|
|
Stranica: 3/10.
|
[ 239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
KaRudar je napisao/la: jedino u tome ste slozni vijekovima :) Protiv Bošnjaka teško, protiv Turaka, hm opet je dio Srba ratovao za Turke a dio protiv. Ne znam na koju slogu misliš...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:38 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :)
Želimo Bošnjacima sve najbolje u životu, da im bude sve sretno i berićetno kao i svim drugim susjednim narodima, ali našu slobodu, zemlju, vjeru i naš trud ne damo nikamo! Pa ni Bošnjacima!! Imaš piće od mene za rečeno
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:38 |
|
|
KaRudar je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: A evo u ovih 15 godina savezništva sa vama nam je donijelo toliko dobra da ne znamo kud ćemo od sreće!!
A što se tiče blokiranja države mi ćemo im pomoći i to još više nego što oni čine!!!
Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :) Koji jebeni đon obraz i to nakon svega što smo napravili u WW2 i u posljednjem Domovinskom ratu za vas nezahvalnike. Sram te može biti gnjido jedna ljigava, a vi iz moderacije ste otišli direkt u pizdu materinu eto toliko ... Danima vam seru ovakvi po svakom topicu a vi tu glumite nekakvu multikulti pičku materinu, dajte se pobogu uozbiljite, nije da nisam to napisao tamo gdje treba ... I Kakanjac zapamti , nedaj dragi Bože da ikad bude više frke, al ako ikad bude, e onda ćete debelo osjetit kako je to kad Hrvati i Srbi postanu složni u onom što su kako reče "složni vijekovima"... Ljigo odurna sram te može bit ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:42 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :) Bošnjaci su tu od 1993. godine tako da 18 godina nisu vjekovi. Netko vas je slagao. Malo pogledajte po Jubitou, Hrvati i Srbi su ratovali jedni protiv drugih u prošlom ratu. Vi ste se malo pravili blesavima pa ste stali na stranu Hrvata pa ste ratovali protiv Hrvata pa opet s njima. Sad ste opet stali kontra Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:44 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :) Bošnjaci su tu od 1993. godine tako da 18 godina nisu vjekovi. pa ta godina i jest najbitnija :) i zbog nas a i zbog vaseg saveznistva :)
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:46 |
|
|
Da se Vratimo na Vesnu Starka ima dobre noge i dupe :) Nadam se da ćemo postići konsenzus po ovome pitanju ;D
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:48 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Grunf je napisao/la: Bošnjaci su tu od 1993. godine tako da 18 godina nisu vjekovi. pa ta godina i jest najbitnija :) i zbog nas a i zbog vaseg saveznistva :) Pa je. Da ste imali bar jednu takvu ofenzivu na Srbe kak ste imali '93. na saveznike onda bi rat puno prije završio, a i s puno povoljnijim posljedicama.
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:49 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Da se Vratimo na Vesnu Starka ima dobre noge i dupe :) Nadam se da ćemo postići konsenzus po ovome pitanju ;D Starka bi malo glasova desnice ...
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:49 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: pa ta godina i jest najbitnija :) i zbog nas a i zbog vaseg saveznistva :)
Pa je. Da ste imali bar jednu takvu ofenzivu na Srbe kak ste imali '93. na saveznike onda bi rat puno prije završio, a i s puno povoljnijim posljedicama. prije ili poslije Ahmica?
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:50 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde Niđo da ti malo odgovorim, činiš se inteligentnijim nego sam te u početku procijenio za razliku od Poskoka dosadnotrećaškog kojem svi koji ne kruže na karti Treći ne valjaju.
Elem, Vesnicina, Ivina (predsjednika), politika prema BiH je upravo prosrpska.
Spajanje Hrvatske i Srbije se izvodi preko BiH. Prvo tu zatopljuju odnosi pa će tek onda moći doći do približavanja i RH i RS (Srbije).
Njima jeste Juga na srcu. I neka je, bh. Hrvati od toga imaju koristi. I bh. Srbi.
RH zablokirana na putu u EU, premijeri država u "regiji" se crtaju negdje tamo u Americi, očito se ide na spajanje "regije". A ovo su sve "njihovi" igrači.
Sad će se tražit načina kako da Srbi i Hrvati ponovno ovladaju BiH. Nju smo ispustili ograničavajući se na manje teritorije a državu (ne u teritorijalnom smislu) prepustili Bošnjacima.
E to će se mijenjat. Dakle građanska BiH u kojoj nacionalne regije generiraju dovoljno vlasti da država ne bude nacionalna bošnjačka država, to im je cilj.
Takva će spajati naše države, a ovako imaš problem.
Tako da očekujem da će i RS platit ovlastima istu stvar. A mi bi mogli malo razmislit kako najbolje da uhvatimo državu BiH u ruke, čini se da je Čović to i skužio.
Valjda zato su prepustili predsjedništvo šaptom ali zato borba za BiH je žestoka...
Ja i ljevičarstvo ne idemo u istu rečenicu...
Mi obicni smrtnici ne znamo sta se valja iza brega, mozemo samo da nagadjamo, nesto nabodemo, nesto dibidus promasimo, jako je tesko sagledati ukupnu sliku komplikovanih medjunarodnih odnosa. Ono sto meni izgleda kao izvesnije je da je ovde sukob "Stare Evrope", Nemacke, Francuske i Rusije kojima je Balkan predgradje, i zele mir u kuci... i Amerike i Engleske koje imaju tradicionalno odlicne odnose, kojima nije u interesu da kontinentalna Evropa stane na noge, imaju jake mehanizme da je remete tako sto ce praviti nered na Balkanu. Da postoji jedinstvo Zapada koji konci ce se vuci, odavno bi situacija bila drugacija, mi smo jos u kljestima nedefinisane politike, i u tom medjuprostoru imamo male manevarske mogucnosti da i sami povucemo neki potez, jedan "stepen slobode" gde mozemo da mrdamo levo-desno, ali ne mnogo... Ono gde stojimo lose je intenzivna podrska Amerike Turskoj, kao znacajnoj clanici NATO, i snaznoj muslimanskoj zemlji... oni moraju da podrzavaju i Izrael, ne godi im sukob u istocnom Mediteranu, i kao prostor za sirenje Turcima poklanjaju Balkan, a oni sire mrezu uticaja prvo preko Sandzaka i Sarajeva, poklopice po usima vec formirane saudijske ispostave u vidu vehabija, gurnuti ekstremne desnicare iz redova Bosnjaka, i protezirati "gradjansku" opciju koja je teze za detekciju, sve je to uvijeno u oblandu relativno prihvatljivo zapadu. Sa druge strane vidljiva je nemacka podrska Covicu i Hrvatima, a ruska Dodiku, te dve sile se ne sudaraju po ovom pitanju, vec dopunjuju, i zato imamo rusku podrsku Trecem, po prvi put u istoriji Rusi su iskocili iz svoje standardne podrske pravoslavcima - Bugarima i (samo ponekad)Srbima, i otvoreno se svrstali na stranu nemacke miljenice na Balkanu. U tako postavljenim kartama, nema mesta za ukidanje RS, da se pita samo Amerika, ekipa od Visegrada do Prijedora bi zavrsila u stilu - Cigani lete u nebo, rasturili bi sve to ko ljakse pivo ispred zadruge... ocigledno ne ide tako, ide se postepenom priblizavanju Srba i Hrvata, tera se Hrvatska pred ulazak u EU da maksimalno ispegla nesporazume iz rata(zbog toga mislim da je ova prica o genocidu zbog koje samo malopre povisio ton fol za javnost jos neko vreme)... BIH ce ostati konopac koji ce velike sile razvlaciti, nama je u interesu da globalna snaga Amerike i Engleske oslabi, a ojaca ova druga strana, tu mi imamo sansu... Kao sto sam i poceo, ovo mi izgleda najizvesnije, ali ne mora znaciti da je istina.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59765 Lokacija: DAZP HQ
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Ova ti je za 10
Iskreno da kažem, s tobom mi je draže komunicirati sto puta nego s ovim prerušenim prefirgankom. Ti otvoreno kažeš da si bošnjak i otvoreno zastupaš svoja stajališta. A ovo prefirgano smeće fingira identitet. To najviše ljudi mrze nemoj tako o Junuzu, njega je uzivo upoznalo barem deset ljudi s ovog foruma, ukljucujuci i moju malenkost, i on je prava dusa od covjeka. Junuz je ministar za muslimanska pitanja i prirodno je oprezniji jer je rastao u vecinski muslimanskom okruzenju. doduse, Dzoni ga je procitao haha.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:53 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
ManInBlack je napisao/la: Da se Vratimo na Vesnu Starka ima dobre noge i dupe :) Nadam se da ćemo postići konsenzus po ovome pitanju ;D Koja korist kad je luda u glavu. Da leži negdje na livadi 10 000 pobijenih hrvata od strane talibana u Bosni rekla bi 'nacionalno pitanje u Bosni je stvar koja se mora riješavati' Čuj HDZ+HDZ 1990 malo više od 50% a stočari+ustaše malo manje od 50% KOja je to kuja. Ali ajde, pomiče se pomalo u našu korist!!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:54 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Grunf je napisao/la: Pa je. Da ste imali bar jednu takvu ofenzivu na Srbe kak ste imali '93. na saveznike onda bi rat puno prije završio, a i s puno povoljnijim posljedicama. prije ili poslije Ahmica? Zašto su Ahmići referentna točka?
