|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 219 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 20:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mene interesira odakle ti laptop, kako ne znaš koji si kupio, ako si ga kupio, ma zaboravi ne valja svašta ni pitati. pa otisao u best buy, imate li laptopova? Imamo. Dje su? Eno tamo. Ok. Odoh malo da razgledam. I tako nadjem ovaj sa touch screenom sto mi se ucinilo da je cool. Pitam onog decka prodavca, valja li ovaj cemu? On kaze, valja. Super. Zapakuj onda, kazem ja. Bilo je to pre dve godine ili malo jace. Dobio sam garanciju secam se, Ali ko zna gde je to I je l istekla
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 20:56 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Daj Aleksije kupi si novi laptop kakva si ti dijaspora, garant nemaš ni BMW. Nemas ni ti, kod vas se ceraju mercedesi.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Daj Aleksije kupi si novi laptop kakva si ti dijaspora, garant nemaš ni BMW. Kad je servis tastature 170$,zamisli kolko košta za BMW. Bankrotiro bi.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mene interesira odakle ti laptop, kako ne znaš koji si kupio, ako si ga kupio, ma zaboravi ne valja svašta ni pitati. pa otisao u best buy, imate li laptopova? Imamo. Dje su? Eno tamo. Ok. Odoh malo da razgledam. I tako nadjem ovaj sa touch screenom sto mi se ucinilo da je cool. Pitam onog decka prodavca, valja li ovaj cemu? On kaze, valja. Super. Zapakuj onda, kazem ja. Bilo je to pre dve godine ili malo jace. Dobio sam garanciju secam se, Ali ko zna gde je to I je l istekla Haha zapokovo ti je fino.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Pa to je to.
Ti Lapice ne udaraj se u glavu jer zvoni zbog praznine.[/quote
Ti ćeš da mi kažeš? Daješ mu savjete kao teško bolesnom da stavi oblogu od kamilice. Za tvoju informaciju ja sama popravljam svoje računara i sama podižem sistem.
S čim podižeš sistem ? Kranom, čim ću drugo.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la:
Pa to je to.
Ti Lapice ne udaraj se u glavu jer zvoni zbog praznine.[/quote
Ti ćeš da mi kažeš? Daješ mu savjete kao teško bolesnom da stavi oblogu od kamilice. Za tvoju informaciju ja sama popravljam svoje računara i sama podižem sistem.
S čim podižeš sistem ? Na cemu si Dana's, Granicarko, te si tako razdragan? Aparati sigurno nisu. Da nisu kakvi praskovi?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:06 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: S čim podižeš sistem ? Na cemu si Dana's, Granicarko, te si tako razdragan? Aparati sigurno nisu. Da nisu kakvi praskovi? Otkriću ti tajnu. Stella Artois.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Daj Aleksije kupi si novi laptop kakva si ti dijaspora, garant nemaš ni BMW. Nemas ni ti, kod vas se ceraju mercedesi. BMW je za momke, mi odrasli ljudi kad jednom probaš mercedesa više jednostavno ne možeš voziti ništa drugo.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:09 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Na cemu si Dana's, Granicarko, te si tako razdragan? Aparati sigurno nisu. Da nisu kakvi praskovi? Otkriću ti tajnu. Stella Artois. Je l to bese neko evropsko? Pijem ga tu I tamo. Meni pase meksicka Corona.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Otkriću ti tajnu. Stella Artois. Je l to bese neko evropsko? Pijem ga tu I tamo. Meni pase meksicka Corona. Belgijska. Danas bio u kupovini,vidio na polici,i ponio čitav karton kući na hlađenje. Sad sam veseo.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:13 |
|
|
Ograničeni i Vuk su šaptaci za kompove. Kako me ignorirate!? Cak i Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:24 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ograničeni i Vuk su šaptaci za kompove. Kako me ignorirate!? Cak i Aleksije. Ti si pocinila izdaju po ko zna Koji put. Eeej, ni manje ni vise podrzala si jednog elitka, na ovoj temi. Protiv mene. Lapo-lapo je napisao/la: Šta si Aleksije zapeo samo za njega. Ima I drugih. Onaj Hherceg. Pa Grobar, olitiga Vuk. Stvarnih likova je tako malo. Ali za utjehu, bolje se živi u iluziji i obmani. Igrajmo se. Opusteno samo. Lapo-lapo je napisao/la: Sanjam ti ja sinoć Aleksije da ste ti, Ulitani, Harezm i Haram jedna te ista osoba. Znaš li mi protumačiti taj san? Lapo-lapo je napisao/la: Hajde, evo ostavljam vas nasamo. Nemoj poslije da se žališ kada ti zatvori oko... Vise ne znam Kako da se postavim Prema tebi... @bata Grobi, ti poznajes' zensku dusu... Kako bi se ti postavio Prema jednoj ovako prevrtljivoj zeni popu Lapuse, da si na moje mesto?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:40 |
