|
|
Stranica: 1195/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 stu 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 stu 2022, 23:16 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ja bih da sam u RS iz principa večeras ugasio tv i ne bih gledao utakmicu. Ionako će Brazil dobiti 6-0, štaš gledati?! Sutra dan žalosti. I Mile napiše još jedan twitt o sili i nepravdi iz političkog Sarajeva. Kad Bosna igra,u kolko sati ? Sutra ujutro imaju prvi meč sa Iranom u sjedećem odnosno bošnjačkom fudbalu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 stu 2022, 23:39 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Multihetnićari snimaju neke videe kao pitaju građane da li podržavaju susjede na svjetskom prvenstvu. A građani kao treba susjede podržavati ha ja.
TAKIYA ALERT! TAKIYA DETECTED!
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 25 stu 2022, 09:15 |
|
|
Banja Luka slavi svoju državu. Crkni Bosno raspala. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 13:54 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22048 Lokacija: među zvijezdama
|
Komšić slavio „nešto“ u sred Šeher BL. Istina? https://radiosarajevo.ba/amp/vijesti/bo ... ine/476047Srbeki u mišijoj rupi. Popišao se po MUP-u, Dodiku, SNSD-u i krezuboj sirotinji. Toliko o tome kako je RS“ drzava“. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 13:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Komšić slavio „nešto“ u sred Šeher BL. Istina? Ja i? Pa Srbi su kosmopolitiski narod. U Banja Luci se slavi čak i Kineska nova godina. Nismo mi zatucana sredina ko Bašćaršija. Slavite Dan Muslimana, kao što vidiš niko vam ne brani, manjine uživaju sva prava u Srpskom svetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 13:58 |
|
|
BTW Gdje ste vi Muslimani bili? Nema vas na forumu od kad ga vam je njemački turista umetnuo. Jeste li plakali neđe? Molili se alahu da vam da snage da izdurate poniženje od onih kojima ste se najviše nadali? Ima li nešto čemu se nadate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 13:59 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Komšić slavio „nešto“ u sred Šeher BL. Istina? Ja i? Pa Srbi su kosmopolitiski narod. U Banja Luci se slavi čak i Kineska nova godina. Nismo mi zatucana sredina ko Bašćaršija. Slavite Dan Muslimana, kao što vidiš niko vam ne brani, manjine uživaju sva prava u Srpskom svetu. Popišao ti se Komšo u zvalje direktno. I ne samo tebi. Nego i Miletu i Raši i mrtvim četaljima koji su zagnojili za Šumsku. Procent alkohola u mokraći izmjerite. To vam jedino preostaje.  P.S Djeneralu Sratku. Takodjer. Miloševicu? I njemu. I svim Srbima kolektivno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:06 |
|
|
Ajmo svi po tisuću puta … Seher grade, Banjaluko mila cijelu Bosnu ti si zadivila svojom pjesmom i lijepim sevdahom asiklukom pa i rahatlukom
Svud se pijesme o tebi pjevaju u tebi je lijepo ko u raju zelenilom svud si opasana i sarenim ruhom prosarana
Banja Luko sva goris u sjaju kao draga u mom zagrljaju uvijek gori nikad se ne gasi i pjevaj nam o lijepoj Almasi
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:11 |
|
|
|
Jbt ovo Muslimani ne znaju ništa smisleno napisati. Samo vrijeđaju, prijete, lažu... Zato je vas Tito isključio iz političkog života i uvalio vam lopatu u ruke da kopate ugalj. I niste za ništa drugo, neupotrebljivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:13 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10289 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ajmo svi po tisuću puta … Seher grade, Banjaluko mila cijelu Bosnu ti si zadivila svojom pjesmom i lijepim sevdahom asiklukom pa i rahatlukom
Svud se pijesme o tebi pjevaju u tebi je lijepo ko u raju zelenilom svud si opasana i sarenim ruhom prosarana
Banja Luko sva goris u sjaju kao draga u mom zagrljaju uvijek gori nikad se ne gasi i pjevaj nam o lijepoj AlmasiTo isto pjeva moj školski drug Kenan iz Norveške. Ljetos ja išao kod braće Hrvata u Makarsku da se kupam a on za to vrijeme sa sinom Svenom kaže pravi snješka bjelića i pjeva o banjalučkim akšiklukima i Almasi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:15 |
|
|
|
A što bi ti botino nepismena „smisleno“? Piseš biJo, ziviJo? I da s tobom neko ozbiljno na političke teme?
No evo za publiku.
RŠ je drzava, koliko? To se pokazalo ovim činom. Dakle u sred BL obiljezen dan drzavnosti BiH. Sa svecanostima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A što bi ti botino nepismena „smisleno“? Piseš biJo, ziviJo? I da s tobom neko ozbiljno na političke teme?
No evo za publiku.
RŠ je drzava, koliko? To se pokazalo ovim činom. Dakle u sred BL obiljezen dan drzavnosti BiH. Sa svecanostima. Pa ok neka ste. Kao što rekoh i Kinezi kod nas slave svoju Novu godinu. Možete i vi proslaviti svoj Dan Muslimana. Za uzvrat ćete nam pripomoći da izglasamo 4. delegata u DN da vam rahat blokiramo Bosnu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:22 |
|
|
Prije svečanosti Komšić po: zasluznim za postojanje Šumske bacio „djir“. Sad samo mogu alkotest uraditi da vide koliki im je procenat alkohola u zvaljama.  i pljuvačkoj. Lol
| Privitak/ci: |

4F76ACCC-2E49-40DD-9217-E98E47C3663C.jpeg [ 68.07 KiB | Pogledano 1835 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:27 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10289 Lokacija: Banja Luka
|
|
Mi smo obilježili Dan državnosti naše države , malo podsjećanje..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:28 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja i? Pa Srbi su kosmopolitiski narod. U Banja Luci se slavi čak i Kineska nova godina. Nismo mi zatucana sredina ko Bašćaršija. Slavite Dan Muslimana, kao što vidiš niko vam ne brani, manjine uživaju sva prava u Srpskom svetu.
Popišao ti se Komšo u zvalje direktno. I ne samo tebi. Nego i Miletu i Raši i mrtvim četaljima koji su zagnojili za Šumsku. Procent alkohola u mokraći izmjerite. To vam jedino preostaje.  P.S Djeneralu Sratku. Takodjer. Miloševicu? I njemu. I svim Srbima kolektivno. A sto bi nama smetalo što muslimani proslavljaju Dan Muslimana u nekom zatvorenom objektu u Banjaluci čiji su zakup uredno platili ? Mi i ne znamo niti nas interesuje kojim se povodom Muslimani okupljaju.Sve dok poštuju javni red i mir i dok ostvarujemo prihod od turista iz efbih,i oni su kao turisti dobrodošli u nasu predragu Srpsku kao i svi drugi turisti.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:30 |
|
|
Vi jedino nakon ovog obiljezavanja mozete izmjeriti ugao pod kojim vam je „piš“ od Zeljkeca ušao u zvalje i napraviti alkotest. Ako je Zeljko bio pod „gasom“ malo Ili malo više.  Ono čisto informativno da znate Koliko ste drzavetina.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:34 |
|
|
Jeste vidjeli kako im je naš sinoć dobro odbrusio na televiziji. To slušam još od 80tih kad smo uz vatru do duboko u noć raspravljali kako srušiti Jugoslaviju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:36 |
|
|
|
To je sve nebitno. Koliko je bitan ovaj čin prisustva i obiljezavanja. U sred BL. Gdje su institucije Šumske. Za koju krezuba sirotinja vjerujem da je glavni grad „drzavetine“ LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:39 |
|
|
Poništio lik s nulom sve napore Mileta i SNSD-a. Sve njihove „ankete“. Priče o neovisnosti. Laprdanja laktaškog krmka o opstojnosti i nedodirljivosti institucija. I dokazao da je Šumska entitet. U drzavi BiH. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: To je sve nebitno. Koliko je bitan ovaj čin prisustva i obiljezavanja. U sred BL. Gdje su institucije Šumske. Za koju krezuba sirotinja vjerujem da je glavni grad „drzavetine“ LOL Pa to sam i ja rekao, Komšić im odbrusio. Iz svog skromnog iskustva mogu ti reći kako se malo toga promijenilo u zadnjih skoro 40 godina. 
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To je sve nebitno. Koliko je bitan ovaj čin prisustva i obiljezavanja. U sred BL. Gdje su institucije Šumske. Za koju krezuba sirotinja vjerujem da je glavni grad „drzavetine“ LOL Pa to sam i ja rekao, Komšić im odbrusio. Iz svog skromnog iskustva mogu ti reći kako se malo toga promijenilo u zadnjih skoro 40 godina.  Naravno. Šumska nije ni 1mm blize neovisnosti. Naprotiv!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa to sam i ja rekao, Komšić im odbrusio. Iz svog skromnog iskustva mogu ti reći kako se malo toga promijenilo u zadnjih skoro 40 godina.  Naravno. Šumska nije ni 1mm blize neovisnosti. Naprotiv! RS je sada u fazi u kojoj je Hrvatska bila 70tih. Želja njenih građana za slobodom je tu, ali nemaju dovoljno snage za proglašenje neovisnosti.
1370 of 2558 - 53.56%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 stu 2022, 14:43 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vi jedino nakon ovog obiljezavanja mozete izmjeriti ugao pod kojim vam je „piš“ od Zeljkeca ušao u zvalje i napraviti alkotest. Ako je Zeljko bio pod „gasom“ malo Ili malo više.  Ono čisto informativno da znate Koliko ste drzavetina. Imaš vrlo iskrivljenu sliku o jučerašnjoj privatnoj proslavi Dana Muslimana i percepciji istog dogadjaja od strane gradjana Srpske kod kojih je taj događaj prošao nezapaženo.Srpska je liberalna demokratija a ne nekakva diktatura.I gradjani Muhamedova vjerozakona uživaju sva prava po najvišim standardima.Svako u okviru zakona ima pravo da se okuplja i da proslavlja svoje praznike.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|