|
|
Stranica: 110/120.
|
[ 2997 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 15:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59529 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Genocidni aga i od najvećih halal Hrvata i Srba napravi nacionaliste. Ni ja na forumu tako nisam uspio iako sam se trudio. TI su upućen u sve pa se ne možeš više ni žestiti, samo im se smiješ, ali vidim te kako smiruješ razjareni hrvatski narod: ma šta vam ljudi smirite se.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75651 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Zanimljivo kako Muslimani smatraju za sebe da su poželjni partneri. Vrlo neskromno ponašanje. Kao da Srbi jedva čekaju da se Mujo okrene nama. I to pogotovo sad kad su ovako ispišani od Zapadnih prijatelja. Koji će nam ***? Ja zaista ne vidim ni jedan razlog osim da nam potpišu nezavisnu RS a to kažu da neće ni po cijenu rata. Čudni ljudi... vrlo čudni... On bi da to približavanje bude upravo kroz odustanak RS od nezavisnosti ako postanete jarani. Jarani se ne razdvajaju. To je stari trik: mi ćemo priznati Beograd kao vrhovni i Vucica počastiti titulom sultana, a Srbi u BiH neka priznaju Sarajevo kao vrhovno i nadređeno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 18:50 |
|
|
Suljagić zna da su mu preci iz Srbije znači islamizirani Srbi. #ikone#sa#tavana
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 18:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zanimljivo kako Muslimani smatraju za sebe da su poželjni partneri. Vrlo neskromno ponašanje. Kao da Srbi jedva čekaju da se Mujo okrene nama. I to pogotovo sad kad su ovako ispišani od Zapadnih prijatelja. Koji će nam ***? Ja zaista ne vidim ni jedan razlog osim da nam potpišu nezavisnu RS a to kažu da neće ni po cijenu rata. Čudni ljudi... vrlo čudni... On bi da to približavanje bude upravo kroz odustanak RS od nezavisnosti ako postanete jarani. Jarani se ne razdvajaju. To je stari trik: mi ćemo priznati Beograd kao vrhovni i Vucica počastiti titulom sultana, a Srbi u BiH neka priznaju Sarajevo kao vrhovno i nadređeno. Taj jaranluk je Tuđman razbucao a i Srbi su skontali da bi ih to glave koštalo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 19:25 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zanimljivo kako Muslimani smatraju za sebe da su poželjni partneri. Vrlo neskromno ponašanje. Kao da Srbi jedva čekaju da se Mujo okrene nama. I to pogotovo sad kad su ovako ispišani od Zapadnih prijatelja. Koji će nam ***? Ja zaista ne vidim ni jedan razlog osim da nam potpišu nezavisnu RS a to kažu da neće ni po cijenu rata. Čudni ljudi... vrlo čudni... On bi da to približavanje bude upravo kroz odustanak RS od nezavisnosti ako postanete jarani. Jarani se ne razdvajaju. To je stari trik: mi ćemo priznati Beograd kao vrhovni i Vucica počastiti titulom sultana, a Srbi u BiH neka priznaju Sarajevo kao vrhovno i nadređeno. A zašto bi mi želili da oni priznaju Beograd i Vučića? Ja muslimanski mozak ne razumijem? Možda kontaju da nam ponude nezavisnu RS ALI da mi prvo njiha pomognemo da unište Hrvate i poklope FBIH. Kontaju da ćemo im vjerovati na riječ hehe. Jadni su to ljudi... bijedni u duši, osramoćeni za sva vremena.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Bobanovski!
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 01 ruj 2022, 22:34 |
|
|
Emir koristi svoju funkciju direktora memorijalnog centra za "kredit Srebrenice" kojim bi zatro Hrvate u Federaciji o čemu je i sam pričao.
Jedina reakcija na Emira treba biti rušenja svakog mita o Srebrenici, o proboju zločinaca tzv Armije BiH kroz 70 km srpskog teritorija i njihovom stradanju.
Zločinaca koji su ostavili žene i djecu, Naser pobjegao helikopterom. To mora biti jedini odgovor
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 02 ruj 2022, 00:28 |
|
|
Naser i 16 njegovih jarana. Maznuli helikopterom čak dva mjeseca prije pada i ostavili žene i djecu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 04 ruj 2022, 10:30 |
|
|
strah od rekonkviste.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 04 ruj 2022, 10:32 |
|
|
Šćer ??? Jel to sad zvanicna rijec?
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 04 ruj 2022, 11:01 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Počeo je nosit hlačice ko vehabija.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 04 ruj 2022, 11:02 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ja sam njega banovao na twitteru, ne da mi se čitati njegove gadosti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 07 ruj 2022, 04:50 |
|
|
Bobanovski! je napisao/la: Spamajte perecima kako "direktor memorijalnog centra Srebrenica" poziva na suradnju sa Srbijom jer VP vraća Hrvatima minimalna prava iz Daytona. Povežite Srebrenicu sa onim o "fudbalskom Blajburgu" i sličnim izljevima od ovog bolesnika kojeg je SDA postavila na mjesto. To treba iskoristiti
Sudeci po komentarima na ovu vest dole, izgleda da su Bosnje poslusale Suljagu.
Citat: Košarkaši Srbije bez problema s Izraelom, vjerovatan je duel s Hrvatskom u osmini finala https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /komentari
Citat: ja cu navijati za Srbiju ako se sastanu sa Hrvatima
Citat: Svi ćemo protiv ujkana!
Citat: Ja cu navijati za Srbiju protiv uja...
Citat: Milanovic i HR politika je toliko unistio odnose sa HR da jednostavno srcem navijam za Srbiju.
Citat: Hrvatska je zemlja fina, proći će ko Severina ... :)
Srpska reakcija
Citat: Molim Muslimani SDA ološ da ni u kom slučaju i nikada ne navija za Srbiju jer su SDA tallibani maler i donose nesreću.
Citat: Milanović je genije, duhovit i dobar čovek, a ne kao krezavi tallibanski SDA gologuzi divljaci Muslimani u 18% koje satiremo i Hrvati i mi, nepoturcheni Srbi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 07 ruj 2022, 09:49 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: strah od rekonkviste.
Vehabije sa hlačama 3/4 hidočasti nekoć musli kalifat. Razmišlja što kad njegovi budu tako deložirani.
Đe nastaviti život ravnatelja Memorijala đenosajda
u EGZILU....Turkiy je najbolja opcija...jeftino a doma si.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 08 ruj 2022, 16:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zašto Erdogan četnicima prodaje drones ? Uskoro će se Suljagiću i Reufu želja ispuniti. Byrakatars na nebu iznad Sarajeva.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 10 ruj 2022, 22:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja sam njega banovao na twitteru, ne da mi se čitati njegove gadosti. Nisi trebao.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 13 ruj 2022, 14:07 |
|
|
SULJAGIĆ OŠTRO NAKON ŠTO JE MILANOVIĆ NEGIRAO GENOCID: "Uredu predjednika Hrvatske, mater vam..."Uredu predjednika Hrvatske, j...m vam mater, poručio je Suljagić. Ponovna izjava predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića u kojoj negira genocid u Srebrenici, očekivano izaziva žučne reakcije u BiH. On je ovu izjavu, prema tvrdnjama lista Danas, izrekao u toku ručka na samitu Procesa Brdo-Brijuni na Brdu kod Kranja. - Ima raznih genocida, ali u Srebrenici nije bio genocid, navodno je na tom ručku izjavi Milanović. Očekivano, jedna od najoštrijih reakcija stigla je od direktora Memorijalnog centra Potočari-Srebrenica Emira Suljagića, koji je uspio preživjeti genocid počinjenu u Srebrenici, a u kojem je izgubio najbliže članove porodice. - Zoran Milanović bi bio obična ljudska slina kad ne bi bio fašističko smeće. I evo zašto vam Izborni zakon nikad neće proći: jer ovaj put znamo da je to uvod u novu i masovniju Srebrenicu. I da, Uredu predsjednika Hrvatske, j...m vam mater, napisao je Suljagić na Twitteru. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26 ... r_vam.html
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 07:35 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 08:33 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10004 Lokacija: No Country for White Men
|
Citat: anonimnih nacističkih govana na ekstremističkom forumu Sad Suljaga misli kako je ispao glup što je obilježio genocid u Grabovici.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 09:52 |
|
|
E jbg sad, nakon svega što se pisalo na kraju Ministar aka glas razuma ispade ekstremist haha. Pozdrav Emiru, pajdo obzirom kako ovo čitaš, možda nisi upoznat jer si ipak porijeklom iz Srbije pa ne znaš Hrvate. Hrvati dugo pamte i nikad ništa ne zaboravljaju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 10:14 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: E jbg sad, nakon svega što se pisalo na kraju Ministar aka glas razuma ispade ekstremist haha. Pozdrav Emiru, pajdo obzirom kako ovo čitaš, možda nisi upoznat jer si ipak porijeklom iz Srbije pa ne znaš Hrvate. Hrvati dugo pamte i nikad ništa ne zaboravljaju. Jel to onaj što je prijetio Hrvatima Krbavom?
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 10:23 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 728 Lokacija: USORA! HRHB
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E jbg sad, nakon svega što se pisalo na kraju Ministar aka glas razuma ispade ekstremist haha. Pozdrav Emiru, pajdo obzirom kako ovo čitaš, možda nisi upoznat jer si ipak porijeklom iz Srbije pa ne znaš Hrvate. Hrvati dugo pamte i nikad ništa ne zaboravljaju. Jel to onaj što je prijetio Hrvatima Krbavom? Suljaga misli da su Hrvati, kao njegova žena, pa na njegovo šamaranje neće odgovoriti batinama?
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: E jbg sad, nakon svega što se pisalo na kraju Ministar aka glas razuma ispade ekstremist haha. Pozdrav Emiru, pajdo obzirom kako ovo čitaš, možda nisi upoznat jer si ipak porijeklom iz Srbije pa ne znaš Hrvate. Hrvati dugo pamte i nikad ništa ne zaboravljaju. Jel to onaj što je prijetio Hrvatima Krbavom? Između ostalog.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38909 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pogotovo ne zaboravljaju Krbave.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 10:41 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8316 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sekula Opančić, inžinjer telekomunikacija, 28 godina, dvoje male djece Alma i Aida...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Tviterluk Emira Suljagića Postano: 15 ruj 2022, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kad god dubinski prepričavaš, ili interpretiraš neke događaje iz BiH, neupućenim osobama, često sam sebe uhvatiš u razmišljanju da zvučiš kao neki teoretičar zavjere.
Očito i Emir ima sličan problem, mogu misliti kako neupućenim djeluje ovo mahnito prokazivanje nekih opskurnih ljudi, na opskurnom mjestu, kao nekakve pokretače procesa unutar OHR-a u Sarajevu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|