|
|
Stranica: 1162/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:33 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: A gde je Balkan? Tamo gde su balkanske zastave? Indijski okean? Tamo gde su indijskookeanske zastave? Ili to uopste ne postoji kao geografski pojmovi, ni kao realnosti, jer ne zadovoljavaju tvoje kriterijume. Bosanski vole, ne ulazi u to sta ja volim a sta ne. Ni ja se ne bavim tvojim emocijama, iako se vidi da ti je bosanska glupost iz viceva na srcu. nema ti pomoći aleksa sad si prešao u probosanski tim Bosanski četničije Aleksa je u tom timu već odavno.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sam si sebe okarakterisao bosanskim. politika/dogadjanja-u-republici-srpskoj-t7191-31650.htmlNema nazad. Mujo, Fata, Naser Orić i Aleksije. Sram te bilo šta si postao. Ako konstatujem da postoji Japan, mogu li da budem ninja? Verovatno mogu, ako je po tvojoj "kompleksnoj" logici. Nisi ti ninja,nego izdajnik.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ako konstatujem da postoji Japan, mogu li da budem ninja? Verovatno mogu, ako je po tvojoj "kompleksnoj" logici. Nisi ti ninja,nego izdajnik. Evo jos jedna intelektualna gromada objasnjava stvari i svet uopste.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:38 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nisi ti ninja,nego izdajnik. Evo jos jedna intelektualna gromada objasnjava stvari i svet uopste. Izrode. Idi se osuneti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:40 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Evo jos jedna intelektualna gromada objasnjava stvari i svet uopste. Izrode. Idi se osuneti. "Izdajnik", "Izrod", naredjivanje... Jesmo li to poceli da se vredjamo?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Halo kromanjonac nemoj mene učit odakle su Banijci porijeklom. 80% nas je iz istočne Hercegovine i Crne Gore porijeklom. Sto vas oni iz Novog Grada zovu "Kaurska Krajina"? Zašto tebe zovu glupi Bosanac ?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:44 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Izrode. Idi se osuneti. "Izdajnik", "Izrod", naredjivanje... Jesmo li to poceli da se vredjamo? Sam si sebe svojim glupostima doveo u tu situaciju. Prestani na vrijeme !
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
|
|
Ne daj se Aleksije! Reci ti njemu neka se suneti ko ima viška, meni nije do toga. Ja još ne prodadoh glas nikome.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sto vas oni iz Novog Grada zovu "Kaurska Krajina"?
Zašto tebe zovu glupi Bosanac ? Opet vredjanje... A mator covek.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:47 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: "Izdajnik", "Izrod", naredjivanje... Jesmo li to poceli da se vredjamo?
Sam si sebe svojim glupostima doveo u tu situaciju. Prestani na vrijeme ! Pa, kad mi neko pametan objasni u cemu je problem, onda cu da se korigujem. Ne ocekujes valjda da uvazim tvoj stav. Intelektualno najinferiorniji forumas.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:47 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zašto tebe zovu glupi Bosanac ? Opet vredjanje... A mator covek. Nije vrijeđanje, nego činjenica. Što si dozvolio da se nađeš u takvoj situaciji,ko ti kriv ?!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:50 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opet vredjanje... A mator covek.
Nije vrijeđanje, nego činjenica. Što si dozvolio da se nađeš u takvoj situaciji,ko ti kriv ?! U kakvoj situaciji? Da mi dva buzdovana pripisuju sta god im padne na pamet, zbog toga sto sam konstatovao jednu notornu cinjenicu?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:53 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije vrijeđanje, nego činjenica. Što si dozvolio da se nađeš u takvoj situaciji,ko ti kriv ?! U kakvoj situaciji? Da mi dva buzdovana pripisuju sta god im padne na pamet, zbog toga sto sam konstatovao jednu notornu cinjenicu? Nemoj bit Bosanac 100%,budi bar 99%.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:58 |
|
|
Opet pocinjemo sa oblasnim podelama.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 16:59 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Opet pocinjemo sa oblasnim podelama. Ti si glavni u počinjanju podjela. Pravi Bosanac.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:00 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Stvarno ih tako zovu. Pretpostavljam da je to ostalo iz vremena osmanske okupacije Republike Srpske (ne smem da kazem "Bosne" zaklace me Granicarko i novovrijeme =) ).
Turci su hriscane nazivali "kaurima", pa je tamosnja Krajina pod Habzburzima bila "kaurska". Tako je taj naziv zaziveo i medju Srbima iz okoline Novog Grada.
Lažeš ko pravi Bosanac,nikad čuo. Znam ljude iz Novog Grada, ti ne znas.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:02 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Opet pocinjemo sa oblasnim podelama. Ti si glavni u počinjanju podjela. Pravi Bosanac. Tupko moj zutobrkati, ne ide to tako. Samo nalepis etiketu, bez ikakvog dokaza... Kad sam se ja rugao nekom zato sto je iz Pirota, Banije, Bosne, Srbije, CG? Nikad. Kad si ti? U vise navrata.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:09 |
|
|
A vi, forumasi muslimani, stvarno ste sise od ljudi. Vidite da sam vas, a dopustate da me bilmezi gaze ovde, bez da iko stane u moju odbranu. Cak ni Sarajke nema...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:23 |
|
|
Ja bula? Al ga i bulaznis ovo nedjeljno popodne...?! Ograničeni je iz Međedje? Ma nije valjda? Međedina Sta je bilo Aleksije? Tko diro? Vučko i Mućko? Ne dirate mi Sexi-leksija. Neka bude što hoce. Amerosanac.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:26 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ja bula? Al ga i bulaznis ovo nedjeljno popodne...?! Ograničeni je iz Međedje? Ma nije valjda? Međedina Sta je bilo Aleksije? Tko diro? Vučko i Mućko? Ne dirate mi Sexi-leksija. Neka bude što hoce. Amerosanac. Pa vidis li da sam stavio navodne znake ("bula"). Sto znaci da to nije moja rec, nego citiram nekoga. A znas i koga. Onog sto me takodje napada zajedno sa Granicarkom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 17:39 |
|
|
Ne smeta meni riječ bula, pogotovo kada me nazove tako Miletova mula (magarac).
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 18:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti si glavni u počinjanju podjela. Pravi Bosanac. Tupko moj zutobrkati, ne ide to tako. Samo nalepis etiketu, bez ikakvog dokaza... Kad sam se ja rugao nekom zato sto je iz Pirota, Banije, Bosne, Srbije, CG? Nikad. Kad si ti? U vise navrata. Kako tumačiš da si na istim talasnim dužinama s muslimanima ? Patriotizam ili izdaja ? Svi Srbi na jednoj strani, samo ti na strani s muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 18:10 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ja bula? Al ga i bulaznis ovo nedjeljno popodne...?! Ograničeni je iz Međedje? Ma nije valjda? Međedina Sta je bilo Aleksije? Tko diro? Vučko i Mućko? Ne dirate mi Sexi-leksija. Neka bude što hoce. Amerosanac. Pa vidis li da sam stavio navodne znake ("bula"). Sto znaci da to nije moja rec, nego citiram nekoga. A znas i koga. Onog sto me takodje napada zajedno sa Granicarkom. Šta se odma izvinjavaš? Da ti nije Boris Tadić šta u rodu ?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 18:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Tupko moj zutobrkati, ne ide to tako. Samo nalepis etiketu, bez ikakvog dokaza... Kad sam se ja rugao nekom zato sto je iz Pirota, Banije, Bosne, Srbije, CG? Nikad. Kad si ti? U vise navrata.
Kako tumačiš da si na istim talasnim dužinama s muslimanima ? Patriotizam ili izdaja ? Svi Srbi na jednoj strani, samo ti na strani s muslimanima. Izmisljas! Daj neki dokaz za to sto im pripisujes.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 ruj 2022, 18:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa vidis li da sam stavio navodne znake ("bula"). Sto znaci da to nije moja rec, nego citiram nekoga. A znas i koga. Onog sto me takodje napada zajedno sa Granicarkom.
Šta se odma izvinjavaš? Da ti nije Boris Tadić šta u rodu ? Zato sto je to kulturno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Li Zongren i 66 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|