|
|
Stranica: 5/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:35 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
K..M je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Imam dosta info koje ne smem da podelim. 100% ce biti nesto, Siptari takodje odlucni.
Srecom je ruska flota u Jadranu. Imali bi sve koridore nato aviona na tacni. Ne sme se USA obrukati da im padne ovog puta f35 007 iz Gornje pripizdine mjesni odbor sekte SNS ima info iz glavnog stožera. Dijete je u pitanju. Mislim klinjo od 20ak godina, pa voli da mašta. Hoće pažnje, pa ispada glup. Imao je već podatke iz ruskih planova u Ukrajini.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:37 |
|
|
Ok znači imali smo onaj zamalo rat između 23.00 i 01.00 pre koju nedelju, imali smo turu poziranja mrkog lica u Briselu, dramatičan skup u velikoj sali, danima unapred najavljenu hitnu vanrednu KZŠ, red uzdisanja, red sprečavanja pogroma.
Ukratko, sve što smo do sada videli makar 30 puta sa istim likom u glavnoj ulozi.
Evo ja ću da dodam, da Srbija i njena vojska neće dozvoliti da Srbe na Kosovu pogodi asteroid. Takođe, čvrstom politikom ćemo sprečiti da ih na Gazivodama napadnu nemrtvi kapetan Barbosa i njegovi pirati. I povrh svega, Vlada Srbije će sprečiti svaki pokušaj Galaktičkog carstva da uništi Trepču i Zvečan iz Zvezde smrti.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:37 |
|
|
@legionar
Napravicu ti quote toga za par dana. Posto si tako iskompleksiran da ne prihvatas istinu, a sad odjebi odavde i ne spamuj
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:49 |
|
|
Sa pravom te ismijavaju jer nije prvi put da tvrdis da imas informacije koje ne smes deliti pa nikom nista poslije. Moguce je da si lakovjeran kad cujes neke price u tim tvojim krugovima, cak i da su oni bliski vojnom i politickom vrhu.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:51 |
|
|
Kad sam ja tako nesto izjavio? A da nije tacno.. ovo sam rekao ima 2 meseca i desava se. 22.02 sam rekao da idu Rusi vojno, isto sam bio ismejan. Naravno kreteni 40-50 godina, sta mogu oni da znaju
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:53 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
ShahidMaker je napisao/la: @legionar
Napravicu ti quote toga za par dana. Posto si tako iskompleksiran da ne prihvatas istinu, a sad odjebi odavde i ne spamuj Ko si da me tjeras picka ti babina balava? Hrvati ti dopustaju da pises jer vole odrzavati narativ da su Srbi priglupi i mitomani. Prije si pisao kako imas dostup ruskim planovima u Ukrajini i druga sranja. Iako bude soranja, nece biti sto si ga ti najavio, balavac.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:54 |
|
|
Ja sam bog otac, pa te teram. Hrvati me tolerisu zato sto zele da saznaju nesto.
Prvo kretenu ja to nisam tvrdio, ja sedim sa Gerasimovim na kafici?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:56 |
|
|
Vucic obecava nesto sto mu niko i ne trazi i ne zeli... Npr obecava da ce zaštititi srpski narod od kolona i pogroma ali ni Albanci to sigurno ne zele. Tako da Vucic ce jis jednom spasiti Srbe od nepostojecih prijetnji.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:56 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne odlazi ih 100 000 godisnje. Napadom na Srbe juzno od Ibra znaci da KFOR ne moze da obavi svoju misiju za koju je dobio mandat, sto znaci da VS mora uraditi. Napadom na Srbe juzno od Ibra je casus belli, bas ono sto nam treba. Nestaje ih preko 100 hiljada godisnje, bar za sada. KFOR je vec to pokazao 2004, pa VS nije nista uradila. Casus beli imamo u svakom trenutku, ono sto nam treba je bar 5-8 godina. Ajde malo realnosti na temu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 15:58 |
|
|
U tim sam vodama da mogu da saznam pre vas. A ko si ti? Cela poenta ove najave da budem kredibilan, tj da me vecina shvati ozbiljno kada budem govorio o BiH.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:01 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vucic obecava nesto sto mu niko i ne trazi i ne zeli... Npr obecava da ce zaštititi srpski narod od kolona i pogroma ali ni Albanci to sigurno ne zele. Tako da Vucic ce jis jednom spasiti Srbe od nepostojecih prijetnji. Brale ne budi glup. Sta ce reci? Poslacemo VS ako siptari krenu na Barikade? Logicno da cemo interpretirati to kao pogrom. Logicno da Siptari nece najaviti pogrom. U Igri je i BiH, na neki nacin. Videcete sve...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:05 |
|
|
Sad me malo i smara sve objasnjvati ponaosob... ja odoh, eto vam teme pa cepajte dalje. Neka dogadjaji potvrde moje reci. Izgubili ste znacajan izvor informacija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:11 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
ShahidMaker je napisao/la: Sad me malo i smara sve objasnjvati ponaosob... ja odoh, eto vam teme pa cepajte dalje. Neka dogadjaji potvrde moje reci. Izgubili ste znacajan izvor informacija. Pa daj neku natuknicu štaće se desiti Dakako u šiframa .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:13 |
|
|
Braćo spremajte se, krećemo.
