|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Alejsije dušo, zaboravio si reći da si hrabro podmetnuo dupe, da te inkvi sutne, onako pošteno i srdačno. Je li bilo problema i sa onim Grunfom? Što taj ima jezik!?
Lapuso guzo debela, ti bi volela da mene neko sutne, zato sto sam ja sutnuo tebe... Sta da ti radim kad pojma nemas o muskarcima.  Jeste Aleksije, pojma nemam o muškarcima. Zaletim se nepromisljeno, pomislim, evo mi ga muško, a njemu uvenuo Duško Dugousko.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:22 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso guzo debela, ti bi volela da mene neko sutne, zato sto sam ja sutnuo tebe... Sta da ti radim kad pojma nemas o muskarcima.  Jeste Aleksije, pojma nemam o muškarcima. Zaletim se nepromisljeno, pomislim, evo mi ga muško, a njemu uvenuo Duško Dugousko. Lapuso, kod muskaraca ne vene Dusko, ako su pored njih seksualno privlacne zene. Dakle, mozda je problem u tebi. Sad, ne kazem da si ti neprivlacna fizicki, to ne znam. Ali si neprivlacna jer volis da budes supak. Ko te je ubedio da tako treba? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:32 |
|
|
Pa jesam li trebala da budem nježna ženskica pored vas ovakvih krvoločnih? Pojeli bi me za tri dana. Jedino Kvaka ne vrijeđa, malo podjebava, ali to je ok. BBC najbolji definitivno. Ti i braća firauni Krmće, Vuk i dr. ste priča za sebe.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:37 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Što ti je firaun? Samo znaj da te NE bi tako zbog poganog jezika da smo sami na pustom otoku. Možeš biti i sex bomba.
Narav i jezik su ti POGANI I PRLJAVI.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Pa jesam li trebala da budem nježna ženskica pored vas ovakvih krvoločnih? Pojeli bi me za tri dana. Jedino Kvaka ne vrijeđa, malo podjebava, ali to je ok. BBC najbolji definitivno. Ti i braća firauni Krmće, Vuk i dr. ste priča za sebe. Ajde... Vidis, ima ovde zena sa kojima svi muskarci korektno razgovaraju. Lepo ih zamolis da ti objasne kako to postizu, pa i ti primenjuj. Pa min javi rezultate. A ovo je zlo: Citat: Kupovina partnerovom karticom. Kradja ključeva od auta i tajno vozikanje s istim. Izbacivanje osigurača usred utakmice. Hvaljenje na sav glas njegovog najboljeg prijatelja..... Sve su to kratka zadovoljstva, kao i sam sex, a možda i puno jača u pojedinim trenucima.. Sve vreme jednog muskarca bi potrosila tako da se on bavi tvojim beobrazlukom. Da ne moze da se unapredi kao covek ni u kom pogledu. To je greota, zlo. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:43 |
|
|
K..M je napisao/la: Što ti je firaun? Samo znaj da te NE bi tako zbog poganog jezika da smo sami na pustom otoku. Možeš biti i sex bomba.
Narav i jezik su ti POGANI I PRLJAVI. Ona jadna misli da u tome ima nesto privlacno.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 19:45 |
|
|
K..M je napisao/la: Što ti je firaun? Samo znaj da te NE bi tako zbog poganog jezika da smo sami na pustom otoku. Možeš biti i sex bomba.
Narav i jezik su ti POGANI I PRLJAVI. Nisam ja ovdje zbog sexa. Kako si glup, ne mogu vjerovati. Ja sam ovdje iz čiste dosade. Nikada nisam bila na nekom forumu, pa mi je za sada još zanimljivo. Moja narav je sasvim ok. Nikada ne povisujem ton, ne histerisem kao ti, druželjubiva sam, tolerantna, volim se zafrkavati i ljudi me vole.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 23:04 |
|
|
Gdje je onaj ,,šutac žena,,? On je u životu jedino sutnuo loptu, a i to je pitanje, jer odaje utisak da ima dvije lijeve noge. Kako je umislio to? Koji čudak, jbt. Ja se zjb.sa njim kao i sa ostalim koji hoće da komuniciraju sa mnom. On mene sutnuo!? Ja se evo upiskih placuci Ja sam mislila da sam doživjela sve budale ovoga svijeta, ali iznenadih se! Šta se ono na Dinari sjaji? Acina nona, kao u slona. Zamahnuo da sutira Lapo, jer je od muke gotovo skapo.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 31 srp 2022, 23:49 |
|
|
Veterani. Muskadija!! Što ja imam sreće!? 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 02:11 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje je onaj ,,šutac žena,,? On je u životu jedino sutnuo loptu, a i to je pitanje, jer odaje utisak da ima dvije lijeve noge. Kako je umislio to? Koji čudak, jbt. Ja se zjb.sa njim kao i sa ostalim koji hoće da komuniciraju sa mnom. On mene sutnuo!? Ja se evo upiskih placuci Ja sam mislila da sam doživjela sve budale ovoga svijeta, ali iznenadih se! Šta se ono na Dinari sjaji? Acina nona, kao u slona. Zamahnuo da sutira Lapo, jer je od muke gotovo skapo. Ma izdominirala si, Lapuso, u svakom pogledu. Izvini sto sam pomislio da nisi. 
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 03:30 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Boja kose nije bitna, bitno je da je jebozovna. Potpuno se slažem. Bitno je da li se palim na nju ili ne.A boja kose.Kratka ili duga.Koga to zanima. Postavljačica teme je mentalni plićak ali daj šta daš,da eto,odgovorimo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 08:08 |
|
|
elit star je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Boja kose nije bitna, bitno je da je jebozovna. Potpuno se slažem. Bitno je da li se palim na nju ili ne.A boja kose.Kratka ili duga.Koga to zanima. Postavljačica teme je mentalni plićak ali daj šta daš,da eto,odgovorimo. O, evo ti ga mentalna dubina foruma! Pa, dobro jutro! Poranio? Zornjak vježba? Ako, samo vježbaj. Znamo mi da ti nemaš selekcije, a i što će ti to? Nisu žene jabuke da ih klasiras. Za dobrog crva valja svaka jabuka. Daj šta daš. 
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 11:19 |
|
|
Ladna piva vruca gara
Mada volim i smedje i plave isto
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 15:27 |
|
|
Pitali Cigu što više voli, mlijeko ili kruh? Veli Cigo - Zadrobit'!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 15:35 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Ladna piva vru  ca gara Mada volim i smedje i plave isto Poslije gajbe piva, sve su sucmuraste. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 01 kol 2022, 15:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Pitali Cigu što više voli, mlijeko ili kruh? Veli Cigo - Zadrobit'!! Šta to pričaš??? Bog s tobom, kako ćeš se pričestiti?
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Plavuše ili crnke? Postano: 04 ruj 2022, 16:59 |
|
|
Ja sam plavušan Plavuša - je plavooka cura/žena Ne zlatokosa ili žutokosa cura/žena... Plavka-Plavojka - plavooka Plavuša - plava do ušiju Evo na ovoj slici je Plavuša, al ima riđavo-crvenu kosu Crnka ima kosu boje... ne znam kako se zove ova boja medeno-zlatna ?? 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|