|
|
Stranica: 110/182.
|
[ 4540 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 14:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Samo se mijenja definicija što je "pravi Nizozemac", ne izumiru Nizozemci,.
ne izumiru ni polarni medvjedi, ako naselimo ličke medvjede u polarni krug i nazovemo ih polarni medvjedi. Zapravo izumiru, išao sam u Prag samo da ga vidim uživo, opsesija su mi medeki svih vrsta. Nekoliko puta sam ih sreo u prirodi a jednom i malo preblizu. Ovo je Pizzly: https://www.nationalgeographic.com/anim ... id-animalsInače su grizliji i polarni vrlo slični, mogu se i križati, imaju zajedničke pretke. Zbog klimatskih promjena polarni će ili izumrijeti ili se pomiješati s grizlijima i promijeniti grizlije. Nije neki izbor ali potonje bi mi bilo draže da sam polarni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 14:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: opsesija su mi medeki svih vrsta. Nekoliko puta sam ih sreo u prirodi a jednom i malo preblizu. Ovo je Pizzly: https://www.nationalgeographic.com/anim ... id-animalsInače su grizliji i polarni vrlo slični, mogu se i križati, imaju zajedničke pretke. Zbog klimatskih promjena polarni će ili izumrijeti ili se pomiješati s grizlijima i promijeniti grizlije. Nije neki izbor ali potonje bi mi bilo draže da sam polarni. Maknite ovog cudaka koji stalno ide u offtopic i unistava teme
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
pakovic
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 14:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tako mi je teško u glavi kliknut da mi kćer dovede recimo crnca za zeta, makar on bio dr fizike koji je sportaš i super je čovjek, ali to je pogrešno i to je moj problem a ne njegov ili njen. Nadam se da sam objasnio.
Tu nije ništa pogrešno. Taj zet crnac može individualno bit mr. perfect (a i to će biti zanemariva rijetkost), ali će sa sobom donijeti i hrpu problema. Naprimjer rođake koji su dileri pa ponekad trebaju sakriti nešto kod njega. Ili nisu dileri nego samo hašomani kojima će trebat posudit love. A i djeca će genetski težiti generacijskim prosjecima njegovih predaka, ne jednom iznimnom u seriji.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 15:15 |
|
|
pakovic je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tako mi je teško u glavi kliknut da mi kćer dovede recimo crnca za zeta, makar on bio dr fizike koji je sportaš i super je čovjek, ali to je pogrešno i to je moj problem a ne njegov ili njen. Nadam se da sam objasnio.
Tu nije ništa pogrešno. Taj zet crnac može individualno bit mr. perfect (a i to će biti zanemariva rijetkost), ali će sa sobom donijeti i hrpu problema. Naprimjer rođake koji su dileri pa ponekad trebaju sakriti nešto kod njega. Ili nisu dileri nego samo hašomani kojima će trebat posudit love. A i djeca će genetski težiti generacijskim prosjecima njegovih predaka, ne jednom iznimnom u seriji. Pa ne znam baš, mislim da je to više do okoline nego do rase. Znam slučaj gdje se naša udala za Arapa. Probisvijeta, otac od ženske je rekao da je išao tamo u Afriku i da je cijela obitelj super, školovana, europska, bogata; osim baš tog mulca. Na kraju su se rastali, ona se ubila.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 18:24 |
|
|
Na brazilskom takmičenju pevača nastupila/o je gluvonema transžena pevajući od I will allways love you od Withney Houston. Nije šala.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 18:32 |
|
|
Junuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje. Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene. Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 18:38 |
|
|
Uopće ne pobjeđuje, to bi samo Junuz volio da pobjeđuje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 19:02 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Junuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje.
Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene.
Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici.
LMAO
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 19:27 |
|
|
Citat: nuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje.
Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene.
Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici. Ne kužim ovu foru s očuhom. Više bih volio da bude očuh nego samac. Za mene je podizanje djece najvažnija stvar u životu. Nije nuzno ni da budu moja. A i ne vidim bilo što loše u ćevapima. Dapače. Stavljate neke frikove a na svakoj misi ćeš naći jednu takvu budalu. To ne znači da su svi na misi debili.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 19:48 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Reconquista je napisao/la: Junuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje. Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene. Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici. Beta orbiter level insanity. Nikada ne bih mogao da odgajam tudju decu.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 20:06 |
|
|
U Parizu i Amsterdamu su Srbi na lošijem glasu od Afrikanaca.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 20:12 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Junuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje. Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene. Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici. Beta orbiter level insanity. Nikada ne bih mogao da odgajam tudju decu. Ne znam što je problem. https://www.zagreb.info/ritam-grad/maga ... ti/406193/Svaki muškarac ima potrebu da stvori obitelj i da se brine o njoj. To nas dovodi u ravnotežu i daje nam smisao životu. Zato se samci puno češće ubijaju jer izgube smisao postojanja. Mislim da je bolje imat obitelj bez biološke djece nego ne imat nikako. Ako možeš svoju super.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 20:12 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Junuz: Sviđalo se to nekom ili ne liberalni Zapad pobjeđuje. Nadam se da će tako i moj sin biti očuh djeci svoje žene. Bolje i to nego da jede ćevape s lukom ili bude agresivan kao ja kad sam bio u Zenici. Beta orbiter level insanity. Nikada ne bih mogao da odgajam tudju decu. Ne znam što je problem. https://www.zagreb.info/ritam-grad/maga ... ti/406193/Svaki muškarac ima potrebu da stvori obitelj i da se brine o njoj. To nas dovodi u ravnotežu i daje nam smisao životu. Zato se samci puno češće ubijaju jer izgube smisao postojanja. Mislim da je bolje imat obitelj bez biološke djece nego ne imat nikako. Ako možeš svoju super.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 20:18 |
|
|
Ovi što su dovodili crne robove sa drugog kontinenta danas najviše moraliziraju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 22:11 |
|
|
Nije valjda Zapad spao na to da se takmiči sa Srbijom.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 21 stu 2022, 22:20 |
|
|
Ogledni primjerak djelovanja.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 22 stu 2022, 00:46 |
|
|
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2022, 21:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Legionnaire je napisao/la: Naletih na njemačku televiziju ZDF. Onako slabo govorim taj jezik, ali mogu da skontam o temu o kojoj pričaju.
Totalno ludilo. Nisam znao da je u ovolikoj mjeri. Od osam vijesti 2 su bile o "toleranciji i diverzitetu", jedna o otvaranju svjetsku prvenstva, ali i tu su spominjali "toleranciju i diverzitet", dvije o klimi (Jedna o tome kako EMAILovi stvaraju previše CO2), jedna o Ukrajini i jedna o ubistvu LGBT osoba negdje u Američkom klubu.
To društvo je totalno puklo. Kad izgubiš rat ide kastracija.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2022, 21:35 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Legionnaire je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Kud su ovi Srbi iz Srbije sprašili? U Rusiju? https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-59207738A i iz BiH Srba ide van. Švabo vaše Srbe švabizira. Eno na drugoj temi se žale oni koji su protiv imigracije kako naši su se pošvabili. Njemački narod i država opstaju a za Srbiju nisam baš siguran. Trenutno se skuplja na Beogradski pašaluk. Skoro svi idu zbog veće plate. Neko ode zbog karijere, što se opet svodi na isto. A ne zbog toga da se druže sa Afganima i Pakistancima ili zbog LGBT sloboda. Srbi već u 2 generaciji vidi Nemačku kao svoju državu ,dok se kozojebi ni za 100 generacija ne bi tako ponašali.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 23 stu 2022, 23:55 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Sa ovim liberalnim zakonima pustaju sve na ulicu narkomane, psihitrajske bolesnike itd...
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 stu 2022, 12:37 |
|
|
srećom su izgubili, ako Bog da, izgubit će i sve ostalo
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 stu 2022, 22:20 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 stu 2022, 22:29 |
|
|
1056 of 2558 - 41.28%
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 stu 2022, 22:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ljevičarsko ludilo na Zapadu Postano: 24 stu 2022, 22:37 |
|
|
Citat: Elon vraća kažnjeničku bojnu. Generalna amnestija. Pritome uklanja pedofile/Antife.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|