HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 sij 2025, 17:31.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 413 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic musculinity
PostPostano: 06 ruj 2022, 21:19 

divizija je napisao/la:
da se vratimo u primarno doba, to što ti zoveš kurčevitost je ženi bilo bitno jer je bilo pokazatelj da ćeš ubiti najviše veprova i ako ti izrodi hrpu djece da neće biti gladna ni ona ni djeca.

a ko ubije najviše veprova, je najviše u hijerarhiji.

to ti je uvijek hijerarhija, samo se način dolaska na vrh mijenja. i danas su najčešće kurčeviti muškarci najuspješniji, ko nema muda, njačešće nema ni uspjeha u životu.

ono što ti ja pokušavam ukazati, a i Kvačici, da je ta kvaliteta (kurčevitost, mšičavost) ženama samo signal muškog potencijala kod mladog muškarca. potencijala da bude uspješan i visoko u hijerarhiji.

ako se taj potencijal ne realizira iz nekog razloga (najčešeć zbog pogrešnih odluka, brzopletosti, nepromišljenosti, lakomislenosti), onda imaš srednjovječne kukatelje za mladosti i dobrim starim vremenima. "glory days" kako reče Bruce Springsteen. pune su ti birtije ekipe koja priča kako su NEKAD bili yebači. ali nisu svoj potencijal pretočili u životni uspjeh i potonuli su.

tako da, ako si kurčevit, dok si mlad, iskoristi to da postigneš uspjeh u životu. jer ako ga ne budeš imao s 45 godina, nikakvi mišići i ništa ti više neće pomagati ne postoje muškarci od 70 odina koji yebu trebe od 30 jer su kurčeviti i mišićavi, ali postoje oni koji yebu jer su uspješni/bogati/slavni/moćni.

što se mene tiče, ja pare moram ganjati jer imam veliku obitelj. ali daleko od toga da sam opsjednut istime, postoje važnije vrijednosti u životu. meni. ali ne ženama, budi siguran u to, njima je primordijalni instintk da se rajcaju na mušku sposobnost da bude uspješan hranitelj i pružatel jsigurnsoti njenom potomstvu.

mišići i kurčevitost su samo pokazatelj da možeš ubiti hrpu veprova. da ih možeš ubiti velikim noso, žene bi se palile na veliki nos

Ne znam što novo kazati što nisam već ranije. Hijerarhija je u oku promatrača. To što ti smatraš da je novac ili funkcija broj jedan kriterij, ne mora značiti da neka žena misli isto.

Da bi ta djeca opstala, nije dovoljan samo novac. Potreban je i zdrav, jak i mišićav muškarac, inače će djeca biti slabašna a to i ne daje baš nadu u opstanak. Iako možda ima veprova u izobilju, djeca će svejedno umrijeti ako imaju slab imunitet. Zato je potreban fizički jak muškarac inače djeca neće biti fizički jaka.

Najbolje da ja to tebi slikovito predstavim. :zubati

slika

Dakle desno je princ, vrhunac hijerarhije. U sredini je dijete. Lijevo je princezin učitelj jahanja.

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:21 

Zenu ili djevojku TREBA UPOSLITI>>>>sto vise, da se umori i manje zvoca i kinji...normalno REDOVAN SERVIS.

Ako ti ne kreses, kresace susjedi ili tvoji frendovi, videces navalu, kad si odsutan, i slucajno ranije se vratis, bez najave.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:21 

Clint Eastwood je napisao/la:
Kao znaš da je najarca. Da nije s takvim likovima jer ih koristi kao novčanik, lakše i tako nego se dizat ujutro i radit.
Da je to tako ne bi one imale po nekoliko mlađih jebaca većina njih.

opet s vrtimo u krug, nije da je mladi frajer neće narajcati. ali će je narajcati više ako je i uspješan i moćan i bogat. i ovo drugo s vremenom sve više preteže, jer mišići i kurčevitost su samo POTENCIJAL za uspješnost, a u konačnosti je presudna sama uspješnost.

ponavljam, nitko sa sedamdeset ne yebe na mišiće, ali yebe na pare, moć i slavu.

to što mala se trpa i sa strane je zato što je stari ne može pratit, fizički. ni bogat ni siromašan. samo što siromašan ne yebe uopće.

