|
|
Stranica: 9/23.
|
[ 556 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:14 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Mozemo i mi Srbi mastati od Zadra do Skadra , a nama je Republika Srpska sasvim dovoljna. Ne igrajte se sa vatrom Nije da niste mastali, ali su na kraju mastoviti zavrsili na traktorima. Igrali su se vatrom, mi to mudrije radimo.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:17 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Džaba vam upiranje, RS ostaje u BiH. Još dok HV, pardon, EUFOR dođe u Banja Luku... Eto Lebovski , moderator ovog foruma ,Markan , otvorio dušu ... želi Srpsku u BiH , samo zato da vam onemoguće sopstvenu 1/ 1 nacionalnu državu sa izlazom na more (veću od Slovenije , Makedonije , Crne Gore i desetina drugih u svijetu ) Pa sad , ako si pametan.. Recimo da je pametan, koji mu je sljedeći korak?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Džaba vam upiranje, RS ostaje u BiH. Još dok HV, pardon, EUFOR dođe u Banja Luku... Eto Lebovski , moderator ovog foruma ,Markan , otvorio dušu ... želi Srpsku u BiH , samo zato da vam onemoguće sopstvenu 1/ 1 nacionalnu državu sa izlazom na more (veću od Slovenije , Makedonije , Crne Gore i desetina drugih u svijetu ) Pa sad , ako si pametan.. Nisi ti to dobro shvatio. I vi ste nešto potpisali 95. Držite se toga. Ako se ne držite vi, nećemo niti mi. A onda se sve resetuje. Čuj, ti bi davao nešto nekome što inače nije vaše, a svoje jok. Evo dajem ja Banja Luku Muslimanima. Bujrum
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:19 |
|
|
Sačekajte dok nam stigne Himars.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:24 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: I vi ste nešto potpisali 95. Držite se toga. Ako se ne držite vi, nećemo niti mi. Potpisali smo situaciju kakva je bila na Novu Godinu 1996. Državu u državi. Bez svemoćnog visokog predstavnika (1997.), bez ukidanja i prenosa nadležnosti. Oriđiđi Dejton može, sve manje od toga je silovanje tog potpisanog dokumenta i neizbežno vodi u raspad. Nismo mi ti koji su kršili Dejton i u čiju korist se on prepravljao 27 godina.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:26 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Mislim da ova tema dokazuje kako u svakom Hrvatu čuči jedan mali Dodrinaš. Ako rusi imaju pravo na povijesne granice, zašto ne bi imali i Hrvati? Znaš li čega se SVE odričeš u korist drugih, IZDAJNIČE?!
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Eto Lebovski , moderator ovog foruma ,Markan , otvorio dušu ... želi Srpsku u BiH , samo zato da vam onemoguće sopstvenu 1/ 1 nacionalnu državu sa izlazom na more (veću od Slovenije , Makedonije , Crne Gore i desetina drugih u svijetu ) Pa sad , ako si pametan.. Nisi ti to dobro shvatio. I vi ste nešto potpisali 95. Držite se toga. Ako se ne držite vi, nećemo niti mi. A onda se sve resetuje. Čuj, ti bi davao nešto nekome što inače nije vaše, a svoje jok. Evo dajem ja Banja Luku Muslimanima. Bujrum To što smo potpisali toga više nema. Muslimani i Liberalni nacisti nisu poštovali potpisano. Smrt BiH - sloboda narodu!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:32 |
|
|
Inače da se Srbima da RS za Kosovo mislim da bi bili u veoma povoljnoj situaciji. Puno im više nosi RS sa milion Srba nego neki teritorij gdje su manjina. Je li to izvedivo i šta su zacrtali veliki centri moći vidjeti će se.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:33 |
|
|
laganini je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Džaba vam upiranje, RS ostaje u BiH. Još dok HV, pardon, EUFOR dođe u Banja Luku... ..HV jebiga tribalo je prije oko trideset godina…al nikad se ne zna..ako bismo bili nostalgični nekad se BL spominjala ko hr prijestolnica .. Matori impotentni pijanac tkoji je dezertiral u domovinskom ratu danas bi slao tuđe unuke za bezvjeze u rat. Vidimo da mu mnogi aplaudiraju i sinfoniraju. Nadam se da nisu sličnih performansi tko ovaj "bojovnik" na kineske šrot baterije. Radujem se toj novoj spoznaji i REALI.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:36 |
