HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 sij 2025, 16:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: EuroBasket 2022
PostPostano: 07 ruj 2022, 20:10 

ja sam prestao da treniram kosarku jer me je trener gurao da igram jebenog centra zbog visine. Moja pozicija je plej... ali ajde objasni ti njemu, kad sam najvisi bio.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:11 

Nekako si zelen, ovakve glupave provokatorske postove pisu samo nedojebani klinci, upinjes se na hrvatskom forumu provocirati Hrvate ali to su jako prizemne glupe i besmislene provokacije.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:14 

Zbog Bodiroge? Pa postoje razlicita misljenja, moras to uvaziti. Drazena nisam nikad gledao i smara me kad mi to neko pominje.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:21 

ako nas dobiju, bicu tu jedan dan da me sprdaju na forumu. Nisam picka. A onda nema smisla vise pisati...

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:23 

A sto bi tebe sprdali, sto si toliko zanimljiv da tebe sprdamo :))

Imas konstantne prizemne djecije prokacije, Bojan Srbin, ajde bogati. I Drazen je jebem li ga, bar polovicno, a ako nisi gledao Drazena onda zaista imas malo godina. Pogledaj snimke, to su vremena superkosarkasa, Galis, Sabonis, Drazen, Kukoc, koji jebeni Bodiroga.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:26 

U Austriji se ovo toliko prati da nebi znao da je nekakvo prvenstvo da nije foruma HB i da nisam lajko Gorazde online na Facebook-u.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:28 

Nisam rekao da je Bojan Srbin.... Mozda jeste, sumnjivo ime i prezime. Za Drazena znam, cak je i rod sa Bodirogom. Pa u dvadesetim sam, Drazen je poginuo 91.?
i za Modrica kazu da je Srbin po babi, sto mi je svejedno, ne svojatam ga. za Prkacina i Tompsona kazu da su Srbi. Vas Covic je verovatno od Covica iz Nevesinja. Sta to ima veze.

Svakom je svoj najbolji, meni je Bodiroga idol.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:28 

Haram je napisao/la:
U Austriji se ovo toliko prati da nebi znao da je nekakvo prvenstvo da nije foruma HB i da nisam lajko Gorazde online na Facebook-u.

reprezentativna košarka je na nivou rukometa, zaboraviš tko je prvak Europe, svijeta, kad je koje prvenstvo, poluprazne dvorane. jedina atrakcija je kad igraju Ameri.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:29 

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:33 

ShahidMaker je napisao/la:
Nisam rekao da je Bojan Srbin.... Mozda jeste, sumnjivo ime i prezime. Za Drazena znam, cak je i rod sa Bodirogom. Pa u dvadesetim sam, Drazen je poginuo 91.?
i za Modrica kazu da je Srbin po babi, sto mi je svejedno, ne svojatam ga. za Prkacina i Tompsona kazu da su Srbi. Vas Covic je verovatno od Covica iz Nevesinja. Sta to ima veze.

Svakom je svoj najbolji, meni je Bodiroga idol.

Može svašta biti, bilo je seoba i tamo i vamo, ljudi bi se asimilirali, kao i danas što imaš neke Srbe u ZH koji su se totalno pohrvatili, no recimo od mojih predaka je jedan otišao u Nevesinje, danas su recimo njegovi potomci Srbi i pravoslavci, vjerojatno smo se i preko nišana gledali :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:33 

Haram je napisao/la:

Austrija je u košarci otprilike ono što su Farski Otoci u nogometu. Nije ni čudo što se košarka gore ne prati. A ovi što su došli iz Hrvatske, Srbije ili BiH gore, oni će to možda pratiti tek kad budu polufinala i finala, i to ako bude neka od tih selekcija u toj fazi natjecanja.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:34 

FIBA jer unistila reprezentativnu kosarku, samo je cudo sto su na ovom EP skoro svi NBA igraci mada meni osobno nisu ni bitni.

Kosarka je bila puno puno bolja prije 10, 20 i 30 godina. Jace momcadi, ljepsa kosarka, sad je sve nekako hibridno, kako dudu kaze srozali se na nivo rukometa po nekakvom ugledu u svijetu.

