|
|
Stranica: 9/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 09:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nadam se da nisi u pravu i da ćeš poslije reći - jbga , zayebo sam se .
I ja... brine me ako budem u pravu... Da kazem da sam se zajebao, najmanji problem... ni prvi ni poslednji put... Tako sve mirise na leto 1939. godine... će takvo stanje prrdstaviti kao uspeh epskih razmera .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 12:01 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
K..M je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la:
Ajde tudjmane ne seri, izuo sam te iz patika zato si tako besan. Retarde pricas na jeziku koji ti nije maternji, ispadas budala...
Smejući se svi Srbi. Smatraju te za budalu. Prikoči. Tuđmanu je prađed bio u topličkom "Gvozdenom puku" 1912 do 1920... Đed prvoborac 41 do 45...pobacao po jamama Ljotićevce, Nedićevce, divlje četalje Koste Pećanca kolaborata. Otac mi je bio ravnatelj u vojnim tvornica a EI Niš... Stric Tomislav i brat Perica su sudjelovali u AGRESIJI NA Hrv...Vukovar i dalje. Jurišne postrojbe ... Ja sam bio 93 u NS u kasarni...čekalo se dal RH dal BiH...dok si ti bio u jajcima. I ako nisam morao, tj otac me je lako mogao čupati... Važiš za PRVOKLASNU BUDALU. Ispao si po tisućiti put budala...rekao si biće rat. Pokri se ušima i šuti. Izlogiraj se na par tjedana. Ili se iskloniraj.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:32 |
|
|
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59970 Lokacija: DAZP HQ
|
DzonBG je napisao/la: Grobi, ocekujem te na Europrajdu... nemo izdas... jel istina da Delije i Grobari za Vučića osiguravaju pride?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:38 |
|
|
Istina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:39 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20873 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovaj naslov treba promjeniti. Iz postovanja prema braći Albancima a i povjesnih okolnosti. Srbi ne mogu izvoditi nikakve specijalne operacije u medjunarodno priznatoj drzavi Kosovu. Jedino agresiju. Danas sutra da napadnu nekadašnje djelovali RSK uz onu šačicu povratnika, ni vama ne bi bilo ugodno. I ovo Metohija koristi se samo u cetaljskim vijestima. Kad čitaju prognozu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:40 |
|
|
JNA je napisao/la: Istina. može li niže od ovog?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:40 |
|
|
Kosovo nije medjunarodno priznato, već unilateralno.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:41 |
|
|
dudu je napisao/la: DzonBG je napisao/la: Grobi, ocekujem te na Europrajdu... nemo izdas... jel istina da Delije i Grobari za Vučića osiguravaju pride? Kačketaši . Što više Prajdova to više mostEva . Što više gej brakova to više putOva . Što više usvajanja dece to više EnVestecija .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:42 |
|
|
dudu je napisao/la: JNA je napisao/la: Istina. može li niže od ovog? Naravno da može. Možeš da poveruješ u to.. :) Gej paradu obezbedjuje policija. A navijačima je samo rečeno da ne prave nemire. Što su i poslušali a za uzvrat su dobili: Delije - gradjevinske poslove (crveno-beli) kranovi Grobari (tačnije ex Delije) - mafijaške poslove .