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:55 |
|
|
dudu je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Iskreno da kažem, s tobom mi je draže komunicirati sto puta nego s ovim prerušenim prefirgankom. Ti otvoreno kažeš da si bošnjak i otvoreno zastupaš svoja stajališta. A ovo prefirgano smeće fingira identitet. To najviše ljudi mrze
nemoj tako o Junuzu, njega je uzivo upoznalo barem deset ljudi s ovog foruma, ukljucujuci i moju malenkost, i on je prava dusa od covjeka. Junuz je ministar za muslimanska pitanja i prirodno je oprezniji jer je rastao u vecinski muslimanskom okruzenju. doduse, Dzoni ga je procitao haha. Ma poslije daidžana+'ustaša'+šb kravara ništa me više ne iznenađuje
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Dzoni ga je procitao haha. Ma da, ja Tarzan a Džoni čita... Vipera nam nešto žestok...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 01:56 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Da se Vratimo na Vesnu Starka ima dobre noge i dupe :) Nadam se da ćemo postići konsenzus po ovome pitanju ;D Koja korist kad je luda u glavu. Da leži negdje na livadi 10 000 pobijenih hrvata od strane talibana u Bosni rekla bi 'nacionalno pitanje u Bosni je stvar koja se mora riješavati' Čuj HDZ+HDZ 1990 malo više od 50% a stočari+ustaše malo manje od 50% KOja je to kuja. Ali ajde, pomiče se pomalo u našu korist!! Iskreno ja je nikada nisam podnosio, pogotovo mi se zgadila u tijeku predizborne trke za predsjednika RH.. Vuk dlaku mijenja ;) ćud nikada.
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:00 |
|
|
Ima li zaista iko priblizno tacne podatke o tome Koliko je Hrvata izaslo na izbore i koliko do tog broje je osvojio HDZ a koliko ostali
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: dudu je napisao/la: Dzoni ga je procitao haha. Ma da, ja Tarzan a Džoni čita... Vipera nam nešto žestok... Gled'o večeras 'Michael Collins' pa sam se pogotovo nakostriješio
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:01 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Grunf je napisao/la: Pa je. Da ste imali bar jednu takvu ofenzivu na Srbe kak ste imali '93. na saveznike onda bi rat puno prije završio, a i s puno povoljnijim posljedicama. prije ili poslije Ahmica? Prije i poslije.
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:03 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: prije ili poslije Ahmica?
Prije i poslije. Prije nismo mogli a poslije smo imali .. Vozuca, Vlasic
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:06 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ima li zaista iko priblizno tacne podatke o tome Koliko je Hrvata izaslo na izbore i koliko do tog broje je osvojio HDZ a koliko ostali Vidiš po glasovima za predsjedništvo Hr kandidati (bez bošnjačkog Komšića) nešto preko 200 000, to ti je to... Dusina je bliže Kaknju od Ahmića a bila je 3 mjeseca prije, samo toliko...
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:08 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Grunf je napisao/la: Prije i poslije.
Prije nismo mogli a poslije smo imali .. Vozuca, Vlasic Čuj prije niste mogli...A mogli ste 20 dana prije krenuti s par tisuća ljudi na Busovaču. Ipak je prioritetnije istjerati Hrvate nego osloboditi Sarajevo npr.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:09 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Grunf je napisao/la: Prije i poslije.
Prije nismo mogli a poslije smo imali .. Vozuca, Vlasic Oprosti nemaš pojma; samo u današnjem tk, (prije sukoba sa hrvatima) oslobođena je kalesija, i nekoliko bošnjačkih naselja okolo, zatim su osvojena mnoga srpska sela kako u općini kalesija, tako i u općinama srebrenik, tuzla, lukavac i gračanica, deblokiran je teočak, put tuzla srebrenik itd. Uzmi kartu danasnjeg TK i preklopi je sa etničkom kartom 91 god, biti će ti jasno kolikim se teritorijem ovladalo. Onda je smijenjen HRVAT sa čela 2 korpusa, pa su počele trzavice po srednjoj bosni itd..
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 02:09 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Prije nismo mogli a poslije smo imali .. Vozuca, Vlasic
Čuj prije niste mogli...A mogli ste 20 dana prije krenuti s par tisuća ljudi na Busovaču. Ipak je prioritetnije istjerati Hrvate nego osloboditi Sarajevo npr. Pa to ti kazem nismo mogli na sve strane ...
|
|
Vrh |
|
|
Zepce Jugend
|
|
|
KaRudar je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: A evo u ovih 15 godina savezništva sa vama nam je donijelo toliko dobra da ne znamo kud ćemo od sreće!!
A što se tiče blokiranja države mi ćemo im pomoći i to još više nego što oni čine!!!
Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :) Ne protiv Bošnjaka, nego ******, malo ipak političke korektnosti. Iskreno, ja toj Vesni ne vjerujem ni kad mi u podne kaže da je dan, a tek kad mi priča o HRHB. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|