|
|
Stranica: 6/16.
|
[ 380 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:16 |
|
|
ne mogu ja navlaciti losu karmu, takvo nesto ne postoji. Magija, vile i te zajebancije. To bi bila negativna energija da sam ja igrac ili u strucnom stabu. Ovako ovo njih ne dotice. Nikad necemo imati crnca u timu. To je antisport i antikosarka, ruganje takmicenju. Onda me ne bi radovao bilo kakav uspeh reprezentacije.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:22 |
|
|
mani me tih apstrakcija.
ovo bih voleo ponovo da dozivim
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:22 |
|
|
Zaista policajac, malo oladi covjece, ko da ti je 14 godina napaljen si na gluposti
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Groot
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:23 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: ![slika](https://pbs.twimg.com/media/Fb38H-0XkAIMJuE?format=jpg&name=4096x4096)
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:24 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Zaista policajac, malo oladi covjece, ko da ti je 14 godina napaljen si na gluposti zasto se ne bih lozio da se sastanemo sa vama i pobedimo vas? To je i sustina sporta, nadmetanje i pobeda.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:32 |
|
|
Ajde obavještajac idi odmori malo.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:34 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ajde obavještajac idi odmori malo. je l lep osecaj posle najvece p0bJeDe u hIsToRiJi...? Bosna, Bosna... ne mogu je dusmani toliko mrzeti, koliko je vi mozete voleti...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:51 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Karabaja je napisao/la: K..M je napisao/la: Tako da bolje šuti i širi ljiljane dok vas ne izbaci jača momčad.Nema USA, ovo je europejsko Niste još dorasli proći grupu. Možda za 8 g.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 15:55 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
novovrijeme je napisao/la: dudu je napisao/la: Molim da me košarkaški stručnjaci uvjere da se ovakve senzacije više neće ponavljati i da se BIH vraća svojoj svakodnevici gdje je poraz sastavni dio života. Nadamo se najgorem... ali kao što rekoh treba biti svjestan opasnosti da se muslimanski iseljenici u nedostatku džamija mogu okrenuti sportu. Nurkić da je ostao u Bosni danas bio bio učač kurana a ne košarkaš. Zašto biti maliciozan. Nošnje su naši susjedi, i nekoć rodijaci tkoji su se sami odrodili i odabrali služiti ugnjetavača i porobitelja. Kršćanski je biti milostan i željeti dobro drugima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 16:11 |
|
|
K..M je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Nadamo se najgorem... ali kao što rekoh treba biti svjestan opasnosti da se muslimanski iseljenici u nedostatku džamija mogu okrenuti sportu. Nurkić da je ostao u Bosni danas bio bio učač kurana a ne košarkaš. Zašto biti maliciozan. Nošnje su naši susjedi, i nekoć rodijaci tkoji su se sami odrodili i odabrali služiti ugnjetavača i porobitelja. Kršćanski je biti milostan i željeti dobro drugima. Zato što ih ne volim. Hrišćanstvo jer super al ne treba biti budala i opraštati ljudima koji bi te zaklali da mogu. Ja im želim da nikad više ne pobjede.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 16:18 |
|
|
Ma normalno. Muslimani su srpski neprijatelji i treba im zeleti sve najgore, jer to je dobro za nas.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
jeremy10
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 16:55 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: sto se hrvata tice, navijam da budu cetvrti u grupi, a mi prvi u nasoj. bez obzira na jačinu jednih ili drugih, uvijek je jedan posjed odlučivao, egal utakmice sve do jedne. druga je stvar što je svaka otišla na vašu stranu. jednom mora i na našu, zato na tvom mjestu ne bih priželjkivao takav ishod
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 16:59 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: sto se hrvata tice, navijam da budu cetvrti u grupi, a mi prvi u nasoj. bez obzira na jačinu jednih ili drugih, uvijek je jedan posjed odlučivao, egal utakmice sve do jedne. druga je stvar što je svaka otišla na vašu stranu. jednom mora i na našu, zato na tvom mjestu ne bih priželjkivao takav ishod pa svejedno, zabavanije je gledati Srbija - Hrvatska, nego Srbija - Litvanija/Francuska/Spanija/Grcka Mada ste tada imali reprezentaciju, sada je razlika u kvalitetu veca. Tako da bi Srbija lagano dobila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:02 |
|
|
Velika je steta sto RTS ne napravi emisiju pred utakmicu sa gostima npr kao sto je Tegeltija, Milovan Jovanovic, Andjus i Zeljko Pantic. Ali svi zajedno da su emisiji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60304 Lokacija: DAZP HQ
|
novovrijeme je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Da, ovo je zanimljiv fenomen kod Slovenaca. Obožavaju četničku muziku. U Banja Luku dolaze svaki vikend i redovno završe na četnosong partijima. Jednom sam naletio na Slovence na Baji u Lamoviti ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) (selo između BL i PD). to su vaši, ali mene je blam koliko se asimiliraju, Janezi se trude pričati po jugoslavenski, a onda uleti neki očiti srpski potomak s IČ i krene verglat: ampak sta dva zelo pomembno premejen in tako se zve to samo lahko...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo definitivno nije reprezentacija BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Citat: Ranije se na Twitteru oglasio i politolog i novinar Hrvatskog Medijskog Servisa Branimir Galić koji je reagirao na jednu drugu anomaliju, a to je pjesma “Jedna si jedina” koju su navijači pjevali prije utakmice. Inače, ta pjesma nije himna BiH, a pjevana je tijekom intoniranja himne, a što je Galić primijetio.
“Košarku sam trenirao 5 godina i navijač sam HKK Širokog. Upalim utakmicu BiH Slovenija kad tamo bh. navijači uz himnu pjevaju Jedna su jedina. Pa kako ćete očekivati da jedan Hrvat, poput mene, uz najbolju volju, navija za BiH ako reprezentaciju doživljavate kao bošnjačku? Apsurd”
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60304 Lokacija: DAZP HQ
|
taman sam krenuo napisati, genocid pao u drugi plan.
here we go...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:26 |
|
|
Pa prosto je sve. Muslimani zele srpsku i hrvatsku zemlju bez Srba i Hrvata, da ih pobiju, proteraju i da zive stvore muslimanski lebensraum. Medjutim, posto su generalno glupi i nesposobni, nisu u stanju to da sprovedu u delo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:26 |
|
|
daramo je napisao/la: Ovo definitivno nije reprezentacija BiH.
To je reprezentacija Talibana.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:27 |
|
|
Emiru je Ratko Mladic organizovao prevoz, nije se rodio u sumi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 17:32 |
|
|
Porodio se u sumi... da im je jos malo masta radila, napisali bi da ga je cetnik vrs porodio carskim rezom sa bajonetom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
jeremy10
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 18:07 |
|
|
dudu je napisao/la: taman sam krenuo napisati, genocid pao u drugi plan.
here we go...
mjestom rođenja je bitno radi stjecanja državljanstva, eto republici srpskoj solidna krilnog centra nakon osamostaljenja
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Amiđa
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 20:06 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Poštovani srbi i vrlo štovani hrvati, ohanite malo, fiskije vam nanine. Dehidrirati ćete jadni od kmeke i pjene.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Bankrot KS BiH, ključ u bravu Postano: 05 ruj 2022, 20:09 |
|
|
zanimljivije mi je da gledam sutra Francuska BiH, nego veceras Srbija Finska ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|