Zamisli da se nasi obrukaju? tj da Siptari ispadnu nesto mnogo jaki i pametni? :P
mada imam neki info sa terena, tj odonda dan posle, znam neke stvari... malo je falilo da dodje do sukoba, Sipci su uplaseni bili. Ali, kazem, zamisli...
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
ShahidMaker je napisao/la:
hahah smesno, a ne smem da okacim nesto sto imam
Gnjde lojave . "Srbija provocira Šiptare , negira im suverenitet" . Spržiti ih treba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
ShahidMaker je napisao/la:
Zamisli da se nasi obrukaju? tj da Siptari ispadnu nesto mnogo jaki i pametni? :P
mada imam neki info sa terena, tj odonda dan posle, znam neke stvari... malo je falilo da dodje do sukoba, Sipci su uplaseni bili. Ali, kazem, zamisli...
Sta bude bice, garant bezanija za Nemacku za neke Siptare... povecana kvota i slicno. Muslimani ce biti u strahu. Kazu da je Kosovo 51. americka drzava, to je napad na NATO itd... osecace se manje sigurnim,plasice se... bice uzivanje citati komentare.
Pa red bi bio, da se ocisti to pitanje, da se izbije argument Rusiji.
Ceo region u americki Open Balkan, kao i u NATO. Ne pravo clanstvo, vec kao Juga. I to je to. Posle treba uraditi nesto da se BiH poklopi demografski i pravimo gradjansku.
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
I još da se izvnimo Hamerima što su izvršili haresiju na SR Jugoslaviju . Valjda će Hameri u svom velikom srcu naći mesta za oprost .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Nema sta da se izvinimo, neka izbiju argument Rusiji. To znaci da su pojeli sva govna koja su izasrali. Generalno, trebamo biti ok sa njima, kao i sa Rusima. Ne moramo im biti na nisanu. Ne treba da smatraju da je uvecana Srbija losa po njihove globalne interese.
Propao sastanak... Borelj kaze da nije odustao... Borelj pruzio ruku, Vucic odbio rukovanje. Sutra popodne ili uvece obracanje predsednika. 21. Sastanak sa Srbima sa KiM.
Amerikanci poslali golobrade mladice na sever, nalaze se na vise cekpointa.
Srbi ce verovatno biti na barikadama, ako se ne postigne sporazum.
NATO (KFOR), nece reagovati, ali se bojim da Siptari ne napadnu Amere, kako bi optuzili Srbe!
Dobra stvar je sto je ovo jednostrana akcija Siptara, naravno da ih ih Zapad podrzava, ali ovo nije plan Amerike. Britanska strana je pogurala Siptare.
Grenel, Trampova desna ruka, podrzao Vucica, a osudio Kurtija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.