|
|
oak je napisao/la: Inače da se Srbima da RS za Kosovo mislim da bi bili u veoma povoljnoj situaciji. Puno im više nosi RS sa milion Srba nego neki teritorij gdje su manjina. Je li to izvedivo i šta su zacrtali veliki centri moći vidjeti će se. Zašto bi mjenjali srpsko za srpsko. I Republika Srpska i Kosovo su Srbija. RS de facto a Kosovo de jure. RS će dočekati svojih 5 minuta. Prihvatamo da čekamo i uništavamo BiH 100 godina. Ne prihvatamo da izdamo Kosovo. Ko izda Kosovo proklet bio za sva vremena. Beogradski sindikat & grupa Trag Banja Luka
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: oak je napisao/la: Inače da se Srbima da RS za Kosovo mislim da bi bili u veoma povoljnoj situaciji. Puno im više nosi RS sa milion Srba nego neki teritorij gdje su manjina. Je li to izvedivo i šta su zacrtali veliki centri moći vidjeti će se. Zašto bi mjenjali srpsko za srpsko. I Republika Srpska i Kosovo su Srbija. RS de facto a Kosovo de jure. RS će dočekati svojih 5 minuta. Prihvatamo da čekamo i uništavamo BiH 100 godina. Ne prihvatamo da izdamo Kosovo. Ko izda Kosovo proklet bio za sva vremena. Zato što nećete dobiti i jedno i drugo. Uvijek je bolje voditi se realnim ciljevima i mogućnostima. Iako je s Kosovom napravljen presedan, to samo pokazuje da onaj u koga je toljaga odlučuje kako i šta će biti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:41 |
|
|
oak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zašto bi mjenjali srpsko za srpsko. I Republika Srpska i Kosovo su Srbija. RS de facto a Kosovo de jure. RS će dočekati svojih 5 minuta. Prihvatamo da čekamo i uništavamo BiH 100 godina. Ne prihvatamo da izdamo Kosovo. Ko izda Kosovo proklet bio za sva vremena. Zato što nećete dobiti i jedno i drugo. Uvijek je bolje voditi se realnim ciljevima i mogućnostima. Iako je s Kosovom napravljen presedan, to samo pokazuje da onaj u koga je toljaga odlučuje kako i šta će biti. Mi nikad ništa nismo "dobili". Mi ćemo se izboriti. Ko i za sve do sad.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:42 |
|
|
Divlji Srbi najbolje se otcijepiti od njih.
1044 of 2558 - 40.81%
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: oak je napisao/la: Zato što nećete dobiti i jedno i drugo. Uvijek je bolje voditi se realnim ciljevima i mogućnostima. Iako je s Kosovom napravljen presedan, to samo pokazuje da onaj u koga je toljaga odlučuje kako i šta će biti.
Mi nikad ništa nismo "dobili". Mi ćemo se izboriti. Ko i za sve do sad. Ne možeš se boriti protiv nekog tko je jači od tebe bar 100 puta.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: oak je napisao/la: Inače da se Srbima da RS za Kosovo mislim da bi bili u veoma povoljnoj situaciji. Puno im više nosi RS sa milion Srba nego neki teritorij gdje su manjina. Je li to izvedivo i šta su zacrtali veliki centri moći vidjeti će se. Zašto bi mjenjali srpsko za srpsko. I Republika Srpska i Kosovo su Srbija. RS de facto a Kosovo de jure. RS će dočekati svojih 5 minuta. Prihvatamo da čekamo i uništavamo BiH 100 godina. Ne prihvatamo da izdamo Kosovo. Ko izda Kosovo proklet bio za sva vremena. Beogradski sindikat & grupa Trag Banja Luka Točno...bitno je NE nasjedati na rat, sukobe, provokacije. Samo hinski, ljigavo, smireno tko uljudbenik Čović. Zato me Dodik živcira, jer rije tko krmak i narod može uvesti u rat i patnju....i mnogo, previše krade.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:51 |
|
|
oak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mi nikad ništa nismo "dobili". Mi ćemo se izboriti. Ko i za sve do sad.
