|
|
Stranica: 282/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Campus Martius
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 19:19 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Dijelom je to zasluga hr vlasti, a vecim dijelom i to sto su se muslimani totalno radikalizirali zadnjih godina da otvoreno prijete da ce unistit hrvate u tkz bih. Kad dodamo svemu tome blokadu peljeskog mosta i tvrdnje da je hrvatska agresor i ostale mitomanije ocito je i perecima doslo iz guzice u glavu. Dovoljno je otvorit nekoc meni omrazeni index i kako se nlu clancima i ponajvise u komentarima pljuje po muslimanima, ala gusta. Nema povratka, bh muslimani su trenutno neprijatelj broj 1 za hrvate cijelog svijeta buduci da ostalih neprijatelji i nemamo.
Da se vratimo na temu, ja imam info vec nekih 2-3 tjedna iz politickih krugova da ce schmidt sutra nametnit nakon zatvaranja biralista. Iako sam mislio da je patka nista nije iskljuceno To vam nije pametno. Vrlo ste osiljeni i to će vam se obiti o glavu. Bošnje nisu Krajiški Srbi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 19:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39171 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zato je vama bilo pametno ući u politički sukob s Hrvatskom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 19:44 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Dijelom je to zasluga hr vlasti, a vecim dijelom i to sto su se muslimani totalno radikalizirali zadnjih godina da otvoreno prijete da ce unistit hrvate u tkz bih. Kad dodamo svemu tome blokadu peljeskog mosta i tvrdnje da je hrvatska agresor i ostale mitomanije ocito je i perecima doslo iz guzice u glavu. Dovoljno je otvorit nekoc meni omrazeni index i kako se nlu clancima i ponajvise u komentarima pljuje po muslimanima, ala gusta. Nema povratka, bh muslimani su trenutno neprijatelj broj 1 za hrvate cijelog svijeta buduci da ostalih neprijatelji i nemamo.
Da se vratimo na temu, ja imam info vec nekih 2-3 tjedna iz politickih krugova da ce schmidt sutra nametnit nakon zatvaranja biralista. Iako sam mislio da je patka nista nije iskljuceno To vam nije pametno. Vrlo ste osiljeni i to će vam se obiti o glavu. Bošnje nisu Krajiški Srbi. Niste RSK, u RSK su imali traktore, a vi više koristite autobuse.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Campus Martius
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 21:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Zato je vama bilo pametno ući u politički sukob s Hrvatskom. Sa UZP Hrvatskom i njenim proxyima smo vodili at 1993. Jedini način za opstati ovdje i očuvati mrvicu suverenosti je biti u sukobu sa tom i takvom Hrvatskom. Vidjet ćeš sutra kako se glasa za Željka Komšića.
|
|
Vrh |
|
|
Campus Martius
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 21:09 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Campus Martius je napisao/la: To vam nije pametno. Vrlo ste osiljeni i to će vam se obiti o glavu. Bošnje nisu Krajiški Srbi.
Niste RSK, u RSK su imali traktore, a vi više koristite autobuse. Ko sa vatrom igra, taj se i opeče.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 21:10 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Niste RSK, u RSK su imali traktore, a vi više koristite autobuse. Ko sa vatrom igra, taj se i opeče. Imaj to na umu kad sutra budeš birao Komšića.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 22:41 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Dijelom je to zasluga hr vlasti, a vecim dijelom i to sto su se muslimani totalno radikalizirali zadnjih godina da otvoreno prijete da ce unistit hrvate u tkz bih. Kad dodamo svemu tome blokadu peljeskog mosta i tvrdnje da je hrvatska agresor i ostale mitomanije ocito je i perecima doslo iz guzice u glavu. Dovoljno je otvorit nekoc meni omrazeni index i kako se nlu clancima i ponajvise u komentarima pljuje po muslimanima, ala gusta. Nema povratka, bh muslimani su trenutno neprijatelj broj 1 za hrvate cijelog svijeta buduci da ostalih neprijatelji i nemamo.
Da se vratimo na temu, ja imam info vec nekih 2-3 tjedna iz politickih krugova da ce schmidt sutra nametnit nakon zatvaranja biralista. Iako sam mislio da je patka nista nije iskljuceno To vam nije pametno. Vrlo ste osiljeni i to će vam se obiti o glavu. Bošnje nisu Krajiški Srbi. Naravno da nisu. Srbi iz RSK su bili do zuba naoružani a Šnjokani su razoružani.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 22:57 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: daramo je napisao/la: Zato je vama bilo pametno ući u politički sukob s Hrvatskom. Sa UZP Hrvatskom i njenim proxyima smo vodili at 1993. Jedini način za opstati ovdje i očuvati mrvicu suverenosti je biti u sukobu sa tom i takvom Hrvatskom. Vidjet ćeš sutra kako se glasa za Željka Komšića. Osobno bih volio da vas što više glasa za komšića jer to je put ka raspadu nakarade. A nešto što je nakaradno bolje da se razmontira.
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 23:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Koliko muslimana postane dijaspora za jedan Komšićev mandat ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 23:46 |
|
|
tetejac je napisao/la: Campus Martius je napisao/la: Sa UZP Hrvatskom i njenim proxyima smo vodili at 1993. Jedini način za opstati ovdje i očuvati mrvicu suverenosti je biti u sukobu sa tom i takvom Hrvatskom. Vidjet ćeš sutra kako se glasa za Željka Komšića.
Osobno bih volio da vas što više glasa za komšića jer to je put ka raspadu nakarade. A nešto što je nakaradno bolje da se razmontira. Točno Kao eto Mršššš Jasmila kao “promjenila” mišljenje onŽeljkudinu OVAJ put. Mrš Jasmila…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 23:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75589 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tomba17 je napisao/la: tetejac je napisao/la: Osobno bih volio da vas što više glasa za komšića jer to je put ka raspadu nakarade. A nešto što je nakaradno bolje da se razmontira. Točno Kao eto Mršššš Jasmila kao “promjenila” mišljenje onŽeljkudinu OVAJ put. Mrš Jasmila… Javno obznanila da po njenoj kalkulaciji, ovo što radi Komšić šteti budućim projektima Komšić i dugoročnosti te iste njegove ideje. Prigovara jer smatra da je pametnije Hrvate daviti polako i sa saburom, jer je vidjela da je brzi i sveopći napad na Hrvate prouzročio diplomatsku interevenciju Hrvatske.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 01 lis 2022, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75589 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jedino je eto na ljudskom nivou prigovorila što Komšić nije došao ni na sahranu 8 ugušenih mladih Hrvata, što je bila najveća nacionalna tragedija Hrvata u BiH od rata do danas.
No, to što ona ima empatiju za navedeni događaj ne znači da ona nije bošnjački ilitiga "bosanski" nacionalist.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 00:00 |
|
|
Naravno, jasmila je i dalje ona ista koja je Milanovicu porucila "mrs".
Jedino sto Jasmila ne kuzi da snjoci nemaju vremena za kuhanje zabe i davljenje HRvata, naime iseljavaju masovno i jedino na sto su racunali, demografija, pala im je kurcu za usi. Pa moraju zuriti, za par godina ionako nece imati cime.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 00:58 |
|
|
hahaha zabavno ih je gledat jos je samo krebilčina bujanec na njihovoj strani.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 01:00 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Naravno, jasmila je i dalje ona ista koja je Milanovicu porucila "mrs".
Jedino sto Jasmila ne kuzi da snjoci nemaju vremena za kuhanje zabe i davljenje HRvata, naime iseljavaju masovno i jedino na sto su racunali, demografija, pala im je kurcu za usi. Pa moraju zuriti, za par godina ionako nece imati cime. Da, egzodus prema Njemačkog, i nestabilnost sa istoka Europe, je prouzročio žustre diskusije među ideolozima oko toga koja je najbolja metoda za daviti Hrvate. Koja je optimalna brzina napada ? 1. Napadati polahko, ali odmah 2. Pričekati da prođe Ukrajina ili da se promijeni nešto u svijetu, Americi, Hrvatskoj, pa početi napadati polahko 3. Napasti odmah, sabljom, na svim frontovima. 4. Pričekati da prođe Ukrajina ili da se promijeni nešto u svijetu, Americi, Hrvatskoj, pa napasti odmah i na svim frontovima. Džamija i SDA su za 1, Komšić je za 3, Jasmila i Lagumdžija su za 2.
|
|
Vrh |
|
|
Campus Martius
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 09:43 |
|
|
Glasali smo familijarno danas:
ja: Željko Komšić + SDA na svim nivoima Žena mi: Bakir Izetbegović + DF na svim nivoima Sestra mi: Željko Komšić + SDA na svim nivoima
Valjal?? Tako smo se u džamiji dogovorili, pa reko da javim ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 09:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60773 Lokacija: DAZP HQ
|
bravo, čestitam.
mala familija, šta ćeš, kod sebe da nabrajam šta nas je došlo autima nema smisla.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 10:23 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: Glasali smo familijarno danas:
ja: Željko Komšić + SDA na svim nivoima Žena mi: Bakir Izetbegović + DF na svim nivoima Sestra mi: Željko Komšić + SDA na svim nivoima
Valjal?? Tako smo se u džamiji dogovorili, pa reko da javim ... Sæhrímnir, Hrvatine, Ratnice Odina, jesiltoti?! "PojeDi nesto za dedinu ljubav."
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
tetejac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 12:00 |
|
|
Campus Martius je napisao/la: Glasali smo familijarno danas:
Valjal?? Tako smo se u džamiji dogovorili, pa reko da javim ... Valja, jebem ti se s majkom
_________________ Idi kući maži supe
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 12:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Koliko muslimana postane dijaspora za jedan Komšićev mandat ? 100.000-150.000
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 12:49 |
|
|
Eto vam ga nemetnu,jestel zadovoljni?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60773 Lokacija: DAZP HQ
|
ne znaju više što da prate, rastegnuti su na 3-4 fronta.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 17:52 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Naša Kvačica je napisao/la: Campus Martius je napisao/la: Ko sa vatrom igra, taj se i opeče.
Imaj to na umu kad sutra budeš birao Komšića. Tko đihadi po općilištu, brzo poplavi. Imajte to na umu gospon Bošnjak.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 17:58 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: bravo, čestitam.
mala familija, šta ćeš, kod sebe da nabrajam šta nas je došlo autima nema smisla. Šta autima HDZ zakupio flotu dabl dekera. Zakrčen granični prijelazi...daju 100 e i klopu.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
voldemort
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 lis 2022, 19:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|