|
|
Stranica: 2867/3524.
|
[ 88080 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:30 |
|
|
Planina je napisao/la: Inače bio sam u Bingu u IstoĆnom, pa di su naši centri od onoga... Neka velika hala, skladište sa hrpom polica i tjt, turbo sirotinjski nešto. Face pola prave turske u stilu onog Kaplana, pola zamotane, pola klasične tupe bosanske. Gledao me taj neki Turčin sa Veležovom majcom ispod oka na kasi, valjda čuo ikavicu, ali nije smio da dejstvuje. U svakom slučaju rekoh bježi nazad među civilizaciju dok je još glava na ramenima. Šteta što se nije uzelo sve do Neretve... glupson škutorski upoređuje neki obični prodajni objekat Binga sa tržnim centrima Śkutorlenda pa.dođi jado u Sarajevo ili Tuzlu u Bingo City Centar pa vidi šta je tržni nema ružnijih ljudi od škutora Dalmatinci su npr. za vas manekeni uzeo bi ti karinu moju da si mogo, zahvali Krivoustom Njofri što te spasio washingtonskim sporazum na koji je brže bolje poletio da potpiše da ne bi popušio sankcije ko Slobo jer mu je biko zprrijećeni da će iati proći zbog slanja vojske u Bosni inače ko zna šta bi s vas bilo, udaraj se nogom u dupe od sreće što ste ostali na tih 18%
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu Slava Ukrajini i HIMARS-ima
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
mi smo predivan, lijep, pobožan, katolički, bogat, uredan i nadasve dominantan narod.
stvoreni smo da izdominiramo, nama je to kao popit vodu, ostalima je da nam se dive.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:38 |
|
|
tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu Slava Ukrajini i HIMARS-ima
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:44 |
|
|
Demo mag je napisao/la: tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama tvoji kod kamenjarca dolaze čuvati ovce
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:45 |
|
|
Demo mag je napisao/la: tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama ponosan kamenjarac sa sela s hugo boss bijelim čarapama. o tome ti pričam.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:46 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: mi smo predivan, lijep, pobožan, katolički, bogat, uredan i nadasve dominantan narod.
stvoreni smo da izdominiramo, nama je to kao popit vodu, ostalima je da nam se dive. Dušan u Njegoš modu....sklepava ep o supremaciji Era. A on malo zavidan, jer je iz Završja i nema ništa sa tim poduzetnim i sposobnim pukom. Osim što se šlepuje na njih.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:48 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Planina je napisao/la: Inače bio sam u Bingu u IstoĆnom, pa di su naši centri od onoga... Neka velika hala, skladište sa hrpom polica i tjt, turbo sirotinjski nešto. Face pola prave turske u stilu onog Kaplana, pola zamotane, pola klasične tupe bosanske. Gledao me taj neki Turčin sa Veležovom majcom ispod oka na kasi, valjda čuo ikavicu, ali nije smio da dejstvuje. U svakom slučaju rekoh bježi nazad među civilizaciju dok je još glava na ramenima. Šteta što se nije uzelo sve do Neretve... Čuj face tupe bosanske a mogu mislit izgledaš ko pacov iz kanalizacije Planina je momak i pol. Nisu svi pacovi tko Lukica Modrić. Ne pretjeruj. Nego što činiti da se obrani USŽ uskoro?
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:57 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: mi smo predivan, lijep, pobožan, katolički, bogat, uredan i nadasve dominantan narod.
stvoreni smo da izdominiramo, nama je to kao popit vodu, ostalima je da nam se dive. Dušan u Njegoš modu....sklepava ep o supremaciji Era. A on malo zavidan, jer je iz Završja i nema ništa sa tim poduzetnim i sposobnim pukom. Osim što se šlepuje na njih. ratni profiteri večina firmi nastala u ratu otimanjem konvoja i švercom sve vam se svodi na distubuterske firme i kladionice, ima li ijedna firma osim Violete da išta proizvodi i da znate pravit išta i o čemu prdis jado jadna kamenjarska
|
|
Vrh |
|
|
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 22:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Demo mag je napisao/la: tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama ponosan kamenjarac sa sela s hugo boss bijelim čarapama. o tome ti pričam. dobro je bar da priznajes, seljoberu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:04 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: mi smo predivan, lijep, pobožan, katolički, bogat, uredan i nadasve dominantan narod.
stvoreni smo da izdominiramo, nama je to kao popit vodu, ostalima je da nam se dive. Dušan u Njegoš modu....sklepava ep o supremaciji Era. A on malo zavidan, jer je iz Završja i nema ništa sa tim poduzetnim i sposobnim pukom. Osim što se šlepuje na njih. baba mi je iz Posušja, a svi smo povukli na babu. strašno koliko je to dominantan gen, mislim da bi i Afrikanca izdominiralo, po jedan praunuk i praunuka kopija babe, džabe miješanje s purgerkama.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:05 |
|
|
Demo mag je napisao/la: tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama Bez vrijeđanja!
|
|
Vrh |
|
|
Demo mag
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:07 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Demo mag je napisao/la: tješi se budaletino sjebana ti si običan kamenjerac seljak sa bijelim čarapama Bez vrijeđanja! istina ne može vrijeđat sam čovjek potvrdio i ne buni se a ti se javljaš? njegov advokat? šta ?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:12 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Dušan u Njegoš modu....sklepava ep o supremaciji Era. A on malo zavidan, jer je iz Završja i nema ništa sa tim poduzetnim i sposobnim pukom. Osim što se šlepuje na njih. baba mi je iz Posušja, a svi smo povukli na babu. strašno koliko je to dominantan gen, mislim da bi i Afrikanca izdominiralo, po jedan praunuk i praunuka kopija babe, džabe miješanje s purgerkama. Ti tko Radašin i Milašin, bratja po babine linije. Što si ne odeš u to Posušje i ne ćapiš netku ljepoticu sa EXTRA DNA, da je oplodiš i rađa male dudije/ce. Gubiš vrijeme sa pregaženim liberalnim purgericama. Ako ti to ne upali, vodim te u Skadar po 1 SCUTARKU.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:14 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: baba mi je iz Posušja, a svi smo povukli na babu. strašno koliko je to dominantan gen, mislim da bi i Afrikanca izdominiralo, po jedan praunuk i praunuka kopija babe, džabe miješanje s purgerkama. Ti tko Radašin i Milašin, bratja po babine linije. Što si ne odeš u to Posušje i ne ćapiš netku ljepoticu sa EXTRA DNA, da je oplodiš i rađa male dudije/ce. Gubiš vrijeme sa pregaženim liberalnim purgericama. Ako ti to ne upali, vodim te u Skadar po 1 SCUTARKU. volim mliječnu put, rajcaju me slavenski tipovi, nema mi pomoći. volim i stinije žene, Hercegovke sve kao grmalji, meni mora sve stati u max 170 cm, sve preko toga mi je da te Bog sačuva, bježim nakon 3 mjeseca max.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:18 |
|
|
Ma kad je predvostručiš i ona od 190 bude taman
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:19 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Ti tko Radašin i Milašin, bratja po babine linije.
Što si ne odeš u to Posušje i ne ćapiš netku ljepoticu sa EXTRA DNA, da je oplodiš i rađa male dudije/ce.
Gubiš vrijeme sa pregaženim liberalnim purgericama.
Ako ti to ne upali, vodim te u Skadar po 1 SCUTARKU. volim mliječnu put, rajcaju me slavenski tipovi, nema mi pomoći. volim i stinije žene, Hercegovke sve kao grmalji, meni mora sve stati u max 170 cm, sve preko toga mi je da te Bog sačuva, bježim nakon 3 mjeseca max. Možda si niži tip oko 173 cm pa da ti ne nabije komplexe i NE jede burek s glave....drži se Ti Posušja tko đed. Dobitna formula se ne mijenja...treba ti extra genetika za potomstvo....kakve patuljaste ženke...kad se ugoji posle poroda, lakše je preskočit, no zaobići.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ma kad je predvostručiš i ona od 190 bude taman džaba, volim ove koje imaju forcu, hitrinu, vedrinu, ove velike su sve spore, onda se to prenese i na mozak pa su sporomisleće, a to ne podnosim.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:21 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: volim mliječnu put, rajcaju me slavenski tipovi, nema mi pomoći. volim i stinije žene, Hercegovke sve kao grmalji, meni mora sve stati u max 170 cm, sve preko toga mi je da te Bog sačuva, bježim nakon 3 mjeseca max.
Možda si niži tip oko 173 cm pa da ti ne nabije komplexe i NE jede burek s glave....drži se Ti Posušja tko đed. Dobitna formula se ne mijenja...treba ti extra genetika za potomstvo....kakve patuljaste ženke...kad se ugoji posle poroda, lakše je preskočit, no zaobići. nisam nizak nego volim biti za glavu viši. ma nijedna se sa mnom nikad nije udebljala, taj luksuz samo sebi povremeno dopustim. bila je jedna dobra Posušanka s foruma, bio sam jednom u Posušju prije 11-12 godina, javim joj se, veli da je iz tog kafića malo prije otišla. odličan materijal da Posušje ima još 4 extra učenika u OŠ.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:21 |
|
|
Zekim se I meni je kapak do 170. Sve na dohvat ruke, milina jedna.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zekim se I meni je kapak do 170. Sve na dohvat ruke, milina jedna. kad je skladno točno ti dođe da je u statistici tvoje MZ svake godine +1 rođeni.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Zekim se I meni je kapak do 170. Sve na dohvat ruke, milina jedna. Nisko je to... Prva žena, manekenka 177cm..tanka.duge prave noge tko puškice, niška Eva Hercigova, Ljepoticu prava, tko vila i to pre 27 g.. imaš merak i posle par poroda...ne nešto malo, trtavo, zdepasto, tko šifonjer. Sada su djevojke visočije zbog prehrane i sporta.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:30 |
|
|
KIM tko da se pali na dječake, kad kaže tanko i vitko, a meni samo što ne pozlije.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
Nije jadni Robi ni otišao kako treba, vi uništiste temu seksualnim maštarijama i mokrim snovima. Kompletan zivotni i forumski opus čovjeku! Sram vas bilo.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije jadni Robi ni otišao kako treba vi uništiste temu seksualnim maštarijama i mokrim snovima. Kompletan zivotni i forumski opus čovjeku! palo je i meni napamet to isto, ali ne brinem, NK će to riješiti.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 07 ruj 2022, 23:37 |
|
|
dudu je napisao/la: KIM tko da se pali na dječake, kad kaže tanko i vitko, a meni samo što ne pozlije. Ti ako voliš škembave pune sala i niže tvoj okus Đed me je naučio još kad je kupovao prasiće za priplod, samo tanko i dugačko... Sinovi su mi ELITNI DOMINATORI... ZA pravu ženu i EXTRA DNA, NIŠTA NIJE SKUPO...to nije trošak, već INVESTICIJA u buduće naraštaje...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: kily, MSN [Bot] i 51 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|