|
|
Stranica: 3/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Je ovo SarajkaMuslimanka napokon našla sebi druga nakon sedmica potrage? Mogu misliti kako je srećna. Tužno je Musliman biti...  ..duševno stanje nema veze s nacijom jer da ima pokrio bi se dekom da te nitko ne vidi.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:20 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
laganini je napisao/la: …je frajercic je znaci ljubomora ..  Smršao prepolovio se. To kul frizura i odjeća. Ja ga znam od ranih tridesetih. Nikad nije bolje izgledao. Stvarno. Šokirao me. Mozes zamisliti baba krv do koljena :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Je ovo SarajkaMuslimanka napokon našla sebi druga nakon sedmica potrage? Mogu misliti kako je srećna. Tužno je Musliman biti...  Nema drugova na forumu izopćeni seljačino. Ti ne viriš iz hrvatskih šupaka, pa te niko ne smatra “drugom”. Nego korisnom “srpskom” budalom. Koja ove iz RS prikazuje forumskim čitateljima kao prijateljski raspolozene, drage i kompromisne. Dok su ovi iz Srbije stoka sitnog zuba. Jasna je tebi tvoja uloga. No eto.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Je ovo SarajkaMuslimanka napokon našla sebi druga nakon sedmica potrage? Mogu misliti kako je srećna. Tužno je Musliman biti...  ..duševno stanje nema veze s nacijom jer da ima pokrio bi se dekom da te nitko ne vidi..  Naravno da ima. Vidićemo to ubrzo kad vam ga Šmit umetne. Svi ćete biti duševno rastrojeni. Tuga će se nadviti nad bošnjačkim narodom. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: laganini je napisao/la: …je frajercic je znaci ljubomora ..  Smršao prepolovio se. To kul frizura i odjeća. Ja ga znam od ranih tridesetih. Nikad nije bolje izgledao. Stvarno. Šokirao me. Mozes zamisliti baba krv do koljena :) …  vjerojatno ..on me zvao na forum jer su me tamo doživotno banirali al nisam ga pita zasto je otisa…a i tamo me banira svako malo zato sam ga klasificira ko oportunistu vidis on kojibje bošnjački orijentiran ibovi moji kvazi desničari s ovog foruma nikad lipu stvar o hr..zajednička karakteristika.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:27 |
|
|
laganini je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Smršao prepolovio se. To kul frizura i odjeća. Ja ga znam od ranih tridesetih. Nikad nije bolje izgledao. Stvarno. Šokirao me. Mozes zamisliti baba krv do koljena :) …  vjerojatno ..on me zvao na forum jer su me tamo doživotno banirali al nisam ga pita zasto je otisa…a i tamo me banira svako malo zato sam ga klasificira ko oportunistu vidis on kojibje bošnjački orijentiran ibovi moji kvazi desničari s ovog foruma nikad lipu stvar o hr..zajednička karakteristika.:  Da. Kužim. I meni se javio isto na kliksu. I zvao me. Nisam ja banirana, no nisam dugo otišla. Sigurno godinu. Ni na kliks od zime ja mislim. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Promjenite naslov teme u: Laganninija niko ne voli osim muslimanskog zeta.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:29 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Je ovo SarajkaMuslimanka napokon našla sebi druga nakon sedmica potrage? Mogu misliti kako je srećna. Tužno je Musliman biti...  SauronDjevojka juriša na SPC danas. Ali ćorava su to posla. Tako je i Milo jurišao, pa znamo kako je prošao.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Promjenite naslov teme u: Laganninija niko ne voli osim muslimanskog zeta. ..zbrka si se mozda si mislio nevista.: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:34 |
|
|
JNA je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Je ovo SarajkaMuslimanka napokon našla sebi druga nakon sedmica potrage? Mogu misliti kako je srećna. Tužno je Musliman biti...  SauronDjevojka juriša na SPC danas. Ali ćorava su to posla. Tako je i Milo jurišao, pa znamo kako je prošao.. . Misliš na terorističku organizaciju? Prevodjenu litijašima i mantijašima. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:35 |
|
|
laganini je napisao/la: BBC je napisao/la: Promjenite naslov teme u: Laganninija niko ne voli osim muslimanskog zeta. ..zbrka si se mozda si mislio nevista.:  Pa to je kul sada. Trend. Evo i Dzonika naš sa Sarajčicom. Voliš ti muslimanskog zeta Dzonija BBC?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la: SauronDjevojka juriša na SPC danas. Ali ćorava su to posla. Tako je i Milo jurišao, pa znamo kako je prošao.. . Misliš na terorističku organizaciju? Prevodjenu litijašima i mantijašima.  Da baš na nju. Na nju je Milo jurišao i nastradao. A nije mu 30 godina niko ništa mogao.. :) .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:41 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Misliš na terorističku organizaciju? Prevodjenu litijašima i mantijašima.  Da baš na nju. Na nju je Milo jurišao i nastradao. A nije mu 30 godina niko ništa mogao.. :) . Prepričam malo to Milovo stradanje? Je li u ‘apsani? Egzilu?Jeste zauzeli državne institucije u Podgorici? Dokle je s tim? Na Kosovu pušite to smo apsolvirali neki dan. Daj da čujemo šta je sa srpskom Spartom. “kolevka” je u govnima. I Kurti vas provocira ko mlade majmune. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la:
Da baš na nju. Na nju je Milo jurišao i nastradao. A nije mu 30 godina niko ništa mogao.. :)
.
