|
|
Stranica: 181/538.
|
[ 13445 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:26 |
|
|
mara je napisao/la: Tvoji su zakljucici o zenskom rodu mal ... ajd recimo cudni ... hm .... s kojom ti to vrstom posla imas pa dolazis do tih zakljucaka da zene neke stvari rade, recimo u menopauzi?! Ti si pod kontrolom, zato ti zakljucici, cim peglas u ova doba, nema tebi mrdanja, sad kad te se dosuce tepsijom, ima da proletis kroz monitor.   kad ga lupi žena tepsijom proleteće kroz monitor. Znači li to da će meni ovamo izleteti?  Da se isključim.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:27 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: mara je napisao/la: Tvoji su zakljucici o zenskom rodu mal ... ajd recimo cudni ... hm .... s kojom ti to vrstom posla imas pa dolazis do tih zakljucaka da zene neke stvari rade, recimo u menopauzi?! Ti si pod kontrolom, zato ti zakljucici, cim peglas u ova doba, nema tebi mrdanja, sad kad te se dosuce tepsijom, ima da proletis kroz monitor.   kad ga lupi žena tepsijom proleteće kroz monitor. Znači li to da će meni ovamo izleteti?  Da se isključim. To pitaj SOKOLA, on ima iskustva s tim koji masu  mozda zna sta se desi kad krenu glave letiti kroz monitor 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:28 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Prozore, kako kad kisa pada? Sad sam se seti vica: Uci podavac pripravnika kako se prodaje, kaze mu sad gledaj; Uzlazi zena u prodavnicu i trazi deterdzent za zavese, prodavac joj da deterdzent i ponudi joj sprej za pranje prozora, zena ga upita zasta ce joj srej, a prodavac odgovori, pa kad vec skidate zavese bilo bi dobro oprati prozore. Zena rece odlcno i kupi. Prodavac sad objasni pripravniku kak je kupcu umesto jedng proizvda prodao dva i svi zadovljni,i rece mu aj sad ti Ulazi druga mladja zena i trazi uloske. Pripravnik joj daje uloske i ponudi sprej za pranje prozra, zena pita sta ce joj sprej, a pripravnik odgovara: Pa kad ne mozete da se jebete, oprite rozore. Maro, ja prozore perem kad je lepo vreme, a ti? Za vreme menopauze ili  Tvoji su zakljucici o zenskom rodu mal ... ajd recimo cudni ... hm .... s kojom ti to vrstom posla imas pa dolazis do tih zakljucaka da zene neke stvari rade, recimo u menopauzi?! Ti si pod kontrolom, zato ti zakljucici, cim peglas u ova doba, nema tebi mrdanja, sad kad te se dosuce tepsijom, ima da proletis kroz monitor.  Ko je rekao da sad peglam?  A lepo sam ti napisao da se to radi nedeljom uvece,onako kad se skupi brdo vesa  E, Maro Maro, ja samo procenjujem kad je pogodno vreme za neki posao 
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:29 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 14:48 Postovi: 3256 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Lijepo je vidjeti da se ovdje opet može pisati opet.  Ubuduće treba biti oprezniji sa izjavama...  Ubuduće treba manje rogoboriti ostalim forumašima iza leđa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:30 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Ko je rekao da sad peglam?  A lepo sam ti napisao da se to radi nedeljom uvece,onako kad se skupi brdo vesa  E, Maro Maro, ja samo procenjujem kad je pogodno vreme za neki posao  Znači u nedelju uveče ispeglaš gomilu veša, pa si miran da forumušiš do sledeće nedelje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:32 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: boogyman je napisao/la: peglaš.....uhhhhhhhhhh....i ti si trudbenik, ko ja!...em' ti moderne žene,di su ona divna vremena sa toljagama i pećinom  razmisljam, vec neko vreme, ovaj,ima ovde puno zena pa ce mi unistiti planove, ma daj da dignemo glas i da se izborimo za pravo muskaraca. E, ta divna vremena.... sve sto je lepo, kratko traje  Demokracija je zakon, osnuj stranku. Jesi vidio sta se u Iranu desava, ak se dopusti jednoumlje dodje se do agresije, zato bolje na vrijeme sve smirit i sredit. Hocete li primati i homice u stranku i kako ce se stranka zvati? Evo meni moj sef bas nesto od jutros mal ide na zvice, on je pesko, moze li on biti pocasni clan? 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:32 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ubuduće treba biti oprezniji sa izjavama...  Ubuduće treba manje rogoboriti ostalim forumašima iza leđa.  Bravo.  I to sam govorio, ali ne slušate, ni ti ni druželjubiva... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Ko je rekao da sad peglam?  A lepo sam ti napisao da se to radi nedeljom uvece,onako kad se skupi brdo vesa  E, Maro Maro, ja samo procenjujem kad je pogodno vreme za neki posao  Znači u nedelju uveče ispeglaš gomilu veša, pa si miran da forumušiš do sledeće nedelje.  Spremas li se tu za zenidbu, pa da budes in muz? Prvu lekciju si naucio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
