Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota
Postano: 23 kol 2022, 18:52
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
divizija je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Francuska ima 5.6% muslimana. Ja sam ćitajući klix pomislio da ima 56% i da su Francuzi izumrli.
ima 5.6%, ali isti produciraju skoro svako 4 dijete, sudeći po imenima mališana u Francuskoj
Kakvih 5,6 %. Ima ih minimum 2x toliko. Pogledaj kako Melenšon razbija na izborima. Njegovi glasači su ljevičari studenti + muslimani. Postoji mnogo njih bez državljanstva, i mnogo bez ikakvih papira. Dio muslimana glasa i za Makrona.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
Postano: 23 kol 2022, 19:10
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
https://en.wikipedia.org/wiki/France Islam 5.6%
Broj muslimanskih imena novorođenčadi u Francuskoj je 12%. To ne znači da ih je 12% jer oni u prosijeku imaju više djece. Ali to znači da će ih sutra biti 12%, a i više jer masovno dolaze ako se ne promjeni nešto.
Postano: 23 kol 2022, 19:11
Legionnaire je napisao/la:
https://en.wikipedia.org/wiki/France Islam 5.6%
Broj muslimanskih imena novorođenčadi u Francuskoj je 12%. To ne znači da ih je 12% jer oni u prosijeku imaju više djece. Ali to znači da će ih sutra biti 12%, a i više jer masovno dolaze ako se ne promjeni nešto.
Ti živiš u Francuskoj? Koji je omjer cijena kvadrata po gradovima i selima?
To su podaci od pre više od 10 godina, u međuvremenu su se horde migranata doselile i horde engleza odselile. Ja kad sam poslednji put bio u Londonu izgledao mi je kao Islamabad, samo sam gledao okolo ko će da me opljačka ili izbode nožem. Čini mi se da Sendvičsaburekom živi u britaniji, on verovatno može bolje da proceni sadašnju situaciju.
Postano: 23 kol 2022, 20:37
Citat:
As part of the White ethnic group, an estimated 78.4% of the population in England and Wales identified their ethnic group as White British in 2019, a decrease of just over 2 percentage points since the 2011 Census; Other White increased by nearly 1.5 percentage points to an estimated 5.8%.
- 2% samo u 8 godina. Oni naglašavaju “samo”, ali ne bih rekao da je to samo.
Sve procjene konstantno podcijene broj muslimana. Npr zovu telefonom na fiksne brojeve. Veći broj bijelih ima fiksni broj nego migranata. Broje studente na fakultetu, veće su šanse da bijeli su upisali fakultet itd
Postano: 23 kol 2022, 21:08
Legionnaire je napisao/la:
Citat:
As part of the White ethnic group, an estimated 78.4% of the population in England and Wales identified their ethnic group as White British in 2019, a decrease of just over 2 percentage points since the 2011 Census; Other White increased by nearly 1.5 percentage points to an estimated 5.8%.
- 2% samo u 8 godina. Oni naglašavaju “samo”, ali ne bih rekao da je to samo.
Sve procjene konstantno podcijene broj muslimana. Npr zovu telefonom na fiksne brojeve. Veći broj bijelih ima fiksni broj nego migranata. Broje studente na fakultetu, veće su šanse da bijeli su upisali fakultet itd
"Other white" su ostali Europljani, svi osim Britanca i Iraca (koji se broje zasebno, čine oko 2%), uglavnom Poljaci, Talijani, Nijemci, Rumunji, Francuzi...
Bijeli Britanci se smanjili za 2%, ostali bijeli se podebljali za 1,5%.
Postano: 23 kol 2022, 23:39
Lokalni izbori 2020. godine - glasovi
jedan kružić - 1.000 glasova 3/4 kružića - od 500 do 750 glasova 1/2 kružića - od 250 do 500 glasova 1/4 kružića . od 0 do 250 glasova
* za ZHŽ uzeti glasovi s općih izbora 2018 da ne bude baš 30% izlaznosti nego bar 40% (da nije baš potpuna sramota nego samo sramota), svugdje drugdje bih rekao da to uglavnom odgovara odnosu na terenu, odnosno možda je u središnjoj Bosni naš položaj malo bolji od ovog prikazanog zbog veće izlaznosti Muslimana, ali ništa dramatično (ni blizu kao ZHŽ), dakle samo u ZHŽ-u i još par općina uz granicu bi kružića trebalo biti otprilike duplo više kada bi izlaznost bila na razini ostatka BiH
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Naša Kvačica i 60 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.