|
|
Stranica: 8/16.
|
[ 377 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 02 lis 2022, 14:13 |
|
|
Jednokratne je napisao/la: kako teku izbori Izbori teku, ovako: Sjede Fata, mama, babo Mujo I sinčić Huso. Kaže babo Bosna teče uzvodno. Nije babo tako, kaže mali Huso, nego nizvodno. Ustade mati i lupi šamarcinu Husi. Neka teče kako babo reče.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 02 lis 2022, 14:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jednokratne je napisao/la: kako teku izbori Izbori teku, ovako: Sjede Fata, mama, babo Mujo I sinčić Huso. Kaže babo Bosna teče uzvodno. Nije babo tako, kaže mali Huso, nego nizvodno. Ustade mati i lupi šamarcinu Husi. Neka teče kako babo reče. Ti imaš neke paranormalne sposobnosti. Na njegov komentar sam odmah htio napisati "Kako i Bosna kad poteče uzvodno" da parafraziram druga Tita. Možda proživljavamo neke paralelne univerzume.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 10:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Možda bi bobovcu manje prigovarali da je moderator, ali je već zaposlen na Klixu, tako da, dok njegov mandat tamo ne završi, bojim se da neće biti kandidat ovdje zbog nespojivosti funkcija.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 11:55 |
|
|
DrMagić i Herceg su izgleda jedna te ista osoba. Zli, podmukli, neotesani. Kvačice, ipak si najbolji.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:11 |
|
|
Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... To je bio najsleazy ban možda u povijesti forumstva. Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:16 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... To je bio najsleazy ban možda u povijesti forumstva. Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra. Dobio je neg. glas od mene. Šta ti je bilo u potpisu?
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:17 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... To je bio najsleazy ban možda u povijesti forumstva. Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra. Dobio je neg. glas od mene. Šta ti je bilo u potpisu? [Ime regije] se klati tko babin zub.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:25 |
|
|
Tuta je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Dobio je neg. glas od mene. Šta ti je bilo u potpisu? [Ime regije] se klati tko babin zub. Osjetljiv je na babe.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:44 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMagić i Herceg su izgleda jedna te ista osoba. Zli, podmukli, neotesani. Kvačice, ipak si najbolji. ..ne vridjas dr maga..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 12:50 |
|
|
laganini je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: DrMagić i Herceg su izgleda jedna te ista osoba. Zli, podmukli, neotesani. Kvačice, ipak si najbolji. ..ne vridjas dr maga.. Ma on je jedan obični drmag.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 13:01 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... To je bio najsleazy ban možda u povijesti forumstva. Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra. Pomaže Bog, tuta..
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 13:04 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... To je bio najsleazy ban možda u povijesti forumstva. Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra. Pomaže Bog, tuta.. Bog ti pomogao.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 18:26 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Lapo-lapo je napisao/la: DrMagić i Herceg su izgleda jedna te ista osoba. Zli, podmukli, neotesani. Kvačice, ipak si najbolji. Ne miješaj me sa tim rusofilom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 19:01 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 19:05 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ministry me banovao na mjesec dana zbog potpisa... Tako sam se i osjećao, kad je Tuta izašao iz Haaga, pa ga zlikovci odmah strpali ponovno na suđenje u Zagrebu radi nekih hosovaca.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 19:07 |
|
|
Tuta je napisao/la: Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 25 lis 2022, 19:17 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Tuta je napisao/la: Bio sam glasovao za Markana u anketi, ali da mogu promijenio bih u Ministra. Jebi ga Markane, skužaj. Kad sam se tek učlanio ti si me banirao radi nekih banalnih psovki. Ostalo mi u sjećanju. Pogriješio sam.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 06:37 |
|
|
DrMag je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: DrMagić i Herceg su izgleda jedna te ista osoba. Zli, podmukli, neotesani. Kvačice, ipak si najbolji. Ne miješaj me sa tim rusofilom. Ona non stop prdi o svojim utiscima, ne obraćaj pažnju.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:07 |
|
|
Glasao sam za Markana... Ljudi kao on nesmiju biti moderatori.... Čovjek je (po mom viđenju u ovih 11god. na forumu) pristojan, kulturan, pobožan, pun razumijevanja, ne mrzi, strpljiv, spreman na diskusiju čak i sa federalnim parnerima, pravi Hrvat Hercegbosanski... Uglavnom treba nam više zločestih ljudi u moderaciji, i općenito u javnom prostoru, u politici....ako mislimo vratit ono što je naše...
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:35 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Glasao sam za Markana... Ljudi kao on nesmiju biti moderatori.... Čovjek je (po mom viđenju u ovih 11god. na forumu) pristojan, kulturan, pobožan, pun razumijevanja, ne mrzi, strpljiv, spreman na diskusiju čak i sa federalnim parnerima, pravi Hrvat Hercegbosanski... Uglavnom treba nam više zločestih ljudi u moderaciji, i općenito u javnom prostoru, u politici....ako mislimo vratit ono što je naše... ..nema se sto dodat numero uno foruma..al ocito takvi nisu in ..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25753 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vrbosna HR je napisao/la: Glasao sam za Markana... Ljudi kao on nesmiju biti moderatori.... Čovjek je (po mom viđenju u ovih 11god. na forumu) pristojan, kulturan, pobožan, pun razumijevanja, ne mrzi, strpljiv, spreman na diskusiju čak i sa federalnim parnerima, pravi Hrvat Hercegbosanski... Uglavnom treba nam više zločestih ljudi u moderaciji, i općenito u javnom prostoru, u politici....ako mislimo vratit ono što je naše... Pa gdje si ti čovječe? Nije te bilo godinama. Što se dešavalo? Jesi bio radio vani pa se vratio? Jesi se bio oženio pa netom razveo, pa sad opet smiješ na forum?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:40 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ne bi se štel zamjerati sa bilo kim...ne BiH vas više zadržavo.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:47 |
|
|
Nikad ne bi pretpostavio da je Markan najgori, očekivao bih da sam to ja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:48 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25753 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Najbolji moderator je onaj koji je tu.
Onaj kojeg nikada nema, zalud mu dobrota.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pritužbe na rad moderatora, vaša iskustva - Me Too tema Postano: 26 lis 2022, 15:49 |
|
|
sam sam za sebe glasovao, a ovu ostalu četvoricu ću naći kad-tad!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|