I tako... niko se neće ispričat, meni će ostat u evidenciji upozorenja, isključenja, žuti kartoni, iako bez razloga. Delegat puši sucu, sudac delegatu, sudac je kadija, a kadija te tuži, vuk pojide kenjca, ćuko pojide jarca.
Sve manje i manje tema (i komentara) čitam. Jednostavno uzima previše vremena. Nije forum malecki kao nekad davno. Sad mi je najdraža opcija za kliknuti "Označi forume pročitanima".
Mislim nije žalba, niti kritika, možda pohvala kome to bitno. Samo konstatiram činjenicu i promjene. Muslimanima se ta činjenica sigurno ne sviđa. Zbog manjka vremena se fokusiram na nekoliko udarnih tema pa su u vrhu a oni sebi muda grizu kad to čitaju. Takav je život.
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
BBC je napisao/la:
Sve manje i manje tema (i komentara) čitam. Jednostavno uzima previše vremena. Nije forum malecki kao nekad davno. Sad mi je najdraža opcija za kliknuti "Označi forume pročitanima".
Mislim nije žalba, niti kritika, možda pohvala kome to bitno. Samo konstatiram činjenicu i promjene. Muslimanima se ta činjenica sigurno ne sviđa. Zbog manjka vremena se fokusiram na nekoliko udarnih tema pa su u vrhu a oni sebi muda grizu kad to čitaju. Takav je život.
Evo vene kolektivno režemo od muke.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Forumske numere počinju dobivat na popularnosti i van foruma.
Privitak/ci:
biosam.PNG [ 90.42 KiB | Pogledano 3312 put/a. ]
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
...bez lažne skromnosti ja sam diga aktivnost foruma ciljano sam napravio nekoliko stvari demistimicira sam neke političare iz hr i neke stranke pokazao da sam u pravu i time dobio kredit..nisam cipelario muslimane što je ovdje bilo kao dnevna aktivnost ošinio sam po srbima koji su se toliko bili osilili da je bilo gadljivo...sad se uspostavila nekakva ravnoteža a time i zanimljivost foruma tako da po meni nikad jači..
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
laganini je napisao/la:
...
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.