|
|
Stranica: 12/17.
|
[ 424 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mystic C
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:29 |
|
|
Bošnjo više ne može uzeti zlatnu medalju ni u sjedećoj odbojci.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:36 |
|
|
Lana nije Bosnjakinja a nije ni Zeljko Komsic Bosnjak.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:45 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Lana nije Bosnjakinja a nije ni Zeljko Komsic Bosnjak. Željko Komšić je Musliman. A Lana se još nije političke oglasila. Pitajte je priznaje li đenosajd? Da kasnije ne bi kmečali ko za Draškom.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:54 |
|
|
...ipak prodan srpkinja al to me ne čudi ah ti srbi... Lana dolazi iz sportske obitelji. Njen otac Velibor Pudar bio je golman Veleža te srpskih klubova Čukarički i Palilulac, a jedno vrijeme gradio je trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji. Izjašnjava se kao Srbin i pravoslavac, ali je više puta jasno dao do znanja da njegova kći neće nastupati za ijednu drugu zemlju osim BiH. Svoju pripadnost Mostaru izrazio je i živopisnim komentarom u jednoj Facebook raspravi: "Više volim da mi u Mostaru, moja raja, kažu đe si šupak jedan, nego bilo gdje drugo, izvolite gospodine Pudar." U nekim medijima, kada je Lana kao 15-godišnjakinja isplivala olimpijsku normu, nagađalo se i kako bi mogla nastupati pod srpskom ili hrvatskom zastavom, ali je njen otac to opovrgnuo: "Molim vas da ne morite više s pitanjima pod kojom zastavom će Lana Pudar plivati, na ovo pitanje više ni Lana ni mi ne odgovaramo. Lana će plivati za BiH, zemlju svog rođenja, zemlju svog porijekla i zemlju koju nosi u srcu."
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:57 |
|
|
Ne izjašnjava se kao Srbin pravoslavac nego kao Hercegovac pravoslavac
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:58 |
|
|
..al dosta preseravanja mal aj ezaslužila svaku pohvalu bravo lana svak ačast takav uspjeh a ni bazena nemaš za normalan trenig...ovo j etek početak..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 17 kol 2022, 23:59 |
|
|
PCM je napisao/la: Ne izjašnjava se kao Srbin pravoslavac nego kao Hercegovac pravoslavac ...konačno priznata hercegovačka nacionalnost...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:02 |
|
|
laganini je napisao/la: ...ipak prodan srpkinja al to me ne čudi ah ti srbi... Lana dolazi iz sportske obitelji. Njen otac Velibor Pudar bio je golman Veleža te srpskih klubova Čukarički i Palilulac, a jedno vrijeme gradio je trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji. Izjašnjava se kao Srbin i pravoslavac, ali je više puta jasno dao do znanja da njegova kći neće nastupati za ijednu drugu zemlju osim BiH. Svoju pripadnost Mostaru izrazio je i živopisnim komentarom u jednoj Facebook raspravi: "Više volim da mi u Mostaru, moja raja, kažu đe si šupak jedan, nego bilo gdje drugo, izvolite gospodine Pudar." U nekim medijima, kada je Lana kao 15-godišnjakinja isplivala olimpijsku normu, nagađalo se i kako bi mogla nastupati pod srpskom ili hrvatskom zastavom, ali je njen otac to opovrgnuo: "Molim vas da ne morite više s pitanjima pod kojom zastavom će Lana Pudar plivati, na ovo pitanje više ni Lana ni mi ne odgovaramo. Lana će plivati za BiH, zemlju svog rođenja, zemlju svog porijekla i zemlju koju nosi u srcu." Ok. Ima cura pravo da nastupa za Muslimane. I Borjan nastupa za Kanađane. Svako zna plan za svoju karijeru. Ova vijest bi bi u Srbiji bila negdje u rubrici sport a Muslimanima ko alah da se spustio sa neba. Rasipaju se parama. Srbija ima stotina sportista a Muslimani samo invalide. Mene bi bilo strah doživiti saobraćajku da sam Musliman. Liječio bih se sam negdje u šumi ne bih imao hrabrosti otići u muslimansku bolnicu. Plašio bih se da mi ne odsjeku nogu i regurtuju me u neku invalidnu reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:03 |
|
|
..oće li j edodik primit triba bi ipak je srpkinja..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:06 |
|
|
Kolko para je dobila da nastupa za BH ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:06 |
|
|
laganini je napisao/la: ..oće li j edodik primit triba bi ipak je srpkinja.. Neće. Dodik prima samo olimpijce koji nastupaju za Srbiju. RS je Srbiji dala mnogo olimpijskih medalja. Muslimanima nismo dali ni jednu pa nemaju ni jednu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:07 |
|
|
Brane je napisao/la: Kolko para je dobila da nastupa za BH ?? ...koliko čuo sam da bih savez daje jaku lovu..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:26 |
|
|
laganini je napisao/la: Brane je napisao/la: Kolko para je dobila da nastupa za BH ?? ...koliko čuo sam da bih savez daje jaku lovu.. novovrijeme je napisao/la: Brane je napisao/la: Kolko para je dobila da nastupa za BH ?? Brdo. Samo od Sejde i Benjamine 50.000 https://www.klix.ba/sport/plivanje/zelj ... /220817155Lana sa Nindžom
