hjteli u Hrvatsku. Čak je i BBC napisao cvjećarski komentar 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:00 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 19:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
|
Možemo primiti cvieće ako se krste i pojedu svinjetine, popiju rakije i nasmiju se na karikaturu Muhameda.
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:06 |
|
|
..prirodni saveznik..  ko u svemu dolazi na moje.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:11 |
|
|
laganini je napisao/la: ..prirodni saveznik..  ko u svemu dolazi na moje.:  Samo se unormalite i manite Aliinog alahovog puta i usrane Bosne. Dobićete NATO, EU, more, civilizaciju. 1. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..prirodni saveznik..  ko u svemu dolazi na moje.:  Samo se unormalite i manite Aliinog alahovog puta i usrane Bosne. Dobićete NATO, EU, more, civilizaciju. 1.  ..ne sekiraj se ti muslimani se prekrasno asimilirali u hr za razliku od Srba..poštuju svoju drzavu inuzbto po analizama muslimani u RH se najbolje od svi zemalja u EU osjećaju..ko moze s Srbima i s kim mogu Srbi..nema toga.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:26 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Samo se unormalite i manite Aliinog alahovog puta i usrane Bosne. Dobićete NATO, EU, more, civilizaciju. 1.  ..ne sekiraj se ti muslimani se prekrasno asimilirali u hr za razliku od Srba..poštuju svoju drzavu inuzbto po analizama muslimani u RH se najbolje od svi zemalja u EU osjećaju..ko moze s Srbima i s kim mogu Srbi..nema toga..  Tako i treba. Svi izmišljeni narodi trebaju da se asimiliraju u prave narode.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2102 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Kada svako vaše malo misto bude imalo bar po jednu džamiju. To je onda to. Ostvarenje sna oca domovine.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 13:36 |
|
|
Jiv je napisao/la: Kada svako vaše malo misto bude imalo bar po jednu džamiju. To je onda to. Ostvarenje sna oca domovine. …da Franjo je bio dodrinas triba priznat samo sto je udba sjebala stvar u bih.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 13:44 |
|
|
laganini je napisao/la: Jiv je napisao/la: Kada svako vaše malo misto bude imalo bar po jednu džamiju. To je onda to. Ostvarenje sna oca domovine. …da Franjo je bio dodrinas triba priznat samo sto je udba sjebala stvar u bih..  Jel Alija bio Doistraš? Vi se morate unorlmaliti i okaniti alaha i Bosne. Hrvati će vas primiti normalne. Lude kakvi ste danas vas neće niko.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 13:48 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: …da Franjo je bio dodrinas triba priznat samo sto je udba sjebala stvar u bih..  Jel Alija bio Doistraš? Vi se morate unorlmaliti i okaniti alaha i Bosne. Hrvati će vas primiti normalne. Lude kakvi ste danas vas neće niko. ..Alija je bio udbas a najmanja varijanta žrtva udbe..uz to Srbin..sve sam točno napisa.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 13:56 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel Alija bio Doistraš?
Vi se morate unorlmaliti i okaniti alaha i Bosne. Hrvati će vas primiti normalne. Lude kakvi ste danas vas neće niko.
..Alija je bio udbas a najmanja varijanta žrtva udbe..uz to Srbin..sve sam točno napisa..  Mislio sam da si pametniji. Preformulisaću pitanje. Da li su Muslimani Doistraši? Žele li biti cvijeće? Žele li NATO, EU, more ili Džamahiriju?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..Alija je bio udbas a najmanja varijanta žrtva udbe..uz to Srbin..sve sam točno napisa..  Mislio sam da si pametniji. Preformulisaću pitanje. Da li su Muslimani Doistraši? Žele li biti cvijeće? Žele li NATO, EU, more ili Džamahiriju? ..vec sam ti odgovorio al moram crtat da Alija nije nasjeo na udbinu igra a s srpskim pedigreom me i ne cudi muslimani nebi imali nista protiv čak stovise..govorim notom trenutku naravno sad je krv prolivena s obe strane i nije lagano al moguce ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:14 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mislio sam da si pametniji. Preformulisaću pitanje. Da li su Muslimani Doistraši? Žele li biti cvijeće? Žele li NATO, EU, more ili Džamahiriju?