|
|
O, da. Uvaljivača i savjetnika!? Kvaki, daj malo odstrani Aleksiju, pati se s tastaturom. Neka ga malo po strani, dok se tastatura ne osuši. Pokazuje mu samo 9999999 Kada se popravi na 69, vrati ga zbog Vuka, on mu je objasnio... šta i kako treba
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 21:49 |
|
|
Ajd laku noc, bilo mi je lijepo na ovom ******** balu. Radim ujutro, a vi možete da se prevrćete cijelu noć.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 23 kol 2022, 23:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: O, da. Uvaljivača i savjetnika!? Kvaki, daj malo odstrani Aleksiju, pati se s tastaturom. Neka ga malo po strani, dok se tastatura ne osuši. Pokazuje mu samo 9999999 Kada se popravi na 69, vrati ga zbog Vuka, on mu je objasnio... šta i kako treba 69 kažeš? Vidi ti Lapo..
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 03:55 |
|
|
Deco, moram da kazem da je nekako smislenije biti kao ja, a ne kao vi. Evo ja se dve godine Bez problema sluzim racunarom, a da nisam obratio paznju na njegov puni naziv, nemam pojma sta je Taj bios I sl. Nema znanja su potpuno nepotrebna. Ako niste strucno vezani za to, zasto ucite te karakteristike racunara?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 04:02 |
|
|
I jedno pitanje, kad racunar crkne, je li opasno baciti ga Tek tako u smece?
Sta ako u njemu ostanu zdrave nekakve memorije sa mojim podacima, koje bi neko mogao izvaditi iz racunara I zloupotrebiti to? Sad se sve placa onlajn, sta ako neko dodje dobrojeva racuna I sl?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 13:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: nemam pojma sta je Taj bios I sl. To ti je BIO računar.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 13:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I jedno pitanje, kad racunar crkne, je li opasno baciti ga Tek tako u smece?
Sta ako u njemu ostanu zdrave nekakve memorije sa mojim podacima, koje bi neko mogao izvaditi iz racunara I zloupotrebiti to? Sad se sve placa onlajn, sta ako neko dodje dobrojeva racuna I sl? Nemoj bacat u smeće,crnci kopaju po smeću.Mogli bi saznat da si težak 170$ onda si najebo. Bolje se odvezi do rijeke Mississippi i tamo ga baci,sigurnije je.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 13:10 |
|
|
Daleko je njemu Misisipi ako je covjek u Cikagu. Misuri bi mu bio blizi.
Slaba ti geografija, Granicar18-u.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 13:29 |
|
|
Haram je napisao/la: Daleko je njemu Misisipi ako je covjek u Cikagu. Misuri bi mu bio blizi.
Slaba ti geografija, Granicar18-u. Ne čitaš s razumjevanjem. Naglasak je da se odveze što dalje od svoje adrese,da mu ne dođu do podataka. Što se mene tiče može i do Rio Grande.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 15:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Grobać, dirnuo si me misleci o meni. Na odmoru. Sa lučetom iz Šumadije. No eto, da te razocaram. Ta misao je srpska. Izvorno. Ja sam je procitala od Mektića.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 15:50 |
|
|
A meni rekla da je ona izmislila izraz, i ja cijelo vrijeme mislim kako ima bujnu maštu.
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 15:58 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Naša Kvačica je napisao/la: A meni rekla da je ona izmislila izraz, i ja cijelo vrijeme mislim kako ima bujnu maštu. Jezik bre srpskog naroda! Kad nadjem ikonu natavanu prelazim na ekavicu!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Aleksije pita.. Postano: 24 kol 2022, 16:49 |
|
|
Ne blamiraj se ponovo. Idi na temu vrati postove i pročitaj sto si pisao. Kao podpora glupanu. Ajde.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|