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-08-18 at 00-24-19 Lani Pudar novčana podrška i od Olimpijskog komiteta Bh. plivačko čudo rame uz rame sa Tukom Pezerom Cerićevom.png [ 76.5 KiB | Pogledano 2375 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:35 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta budalasate, nije Lana bošnjakinja. BOŠNJO JOŠ NIJE OSVOJIO MEDALJU ZA BIH! Mora im federalna Srpkinja (i Hercegovka) osvojiti medalju. Srba u FBiH ima 50-ak tisuća, prilično stare populacije, imaju više medalja nego milijun Bošnjaka. Ja koliko sam shvatio mala je rođena u Istoćnom Mostaru odnosno Bosni odnosno 24%. Koliko ima Srba u 24%? 1.000-2.000. To je već dovoljna populacija Srba za medalju. Srbi imaju na hiljade medalja.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 00:39 |
|
|
Moram orimjetiti da niko nije nacionalist, niko, kad su zene u pitanju...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 01:07 |
|
|
Lana: Posvećujem svim dragim ljudima u domovini i van nje Mediji: Posvećuje svim dragim ljudima u BiH Lana izmuzi im sve pare
Screenshot 2022-08-18 at 01-00-07 Lana Pudar Medalje posvećujem svim dragim ljudima u BiH RTV Lukavac.png [ 14.93 KiB | Pogledano 2344 put/a. ]
|
Screenshot 2022-08-18 at 00-59-53 Lana Pudar Medalje posvećujem svim dragim ljudima u BiH RTV Lukavac.png [ 10.71 KiB | Pogledano 2344 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 01:48 |
|
|
Definitivno još jednom pokazuju koliko su izmišljena tragikomična sklepana nacija kada u delirijumu slave medalju djevojčice kao da je osvojena u fudbalu ili košarci.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 05:42 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Definitivno još jednom pokazuju koliko su izmišljena tragikomična sklepana nacija kada u delirijumu slave medalju djevojčice kao da je osvojena u fudbalu ili košarci. ..koliko je zlatni medalja u plivanju osvojila srbija na ep...i hrvatska..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 08:24 |
|
|
laganini je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Definitivno još jednom pokazuju koliko su izmišljena tragikomična sklepana nacija kada u delirijumu slave medalju djevojčice kao da je osvojena u fudbalu ili košarci. ..koliko je zlatni medalja u plivanju osvojila srbija na ep...i hrvatska.. Hrvatska ima 20-ak zlatni medalja u plivanju na EP i SP... Kožulj, Jovanović, Draganja i svi troje su rušili europske i svjetske rekorde A evo koliko su bili plaćeni hrvatski plivači... pa usporedi to sa BH koja je za zlato dala 30.000€ + stipendije i ostalo.
Screenshot 2022-08-18 at 08-01-40 Sramotno male nagrade! Evo koliko vrijedi europsko zlato a koliko svjetski rekord u plivanju.png [ 34.77 KiB | Pogledano 2278 put/a. ]
|
Screenshot 2022-08-18 at 08-02-21 Sramotno male nagrade! Evo koliko vrijedi europsko zlato a koliko svjetski rekord u plivanju.png [ 31.77 KiB | Pogledano 2278 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 08:25 |
|
|
laganini je napisao/la: Mystic C je napisao/la: Definitivno još jednom pokazuju koliko su izmišljena tragikomična sklepana nacija kada u delirijumu slave medalju djevojčice kao da je osvojena u fudbalu ili košarci. ..koliko je zlatni medalja u plivanju osvojila srbija na ep...i hrvatska.. Boga pitaj, sam Čavić ima evropskih 7 zlata, ima i svjetsko i olimpijsko. Nije to baš kao tenis da se pamti. Ja se sjećam duela Milorada Čovića i Majkla Filipsa pošto je tad plivanje bilo popularno u svetu.
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 12:15 |
|
|
Neka mi Hercegovci objasne zašto im je toliko drago zbog ove nehrvatske plivačice. Samo pogledati jabuku i razne druge hercegovačke lokalne medije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 12:50 |
|
|
Ovi stvarno organizuju doček. Izgleda da mala neće u Sarajevo nego Mostar pa večeras dolazi cijelo Sarajevo u Mostar. Fadil i Benjamina najvili a biće sigurno i Bakir i Sejdo i Džaferović i Reis Kavazović da hin Vlah osvoji zlatnu medalju. Sprema se pravi teferić za čudno neviđeno. Prva zlatna medalja za Bosnu poslije godina i godina čekanja. Doduše 1 od 35 disciplina al bože moj. Muslimanima je to ko da su osvojili SP u fudbalu. Bar nečemu u životu da se obraduju i da nešto proslave mimo bajrama. Ostalih 34 zlatnih plivača u čudu gleda šta se dešava, njih će dočekati samo najbliža rodbina i prijatelji.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..koliko je zlatni medalja u plivanju osvojila srbija na ep...i hrvatska.. Boga pitaj, sam Čavić ima evropskih 7 zlata, ima i svjetsko i olimpijsko. Nije to baš kao tenis da se pamti. Ja se sjećam duela Milorada Čovića i Majkla Filipsa pošto je tad plivanje bilo popularno u svetu. ..kakve veze cavic ima s tobom…!!??ti Bosanac a o Srbijanac..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 18 kol 2022, 13:04 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Boga pitaj, sam Čavić ima evropskih 7 zlata, ima i svjetsko i olimpijsko. Nije to baš kao tenis da se pamti. Ja se sjećam duela Milorada Čovića i Majkla Filipsa pošto je tad plivanje bilo popularno u svetu.
..kakve veze cavic ima s tobom…!!??ti Bosanac a o Srbijanac.. Nisam ja Bosanac. Bosanac je onaj ko za sebe kaže da je Bosanac. Bosanac na srpskom jeziku znači: glupan, budala, čovek iz viceva, primitivac. Tako da ne znam ko bi za samog sebe rekao da je Bosanac? A tebi hvala na vrijeđanju, uzvratiću ti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|