|
|
Stranica: 1182/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 stu 2022, 23:12 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7160 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Novinar : "Ali i Dodik je proglasio pobjedu" Radović :"Jeste ali tri sata kasnije". U smislu ko prvi proglasi pobjedu,pobjeda je njegova
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 stu 2022, 23:14 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Novinar : "Ali i Dodik je proglasio pobjedu" Radović :"Jeste ali tri sata kasnije". U smislu ko prvi proglasi pobjedu,pobjeda je njegova Znamo. Gledali smo. Sva tri čina Urnebesna komedija.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 stu 2022, 23:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 stu 2022, 23:32 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 05 stu 2022, 23:57 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10026 Lokacija: Banja Luka
|
Ok , narod rekao svoje , izbori prošli . SNSD jači nego ikad , jalova opozicija potopljena i u rasulu . Valja im se iole konsolidovati . Volio bi da to odrade dobro i na korist Srpske . Mislim da ćemo uskoro svjedočiti velikim turbulencijama u SDS-u i PDP-u . Naša draga Srpska pregurala još jedan pokušaj ''obojene revolucije'' , ma svaka nam čast , stvarno smo žilavi PS. A raznoraznih zlonamjernih žohara i slične gamadi je oduvjek bilo i biće ( gluplje i naivne među nama Srbima tu ne računam , kakvi god da su , naši su ...voli ih nacionalista Svarog ) . Uglavnom , štokakvi insekti mogu samo da nam pljunu pod prozor. I to je fino vidjeti
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 00:54 |
|
|
Ma šta trojica
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 01:04 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Ma šta trojica Ovdje mi Vučić, ko na času vjeronauke... ''E, da vidimo sine Aleksandre , kako si uradio zadaću...''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 01:11 |
|
|
Je li im Dačić otpjevao koju Nijedan ne zna izmoliti Očenaš, savili glave
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 01:23 |
|
|
Ne znam zasto isticete njih troje samo.
Tu je i Dacic i Joanikije, dakle Rusija i Crna Gora prisutna.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 01:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 06:44 |
|
|
Kako ti nije jasno JNA. Mitropolit je vazda bio poglavar Crne Gore
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 08:32 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Je li im Dačić otpjevao koju Nijedan ne zna izmoliti Očenaš, savili glave Izdali me prijatelji izdao me brat izgubio sve sam bitke al' jos vodim rat Jer ti si mi najvazniji ne izdaj me ti budi uvek pored mene moja ljubavi
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 12:16 |
|
|
Vucicevo držanje na slici poručuje: Kriv sam! Dodino: Crko dabogda! Partrijarhivo: Ko je njih poznavao, ni pakao mu neće teško pasti!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 15:55 |
|
|
Svako u toj slici vidi ono što mu je milo. Ja vidim srpsko jedinstvo . Fali mi samo predstavnik Crne Gore , al biće i on uskoro.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 15:57 |
|
|
Puls naroda
Svakog petka poslije Dnevnika 1 u 16:00 h
BN radio i BN 2
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 06 stu 2022, 16:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vladimire je li podržavaš da oporba u RS, koja nema ni trećinu zastupnika (tako da joj treba SDA iz Kozarca i Srebrenice da joj osigurava entitetsku trećinu), predstavlja Srbe u vlasti BiH ?
Što misliš o ovom padu podrške SDS-u i odluci da postanu srpski Lijanovići ?
2014: 26% 2018: 18% 2022: 14%
Šarović kaže da nije bitno za koga su Srbi glasali i da je za Bosnu i Hercegovinu Vlada RS nebitna, nego da je bitno tko može skupit 50%+1 većinu u parlamentu BiH gdje Federacija šalje 2/3 zastupnika. Any comments?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 01:01 |
|
|
Ko' da im je sam Xi Jinping došao u posjetu a ne obični ambasador.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 19:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vladimire je li podržavaš da oporba u RS, koja nema ni trećinu zastupnika (tako da joj treba SDA iz Kozarca i Srebrenice da joj osigurava entitetsku trećinu), predstavlja Srbe u vlasti BiH ?
Što misliš o ovom padu podrške SDS-u i odluci da postanu srpski Lijanovići ?
