|
|
Stranica: 270/404.
|
[ 10080 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 kol 2022, 12:37 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
aleksije radicevic je napisao/la: Postoji opasnost da Ameri izgube jedina dva saveznika na Balkanu: Bosnje i Siptare. Ameri na haparatima.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 kol 2022, 22:47 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 04 kol 2022, 02:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 05 kol 2022, 15:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75287 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Znači najbliže srpsko selo Prištini su Ugljare.
Je li to općina Gračanica ili Kosovo Polje, Priština ?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 05 kol 2022, 15:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75287 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Ugljare (Serbian Cyrillic: Угљаре) or Uglara (Albanian: Uglarë), is a village in the Gračanica municipality of Kosovo. Ugljare was part of the Kosovo Polje municipality before the Gračanica municipality was created. Znači Gračanica. Zanimljivo: Ugljare is located about 5 kilometers from city center of Pristina and 12 kilometers from the Gračanica monastery.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 11 kol 2022, 10:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Citat: Ugljare (Serbian Cyrillic: Угљаре) or Uglara (Albanian: Uglarë), is a village in the Gračanica municipality of Kosovo. Ugljare was part of the Kosovo Polje municipality before the Gračanica municipality was created. Znači Gračanica. Zanimljivo: Ugljare is located about 5 kilometers from city center of Pristina and 12 kilometers from the Gračanica monastery. Ne znam da li sam tebi objasnio to vec ili nekome drugom. Ugljare su ti ostatak od Kosovo Polja, dakle Srbi su bili najvise skoncentrisani u Kosovo Polju, pa su doziveli etnicko ciscenje i to je stalo do Ugljara, samim tim oni koji nisu pobegli za Srbiju su se smestili u taj manji deo Kosova Polja. Nesto kao u Bosni sto je Istocni Mostar opstina u Srpskoj, ili Istocni Drvar, iako nije za poredjenje jer su Srbi koliko-toliko opstali u ostatku Mostara/Drvara. Zato je pod opstinom Gracanica.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 12 kol 2022, 12:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 12 kol 2022, 12:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 12 kol 2022, 12:45 |
|
|
Spremni su kao Mujo i Haso.. :)
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 12 kol 2022, 12:52 |
|
|
Trebalo bi da bude nesto na jesen, da li ce se do tada ispeglati sta - videcemo....
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 13:47 |
|
|
hahah smesno, a ne smem da okacim nesto sto imam
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 13:50 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Rent-a-budalu. Nenad Čanak uvijek dostupan zbog inflacije i krize. Od politike se neće obogatiti spao na 30.000 glasova.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 13:53 |
|
|
Pa taj "jedan metar" ulazimo svaki dan. Albanci se žale.. Citat: Stanovnici Karačeva uhvatili su patrolu srpske žandarmerije kako patrolira teritorijom Kosova.
Prema portalu "Rajonipress" koji je citirao predstavnika stanovnika Karačeva – Seljvera Lenjanija, slika je načinjena kako bi kosovskoj delegaciji poslužila kao dokaz da srpska žandarmerija ulazi na Kosovo kako poželi.
"Za nas to nije samo provokacija, već uvreda za državu Kosovo. Ova fotografija poslužiće kosovskoj delegaciji koja pregovara u Briselu, to je više nego dokaz," rekao je Lenjani. https://kossev.info/srpska-zandarmerija ... sa-kosova/ .
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 14:07 |
|
|
Pa kad nema granice, moze da se predje :P
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:52 |
|
|
Najvise se bojim ako je plan da se zauzme vojno sever Kosmeta, a da se res posle prizna.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:53 |
|
|
To bi bila veleizdaja.. :)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:54 |
|
|
Jesu oni uzor nekome da to kažu. Spomeni im Ruse zapjene kao Mongoli.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:56 |
|
|
Pa bi, mora onda ceo KiM da zauzme... ali ne primecujem da se poziva aktivna rezerva... ne verujem da je plan da se to odradi sa 30,000 ljudi... Mada ja bih zauzeo granicu i opkolio vece gradove. I isao na pregovore u Brisel Druga opcija vojno sever, i ostatak da se ne prizna. Sto nam unistava casus belli za sledeci put... A takodje sipci ce se bolje naoruzati i spremiti..
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:59 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Pa bi, mora onda ceo KiM da zauzme... ali ne primecujem da se poziva aktivna rezerva... ne verujem da je plan da se to odradi sa 30,000 ljudi... Mada ja bih zauzeo granicu i opkolio vece gradove. I isao na pregovore u Brisel Druga opcija vojno sever, i ostatak da se ne prizna. Sto nam unistava casus belli za sledeci put... A takodje sipci ce se bolje naoruzati i spremiti.. Ja bih ušao dole u enklave i sever Kosova kao Arkan u Bijeljinu i onda bih Ciprizirao Kosovo do daljnjeg i čekao sadaku.. :) Da albanski deo Kosova udje u EU, a da srpskoturski deo Kosova niko ne prizna., ali da bude u fulu pod našom kontrolom. :) .
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 15:59 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se izmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! Vidi se da si drugačiji od ostalih srpskih sunnita.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:01 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se uzmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! LOL.. Oduvek sam znao da ti nisi izvorno naš poput ostalih bošnjačkih forumaša. Nemaš tu krvničku mržnju prema nama koja se radja iz kompleksa ex-Srpstva.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:12 |
|
|
Haram je napisao/la: Ja sam saznao da sam s oceve strane porijeklom Siptar. Tj katolicki siptari koji su dosli u MNE za vrijeme vladavine kralja Nikole u 19. vijeku. On je naredio da se uzmu slavenska prezimena a na islam su presli jer u CG nije bilo katolika, ili malo.
Tako da: KOSOVA REPUBLJIK! skoro sve sandze su siptari malisori (katolici) dobili zemlju od turaka i primili islam. a primanje normalnih imena je mozda bilo po oslobodjenju CG i Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:14 |
|
|
JNA je napisao/la:
Ja bih ušao dole u enklave i sever Kosova kao Arkan u Bijeljinu i onda bih Ciprizirao Kosovo do daljnjeg i čekao sadaku.. :)
Da albanski deo Kosova udje u EU, a da srpskoturski deo Kosova niko ne prizna., ali da bude u fulu pod našom kontrolom. :)
.
Mora se uzeti sve, sad je trenutak. Ali fazon za 2 sedmice maks, granice i veci gradovi. Posle polako cistiti uporista. Naravno, odmah da se formira operativno-poterna grupa i posalje na Drenicu, tu su najradikalniji jer su bivsi Srbi. To treba odmah zauzeti. Rusima reci da gadjaju nesto sto do sad nisu, da ubiju Zelenskog itd.. da odjekne u zapadnim medijima.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 kol 2022, 16:17 |
|
|
Brate nemoj da si pohlepan kao ovaj na tvom avataru. Vreme je za mudrost, glupost smo sahranili u Požarevcu.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 36 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|