|
|
Stranica: 4/16.
|
[ 380 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 00:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jadna naroda kompleksaša. Ne bih ja hrvatsku pobjedu slavio na muslimanskom forumu da mi suhim zlatom plaćaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 08:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7286 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Baš...stvarno jna,pita mirusvijetu...gdje je vaša reprezentacija? Što ste osvojili prethodnih godina?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 09:23 |
|
|
kiler je napisao/la: Baš...stvarno jna,pita mirusvijetu...gdje je vaša reprezentacija? Što ste osvojili prethodnih godina? Pa bili smo 2. na prošlom evropskom prvenstvu i 2. na pretprošlom svjetskom prevenstvu. Sad planiramo biti 1. Nije loše... A Probosanci slave kad nisu zadnji. Elem, Citat: Košarkaški savez BiH u problemu: Čekamo i dalje obećana sredstva od Vijeća ministarahttps://www.klix.ba/sport/kosarkaski-sa ... /220905023
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 11:22 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
mirusvijetu je napisao/la: Ima onaj košarkaš, Jagodić-Kuridža tako nešto, iz Zadra ali izabrao Srbiju.
Na društvenim mrežama su ga hrvatski nacionalisti razapeli, izdajica ovo ono, deportovat, otjerat...Interesantan slučaj zbog duplih standarda.
P.S. Vi nemate svoju državu, svoju reprezentaciju. U Hrvatskoj i Srbiji nikad nećete biti potpuno prihvaćeni kao njihovi. A i ovdje ste kao gosti, jednim dijelom svojim izborom, drugim dijelom usljed činjenice da smo najbrojniji i temeljni. Nisi u tjeku političkih događaja. Pre su Srbijom vladali CG...danas prekodrinaši. Klan AV i baza su Busije, Altina, Horizonti, Zemun, NS. Tako da bolje šuti i širi ljiljane dok vas ne izbaci jača momčad.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 11:26 |
|
|
K..M je napisao/la: Tako da bolje šuti i širi ljiljane dok vas ne izbaci jača momčad.Nema USA, ovo je europejsko
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 11:38 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
GlobalHawk je napisao/la: K..M je napisao/la: Jos Lukica ruzniji od pacova, ni qkapi NE moze da ubode bez 50 k eura, i to da je nadrogira koksom....
Dok stamenog, manekena Jokica grupi cice same salecu.....NEUSPOREDIVO.
Ljepotana usporediti sa rugobom i grdobom... To je kao kada vi za sebe govorite da ste ljepši od nas, a kad vidiš prosječnog karpatliju bude ti jasno da smo etalon arijevstva i ljepote za vas čađe. On topic: Neka pati koga smeta. Za tebe sam mister univerzuma. Bjelloputi situiran poslovni čovjek sa plavim očima. Lav/djevica...posebno žene se na to nešto lože. Pati i navijaj za medalju u para OI u sjedećoj odbojci. Dok čekaš za iseljeničku vizu ispred njemačkog veleposlanstva. ima Bosne, ali u kurcu, tj 23%>
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 11:55 |
|
|
koji poraz za mrzitelje Bosne. Bosna je postojala hiljadama godina i nista je nece unistiti elem, francuzi ce vas nakantati, a Litvanci tek. Litvanija ce imati 2/3, kao i vi, ali bolji medjusobni skor sa Baznijom i idu dalje. Muslimani se vracaju kuci.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 11:59 |
|
|
GlobalHawk je napisao/la: K..M je napisao/la: Jos Lukica ruzniji od pacova, ni qkapi NE moze da ubode bez 50 k eura, i to da je nadrogira koksom....
Dok stamenog, manekena Jokica grupi cice same salecu.....NEUSPOREDIVO.
Ljepotana usporediti sa rugobom i grdobom... To je kao kada vi za sebe govorite da ste ljepši od nas, a kad vidiš prosječnog karpatliju bude ti jasno da smo etalon arijevstva i ljepote za vas čađe. On topic: Neka pati koga smeta. ko te to slagao bato?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:00 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bitno da je pacov Luka nabio komplekse ovim retardima sa istoka. nemam nista protiv Modrica, ne pratim ga, ali evidentno je da je ruzan. Toliko mozes biti objektivan.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:04 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Sto da se rasipa kvalitet, ovako je Srbija najjaca u kosarci trenutno, i mislim da ce do zlata.
Mada mi se cini da u trenutnoj reprezentaciji nema RSovaca, mozda porijeklom. Glavne zvijezde su iz Sombora i Kraljeva. Mislim da necemo uzeti ni medalju. Jedino ako se tempira forma za grupnu fazu. Ovo je ocaj igra. Glavni favorit su Grci ili Spanci, oni ce biti verovatno u istoj polovini kostura. Fali nam Bogdanovic i jos jedan plej, mozda Jovic.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:32 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: koji poraz za mrzitelje Bosne. Bosna je postojala hiljadama godina i nista je nece unistiti elem, francuzi ce vas nakantati, a Litvanci tek. Litvanija ce imati 2/3, kao i vi, ali bolji medjusobni skor sa Baznijom i idu dalje. Muslimani se vracaju kuci. ShahidMaker je napisao/la: Kad je utakmica? jedva cekam da gledam kako vas nabijaju sa stotkom. Još nisi sastrugao *** sa sebe od ovog a da ti je da opet fasujes. Knozi
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59524 Lokacija: DAZP HQ
|
Molim da me košarkaški stručnjaci uvjere da se ovakve senzacije više neće ponavljati i da se BIH vraća svojoj svakodnevici gdje je poraz sastavni dio života.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:35 |
|
|
Pa cak i da prodjete Litvance, kakvi su planovi za dalje? osvajate? hahahah bukvalno vam je bolje da ste izgubili sve utakmice do sada, da se ne nadate. Franci i Litvanci vas gaze, odlazite kuci...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Molim da me košarkaški stručnjaci uvjere da se ovakve senzacije više neće ponavljati i da se BIH vraća svojoj svakodnevici gdje je poraz sastavni dio života. Francuzi su jaci od njih, razvalice ih. Tesko je da dobijes istu reprezentaciju 2 puta u kratkom roku. Za Litvance ne treba puno reci. Dobice Madjarsku, a pobeda protiv Bosne im je imperativ, ako misle dalje. Ako si ih gledao protiv Nemacke, video si o kakvom kvalitetu se radi. Ta ista Nemacka je lako pregazila Muslimane.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Molim da me košarkaški stručnjaci uvjere da se ovakve senzacije više neće ponavljati i da se BIH vraća svojoj svakodnevici gdje je poraz sastavni dio života. Nadamo se najgorem... ali kao što rekoh treba biti svjestan opasnosti da se muslimanski iseljenici u nedostatku džamija mogu okrenuti sportu. Nurkić da je ostao u Bosni danas bio bio učač kurana a ne košarkaš.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:39 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Sto da se rasipa kvalitet, ovako je Srbija najjaca u kosarci trenutno, i mislim da ce do zlata.
Mada mi se cini da u trenutnoj reprezentaciji nema RSovaca, mozda porijeklom. Glavne zvijezde su iz Sombora i Kraljeva. Mislim da necemo uzeti ni medalju. Jedino ako se tempira forma za grupnu fazu. Ovo je ocaj igra. Glavni favorit su Grci ili Spanci, oni ce biti verovatno u istoj polovini kostura. Fali nam Bogdanovic i jos jedan plej, mozda Jovic. Sve je moguce ali meni Micic i Jokic djeluju kao sposobni uzeti i zlato. Imala je Srbija i jace rostere u blizoj proslosti, istina. Spanjolci su se izblamirali sa Belgijom. Opcenito mi je kosarka pala, cim je Slovenija prvak Europe. Prije desetak i vise godina, bile su to mocne momcadi sa po 12 ekstra igraca, ove najjace.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Nurkić da je ostao u Bosni danas bio bio učač kurana a ne košarkaš. Da je rodjen 1921. klanjao bi namaz u crnoj uniformi u okolici Srebrenice, a danas bi muslimani pricali kako je spasavao srpske komsije od ustaske kame.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:41 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7286 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
novovrijeme je napisao/la: kiler je napisao/la: Baš...stvarno jna,pita mirusvijetu...gdje je vaša reprezentacija? Što ste osvojili prethodnih godina? Pa bili smo 2. na prošlom evropskom prvenstvu i 2. na pretprošlom svjetskom prevenstvu. Sad planiramo biti 1. Nije loše... A Probosanci slave kad nisu zadnji. ma znam ja ,nego malo zezam @mirausvijetu,samo sam trebao na kraju svog posta i ovaj smajlić @dudu tanka im je klupa,a Nurkića i Musu stiže umor ;)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:41 |
|
|
ali kako prizivaju ovaj neki bosanski inat hahaha a to i ne postoji. Postoji srpski inat, a inat je jedna vrsta ponasanja koju su turci opazili ovde i nisu mogli da objasne, zato su to nazvali inatom.
Upravo taj ,,srpski inat'' je prisutan i opipljiv kada se gubi mec protiv jacih protivnika. A ovo kada oni pominju nekakav bosanski inat je klasican copy paste i kradja od Srba. ne postoji nikakav bosanski inat, postoje samo muslimanski identitet i mentalitet.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 12:47 |
|
|
Inat ima svatko, ali ne kuzim kakav inat u sportu, kome se inatis, osim ako nije standardna balkanska priglupa prica "svi su protiv nas, ceo svet, sudije nas kradu, e sad cemo mi njima"...
To jeste kod srba prisutno specificno, svi su kao protiv njih a oni su kao najbolji. Tragikomicno, skoro kao one sjene sto ce plasiti gospodu... jedine sjene su od peraca guzica i ostalih balkanskih radnika u Becu.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:04 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Pa cak i da prodjete Litvance, kakvi su planovi za dalje? osvajate? hahahah bukvalno vam je bolje da ste izgubili sve utakmice do sada, da se ne nadate. Franci i Litvanci vas gaze, odlazite kuci... Polufinale minimalno ti se rostri po podu majmunelo
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:06 |
|
|
Da l si realan? Kazem, ne prolazite grupu, ti mastas o polufinalu. Kada bi se nesto tako luckasto desilo, da prodjete kao cetvrti idete na Spance i tu vam je kraj.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:07 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Da l si realan? Kazem, ne prolazite grupu, ti mastas o polufinalu. Kada bi se nesto tako luckasto desilo, da prodjete kao cetvrti idete na Spance i tu vam je kraj. Vidi se da si pandur
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:09 |
|
|
Vidi se da si muslimanski mitoman.
Uostalom, sve reprezentacije koje naturalizuju strance treba izbaciti sa takmicenja. Uz to i Tursku, Gruziju itd.. jer to nije Evropa. Takodje Izrael najuriti iz evropskih takmicenja. Ne zanima me sto muslimanske zemlje nece sa njima da igraju.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 13:10 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Vidi se da si muslimanski mitoman.
Uostalom, sve reprezentacije koje naturalizuju strance treba izbaciti sa takmicenja. Uz to i Tursku, Gruziju itd.. jer to nije Evropa. Takodje Izrael najuriti iz evropskih takmicenja. Ne zanima me sto muslimanske zemlje nece sa njima da igraju. Pandure, šta ima veze sto cemo ispasti ili u grupi ili bilo kad poslije. Nebitno. Bitna je vožnja a ovo vozi samo tamo, pozdrav
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|