2014: 26% 2018: 18% 2022: 14%
Šarović kaže da nije bitno za koga su Srbi glasali i da je za Bosnu i Hercegovinu Vlada RS nebitna, nego da je bitno tko može skupit 50%+1 većinu u parlamentu BiH gdje Federacija šalje 2/3 zastupnika. Any comments? Pusti statistiku, Robi. Ona puno u RS ne pije vode, jer je rastegljiva. Kada je Dodik, svojevremeno, sa dva poslanika formirao vlast, jos od tada, svakakva cuda ili "cuda" su moguca u politickom zivotu u RS, a sta se unazad nekoliko godina i vise, ocigledno desava i u FBiH. Tu svaka zdrava logika, pada u vodu, jer javna je tajna, da se izbori u RS i uopste u ovoj drzavi, ne dobijaju, vec namaknjuju (izborni inzinjering). Smit pokusava da to dovede u red, ali jedino sto mu je uspjelo, jeste da okrene sve 3 strane protiv sebe, niti je to nacin. Najbolje bi bilo da mogu politicari medju sobom da dogovore oko novog izbornog procesa i zakona, ali ocigledno je da lopovi na sve tri strane, nikada nece prestati da pljackaju, sve dok neko negdje odozgo (OHR) ih ne ukori ili dok narod im se ne desi, jer ocigledno, drugacije ne moze, posto institucije su ocigledno zarobljene. Znam da ovo nije adekvatan odgovor na tvoje pitanje, ali adekvatna dijagnoza, na ovo stanje u kom se svi mi nalazimo nakon izbora, sigurno jeste.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 19:56 |
|
|
Ne može neko biti Srbin, a prizivati intervenciju OHR-a protiv Srba. Odvratno.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 19:57 |
|
|
Citat: Ministar saobraćaja i veza RS Nedeljko Ćorić sumnjiči se da je unazad godinu dana u više navrata ucjenjivao predstavnike kineske kompanije "Shadong Hi Speed International" u vezi sa izgradnjom auto-puta Banjaluka - Prijedor. Ministar demantuje ove infomacije, ali je Tužilaštvo BiH formiralo predmet i proslijedilo ga Okružnom tužilaštvu u Bijeljini. Ko je ovdje u pravu?
Vlada Srpske je još u decembru 2018. godine potpisala ugovor o koncesiji sa kineskom kompanijom, ali uprkos snažnom insistiranju javnosti da se taj ugovor dobije na uvid, on još uvijek nije zvanično objavljen.
Ono što je poznato prema ugovoru koji je objavila BN televizija, jeste da će kineska kompanija 30 godina naplaćivati putarinu, od čega očekuje prihode od 30 miliona evra godišnje. Ukoliko ne bude dovoljno prometa na auto-putu, vlast Republike Srpske se obavezala da će kineskoj kompaniji iz entitetskog budžeta plaćati razliku.
Prema informacijama portala "Infoveza", pojavile su se sumnje da je resorni ministar Nedeljko Ćorić navodno ucjenjivao kinesku kompaniju zbog izbora izvođača radova i nadzora u cilju sticanja protivrpravne imovinske koristi
"Nedeljko Ćorić se, zajedno sa svojim saradnicima, sumnjiči za krivična djela ucjene, pogodovanje i sticanje protivpravne imovinske koristi. Ucjena se odnosila na izbor izvođača radova za auto-put Banajluka – Prijedor i izbor poslova nezavisnog nadzora radova na predmetnoj izgradnji. Ćorić je od Kineza zahtijevao da izgradnju puta vrši kompanija „Prijedorputevi a.d. Prijedor“, a da za nezavisno tijelo koje će nadgledati izgradnju bude izabrana firma „AG Institut d.o.o. Novi Sad“.
Posebno je zanimljiva činjenica da su Tužilaštvu BiH u krivičnoj prijavi podneseni i audio zapisi sa sastanaka (bilo ih je više, kako zvaničnih, tako i nezvaničnih) iz kojih se jasno mogu čuti navedene ucjene. Iako za sada nemamo zvaničnu potvrdu, pretpostavlja se da su tonske zapise sačinili predstavnici Šandonga.
Ovu informaciju potvrdilo je i Tužilaštvo BiH.
"Nakon ispitivanja osnovanosti zahtjeva, utvrđeno je da je isti sačinjen u skladu sa Zakonom i da je tražena informacija pod kontrolom Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Predmet koji je bio formiran u Tužilaštvu BiH protiv lica Nedeljka Ćorića ustupljen je na nadležnost Okružnom tužilaštvu Bijeljina“, navode iz Tužilaštva BiH. https://www.rtvbn.com/4034473/umjesto-da-sprema-odgovor-tuzilastvu-coric-prijeti-bn-tv
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 19:59 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Ne može neko biti Srbin, a prizivati intervenciju OHR-a protiv Srba. Odvratno. Dodik nije Srbin.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 20:09 |
|
|
A ti si Srbin ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 21:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 21:49 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: A ti si Srbin ? Naravno da nije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 stu 2022, 21:50 |
|
|
Pustite svatove majmuni.
Očekujem od RS da kriminalca zatvori u kavez.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|