Sutra se vraćam nazad. Hitno!
Spremajte se za jaku bitku. Ameri će takodje demonstrativno opaliti par tomahavki, ali generalno će nas pustiti da izlovimo zeke-peke.
Ali prvih par dana se sklonite malo. Ne morate baš na otvoreno nebo.
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:16 |
|
|
Mrš smrade jedan lažljivi. Pisao i za Ukrajinu kako imaš dostup informacijama iz ruskih planova. ShahidMaker je napisao/la: 2022. pocinje jedan od ratova na Balkanu, a vec 2023. postoji sansa da krene u Bosni i Hercegovini. Nek pogleda forum o kakvom majmunu se radi. ShahidMaker je napisao/la: A zapravo imam informacije :)Cak mislim da mogu da saznam i imena, barem nekoliko njih, koji ce prvi da poginu (na protivnickoj strani)... zvuci malo neverovatno, da na jednom opskurnom forumu, koji nije toliko poznat, dobijes ovakav info
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:19 |
|
|
Pa ko ce prvi poguniti na njihovoj strani? Uzmes imena rosu pripadnika i neko od njih ce sigurno.
Glup si. Samo to i odoh.
Za Ruse sam samo rekao 22.02. Da ulecu i to se desilo. Ostalo nisam nista pricao
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:19 |
|
|
I debilcino opalio bi ti samarcinu za takvo kurcenje bez pokrica.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 16:21 |
|
|
JNA je napisao/la: Braćo spremajte se, krećemo. .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:28 |
|
|
Ne mogu vijerovat da je na ovoj trol temi ispisano već 6 strana.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:37 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
ShahidMaker je napisao/la: K..M je napisao/la: 007 iz Gornje pripizdine mjesni odbor sekte SNS ima info iz glavnog stožera. Ajde tudjmane ne seri, izuo sam te iz patika zato si tako besan. Retarde pricas na jeziku koji ti nije maternji, ispadas budala... Smejući se svi Srbi. Smatraju te za budalu. Prikoči. Tuđmanu je prađed bio u topličkom "Gvozdenom puku" 1912 do 1920... Đed prvoborac 41 do 45...pobacao po jamama Ljotićevce, Nedićevce, divlje četalje Koste Pećanca kolaborata. Otac mi je bio ravnatelj u vojnim tvornica a EI Niš... Stric Tomislav i brat Perica su sudjelovali u AGRESIJI NA Hrv...Vukovar i dalje. Jurišne postrojbe ... Ja sam bio 93 u NS u kasarni...čekalo se dal RH dal BiH...dok si ti bio u jajcima. I ako nisam morao, tj otac me je lako mogao čupati... Važiš za PRVOKLASNU BUDALU.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:42 |
|
|
Cekao si u kasarni 93? 92. se VJ povukla.
Naravno da te komunista pravio, kada si retardiran tako.
Za vredjanje Srba...
Umag nije veliki gradic... mozda tvoj sin ode braniti Kosovo.. dosta su isla cetnicka deca.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:43 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Pa ko ce prvi poguniti na njihovoj strani? Uzmes imena rosu pripadnika i neko od njih ce sigurno.
Glup si. Samo to i odoh.
Za Ruse sam samo rekao 22.02. Da ulecu i to se desilo. Ostalo nisam nista pricao Šehid Bakir koje su tvoje prognoze,kakva će bit situacija na ovaj datum iduće godine ? Šta kažu tvoje informacije ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:44 |
|
|
Videcemo sve. Ja sam uvek za obracun sa 5. Kolonom. Bice vas gamadije na ulicama da rusite drzavu :)
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:51 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Videcemo sve. Ja sam uvek za obracun sa 5. Kolonom. Bice vas gamadije na ulicama da rusite drzavu :) Nemoj ništa gledat,tvoje informacije vide u budućnost. Ne drži nas u neizvEsnosti.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 21 kol 2022, 17:57 |
|
|
ti si priglup, ne mogu komunicirati sa tobom. Delujem sam sebi manje pametan
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|