|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 10:58 |
|
|
Mislim da je vrijeme za intervenciju moderatora, avatari s FBiH grbom se širi forumom kao bošnje po EU. Već 4 forumaša imaju veoma slične avatare .  Zbunjujuće 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:03 |
|
|
Budi fair i reci da ti se moj najviše sviđa. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:11 |
|
|
novem je napisao/la: Budi fair i reci da ti se moj najviše sviđa.  Najviše šahara, najmanje zelenila 
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:17 |
|
|
Vodimo ljubav, ne rat 
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:18 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Evo jedan da se ne ljutis
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:21 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH. Moj uvazava sve, pod pokroviteljstvom nasih prijatelja USA. Predlazem da se usvoji bar na forumu kao sluzbeni grb FBIH
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:27 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH. Moj uvazava sve, pod pokroviteljstvom nasih prijatelja USA. Predlazem da se usvoji bar na forumu kao sluzbeni grb FBIH Lijepo je što si ljiljanku postavio iznad šahare, i to desno. Desno je pozitivno. Desna ruka itd. Biti će da si ipak podsvijesno svijestan činjenice da je FBiH ipak nacionalna država bošnjačkog naroda... bez obzira na nekonačno zadnje nametanje šmita.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 11:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH.  Samo za našeg hamiđu da bude sretan 
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 12:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH.  Samo za našeg hamiđu da bude sretan  Skidaj to. Skinuti ćemo okove, pa i ovo najnovije nametanje šmitovo.  Neka bude ćeranje neprestano! Biće borba neprestana!
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 12:09 |
|
|
Dosadili su i bogu i narodu zato sto ih je tesko raspoznavati stalno.
Stavite jednostavno ljiljane ili zvijezdu petokraku i mirna Bosna ha ja.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 16:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61737 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Odlukom Ustavnog suda Bosne i Hercegovine 28. januara 2007. grb i zastava Federacije BiH stavljeni su izvan snage jer ne predstavljaju sva tri konstitutivna naroda u BiH.  Samo za našeg hamiđu da bude sretan  Treba nam neki grb u kojem sveti Juraj (hrvatski grb) ubija aždaju (druga dva naroda). 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
mijat_tomic
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 29 lis 2022, 16:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Moj uvazava sve, pod pokroviteljstvom nasih prijatelja USA. Predlazem da se usvoji bar na forumu kao sluzbeni grb FBIH
Lijepo je što si ljiljanku postavio iznad šahare, i to desno. Desno je pozitivno. Desna ruka itd. Biti će da si ipak podsvijesno svijestan činjenice da je FBiH ipak nacionalna država bošnjačkog naroda... bez obzira na nekonačno zadnje nametanje šmita. Ja nemam problem s muslimanima, ni da vas je vise, ni da se pitate, ni da izgradjujete svoj nacionalni identitet. Ali FBiH je po kontrolom Hrvatske i USA, zadnji pecat je uvijek nas
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: STOP FBIH Avatarima Postano: 30 lis 2022, 21:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prestanite se preseravati, Pravite konfuziju,
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 14 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|