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:44 |
|
|
JNA je napisao/la: Ima nešto i u imenu vojske .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj naslov treba promjeniti. Iz postovanja prema braći Albancima a i povjesnih okolnosti. Srbi ne mogu izvoditi nikakve specijalne operacije u medjunarodno priznatoj drzavi Kosovu. Jedino agresiju. Danas sutra da napadnu nekadašnje djelovali RSK uz onu šačicu povratnika, ni vama ne bi bilo ugodno. I ovo Metohija koristi se samo u cetaljskim vijestima. Kad čitaju prognozu. Izveli smo 1992. Zato si ti sad trajno zbrinuta u međunarodno priznatoj državi Austriji.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj naslov treba promjeniti. Iz postovanja prema braći Albancima a i povjesnih okolnosti. Srbi ne mogu izvoditi nikakve specijalne operacije u medjunarodno priznatoj drzavi Kosovu. Jedino agresiju. Danas sutra da napadnu nekadašnje djelovali RSK uz onu šačicu povratnika, ni vama ne bi bilo ugodno. I ovo Metohija koristi se samo u cetaljskim vijestima. Kad čitaju prognozu. Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:48 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj naslov treba promjeniti. Iz postovanja prema braći Albancima a i povjesnih okolnosti. Srbi ne mogu izvoditi nikakve specijalne operacije u medjunarodno priznatoj drzavi Kosovu. Jedino agresiju. Danas sutra da napadnu nekadašnje djelovali RSK uz onu šačicu povratnika, ni vama ne bi bilo ugodno. I ovo Metohija koristi se samo u cetaljskim vijestima. Kad čitaju prognozu. Izveli smo 1992. Zato si ti sad trajno zbrinuta u međunarodno priznatoj državi Austriji. Ti lično? I tebi blizak neko lično? Koliko me pamcenje sluzi ti si izopćeni Srbin iz HR. Na traktoru dosao u neku bosansku pripizdinu i udao se. Sad kuću od punice zoveš svojom. I ljubis zemlju iz cvjetnjaka kao svetu srpsku. Ti nestp izveo? Vi nesto izveli?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:51 |
|
|
Doslovno postoji papir, zove se UN Rezolucija 1244 koja eksplicitno kaže da je Kosovo srpsko. To je sve što treba znati o međunarodnim odnosima. Pravo je go ***, sila i stanje na terenu se računa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:53 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj naslov treba promjeniti. Iz postovanja prema braći Albancima a i povjesnih okolnosti. Srbi ne mogu izvoditi nikakve specijalne operacije u medjunarodno priznatoj drzavi Kosovu. Jedino agresiju. Danas sutra da napadnu nekadašnje djelovali RSK uz onu šačicu povratnika, ni vama ne bi bilo ugodno. I ovo Metohija koristi se samo u cetaljskim vijestima. Kad čitaju prognozu. Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad. Ako to Albanci dozvole budale su totalne. Srbin ne priznaje nikakve medjunarodno podpisane dogovore. Niti granice. Ako im uzmu sjever gledaće da vrate sve. Tumor je to od naroda. Iako izumiru to bi se širilo i po Bugarskoj. Ja navijam da Albanci nikad ne dozvole RS na Kosovu. Ni ratom. Nas je trebalo takodjer jos 100.000 zrtvovati da RS danas ne postoji. Sve drugo Srbi vide kao „privremeno“ rjesenje die ocjepljenja i stanja. Te spajanja sa Srbijom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Izveli smo 1992. Zato si ti sad trajno zbrinuta u međunarodno priznatoj državi Austriji. Ti lično? I tebi blizak neko lično? Koliko me pamcenje sluzi ti si izopćeni Srbin iz HR. Na traktoru dosao u neku bosansku pripizdinu i udao se. Sad kuću od punice zoveš svojom. I ljubis zemlju iz cvjetnjaka kao svetu srpsku. Ti nestp izveo? Vi nesto izveli? Šteta što ne mogu naći snimak kako stavljaju srpsku zastavu na džamiji u Odžaku 92.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad.
Ako to Albanci dozvole budale su totalne. Srbin ne priznaje nikakve medjunarodno podpisane dogovore. Niti granice. Ako im uzmu sjever gledaće da vrate sve. Tumor je to od naroda. Iako izumiru to bi se širilo i po Bugarskoj. Ja navijam da Albanci nikad ne dozvole RS na Kosovu. Ni ratom. Nas je trebalo takodjer jos 100.000 zrtvovati da RS danas ne postoji. Sve drugo Srbi vide kao „privremeno“ rjesenje die ocjepljenja i stanja. Te spajanja sa Srbijom. Dal bi ti pristala da budeš među tih 100k?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad.
Ako to Albanci dozvole budale su totalne. Srbin ne priznaje nikakve medjunarodno podpisane dogovore. Niti granice. Ako im uzmu sjever gledaće da vrate sve. Tumor je to od naroda. Iako izumiru to bi se širilo i po Bugarskoj. Ja navijam da Albanci nikad ne dozvole RS na Kosovu. Ni ratom. Nas je trebalo takodjer jos 100.000 zrtvovati da RS danas ne postoji. Sve drugo Srbi vide kao „privremeno“ rjesenje die ocjepljenja i stanja. Te spajanja sa Srbijom. Još uvijek se stigneš žrtvovat.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:56 |
|
|
sev je napisao/la: Doslovno postoji papir, zove se UN Rezolucija 1244 koja eksplicitno kaže da je Kosovo srpsko. To je sve što treba znati o međunarodnim odnosima. Pravo je go ***, sila i stanje na terenu se računa. Pa zakaj ne krenete? Kosovari se iseljavaju? Vi naoruzani do zuba? Pet milki plus 800.000 preko Drine. Gdje zapelo? Rezoluciju posaljite na medjunarodni sud kao preventivu. Mobilizaciju izvršite i mrš „oslobadjati“ kolijevku. Pravno ste „pokriveni“ ne?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:56 |
|
|
Ako to Albanci dozvole budale su totalne. Srbin ne priznaje nikakve medjunarodno podpisane dogovore. Niti granice. Ako im uzmu sjever gledaće da vrate sve. Tumor je to od naroda. Iako izumiru to bi se širilo i po Bugarskoj. Ja navijam da Albanci nikad ne dozvole RS na Kosovu. Ni ratom. Nas je trebalo takodjer jos 100.000 zrtvovati da RS danas ne postoji. Sve drugo Srbi vide kao „privremeno“ rjesenje die ocjepljenja i stanja. Te spajanja sa Srbijom. nije to RS, to je manji teritorij na kojem nema Albanaca i oni to sami mogu amputirati kad god žele. objektivno gledajući Albanci su svoj vrhunac snage prošli, prije 10tak godina bilo im je država puno sigurnija nego danas, od tada Srbija jača, a oni slabe. u nekom trenu će procijeniti da im se ne isplati i sami će to predati Srbiji, osim ako ne izazovu sukob prije zbog toga što misle da je sad zadnji rok da probaju zaokružiti cijeli teritorij.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad. Baš tako. Ući ćemo na sever i dole u srpske enklave kao naši djedovi Turci na sever Kipra, a onda sledi Ciprizacija Kosova. Što nam odgovara do daljneg jer Šipci se sele kao ludi... :) Ali ne sad. Sad će ih KFOR spasiti po ko zna koji put. Dogodine.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ako to Albanci dozvole budale su totalne. Srbin ne priznaje nikakve medjunarodno podpisane dogovore. Niti granice. Ako im uzmu sjever gledaće da vrate sve. Tumor je to od naroda. Iako izumiru to bi se širilo i po Bugarskoj. Ja navijam da Albanci nikad ne dozvole RS na Kosovu. Ni ratom. Nas je trebalo takodjer jos 100.000 zrtvovati da RS danas ne postoji. Sve drugo Srbi vide kao „privremeno“ rjesenje die ocjepljenja i stanja. Te spajanja sa Srbijom.
Još uvijek se stigneš žrtvovat. Ti si krme u Teheranu, koje imalo pretenzije da se iseli u Brčko i uzgaja Orade u ribogpjilistima. Jarane, nije dzaba vic o policajcima. I gluposti. Ne jedan. Hiljade. Morsku ribu uzgajati u slatkovodboj rijeci. Genijalac budzetski :)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:59 |
|
|
Šiptari su štićeni muslimani, a naši muslimani su neštićeni. opet će Šiptari proći dobro, a ceh će platiti muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 17:59 |
|
|
JNA je napisao/la: dudu je napisao/la: Kosovo je daleko od toga da je međunarodno priznato, nije članica UN-a, jasno je da tu situacija nije čista. štiti ih to što su muslimani, teško da će Srbi imati ikad snage da ih izravno napadnu dalje od sjevera Kosova kojeg će po meni uzeti kad tad. Baš tako. Ući ćemo na sever i dole u srpske enklave kao naši djedovi Turci na sever Kipra, a onda sledi Ciprizacija Kosova. Što nam odgovara do daljneg jer Šipci se sele kao ludi... :) Ali ne sad. Sad će ih KFOR spasiti po ko zna koji put. Dogodine.. :) . A Knin? Zar nije dogodine u Kninu? A 2024 u Bugojnu? E jebiga sad!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|