..vec sam ti odgovorio al moram crtat da Alija nije nasjeo na udbinu igra a s srpskim pedigreom me i ne cudi muslimani nebi imali nista protiv čak stovise..govorim notom trenutku naravno sad je krv prolivena s obe strane i nije lagano al moguce .. Šta predlažeš? Da Hrvati titraju muda Muslimanima u nadi da će ovi odbaciti džamihiriju i poželiti NATO, EU, more... Ili obrnuto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..vec sam ti odgovorio al moram crtat da Alija nije nasjeo na udbinu igra a s srpskim pedigreom me i ne cudi muslimani nebi imali nista protiv čak stovise..govorim notom trenutku naravno sad je krv prolivena s obe strane i nije lagano al moguce .. Šta predlažeš? Da Hrvati titraju muda Muslimanima u nadi da će ovi odbaciti džamihiriju i poželiti NATO, EU, more... Ili obrnuto? ..muslimani jesu za NATO i EU otkud ti to..!!??dzamahirija je utopija.:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:25 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta predlažeš? Da Hrvati titraju muda Muslimanima u nadi da će ovi odbaciti džamihiriju i poželiti NATO, EU, more... Ili obrnuto?
..muslimani jesu za NATO i EU otkud ti to..!!??dzamahirija je utopija.: Opet se praviš mutav? Sramotiš takijaški zanat. Opet ću preformulisati. Šta predlažeš? Da Hrvati titraju muda Muslimanima u nadi da će ovi odbaciti džamihiriju i poželiti HRVATSKU. Ili obrnuto?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Čak je i BBC napisao cvjećarski komentar  Do we have a visual? I repeat, do we have a visual?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:28 |
|
|
|
..nisi čuo za dogovor..?jedna riječ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ne sekiraj se ti muslimani se prekrasno asimilirali u hr za razliku od Srba..poštuju svoju drzavu inuzbto po analizama muslimani u RH se najbolje od svi zemalja u EU osjećaju..ko moze s Srbima i s kim mogu Srbi..nema toga..  Tako i treba. Svi izmišljeni narodi trebaju da se asimiliraju u prave narode. To je i drug Marx rekao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:42 |
|
|
laganini je napisao/la: ..nisi čuo za dogovor..?jedna riječ.. Sa Muslimanima?  Moraš ažuritati takiju. Provaljena davno. Moraće džamija smisliti nešto novo al teško je smisliti nešto novo nakon vjekova laganja i prevara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:44 |
|
|
|
..a kao Srbi su odgovorni…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:48 |
|
|
laganini je napisao/la: ..a kao Srbi su odgovorni… Nismo. Mi smo grozni. Niko nikad ne bi trebao živiti sa nama. Mi nismo kandidati za cvjećarsvo ili baštovanstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 14:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..a kao Srbi su odgovorni… Nismo. Mi smo grozni. Niko nikad ne bi trebao živiti sa nama. Mi nismo kandidati za cvjećarsvo ili baštovanstvo. ..niko i ne želi..  samo kanite trideset godina..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 15:00 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nismo. Mi smo grozni. Niko nikad ne bi trebao živiti sa nama. Mi nismo kandidati za cvjećarsvo ili baštovanstvo.
..niko i ne želi..  samo kanite trideset godina.. Naravno. Ne znam samo što nas spominješ u tom kontekstu. Tema je o Muslimanima i Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 15:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..niko i ne želi..  samo kanite trideset godina.. Naravno. Ne znam samo što nas spominješ u tom kontekstu. Tema je o Muslimanima i Hrvatima. ..sam si se uvuka tezama kako ne želite i bla bla bla..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Jesmo li procviEtali? Postano: 13 kol 2022, 15:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Samo se unormalite i manite Aliinog alahovog puta i usrane Bosne. Dobićete NATO, EU, more, civilizaciju. 1.  ..ne sekiraj se ti muslimani se prekrasno asimilirali u hr za razliku od Srba..poštuju svoju drzavu inuzbto po analizama muslimani u RH se najbolje od svi zemalja u EU osjećaju..ko moze s Srbima i s kim mogu Srbi..nema toga..  I SDA Hodžić poštuje ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|