Danas svi drkaju na OI i Dream team. Manje vise.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:34 

ja i ne pamtim jace EP. Pogledajte ko igra. Jokic, Doncic, Janis, Sabonis, Micic.. Jedino Francima fali Batum. To je igracina i po.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:37 

Dovoljno pogledati sudjenje koje je kriminalno, a takvo je zato sto su svi kvalitetni suci u ULEBu.

FIBA upropastila reprezentativnu kosarku, tocna.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:39 

Zbog Bodiroge? Pa postoje razlicita misljenja, moras to uvaziti. Drazena nisam nikad gledao i smara me kad mi to neko pominje.

Ja sam ga gledao uzivo u Pioniru par godina kao bas klinac...

Tesko je danas objasniti uopste kakva je to masina za koseve bila. Partizan je imao Divca, Grbovica i Paspalja, tek je dolazio mladi Djordjevic koji je tad izgledao kao promasaj. Zvezda je imala Bobana Jankovica, Nikolica, Jovanovica, Zufera Avdiju(secam se kad polomi nogu na jednoj utakmici, sad njegov sin igra odlicno u Izraelu)... realno je bila najslabija od velike cetvorke, ali je znala da iznenadi.

Ubedljivo najjaci tim je bila Jugoplastika... Radja, Kukoc, Savic, Sretenovic... urnisali su sve...

Bez huligana, bez tuca na tribinama, a gledas legende koje su tad harale Evropom...

Drazen je u takvoj konkurenciji bio objektivno najbolji igrac, bez da je iko i blizu... ovi ostali iz Cibone, bio je tu Cutura dobar... ali maltene sam ih je vukao...

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:39 

Ovogodišnji Eurobasket je poprilično atraktivan. Vidim to i po interakcijama na društvenim mrežama, ali i po svome okruženju, prati se, i to ne samo naša reprezentacija ( Hrvatska ) nego i ostali. To što su neke dvorane poluprazne, a naravno da neće ljudi baš kupovati karte zbog utakmice Bugarska-Belgija. Još da je bolje suđenje, no dobro, na to su se košarkaški sladokurci već naviknuli.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:41 

crni_bombarder je napisao/la:
Dovoljno pogledati sudjenje koje je kriminalno, a takvo je zato sto su svi kvalitetni suci u ULEBu.

FIBA upropastila reprezentativnu kosarku, tocna.

jos je rano govoriti o sudjenju, tacno je da nije savreseno. Ali prosli EP je bilo kriminalno.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:43 

FIBA jer unistila reprezentativnu kosarku, samo je cudo sto su na ovom EP skoro svi NBA igraci mada meni osobno nisu ni bitni.

Kosarka je bila puno puno bolja prije 10, 20 i 30 godina. Jace momcadi, ljepsa kosarka, sad je sve nekako hibridno, kako dudu kaze srozali se na nivo rukometa po nekakvom ugledu u svijetu.

Kosarka se drasticno promenila svugde u svetu, a pogotovo u Evropi...

Danasnji timovi bi ekipe pre 20 godina razbili ladno sa 20 razlike. Neuporedivo su jaci i brzi, brze se igra, takticki se igra usavrsila...

Izgubio se deo nekadasnje romanticne drazi, ali sve ostalo je poletelo u svemir.

Kad pogledas kako igraju Janis, Doncic i Jokic... to je druga galaksija...

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:44 

Kosarka je zanimljiva sto mozete da pogledate da David (bilo ko) dobija Golijata (SAD), a tu je i rasna prica. Crnci nemaju iq iako su svi spricani u bulju steroidima. Takav dozivljaj nemas u drugom sportu.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:45 

DzonBG je napisao/la:

Kosarka se drasticno promenila svugde u svetu, a pogotovo u Evropi...

Danasnji timovi bi ekipe pre 20 godina razbili ladno sa 20 razlike. Neuporedivo su jaci i brzi, brze se igra, takticki se igra usavrsila...

Izgubio se deo nekadasnje romanticne drazi, ali sve ostalo je poletelo u svemir.

Kad pogledas kako igraju Janis, Doncic i Jokic... to je druga galaksija...

tacno, ali i u fudbalu i u drugim sportovima isto.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:46 

Amiđa je napisao/la:
joe enter je napisao/la:

Da , i još kad je popizdeli Luka rekao na kraju tekme "E u p.m od koga mi gubimo" , svi skočili da ga mrze , i odmah pominjali njegovo srpsko poreklo po ocu. :zubati

A bilo ih je zabavno gledati kad su zapevali , pa behar , pa šadrvani,....