da skratim priiču, dok si mlad možeš trpati na potencijal (mišiće, kurčevitost, domišljatost, spiku itd...), poslije samo na mjerljivi uspjeh. u novcu, slavi, moći

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:22 

Viđi hijerarhije, ovaj je sigurno neki lovator. Oh wait...

slika

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:25 

Naša Kvačica je napisao/la:
divizija je napisao/la:
da se vratimo u primarno doba, to što ti zoveš kurčevitost je ženi bilo bitno jer je bilo pokazatelj da ćeš ubiti najviše veprova i ako ti izrodi hrpu djece da neće biti gladna ni ona ni djeca.

a ko ubije najviše veprova, je najviše u hijerarhiji.

to ti je uvijek hijerarhija, samo se način dolaska na vrh mijenja. i danas su najčešće kurčeviti muškarci najuspješniji, ko nema muda, njačešće nema ni uspjeha u životu.

ono što ti ja pokušavam ukazati, a i Kvačici, da je ta kvaliteta (kurčevitost, mšičavost) ženama samo signal muškog potencijala kod mladog muškarca. potencijala da bude uspješan i visoko u hijerarhiji.

ako se taj potencijal ne realizira iz nekog razloga (najčešeć zbog pogrešnih odluka, brzopletosti, nepromišljenosti, lakomislenosti), onda imaš srednjovječne kukatelje za mladosti i dobrim starim vremenima. "glory days" kako reče Bruce Springsteen. pune su ti birtije ekipe koja priča kako su NEKAD bili yebači. ali nisu svoj potencijal pretočili u životni uspjeh i potonuli su.

tako da, ako si kurčevit, dok si mlad, iskoristi to da postigneš uspjeh u životu. jer ako ga ne budeš imao s 45 godina, nikakvi mišići i ništa ti više neće pomagati ne postoje muškarci od 70 odina koji yebu trebe od 30 jer su kurčeviti i mišićavi, ali postoje oni koji yebu jer su uspješni/bogati/slavni/moćni.

što se mene tiče, ja pare moram ganjati jer imam veliku obitelj. ali daleko od toga da sam opsjednut istime, postoje važnije vrijednosti u životu. meni. ali ne ženama, budi siguran u to, njima je primordijalni instintk da se rajcaju na mušku sposobnost da bude uspješan hranitelj i pružatel jsigurnsoti njenom potomstvu.

mišići i kurčevitost su samo pokazatelj da možeš ubiti hrpu veprova. da ih možeš ubiti velikim noso, žene bi se palile na veliki nos

Ne znam što novo kazati što nisam već ranije. Hijerarhija je u oku promatrača. To što ti smatraš da je novac ili funkcija broj jedan kriterij, ne mora značiti da neka žena misli isto.

Da bi ta djeca opstala, nije dovoljan samo novac. Potreban je i zdrav, jak i mišićav muškarac, inače će djeca biti slabašna a to i ne daje baš nadu u opstanak. Iako možda ima veprova u izobilju, djeca će svejedno umrijeti ako imaju slab imunitet. Zato je potreban fizički jak muškarac inače djeca neće biti fizički jaka.

slika

Dakle desno je princ, vrhunac hijerarhije. U sredini je dijete. Lijevo je princezin učitelj jahanja.

Dajanu je jahao Dodi Al Fajed, vlasnik robne kuce Herods...bila trudna, a NE mere za mrkog ugljesu mumina u VB.

Oni samo exportiraju multi kulti sranja, ali u obitelji ubijaju....

https://www.google.com/search?q=dajana+ ... y-sm6SYFLM

Pogledati Dodija i Lejdi Di....masa slika...frajercina, za raspalog metiljavog posranog Carlsa, tkoji hebe 7 g stariju babu Kamilu.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:27 

stoji, ali realno, mladost i zdravlje, imunitet itd... ti nemaju veze sa fizičkom snagom u smislu o kojem mi pričamo. dapače, možda je i obrnuta korelacija.

samo što si zaboravio da je ovaj princ degenerik koji je zgodnu ženu varao sa starom babom, i vjerojatno zapuštao usvakom pogledu

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:29 

ko od njih dvojice trpa ovu ženu, čiju djecu rađa?

nema ti boljeg dokaza što je pretegno, ispodprosječni muškarac (fizički) ali na vrhu hijerarhijski je u prednosti pred fizički mnogo kvalitetnijim primjerkom. zamislai, njega je pogledala!

uf, blago njemu

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:33 

divizija je napisao/la:

ko od njih dvojice trpa ovu ženu, čiju djecu rađa?

nema ti boljeg dokaza što je pretegno, ispodprosječni muškarac (fizički) ali na vrhu hijerarhijski je u prednosti pred fizički mnogo kvalitetnijim primjerkom. zamislai, njega je pogledala!

uf, blago njemu

Ok, e sad zamisli da princ izgleda dobro. Ne bismo uopće vodili raspravu, ne? :zubati

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 21:41 

divizija je napisao/la:
Kao znaš da je najarca. Da nije s takvim likovima jer ih koristi kao novčanik, lakše i tako nego se dizat ujutro i radit.
Da je to tako ne bi one imale po nekoliko mlađih jebaca većina njih.

opet s vrtimo u krug, nije da je mladi frajer neće narajcati. ali će je narajcati više ako je i uspješan i moćan i bogat. i ovo drugo s vremenom sve više preteže, jer mišići i kurčevitost su samo POTENCIJAL za uspješnost, a u konačnosti je presudna sama uspješnost.

ponavljam, nitko sa sedamdeset ne yebe na mišiće, ali yebe na pare, moć i slavu.

to što mala se trpa i sa strane je zato što je stari ne može pratit, fizički. ni bogat ni siromašan. samo što siromašan ne yebe uopće.

da skratim priiču, dok si mlad možeš trpati na potencijal (mišiće, kurčevitost, domišljatost, spiku itd...), poslije samo na mjerljivi uspjeh. u novcu, slavi, moći

Nisi uzeo u obzir da socioekonomske okolnosti nisu iste u svakoj zemlji. Zapravo, tu postoje pravi kontrasti... Doći do milion dolara na siromašnom Haitiju uopšte nije isto što i doći do miliončeta u razvijenom Vankuveru ili Čikagu. Ja bih onda mogao da zaključim da u Bosni i Srbiji žive pretežno luzeri, jer su to siromašne zemlje u kojima se ljudi u provinciji laktaju i za platu od 400 evra mesečno. Pa opet se i tu žene krešu ko štuke. Ne stremi svaka rešenost u čoveku ličnoj blagodeti. Bilo je i revolucionara, pesnika, naučnika... Da smo se samo udvaranjem zanimali kroz istoriju još uvek bi pratili tragove svinjskih papaka u blatu...

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 22:10 

divizija je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Ne znam koji k glumite s ovim, ocjenjujem kao i svatko što radi, i muški i ženske. Zovi to plus ili minus ili 1 do 10 tvoja stvar.

Ocjenjujem kao jedinku sveukupno. Naravno da mi se u to ubrajaju i guzice i sise. Između ostalog. Isto kao što se ženskima ubrajaju visina i građa i sve ostalo.

Ovo je stvarno koji k upis.

sise i guzice kao kriterij ženske kvalitete su krajnje nebitni. a kod ocijenjivanja, posebno preko instarama, su ocijenjivačima presudni.

Kod gledanja partnera za razmnožavanje normalno da su bitan kriterij, žena sa figurom i oblinama je oduvijek bila simbol ljepote plodnosti zdravlja i kao takva poželjan parter za razmnožavanje.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 22:24 

divizija je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Ne znam koji k glumite s ovim, ocjenjujem kao i svatko što radi, i muški i ženske. Zovi to plus ili minus ili 1 do 10 tvoja stvar.

Ocjenjujem kao jedinku sveukupno. Naravno da mi se u to ubrajaju i guzice i sise. Između ostalog. Isto kao što se ženskima ubrajaju visina i građa i sve ostalo.

Ovo je stvarno koji k upis.

sise i guzice kao kriterij ženske kvalitete su krajnje nebitni. a kod ocijenjivanja, posebno preko instarama, su ocijenjivačima presudni.

Daj divizija ne pretjeruj. Naravno da su sise i guzice bitni kriterij.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 22:50 

Ova rasprava je nategnuta,samo da se raspravlja, iako je većina dobrih upisa.

Postoji mnoštvo osobina prema kojima se bira partner od izgleda, karaktera, duha, love, auta...
Postoje isto tako tuplji i pametniji ljudi.
A postoje i različiti motivi i želje, stara je uzrečica "dobra za ženit" ili dobra za poševit.
Pametan će uvijek izabrat dobru za ženit za ženu, odnosno muža.
Generalno će kod žena prevagnuti lova, kod muškaraca karakter kad se bira za ženit.

Za kreveta je ipak najvažniji izgled, ali i karakter je i tu vrlo blizu.
Najbolje je imati sve, ali kad ne može rade se kompromisi i to uglavnom funkcionira.
Problem je kad nešto baš fali, recimo izgled, a žena se uda za pare onda unatoč lovi nema žara u krevetu.

Uglavnom stotine je tu kombinacija, ali ako se nema karakter to ništa ne može nadoknaditi.

Što se tiče rođe i njegovog pogleda na žene, griješiš nisu sve drolje, nije ni većina, a ti jebači često pričaju lovačke priče.
Većina je manje više normalna, barem u HB.

Vrh

PostPostano: 06 ruj 2022, 23:43 

Rollo Tomassi i potrebe žena kroz život

Privitak/ci:
smv_timeline.PNG
smv_timeline.PNG [ 77.8 KiB | Pogledano 2094 put/a. ]
Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 01:28 

zaba1111 je napisao/la:
Ova rasprava je nategnuta,samo da se raspravlja, iako je većina dobrih upisa.

Postoji mnoštvo osobina prema kojima se bira partner od izgleda, karaktera, duha, love, auta...
Postoje isto tako tuplji i pametniji ljudi.
A postoje i različiti motivi i želje, stara je uzrečica "dobra za ženit" ili dobra za poševit.
Pametan će uvijek izabrat dobru za ženit za ženu, odnosno muža.
Generalno će kod žena prevagnuti lova, kod muškaraca karakter kad se bira za ženit.

Za kreveta je ipak najvažniji izgled, ali i karakter je i tu vrlo blizu.
Najbolje je imati sve, ali kad ne može rade se kompromisi i to uglavnom funkcionira.
Problem je kad nešto baš fali, recimo izgled, a žena se uda za pare onda unatoč lovi nema žara u krevetu.

Uglavnom stotine je tu kombinacija, ali ako se nema karakter to ništa ne može nadoknaditi.

Što se tiče rođe i njegovog pogleda na žene, griješiš nisu sve drolje, nije ni većina, a ti jebači često pričaju lovačke priče.
Većina je manje više normalna, barem u HB.

A koji je to moj pogled na žene? Nigdje nisam napisao da su sve drolje. Ali da nije ni većina, e to baš i ne znam. Hrabra izjava. Prvo bi trebalo ustanoviti koja je definicija drolje? S koliko ih treba spavati da bi bila drolja? Koliko je bolja ova koju ju je jedan satrao uzduž i poprijeko xxxx puta od ove što je po jednom ili dvaput bila sa dvojicom? Koji je tvoj kriterij evo živo me zanima. A i za ostale pitanje, s obzirom da na temi uglavnom pišu ljudi sa nekakvim moralom rekao bih a ne deri sve redom kurvari.

Što se tiče tih jebača i lovačkih priča naravno da ima i toga međutim nismo u kamenom dobu pa da se sve svodi na nekakvo nedokazivo rekla kazala dala mi je u šumarku iznad pećine, imaš screenshotove i sve ostalo. Niti sam ja budala pa vjerujem u svaku pričicu a niti o tim stvarima uopće pričam sa nekim random debilima nego sa ljudima koje znam bolje nego neke članove obitelji.

Obično lovačke priče pričaju ovi stariji 45+ koje je divizija opisao kako su im prošli njihovi slavni dani, sad su stari debeli ćelavi a nisu se ostvarili financijski pa sad sjede u birtiji i prisjećaju se slavnih dana, mada i tu većina od priče ili bar temelj bude istina, teško da će netko full izmišljat pričice, to moraš baš biti totalni paćenik.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 08:46 

estoyAqui je napisao/la:
Rollo Tomassi i potrebe žena kroz život

Rollo Tomassi je must read literatura.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 10:20 

slika

Postoji razlika između naslijeđenog bogatstva i sposobnosti stvaranja novaca. Princ ovaj ne mogu se sjetiti kako se zove da nije rođen u kraljevskoj obitelji možda bi bio skladištar u Tescou po svojim sposobnostima. A bauštelac je iz obitelji radničke klase i sve je sam stvorio.