stožerni brigadir
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:35 |
|
|
aaaaaaaaaaajmeeeeeeeee....  ......u pisanju po forumu nema kaznenog djela,još ne....ali ako ste mislili da me nočašnjim upadom u komp možete likvidirati-krivo ste mislili....ali upad u komp jeste kazneno djelo....dragi ustaše: šteta koja je počinjena je zanemariva....dva-tri sata mojeg vremena....i pizza i piva za frenda ¨uberhakera koji mi je sve sredil.....nisam druker pa ovu šalu ne budem prijavil.....a svako zlo za neko dobro pa sad imam nove zaštite....  promijenio brave 
_________________ ...đes ba Maro...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:35 |
|
|
mara je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: razmisljam, vec neko vreme, ovaj,ima ovde puno zena pa ce mi unistiti planove, ma daj da dignemo glas i da se izborimo za pravo muskaraca. E, ta divna vremena.... sve sto je lepo, kratko traje  Demokracija je zakon, osnuj stranku. Jesi vidio sta se u Iranu desava, ak se dopusti jednoumlje dodje se do agresije, zato bolje na vrijeme sve smirit i sredit. Hocete li primati i homice u stranku i kako ce se stranka zvati? Evo meni moj sef bas nesto od jutros mal ide na zvice, on je pesko, moze li on biti pocasni clan?  Nije to stranka, vec pokret za prava muskaraca Sta ce nam on kad se oseca kao zena? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ubuduće treba manje rogoboriti ostalim forumašima iza leđa.  Bravo.  I to sam govorio, ali ne slušate, ni ti ni druželjubiva...  Jutros sam u good mood, pa neću ovo komentirati na prikladan način. Jedna od mene za sve: http://www.youtube.com/watch?v=0KSwjIf8OrE 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:37 |
|
|
stožerni brigadir je napisao/la: aaaaaaaaaaajmeeeeeeeee....  ......u pisanju po forumu nema kaznenog djela,još ne....ali ako ste mislili da me nočašnjim upadom u komp možete likvidirati-krivo ste mislili....ali upad u komp jeste kazneno djelo....dragi ustaše: šteta koja je počinjena je zanemariva....dva-tri sata mojeg vremena....i pizza i piva za frenda ¨uberhakera koji mi je sve sredil.....nisam druker pa ovu šalu ne budem prijavil.....a svako zlo za neko dobro pa sad imam nove zaštite....  promijenio brave  Gdje nam je sad Vladika da se potuži kako neki shvaćaju forum preozbiljno.  BTW, odvuci se na Index. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:38 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: Spremas li se tu za zenidbu, pa da budes in muz? Prvu lekciju si naucio  Ne znam, Mišo, Bugi i ti niste baš oduševljeni statusom in-muža, pa ne znam da li to želim... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Ko je rekao da sad peglam?  A lepo sam ti napisao da se to radi nedeljom uvece,onako kad se skupi brdo vesa  E, Maro Maro, ja samo procenjujem kad je pogodno vreme za neki posao  Znači u nedelju uveče ispeglaš gomilu veša, pa si miran da forumušiš do sledeće nedelje.  jebiga, otp`o mi jezik objasnavajci da je sad fensi biti izguzvan  al` ne vredi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:40 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Gdje nam je sad Vladika da se potuži kako neki shvaćaju forum preozbiljno.  BTW, odvuci se na Index.  Daj objasni, znaš da Vladika ne kapira šalu na tvom nivou.  Šta ćeš. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: MISO62 I je napisao/la: Spremas li se tu za zenidbu, pa da budes in muz? Prvu lekciju si naucio  Ne znam, Mišo, Bugi i ti niste baš oduševljeni statusom in-muža, pa ne znam da li to želim...  Ma nije pitanje sta ti zelis, nego zenis li se skoro? A to sta ti zelis shvatices 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:43 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne znam, Mišo, Bugi i ti niste baš oduševljeni statusom in-muža, pa ne znam da li to želim...  Ma nije pitanje sta ti zelis, nego zenis li se skoro? A to sta ti zelis shvatices  Još sam ja mlad za brak. Ali kad bude, stići će poziv za svadbu. Od tebe očekujem makar frižider na poklon. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Gdje nam je sad Vladika da se potuži kako neki shvaćaju forum preozbiljno.  BTW, odvuci se na Index.  Daj objasni, znaš da Vladika ne kapira šalu na tvom nivou.  Šta ćeš.  Ovo nije bila šala, samo zaključak. Zapravo je više tužno nego smiješno, ali tko sam ja da glumim moralnu ispravnost i lažnu korektnost? Ostavit ću to drugima.  I to nisam napisao tebi, jedino ako ti i najdraža ti forumašica nemate kolektivnu svijest. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:45 |
|
|
MISO62 I je napisao/la: mara je napisao/la: Demokracija je zakon, osnuj stranku. Jesi vidio sta se u Iranu desava, ak se dopusti jednoumlje dodje se do agresije, zato bolje na vrijeme sve smirit i sredit. Hocete li primati i homice u stranku i kako ce se stranka zvati? Evo meni moj sef bas nesto od jutros mal ide na zvice, on je pesko, moze li on biti pocasni clan?  Nije to stranka, vec pokret za prava muskaraca Sta ce nam on kad se oseca kao zena?  Otkud ti znas da se on osjeca kao zena?  Sasvim usprotno, samo ga zene ne zanimaju kao heterosexualca! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:46 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo nije bila šala, samo zaključak. Zapravo je više tužno nego smiješno, ali tko sam ja da glumim moralnu ispravnost i lažnu korektnost? Ostavit ću to drugima.  I to nisam napisao tebi, jedino ako ti i najdraža ti forumašica nemate kolektivnu svijest.  Pa ja pročitah svoje ime. tj. titulu u tvom postu, pa kapiram da ima veze sa mnom.  Ili je možda neko drugi izabran za Vladiku, a da ja nisam još obavešten. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:47 |
|
|
Zaagija opet neke ustase spopale, da oni tebi ne dolaze u snu?  Pa cim oci otvoris vidis ovog 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Cort0 Maltese je napisao/la: Ovo nije bila šala, samo zaključak. Zapravo je više tužno nego smiješno, ali tko sam ja da glumim moralnu ispravnost i lažnu korektnost? Ostavit ću to drugima.  I to nisam napisao tebi, jedino ako ti i najdraža ti forumašica nemate kolektivnu svijest.  Pa ja pročitah svoje ime. tj. titulu u tvom postu, pa kapiram da ima veze sa mnom.  Ili je možda neko drugi izabran za Vladiku, a da ja nisam još obavešten.  Kad sam točno tebi napisao da nemaš smisla za zajebanciju i humor na istom nivou kao mi? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:51 |
|
|
Cort0 Maltese je napisao/la: Kad sam točno tebi napisao da nemaš smisla za zajebanciju i humor na istom nivou kao mi?  Pa, nisi nikada, istina. To sam ja sam zaključio, jer zaista nisam skapirao onu opasku da ja treba nešto da kažem o virtuelnom životu. Mislio sam da se radi o nekom zezanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boogyman
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:52 |
|
|
stožerni brigadir je napisao/la: aaaaaaaaaaajmeeeeeeeee....  ......u pisanju po forumu nema kaznenog djela,još ne....ali ako ste mislili da me nočašnjim upadom u komp možete likvidirati-krivo ste mislili....ali upad u komp jeste kazneno djelo....dragi ustaše: šteta koja je počinjena je zanemariva....dva-tri sata mojeg vremena....i pizza i piva za frenda ¨uberhakera koji mi je sve sredil.....nisam druker pa ovu šalu ne budem prijavil.....a svako zlo za neko dobro pa sad imam nove zaštite....  promijenio brave  Kakva su to sranja,kakav upad!?...nemogu jebeno vjerovati.... 
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 23 lip 2009, 09:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa ja pročitah svoje ime. tj. titulu u tvom postu, pa kapiram da ima veze sa mnom. Ili je možda neko drugi izabran za Vladiku, a da ja nisam još obavešten.  Drž'mo se propisane procedure! Zna se ko imenuje Vladiku na forumu Dobro jutro svima! 
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|