Prepričam malo to Milovo stradanje? Je li u ‘apsani? Egzilu?Jeste zauzeli državne institucije u Podgorici? Dokle je s tim? Na Kosovu pušite to smo apsolvirali neki dan. Daj da čujemo šta je sa srpskom Spartom. “kolevka” je u govnima. I Kurti vas provocira ko mlade majmune.  Al zato u Bosni carujemo.  Muslimani su najslabiji pa nam se može. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:43 |
|
|
Ovo sada pripada Sv. Savi...   Tu je Milo hteo da napravi rizort za svoju užu i širu familiju, ali se zajebao.. :) Sad tu ide manastir sa konacima i besplatno prenoćište za nas vernike.. .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Prepričam malo to Milovo stradanje? Je li u ‘apsani? Egzilu?Jeste zauzeli državne institucije u Podgorici? Dokle je s tim? Na Kosovu pušite to smo apsolvirali neki dan. Daj da čujemo šta je sa srpskom Spartom. “kolevka” je u govnima. I Kurti vas provocira ko mlade majmune.  Al zato u Bosni carujemo.  Muslimani su najslabiji pa nam se može.  Di to? Po onim šumskim pripizdinama? Gdje je i Bog rekao laku noć. Carujete!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:49 |
|
|
JNA je napisao/la: Ovo sada pripada Sv. Savi...   Tu je Milo hteo da napravi rizort za svoju užu i širu familiju, ali se zajebao.. :) Sad tu ide manastir sa konacima i besplatno prenoćište za nas vernike.. . Je li to neki dio neke SAO BAO srpske sparte sada? OcEpljen i čeka se službeno pripajanje?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:50 |
|
|
|
Teritorija Srpske Pravoslavne Crkve. Milo ne sme tamo da prismrdi... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Al zato u Bosni carujemo.  Muslimani su najslabiji pa nam se može.  Di to? Po onim šumskim pripizdinama? Gdje je i Bog rekao laku noć. Carujete! U pola Bosne. A u drugoj polovini okivamo Muju zajedno sa Hrvatima i gazda Šmitom. Šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Di to? Po onim šumskim pripizdinama? Gdje je i Bog rekao laku noć. Carujete!
U pola Bosne. A u drugoj polovini okivamo Muju zajedno sa Hrvatima i gazda Šmitom. Šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH?  U pola Bosne? Je li to pola ocEpljeno administrativno i teritorijalno? Isto neka Sao / Bao? Čeka se spajanje s maticom na dan svetog Jeremije banjalučkog?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U pola Bosne. A u drugoj polovini okivamo Muju zajedno sa Hrvatima i gazda Šmitom. Šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH?  U pola Bosne? Je li to pola ocEpljeno administrativno i teritorijalno? Isto neka Sao / Bao? Čeka se spajanje s maticom na dan svetog Jeremije banjalučkog? Jah pola Bosne srpsko. Republika Srpska. Nego, šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH? Spavate li mirno? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:55 |
|
|
JNA je napisao/la: Teritorija Srpske Pravoslavne Crkve. Milo ne sme tamo da prismrdi... :) Jazbina terorističke organizacije? Znas ti kakve su Talibani tunele imali? Pa? A ovo ko na dlanu. Okolo Crnogorci. Opet ćete popa spuštati zrakomlatom? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: U pola Bosne? Je li to pola ocEpljeno administrativno i teritorijalno? Isto neka Sao / Bao? Čeka se spajanje s maticom na dan svetog Jeremije banjalučkog? Jah pola Bosne srpsko. Republika Srpska. Nego, šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH? Spavate li mirno?  Čuj koliko? Pa pet ‘Ilijada minimum! Sasrali smo se realno. Od vaših prijetnji. 30 godina ocEpljujete drugu srpsku državu a ona se još zove ono “pola Bosne” na srpskom. Begaj bre!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:59 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Hrvati ih pobili u dva rata ali oni bi opet sa hrvatima, because mržnja prema svemu islamskom je tooooo strong!  Eto vam vaša braća Hrvati neka vas kolju, kada ne možete i ne želite normalno sa Bošnjacima.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvati nas pobili u oba rata.. Postano: 17 kol 2022, 15:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jah pola Bosne srpsko. Republika Srpska. Nego, šta misliš koliko će Halal Srba da pronađe ikonu i preleti u srpski Dom naroda FBiH? Spavate li mirno?  Čuj koliko? Pa pet ‘Ilijada minimum! Sasrali smo se realno. Od vaših prijetnji. 30 godina ocEpljujete drugu srpsku državu a ona se još zove ono “pola Bosne” na srpskom. Begaj bre! Šta misliš koga će vam Dodik stavii za potpredsjednika FBiH? Kontam možda Majkićku pošto je ostarila a lahko je Bošnjake blokirati. Lakše nego biti delegat u PSBIH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|