Ne možeš se boriti protiv nekog tko je jači od tebe bar 100 puta. Pa i ne borimo se. Čekamo, jačamo. Pašće Liberalni nacizam kad tad.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma, sad kad je zelenilo skužilo da nama ne mogu ništa zbog potpore zapada a da vama mogu uz potporu istog zapada, drukčije se karte miješaju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: oak je napisao/la: Ne možeš se boriti protiv nekog tko je jači od tebe bar 100 puta.
Pa i ne borimo se. Čekamo, jačamo. Pašće Liberalni nacizam kad tad. Dok se to desi na Kosovu će vas ostati 5000 u RS biste se trebali održati. Tako da i s te strane teško da išta može biti od Kosova. Ali ajde svejedno, kako vi vidite tako radite
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:56 |
|
|
oak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i ne borimo se. Čekamo, jačamo. Pašće Liberalni nacizam kad tad.
Dok se to desi na Kosovu će vas ostati 5000 u RS biste se trebali održati. Tako da i s te strane teško da išta može biti od Kosova. Ali ajde svejedno, kako vi vidite tako radite Pa nije nas ni u Istočoj Bosni 1991. bilo puno više.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 19:57 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma, sad kad je zelenilo skužilo da nama ne mogu ništa zbog potpore zapada a da vama mogu uz potporu istog zapada, drukčije se karte miješaju. Šta mogu?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 20:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma, sad kad je zelenilo skužilo da nama ne mogu ništa zbog potpore zapada a da vama mogu uz potporu istog zapada, drukčije se karte miješaju. Šta mogu? Pa evo mogu vam utjecat na izbore, mogu vam kontrolirat imovinu, mogu vas tužiti i zatvarati, mogu znači sve sto su nama radili u F. dok nije EscoCar rek'o dosta.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 20:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta mogu? Pa evo mogu vam utjecat na izbore, mogu vam kontrolirat imovinu, mogu vas tužiti i zatvarati, mogu znači sve sto su nama radili u F. dok nije EscoCar rek'o dosta. Ne mogu uticati na izbore. Imamo mi tamo posmatrače. Mogu usporiti al šta dobijaju sa tim? Ne mogu nam kontrolisati imovinu, lupaš gluposti. Tuže nas i zatvaraju 3 decenije. I šta? Jel se neko prepao zbog toga? Odustao možda?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 20:12 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9988 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma, sad kad je zelenilo skužilo da nama ne mogu ništa zbog potpore zapada a da vama mogu uz potporu istog zapada, drukčije se karte miješaju. Da vam ''halale '' Mostar , Stolac , Vitez , Neum itd, itd... a da se fokusiraju na Banja Luku, Bijeljinu i Trebinje Ima smisla .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 20:15 |
|
|
Pa nećemo mi nikud s tim gradovima osim u EU. Bolje žive u njima nego u Sarajevu ili Zenici. Nemaju što halalit.
Znaš kakav je begovat. Kad kažeš Saraj'vu da može šumu npr. prodavat iz RS-a, dobivat lovu a ne radit ništa. Vole oni to.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbi su najslabija karika u BiH Postano: 18 lis 2022, 20:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9988 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Šta mogu? Pa evo mogu vam utjecat na izbore, mogu vam kontrolirat imovinu, mogu vas tužiti i zatvarati, mogu znači sve sto su nama radili u F. dok nije EscoCar rek'o dosta. Da vam svako malo Zapad piše novi Vašingtonski sporazum ? Umoriće se , nisu ni oni od čelika . Slutim da vam je ovo zadnji , poslije njega...jbg...
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|