Ruku na srce, džo. I srbi bi se dobro namučili u onoj grupi.

Litvanija, Francuska, Njemačka i Slovenija...

Naravno da bi se namučili , ali nije u tome poenta.
Kad je u pitanju košarkaški sport ko imalo ga poznaje zna domete igrača i tima za koga navija , nije to fudbal pa da se može pobeđivati na sreću više puta kad protivnik igra bezvoljno a vas usere par golova temenom glave ili skretanjem lopte protivničkog igrača.

Imate Nurkića koji je jako dobar igrač , onaj Musa je solidan , ostali su ruku na srce upravo za poziciju gde jesu , a o treneru zaista ne znam ništa ali verovatno je na istom nivou kao i ostatak ekipe.

Ova Srbija je bez Jokića potpuno druga repka , isto kao i Slovenija bez Dončića , i toga su svi svesni.

Hrvati imaju drugi problem , njih jebe glava , i kao da su se kupali u ladnoj vodi pa im se muda skupila za teške protiivnike , ali imaju sasvim dobre igrače , pogotovo Bogdanović.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:48 

Kosarka je savrsenstvo. Evo, mi Srbi kidamo u vaterpolu i odbojci... Vaterpolo igramo samo na balkanu + Spanija (madjari su najtrofejniji zbog ranijeg perioda, ali su oni kao tu blizu, balkan)... Odbojka je ******** sport, to mozes da gledas zenama guzu samo.

Kosarka je zanimljiva, tajm auti u zadnjih 40 sekundi, neizvesnost. Fudbal gledas 90 minuta i bude 0:0... Fudbal je najpopularniji jer je to sirotinjski sport koga moze da igra svaka susa bilo gde. Treba ti jedna krpenjaca i to je to.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:49 

joe enter je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:

Ruku na srce, džo. I srbi bi se dobro namučili u onoj grupi.

Litvanija, Francuska, Njemačka i Slovenija...

Naravno da bi se namučili , ali nije u tome poenta.
Kad je u pitanju košarkaški sport ko imalo ga poznaje zna domete igrača i tima za koga navija , nije to fudbal pa da se može pobeđivati na sreću više puta kad protivnik igra bezvoljno a vas usere par golova temenom glave ili skretanjem lopte protivničkog igrača.

Imate Nurkića koji je jako dobar igrač , onaj Musa je solidan , ostali su ruku na srce upravo za poziciju gde jesu , a o treneru zaista ne znam ništa ali verovatno je na istom nivou kao i ostatak ekipe.

Ova Srbija je bez Jokića potpuno druga repka , isto kao i Slovenija bez Dončića , i toga su svi svesni.

Hrvati imaju drugi problem , njih jebe glava , i kao da su se kupali u ladnoj vodi pa im se muda skupila za teške protiivnike , ali imaju sasvim dobre igrače , pogotovo Bogdanović.

hrvatski problem je jasan, konstantno igra 1 na 5, glumljenje heroja, Dražena i Tonija.

kad igraju timski i brzo izgledaju ozbiljno, kad krenu glumiti baje ide raspad.

nijedan od igrača nije u svom klubu lider i vodeći igrač, sve do jednog su igrači uloge i kad bi se i u reprezentaciji držali te uloge bili bi jako dobri. ovako najobičnije siledžije.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:49 

Haram je napisao/la:

A prenose po čitav dan nekakvo sanjkanje, bob, biatlon i bakrače, u Njemačkoj ista stvar.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 20:50 

Kosarka je savrsenstvo. Evo, mi Srbi kidamo u vaterpolu i odbojci... Vaterpolo igramo samo na balkanu + Spanija (madjari su najtrofejniji zbog ranijeg perioda, ali su oni kao tu blizu, balkan)... Odbojka je ******** sport, to mozes da gledas zenama guzu samo.

Kosarka je zanimljiva, tajm auti u zadnjih 40 sekundi, neizvesnost. Fudbal gledas 90 minuta i bude 0:0... Fudbal je najpopularniji jer je to sirotinjski sport koga moze da igra svaka susa bilo gde. Treba ti jedna krpenjaca i to je to.

košarka je nenormalan sport, PTSP dobiješ, gledati guste završnice nije za svačije srce, lijepo je samo kad razvaljuješ. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 283 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: