HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 16:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2123 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 85  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Demografija
PostPostano: 25 stu 2022, 00:10 

Planina je napisao/la:
Croato je napisao/la:
Baš kršćanski. Da je neko više vridan, pametniji i bolji od drugog samo zbog boje kože...

Meni kao Hrvat jest više vridan pametniji i bolji moj sunarodnjak bijelac Hrvat katolik s kojim dijelim izgled jezik kulturu tradiciju povijest genetiku sve. U čemu je problem? Di se kote ovi oprani mozgovi?

Tih je najviše u Njemačkoj i skladno žive s Turcima, Arapima i ostalim trećim svijetom. I to baš s njima, u istim kvartovima i na istim poslovima. :D

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:12 

Ma pusti ga, Junuze. :zubati
Neka gušta u svojim uvjerenjima.

Treba biti realan i priznati da je budućnost ovako kako dudu piše. Bijelci će po sadašnjoj demografiji u budućnosti biti manjina, puno manje ih se rađa od Afrikanaca i Azijata, a i Hispanoamerikanaca ako i njih ne brojimo u bijelce. Svi podaci ukazuju na to.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:16 

Croato je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Normalno da nismo, oprani mozgu. Ni po rasama ni po vjerama ni po spolovima ni po čemu. Različiti smo.

Baš kršćanski. Da je neko više vridan, pametniji i bolji od drugog samo zbog boje kože...

Ne netko je više vrijedan, pametniji i bolji jer je više vrijedan, pametniji i bolji, a uz to mu je i boja kože različita.

Da li si ti zaista tako zaglupljen pa da vjeruješ da su svi narodi i rase jednaki? Da li ti se to čini vjerojatnije od toga da ima neke razlike među stotinama naroda i etničkih grupa koji su odrasli u različitim uvjetima?

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:18 

Naravno da netko može biti vridniji i pametniji, ljudi su različiti, ali generalizirati po rasama i govoriti da je bila rasa superiornija je bezveze.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:19 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Pa nije bio problem ni bijele Amerike što se Meksikanci i Kubanci razmnožavaju pa su sad hispanoameri trećina.

Ja ne vidim u tom problem, recimo ovaj naš Escobar je Amer kao i svaki drugi.

Hoću reći, teško ćeš se ti zatvorit kad su odmah do tebe milijarde sirotinje s mobitelima i gps-om.

Znači tvoj je prijedlog što?

Hispanoamerikanci nisu većina, nego 19% stanovništva.
Tamo gdje su većina (L.A., primjerice) uvjeti su takvi da ostalo stanovništvo bježi ako ikako može.
Escobar nije tipični predstavnik hispanoameričke populacije.

Evo ti "napretka" SADa od osnutka do danas. Iako se radi o predsjedničkim govorima, ovo najviše govori o biračima.
slika

Amerikance je srozao i uvoz Talijana, Iraca, istočnih Europljana, a o ovim ostalima ne treba trošiti ni riječi.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:20 

Inače vele da je među Afrikancima više genetske raznovrsnosti nego u ostatku svijeta zajedno, za afričku raznolikost ostatak svijeta su kao jaje jajetu, svi kao Kinezi. :D

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:23 

Oni misle da se to meni jako sviđa. Pa ne sviđa mi se. Meni je o.k. kako je sad. :neznam

Ali, borit se protiv miješanja i imigracije je kao borit se protiv komunizma 50-ih u Yu, uzaludno.

Pa nisu ni Švabe lude. Da se suprotstavljaju samo bi imali rasne bijele odrede koji bi izginuli uzalud. Kad-tad.

Mi to možemo samo usporit, pokušat ukrotit i kontrolirat. Povijesna iskustva pokazuju da se i najveći barbari civiliziraju. Uostalom upravo smo mi zadnji bijeli barbari. Ono što se događalo civilim a u zadnjem ratu u Yu je afrički.

Znači, umjesto da energiju trošimo na zaustavljanje izvan granica koje će kadtad popustit, bolje je odvajat što nam valja, integrirat i asimilirat a istovremeno u tu sirotinju donijet liberalni poredak koji će zaustavit siromaštvo, neobrazovanost praćene ludim natalitetom.

Mislim da opet podcjenjuje hspolika telad najveće umove zapada. Netko je sjeo i izračunao, i odredio strateške smjernice. Mi smo premali da tu nešto pametujemo. Veži konja đe ti Aga kaže.

Ostat ćemo u 10 % razvijenog svijeta. Meni jd to dovoljno.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:28 

Junuz Rimljanin: Invazija barbara i Germana je neminovna. Zato je bolje što više ih primiti, civilizirati i pretvoriti u Rimljane.

Zbog takve dalekovidne i progresivne politike Rimsko Carstvo i Rimljani postoje i u 2022.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:28 

Harezm je napisao/la:
Pa nije bio problem ni bijele Amerike što se Meksikanci i Kubanci razmnožavaju pa su sad hispanoameri trećina.

Ja ne vidim u tom problem, recimo ovaj naš Escobar je Amer kao i svaki drugi.

Hoću reći, teško ćeš se ti zatvorit kad su odmah do tebe milijarde sirotinje s mobitelima i gps-om.

Znači tvoj je prijedlog što?

Tamo gdje su većina (L.A., primjerice) uvjeti su takvi da ostalo stanovništvo bježi ako ikako može.

Evo ti "napretka" SADa od osnutka do danas. Iako se radi o predsjedničkim govorima, ovo najviše govori o biračima.
slika

Amerikance je srozao i uvoz Talijana, Iraca, istočnih Europljana, a o ovim ostalima ne treba trošiti ni riječi.

Službeno. A i to narasli sa 50 na 62 milijuna u zadnjih 10 g. Službeno.

Neslužbeno ih je preko 30 %:

https://hispanicstar.org/wp-content/upl ... ouqAnEUVJ6

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:31 

Reconquista je napisao/la:
Junuz Rimljanin: Invazija barbara i Germana je neminovna. Zato je bolje što više ih primiti, civilizirati i pretvoriti u Rimljane.

Zbog takve dalekovidne i progresivne politike Rimsko Carstvo i Rimljani postoje i u 2022.

Pa ne postoji carstvo ali postoje Rimljani. :neznam

Zašto bi moralo nešto opstat po svaku cijenu, možda to novo što dođe je bolje.

Je li trebalo branit komunizam po svaku cijenu?

Dolaze nova vremena, drukčija, ne nužno lošija. Svijet postaje mjesto s manje ratova, gladi i s manje rasta stanovništva.

Gdje je problem? Samo nastavit.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:32 

Ništa nije neminovno. Sve se da zaustaviti. Ako se hoće.

Civilizacije padaju i propadaju. Zapad trenutno propada. Hoće li pasti to ostaje vidjeti. Mi to ne trebamo slijediti. Zapad je podijeljen i mi se trebamo svrstati uz polovicu koja ne srlja u samouništenje.

Invazija drugih i drugačijih je put u samouništenje.

Lobtardi mogu za to izmišljavati izraze kakve hoće, ne mijenja na stvari.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:34 

Dolaze nova vremena, drukčija, ne nužno lošija. Svijet postaje mjesto s manje ratova, gladi i s manje rasta stanovništva.

Zato što ne postoje Rimljani. Rimsko Carstvo je palo. Rimsko Carstvo je osvojeno.Na teritoriju Rimskog Carstva su nastale barbarski države i barbarski narodi zavladali. I za Rimljane to nije bolje.

Tu se izvrći koliko god hoćeš. Laži, manipuliraj, činjenice stoje.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:36 

Ništa nije neminovno. Sve se da zaustaviti. Ako se hoće.

Civilizacije padaju i propadaju. Zapad trenutno propada. Hoće li pasti to ostaje vidjeti. Mi to ne trebamo slijediti. Zapad je podijeljen i mi se trebamo svrstati uz polovicu koja ne srlja u samouništenje.

Invazija drugih i drugačijih je put u samouništenje.

Lobtardi mogu za to izmišljavati izraze kakve hoće, ne mijenja na stvari.

Trenutno ti je granica u Brodu, Vinjanima, Batrovcima... biraj preko koje ćeš. Mi smo fala bogu na zapadu, kako njima tako i nama.

Nadam se samo da ćemo BiH povući isto što prije.

Tek će te slabe državice bit zgažene, pa kroz Srbiju i BiH i sad prolaze kao da ne postoji ništa od države u njima.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:37 

Harezm je napisao/la:

slika

Službeno. A i to narasli sa 50 na 62 milijuna u zadnjih 10 g. Službeno.

Neslužbeno ih je preko 30 %:

https://hispanicstar.org/wp-content/upl ... ouqAnEUVJ6

Nije taj broj ni bitan. Bitno je da svi drugi bježe iz mjesta u koja se oni nasele. Chicago, L.A., NYC, svejedno. Dovođenjem dodatnih masa, stvari postaju sve gore i gore, distopijski pejzaži se šire, a mjesta u koja se može pobjeći je sve manje.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:40 

Streljanje nije rjesenje. :neznam

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:41 

Planina je napisao/la:
Croato je napisao/la:

Meni kao Hrvat jest više vridan pametniji i bolji moj sunarodnjak bijelac Hrvat katolik s kojim dijelim izgled jezik kulturu tradiciju povijest genetiku sve. U čemu je problem? Di se kote ovi oprani mozgovi?

Etnomazohisti cinicno koriste nekakvu vjeru protiv genetskih interesa Hrvata.

Primjeti fenomen da Bjelorusija i Rusija traze krscanske Crnce kojima onda davaju turisticke vize na misec dana da dodu tamo prelaze granicu u Poljsku i Litvu.

Onda se stvara kontroverza u tim zemljama jer eto katolicanstvo potice neki univerzalisticki pogled koji je protiv plemena.

To je lukava i perdidna strategija.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:46 

Krvni neprijatelji

su ka i obicno, temu su upropastili.

Prije se moglo doc na ovu temu i vidit neke korisne podatke i trendovima.

Onda su moji dusmani, i dusmani tebe, osobo koja cita ovo, dosli na ovo i poceli se rugati i provocirati ljude kao sta je njima stalo uopce do demografije i tko je gdje i sta eto x forumas ima iskazati zabrinutost ako on nema 3 djece itd.

Zlobni ljudi

Demoni

Koji rade protiv tebe

Koji zele ulit otrov u tvoj um i u nasu naciju

Znaj da imas krvne neprijatelje citacu. Samo pogledaj zadnjih par stranica i znat ces tko ti radi protiv buducnosti.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:49 

Zamisli dat vlast ovim 'pravednicima', u ratu bi završili dok si rekao keks. Prvo strance a onda 'domaće izdajnike' bi strijeljali s tim što bi se njihov broj samo povećavao dok jednom čitaoče ne bi došli i po tebe.

Nekad su Nepalci manja šteta i problem.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:53 

Croato je napisao/la:

Ne netko je više vrijedan, pametniji i bolji jer je više vrijedan, pametniji i bolji, a uz to mu je i boja kože različita.

Da li si ti zaista tako zaglupljen pa da vjeruješ da su svi narodi i rase jednaki? Da li ti se to čini vjerojatnije od toga da ima neke razlike među stotinama naroda i etničkih grupa koji su odrasli u različitim uvjetima?

Vise vridi jedan Tesla il James Watts od random miljuna ljudi.

Evo da danas drmnes nasumicnu atomsku negdi i ode miljun ljudi nebi se primjetilo a da samo u povijesti uklonis Teslu, sve bi drukcije bilo.

Svit je nakrcan ekstremnim nejednakostima koje su bioloske tj genetske naravi.

