|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 50 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 15 lip 2021, 17:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Mrsko mi sad stavljat sliku, ali sam joj sad šnjofao dupe koda sutra ne postoji. Pomolite se za mene i od babe sam tražio da zaboravi na druge unuke i preusmjeri sve molitve prema meni. Every day we stray further from God's light.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 15 lip 2021, 19:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la: Mrsko mi sad stavljat sliku, ali sam joj sad šnjofao dupe koda sutra ne postoji. Pomolite se za mene i od babe sam tražio da zaboravi na druge unuke i preusmjeri sve molitve prema meni. Every day we stray further from God's light.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 15 lip 2021, 23:07 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 04:42 |
|
|
U cemu li je magija Magovih tema, pa da ljudi diskutuju? Rafali, gace i sl. Sta covek ima da kaze o gacama? Kad neko oblaci kurvanjske gace, taj/ta ima nameru da ih nekome pokaze, tj.zelju da ih neko vidi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 06:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: U cemu li je magija Magovih tema, pa da ljudi diskutuju? Rafali, gace i sl. Sta covek ima da kaze o gacama? Kad neko oblaci kurvanjske gace, taj/ta ima nameru da ih nekome pokaze, tj.zelju da ih neko vidi. Meni fakat zanimljivo kako se lako iskače iz carske vire, kad gaće krenu padati.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 09:52 |
|
|
mmmm, sto volim ovakve sa prednje strane, ono vidis dlacice, usi ti odmah poblijede i postanu malokrvne.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 10:46 |
|
|
GAĆE - STAROSRPSKA RIJEČ U narodnoj književnosti : Ženidba Bega Ljubovića Ako li mi na megdan ne dođeš, Poslaću ti prelju o povjesmo, Da mi predeš gaće i košulju, Nek se znade da si strašivica. Da naučimo nešto i o istorijskom putu ,,gaća,,Istorija počinje od smokvinog lista, zatim je došlo platno koje se omotavalo oko ,,sramote,, Vvremenom se mijenjali oblici, materijali, dodaci, da bi se dana opet vratili skoro na početak, komad špage ili lijane! Tange. Prvo rublje ili donji veš se izrađivao u Rimu. Vremenom se mijenjala moda. U modi su bile široke nogavice, uske, s rupom u međunožju, tunike, sa šlicom, preklopom od tkanice, učkurom, trakicama, ukrašene vezom, dragim kamenjem...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 12:58 |
|
|
Znaci zenske gacice su srpske?
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 13:04 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
DrMag je napisao/la: Zanemarimo gologuze, fokusirajmo se na model i boju gacica koje volimo na zenama. Ostavite dobar dojam, google ce dovesti brojne zene na ovaj topic, Dovesce ih na ovo opciliste, ali na tvoju veliku zalost NECE u TVOJ KREVET. Jer da bi bio Kazanova, moras imati siroko srce i jajca, a ne tko u prepelice. Nase babe su nosile vutarke, bez gatja i samo su se cepale po susjedstvu, guzeci se pored taraba ili medje.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 13:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
DrMag je napisao/la: mmmm, sto volim ovakve sa prednje strane, ono vidis dlacice, usi ti odmah poblijede i postanu malokrvne. Najsladje je pice, dok mu dlaka nice.......al se nekoc dobro je(ba)lo.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 13:53 |
|
|
Čuo samo pre neku godinu da u Beču imaju javne kuće. Sad vidim da nije istina.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 16:49 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Čuo samo pre neku godinu da u Beču imaju javne kuće. Sad vidim da nije istina. U javne kuce idu oni koji idu u javne kuhinje i javna kupatila.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 17:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Čuo samo pre neku godinu da u Beču imaju javne kuće. Sad vidim da nije istina. U javne kuce idu oni koji idu u javne kuhinje i javna kupatila. Imaš i biznis eskort ako si jak s pare, tu mora da se klepi veća lova na astal, obavezno neka elegantna večerinka... Ali ni mesište im nije razoreno kao kod ovih ruff mich ann za dvajs evrića.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 19:15 |
|
|
buenos aires je napisao/la: DrMag je napisao/la: U javne kuce idu oni koji idu u javne kuhinje i javna kupatila.
Imaš i biznis eskort ako si jak s pare, tu mora da se klepi veća lova na astal, obavezno neka elegantna večerinka... Ali ni mesište im nije razoreno kao kod ovih ruff mich ann za dvajs evrića. Ajme, nebitno za zenske gacice.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 23:11 |
|
|
Lapo susi gace
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 23:24 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Čuo samo pre neku godinu da u Beču imaju javne kuće. Sad vidim da nije istina. Ima javnih kuća, kako nema, ali treba platiti. On čeka da se neka sažali
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 23:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Čuo samo pre neku godinu da u Beču imaju javne kuće. Sad vidim da nije istina. Ima javnih kuća, kako nema, ali treba platiti. On čeka da se neka sažali Javne kuce fuj, dva puta bio u zivotu, kao da jebes plasticnu lutku. Kolega u jednoj zaradio picajzle
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 23:41 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ima javnih kuća, kako nema, ali treba platiti. On čeka da se neka sažali Javne kuce fuj, dva puta bio u zivotu, kao da jebes plasticnu lutku. Kolega u jednoj zaradio picajzle Šta si ti zaradio? Sudeći po upisima sifilis.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 16 lip 2021, 23:45 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMag je napisao/la: Javne kuce fuj, dva puta bio u zivotu, kao da jebes plasticnu lutku. Kolega u jednoj zaradio picajzle Šta si ti zaradio? Sudeći po upisima sifilis. Tema su zenske gacice, prijaviti cu te za trolanje. Koliko ono ti imas godina? 44? koji broj gacica?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 05 srp 2021, 20:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Šta si ti zaradio? Sudeći po upisima sifilis. Tema su zenske gacice, prijaviti cu te za trolanje. Koliko ono ti imas godina? 44? koji broj gacica? Da su i S veličine, tebi je to preveliko! Sve veće od 1cm za tebe je bezdan.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 03 ruj 2021, 18:40 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ima javnih kuća, kako nema, ali treba platiti. On čeka da se neka sažali Javne kuce fuj, dva puta bio u zivotu, kao da jebes plasticnu lutku. Kolega u jednoj zaradio picajzle Potpuno pogresno. Gdje si ti bio? Negdje na zeljeznickoj stanici.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 03 ruj 2021, 18:56 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: DrMag je napisao/la: Javne kuce fuj, dva puta bio u zivotu, kao da jebes plasticnu lutku. Kolega u jednoj zaradio picajzle Potpuno pogresno. Gdje si ti bio? Negdje na zeljeznickoj stanici. Gdje će on biti, nego negdje na uzanoj pruzi!
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 04 ruj 2021, 13:40 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo susi gace
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 11 ruj 2021, 01:10 |
|
|
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zenske gacice Postano: 04 ruj 2022, 15:55 |
|
|
Šta je to? Ruska mreža? tamo ne idem.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|