Žena ako ima dobre nagone tražiti će sposobnost stvaranja bogatstva a ne nekog debelog nasljednika koji će možda razbucati svu imovinu.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 10:35 

Ne znam što se htjelo reći sa ovom slikom, osim da ona potvrđuje ovo što divizija govori.
Ovaj zgodni nema nikakve šanse pored nezgodnog bogataša.
Čovjek dobro izgleda i privlači poglede. I ja bih ga pogledao jer se ima što vidjeti. Čovjek je za ovu ženu fora, interesantan, lagano uzbudljiv, ali nikako toliko da bi ikad pomislila imati išta s njim. Jedino ako je lošeg karaktera onda bi ga uzela za igračku.
Isto kao što bi mi pogledali svaku dobru fufu koja može poslužit jedino za zabavu i nikakve druge emocije.

Slika s druge strane pokazuje da izgled i mišići imaju svoju bitnu ulogu koja može popraviti odnos. Evo ja odkad sam nabacio nešto mišića, odnosi u krevetu su češći jer se povećala želja sa obje strane.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 10:38 

zaba1111 je napisao/la:
Slika s druge strane pokazuje da izgled i mišići imaju svoju bitnu ulogu koja može popraviti odnos. Evo ja odkad sam nabacio nešto mišića, odnosi u krevetu su češći jer se povećala želja sa obje strane.

O tome govorim. :palacgore1

Muškarac mora pokriti obje strane. Je li lako, nije naravno. Nikad nije bilo lako biti vrhunski muškarac. Nekad je teško, ali isplati se.

1062 of 2558 - 41.52%

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 11:39 

Lijepi muškarac i lijepa žena su kao lijepa slika na zidu. Možeš kupiti sliku od 50 milijuna eura, okačiti je na zid i praviti se pred društvom da je zanimljiva i da bi je gledao cijeli dan. Tako isto i ljudi ako nemaju ništa osim ljepote onda brzo dosade, a puno koštaju. Slušao sam jednog nabildanog kako svaki dan pojede kilo mesa, 15 jaja i 6 puta ide na wc srati. To mora da je njegovoj ženi jako zabavno živjeti s takvim 40 godina. A još netko mora to i financirati.

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 12:53 

zaba1111 je napisao/la:
Ne znam što se htjelo reći sa ovom slikom, osim da ona potvrđuje ovo što divizija govori.
Ovaj zgodni nema nikakve šanse pored nezgodnog bogataša.
Čovjek dobro izgleda i privlači poglede. I ja bih ga pogledao jer se ima što vidjeti. Čovjek je za ovu ženu fora, interesantan, lagano uzbudljiv, ali nikako toliko da bi ikad pomislila imati išta s njim. Jedino ako je lošeg karaktera onda bi ga uzela za igračku.
Isto kao što bi mi pogledali svaku dobru fufu koja može poslužit jedino za zabavu i nikakve druge emocije.

Ćelavi žućo je alfa lik, vidi se to odma... :D

Vrh

PostPostano: 07 ruj 2022, 15:47 

Kineske drugarice su baš to digle na jednu novu razinu. Feminizam sa kineskim karakteristikama.

Kako bi Presvetli rekel licitaža: Žena zmaj prva klas 125 000 dolara. Gdo da više?

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2022, 03:39 

Upozorenja: 1
Braćo katolici poslušajte brata pravoslavnog Andrew TopG Tatea , jer on samo istinu zbori. :zubati

[youtube]http://www.youtube.com/shorts/bq7P7kowz18[/youtube]

Vrh

PostPostano: 12 lis 2022, 17:14 

buenos aires je napisao/la:
[q

Ćelavi žućo je alfa lik, vidi se to odma... :D

to se nema šta vidjeti. Alfa je naprosto osoba koja je u hijerarhiji na vrhu.

Vrh

PostPostano: 25 lis 2022, 18:27 

Prešao na islam

Vrh

PostPostano: 25 lis 2022, 18:42 

Eto ako je netko mislio da je normalan.

1062 of 2558 - 41.52%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 413 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: