|
|
Stranica: 18/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Choupo Moting
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 17:52 |
|
|
Jovovic je napisao/la: Jos Borjan moze napraviti problem, jer ce primiti namerno od Maroka. Mislim da posle dve utakmica Belgija je spremna da jurisa jako na prvo mesto. Najbolje je da Borjan pušta golove a Hrvatska dobije, gubi status prvog golmana i manje para za Sneki 
_________________ 24 cm
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 17:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46836 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Maroku odgovara X, tako sigurno prolaze, igrat će isto kao protiv Belgije i Hrvatske. Ako se otvore i krenu po pobjedu za prvo mjesto moglo bi tu biti svašta.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:02 |
|
|
daramo je napisao/la: Maroku odgovara X, tako sigurno prolaze, igrat će isto kao protiv Belgije i Hrvatske. Ako se otvore i krenu po pobjedu za prvo mjesto moglo bi tu biti svašta. Odgovara im pobeda, kao i Belgiji. Kako uopste fantazirate tako da nekom odgovara ono sto je potrebno Hrvatskoj da se cupa...?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:04 |
|
|
Jovovic je napisao/la: omasio si ceo fudbal. Nebitan je on, da ovi hrvati sa tribina znaju za njega. Drugo, zbog toga na tribinama Srbi ce opet nahvatati Hrvate po Atini i vikati im u facu krajisnici su vas tukli... Ne treba biti mazohista. pa kad Srbi nahvataju nas i mi ćemo njih. Nije valjda da misli da se Srba netko boji? A Borjanove izajve su itekak ose pročule kod nas. Tako da je dobio što je zaslužio. i ppravo srpski poslije kmečao.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64157 Lokacija: DAZP HQ
|
kakvi hvalospjevi Hrvatskoj od stranih nogometnih analitičara, mislim da smo svojom izvedbom ponovno prepali cijeli svijet. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:08 |
|
|
divizija je napisao/la: Jovovic je napisao/la: omasio si ceo fudbal. Nebitan je on, da ovi hrvati sa tribina znaju za njega. Drugo, zbog toga na tribinama Srbi ce opet nahvatati Hrvate po Atini i vikati im u facu krajisnici su vas tukli... Ne treba biti mazohista. pa kad Srbi nahvataju nas i mi ćemo njih. Nije valjda da misli da se Srba netko boji? A Borjanove izajve su itekak ose pročule kod nas. Tako da je dobio što je zaslužio. i ppravo srpski poslije kmečao. retard, jučer su mi 5 minuta nakon utakmice stigli brojevi od njega i od žene, mislim da je cijela Hrvatska to dobila na wa. mislim da je naučio lekciju, bit će malo tiši ubuduće, makar dok mu karijera traje jer možda opet naleti na neku hrvatsku ekipu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:12 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
A jest vas borjan navukao, ka somove na durdubak... 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Choupo Moting
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:12 |
|
|
Jovovic je napisao/la: daramo je napisao/la: Maroku odgovara X, tako sigurno prolaze, igrat će isto kao protiv Belgije i Hrvatske. Ako se otvore i krenu po pobjedu za prvo mjesto moglo bi tu biti svašta. Odgovara im pobeda, kao i Belgiji. Kako uopste fantazirate tako da nekom odgovara ono sto je potrebno Hrvatskoj da se cupa...? Gubiš se, ovo zbog napada Švajcarske  ? Hrvatskoj je isto odigra li Maroko x ili pobjedi, ako izgubi od Belgije ispada osim ako Kanada pobjedi. Maroko sa x prolazi
_________________ 24 cm
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Choupo Moting
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:16 |
|
|
dudu je napisao/la: divizija je napisao/la: pa kad Srbi nahvataju nas i mi ćemo njih. Nije valjda da misli da se Srba netko boji?
A Borjanove izajve su itekak ose pročule kod nas. Tako da je dobio što je zaslužio. i ppravo srpski poslije kmečao.
retard, jučer su mi 5 minuta nakon utakmice stigli brojevi od njega i od žene, mislim da je cijela Hrvatska to dobila na wa. mislim da je naučio lekciju, bit će malo tiši ubuduće, makar dok mu karijera traje jer možda opet naleti na neku hrvatsku ekipu. to su grobari poslali sigurno 
_________________ 24 cm
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:19 |
|
|
Amiđa je napisao/la: A jest vas borjan navukao, ka somove na durdubak...  "Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin, napola Hrvat. Pa što bi htjeli?", kazala je Štefica Borjan. Na opasku reporterke Sanje Jurišić kako se čini da u toj obitelji nema mržnje, odgovara: "Ma nema, nema. Nitko nikoga ne mrzi, nitko nikoga ne prezire". https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/s ... 53955.htmlnašli smo mu babu, kakav klošar. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9030 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Da je bio pametniji, mogao je igrati i za Hrvatsku
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 19:21 |
|
|
|
ne mogu dočekati četvrtak, koja će to mega utakmica biti. Belgijanci moraju jurišati, a mi takve volimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 19:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar Jozo je napisao/la: Da je bio pametniji, mogao je igrati i za Hrvatsku Teško. Sca trojica su bolja od njega ali mogao je sa Sneki doći baki, ljetovati u Dalmaciji... Očito IQ katastrofa.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 19:41 |
|
|
dudu je napisao/la: ne mogu dočekati četvrtak, koja će to mega utakmica biti. Belgijanci moraju jurišati, a mi takve volimo. Brine me podatak kako dosad nismo niti jednom prošli grupu na SP kad se odlučivalo za prolazak u osminu finala u zadnjem kolu. Jedina je razlika u odnosu na SP 2002., 2006. i 2014. što nam sada ne treba pobjeda za prolazak već remi. Usput, izašli koeficijenti za utakmicu s Belgijom... Pobjeda Belgije 2.7, remi 3.4, dok je koef. za pobjedu Hrvatske 2.6.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 19:44 |
|
|
dudu je napisao/la: ne mogu dočekati četvrtak, koja će to mega utakmica biti. Belgijanci moraju jurišati, a mi takve volimo. Ni ja, nikako da dođe. Ko bi lani reka, jeba li ga ćaća, srbija i hrvatska na isti dan kući se vraća... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 19:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Da je bio pametniji, mogao je igrati i za Hrvatsku Teško. Sca trojica su bolja od njega ali mogao je sa Sneki doći baki, ljetovati u Dalmaciji... Očito IQ katastrofa. Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima. On sam protiv vas svih, pobjesnili ste. Svaka čast zna znanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 20:08 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Teško. Sca trojica su bolja od njega ali mogao je sa Sneki doći baki, ljetovati u Dalmaciji...
Očito IQ katastrofa.
Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima. On sam protiv vas svih, pobjesnili ste. Svaka čast zna znanje. postigli smo efekt, ludi smo, maltretiramo njega, ženu, babu, s nama se nije zajebavati, cijela država došla do brojeva telefona. neće više.  fascinira me ta nulta stopa tolerancije na krajišnike. šteta što tako nije i u puno drugih situacija, danas bitnijih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Konj
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 20:55 |
|
|
|
Moguće da ispadnemo, Belgija još ima nekoliko klasa, posebno KdB. Ionako nam je ždrijeb dalje paklen tako da ćemo teško daleko. Što ne mijenja činjenicu da su Amida i Jovovic iskompleksirani idioti koji su ovdje došli prosipat žuč.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:09 |
|
|
|
gušt je igrati protiv velikih, nikog se ne trebamo bojati, imamo igru, imamo širinu, ne ovisimo o jednom igraču.
u jednoj utakmici se svašta može dogoditi, ali nas je jako teško pobjediti, baš moraš napraviti podvig da nas pobjediš. nije slučajno da vežemo već 7 službenih utakmica bez poraza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
dudu je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima.
On sam protiv vas svih, pobjesnili ste. Svaka čast zna znanje.
postigli smo efekt, ludi smo, maltretiramo njega, ženu, babu, s nama se nije zajebavati, cijela država došla do brojeva telefona. neće više.  fascinira me ta nulta stopa tolerancije na krajišnike. šteta što tako nije i u puno drugih situacija, danas bitnijih. Suosjeća s njim, seru bezveze a onda ne mogu u Hrvatsku na more. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:14 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima.. mi smo se po njemu israli
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:14 |
|
|
|
Kakav strah, mi smo vicesampioni svijeta, dalic je dobio taman dvije utakmice da uvidi svoje greske, u trecu ulazi turbo spreman, mi nisamo jos ni na 50% mogucnosti.
Cuvali smo se za belgiju, sa njima nije negativan skor kao sa nekima, bolje stojimo ovo prvenstvo od njih, kanadu su dobili 1:0, a mi 4:1, od maroka su izgubili 2:0, a nama su se provukli sa 0:0.
Nasa masina se podmazala u ova dva kola i spremna je za zavrsnu fazu, gdje nemilosrdno gazimo sve ispred sebe. A to mozemo jer imamo iskustvo, moc i sirinu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:17 |
|
|
|
Pa nece vas niko ubiti nema straha, ali Belgija ide jako po 3 boda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:17 |
|
|
divizija je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima.. mi smo se po njemu israli Čak se i Vlatka Pokos israla po wannabe Srbinu, kaže da si Srbin igrao bi za Srbiju. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1582 of 2558 - 61.85%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 28 stu 2022, 21:18 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Teško. Sca trojica su bolja od njega ali mogao je sa Sneki doći baki, ljetovati u Dalmaciji...
Očito IQ katastrofa.
Ne ulazim u ta vaša međusrpskohrvatska trvenja (svakako ih podržavam) ali popišao se po vama borjan, svima. On sam protiv vas svih, pobjesnili ste. Svaka čast zna znanje. Borjan stari cetnik, podrzava i on republiku srpsku i sere ti po bosni, a ti mu polizi tabane 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|