|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 17 pro 2010, 09:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: kao imate dobre smajlije  I drugi su rekli da smo, bar, što se smajlića tiče najjači na ovim prostorima (a i šire). E sad, ne znam jel to šteti ozbiljnosti foruma jer je omjer smajlića prema rečenicama opako velik 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 17 pro 2010, 09:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: kao imate dobre smajlije  I drugi su rekli da smo, bar, što se smajlića tiče najjači na ovim prostorima (a i šire). E sad, ne znam jel to šteti ozbiljnosti foruma jer je omjer smajlića prema rečenicama opako velik  Ne bih rekla da steti, jer ozbiljnost se ipak d avratiti, evo npr ovako, vidis kako ja znam biti ozbiljna, uprkos ssiiiiiiiiilnoj zelji da jednog stavim...mislim, da ubacim neozbiljnoj smajlija. Evo, necu niti jednog, a vidi koliko slova sam napisala. nego, jesi bio kod mene u gostima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 17 pro 2010, 09:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: I drugi su rekli da smo, bar, što se smajlića tiče najjači na ovim prostorima (a i šire). E sad, ne znam jel to šteti ozbiljnosti foruma jer je omjer smajlića prema rečenicama opako velik  Ne bih rekla da steti, jer ozbiljnost se ipak d avratiti, evo npr ovako, vidis kako ja znam biti ozbiljna, uprkos ssiiiiiiiiilnoj zelji da jednog stavim...mislim, da ubacim neozbiljnoj smajlija. Evo, necu niti jednog, a vidi koliko slova sam napisala. nego, jesi bio kod mene u gostima? Evo stižem, pristavi kafu. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Par prijedloga adminu Postano: 17 pro 2010, 09:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: Ne bih rekla da steti, jer ozbiljnost se ipak d avratiti, evo npr ovako, vidis kako ja znam biti ozbiljna, uprkos ssiiiiiiiiilnoj zelji da jednog stavim...mislim, da ubacim neozbiljnoj smajlija.
Evo, necu niti jednog, a vidi koliko slova sam napisala. nego, jesi bio kod mene u gostima?
Evo stižem, pristavi kafu.  Moze, cekam te 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|