Ne mos uzet Habiba iz Pakistana i obrazovat ga da bude Tesla. Nema taj hardware.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 00:55 

Zamisli dat vlast ovim 'pravednicima', u ratu bi završili dok si rekao keks. Prvo strance a onda 'domaće izdajnike' bi strijeljali s tim što bi se njihov broj samo povećavao dok jednom čitaoče ne bi došli i po tebe.

Nekad su Nepalci manja šteta i problem.

Tema je demografija, jel mos ti se skoncentrirat il si toliko glup da ne znas ni to? Izgubljen.

A citaoc ne provodi svaki dan na forumu pokusavajuci oprat mozak Hrvatima da bi popustili sta vise da ih se bioloski zamini. Dusmane.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 08:59 

Trenutno ti je granica u Brodu, Vinjanima, Batrovcima... biraj preko koje ćeš. Mi smo fala bogu na zapadu, kako njima tako i nama. .

Evo, zapadno od nas je Meloni premijerka, ja biram da imamo istu takvu politiku, može?

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 09:42 

divizija je napisao/la:

Trenutno ti je granica u Brodu, Vinjanima, Batrovcima... biraj preko koje ćeš. Mi smo fala bogu na zapadu, kako njima tako i nama. .

Evo, zapadno od nas je Meloni premijerka, ja biram da imamo istu takvu politiku, može?

Naravno da može. Zapad kad se napuni stranom radnom snagom počne žugat protiv nje, kad zafali opet uvoz. Ciklički.

Vi jednu važnu stvar smetnete s uma. Najvjerojatnije će vam djeca živjeti u puno šarenijem svijetu, ako ih ne naučite da to prihvate kao normalno, imat ćete defetističke i vječno nezadovoljne divizije.

Zašto vam to treba?

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 10:01 

Zato što ne postoje Rimljani. Rimsko Carstvo je palo. Rimsko Carstvo je osvojeno.Na teritoriju Rimskog Carstva su nastale barbarski države i barbarski narodi zavladali. I za Rimljane to nije bolje.

Tu se izvrći koliko god hoćeš. Laži, manipuliraj, činjenice stoje.

Mi i danas živimo dijelom to Rimsko carstvo, nije baš da nema nikakvog traga, jezike nastale iz latinskog jezika govori preko milijardu ljudi, germani su parsto godina nakon pada carstva osnovali novo rimsko carstvo koje je trajalo do 19. stoljeća, čak se i osmanski kalif kitio titulom romejskog cara. :D

Tako će se i na rubovima ove zapadne civilizacije za 500 godina roditi nova civilizacija koja će se pozivati na te korijene. Na čelu će joj biti Nkumbumba Olowotho.

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 10:11 

dudu je napisao/la:
Tako će se i na rubovima ove zapadne civilizacije za 500 godina roditi nova civilizacija koja će se pozivati na te korijene. Na čelu će joj biti Nkumbumba Olowotho.

:sega

Sad neće spavati idućih 500 g. Ali neće, promijenit će ime u nešto zvučnije i digitalnije recimo Ce5a3 00101100011 sodgovarajućim QR kodom ili što već bude tad. :D

Vrh

PostPostano: 25 stu 2022, 12:10 

dudu je napisao/la:

Teško je procenjivati šta će biti u kraćem periodu, a ne za 500 godina. Postoji mogućnost da dosta afričkih država za 20-30 godina padne na stope TFR-a ispod 2,5. To ne bi bilo ništa novo, mnoge države su u demografskoj tranziciji u tom periodu pale sa preko 4 na taj nivo.

Mnogo toga se menja, ko bi pre samo 10-15 godina rekao da će etnički Turci danas imati TFR na nivou ostalih balkanskih naroda ili čak i niže. Pre 40 godina su bili kao većina afričkih država danas.

Ako baš gledamo trendove onda će za 500 godina dominirati Amiši, Menoniti, Haredi i slični.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2123 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 85  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: