|
|
Stranica: 1044/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:02 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
BBC je napisao/la: Imam osjećaj da će Bjelorusija uskoro dobiti referendum za pripajanje Rusiji. Nekako me takav osjećaj drži iako ne znam. Neće još neko vrijeme. Šteta je mjesta u UNu, a još se kole neke sankcije preko njih. Zapravo možda i zadrže mjesto u UNu čak iako se udruže sa Rusijom. Socijalističke republike Ukrajina i Bjelorusija su imale mjesto dok su bile dio SSSRa.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:27 |
|
|
K..M je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Ruski mladići se spremaju u boj Gledano čisto ekonomsko demografski ovo je ok. Djecu napravili, izradili se i sve manje doprinose sustavu. Čak se cjeli sustav mora skrbiti o njima. Ta neće djeci do 25 g slati na KLAONICU. Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:29 |
|
|
Cenim čak da ovi debeljuce imaju veće šanse da prežive od nas koji smo fit, njima će salo zaustavit koji geler.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:32 |
|
|
Planina je napisao/la: Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima. Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:38 |
|
|
..ova ruska armada u meni tjera strah u kosti..bojim se da će umrit od straha prije fronte..
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:47 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Planina je napisao/la: K..M je napisao/la: Gledano čisto ekonomsko demografski ovo je ok.
Djecu napravili, izradili se i sve manje doprinose sustavu.
Čak se cjeli sustav mora skrbiti o njima.
Ta neće djeci do 25 g slati na KLAONICU. Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima. Možda za tenkiste, veziste u bazama, topništvo...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 18:54 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima. Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 19:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Rat u Ukrajini postao psihodeličan. Kao da za vrijeme DR ljudi u Zagrebu pojma nisu imali da granate padaju po Dubrovniku. Kijev zbog "zapada" i unutarnjih nemira sve zabranio. Ne smiješ reći šta su Rusi napali, tukli, ne smiješ nijednu sliku staviti. Za bilo što možeš na sudu i u zatvoru završiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:45 |
|
|
...još jedan koji se okliznuo u kupatilu.. :Gradska uprava Partizanska izvijestila je o smrti na ruskoj društvenoj mreži VKontakte. Lokalni medij publikacija Vremja Peremen izvještava da je komesarovo tijelo "sa znakovima samoubojstva" pronađeno "na ogradi".
"Stalo je srce snažnog i hrabrog čovjeka, koji je prošao mnoga 'vruća mjesta', ali koji se nikada nije slomio pod teretom teških vojnih događaja i brojnih gubitaka", stoji u priopćenju u kojem se Malikova smrt naziva "tragičnim događajem".
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:45 |
|
|
Ko to gađa bijelim fosforom?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:48 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. ..ma da kad si rus možeš bit i debel..rokneš granatu prema bolnici igralištu oš ti tjelesne spreme..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39463 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama. Oho, to bi bio ozbiljni napad, to je baš izazivanje NATO na granici.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima. Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Zar nije najbitnije duh i volja?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. Ali zato ako onakvi budu ranjeni, hebo je majku tko ih bude morao nositi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama. Hoćeš kasnije tu tvoju šizofreniju od ideje prikazivati kao "ruski poraz" jer nisu uspjeli ?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39463 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Totalno luda i nemoguća ideja da je mogu konstruirati samo zapadni mediji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:20 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Totalno luda i nemoguća ideja da je mogu konstruirati samo zapadni mediji. Prestani mijenjati mišljenje ovisno kako koji forumaš nešto napiše. Kao da te Alija pravio.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:23 |
|
|
Nije služio vojsku
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost.
Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu. ...MA PRIČAŠ GLUPOSTI AKO NE POPIJE TRI PITE NEMA STOMAČINU I NIJE RUS NIKAD VOJNIKA OD NJEGA..
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:47 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Strelkov se priključio operaciji. Ukrajina mu stavila glavu na 50.000 dolara.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:59 |
|
|
Na istočnom frontu ukrajinski vojnici danas su ubili 1 ruskog i još dvojicu ranili. Uništeno je i 18 tenkova, 16 artiljerijskih oruđa, dva MLRS sistema, oborena su još 4 helikoptera i dva aviona i 67 bespilotnih letjelica. Presretnuto je i 89 raketa.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|