|
|
Stranica: 12/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44328 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To se znalo i prije SP da će zadnja odlučivati o prolazu.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63249 Lokacija: DAZP HQ
|
zauvijek će ostati rivalstvo Srbije i Švicarske, to je tako u nogometu. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24873 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Komotnije bi bilo igrati da i x igra, pogotovo sa kompaktnom ekipom kao sto je Svicarska. Ako u prvom poluvremenu ne povedes, onda se u drugom uvuce nervoza i postane gadno.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:19 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3977 Lokacija: Stolni grad
|
dudu je napisao/la: zauvijek će ostati rivalstvo Srbije i Švicarske, to je tako u nogometu.  Samo su dvije stvari sigurne Hrvatska pobjeda i srpsko šipačko rivalstvo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:21 |
|
|
Gazda je napisao/la: Taman sam pogledao snimak na preskake i živković me je pozitivno iznenadio, brz i prodoran, a SMS po meni katastrofa jedan od gorih u tim trenucima kad je Kamerun preokrenu, na velikom prostoru gađa protivničkog igrača, pokušava lobove nekakve itd, tko da je s djecom na terminu. SMS je bio najbolji nas igrac prvo poluvreme... Dao je gol, posle namestio treci... i onda je poceo da se glupira... Imamo strasne bagove u igri, to nije ona standardna fora da ti udje voda u usi, ovo je tesko objasnjivo sta se nama dogadja na svetskim prvenstvima... 1998, Mijat promasi penal, umesto da odemo u cetvrtfinale, nama Davids da gol u 90- minutu i ispadnemo 2-1... 2010. otvaramo protiv nekih Afrikanaca, mislim Gana... napravimo penal pred kraj i izgubimo 1.0, onda povedemo protiv Nemaca, Vidic pravi rukom penal, sreca Stojkovic brani, i dobijamo to... ostaje samo da dobijemo Australijance, cak i x bi nam odgovarao, izgubimo 2-1... Proslo prvenstvo, tucemo Kostariku, povedemo protiv Svice, imamo dobru sansu i za 2-0, ne svira nam penal, i popusimo u zadnjem minutu... pa sad ovo protiv Kameruna... Strava... neko prokletstvo kao vi u basketu... neobjasnjivo retardirane stvari radimo... Imamo sad priliku, ali bice tesko...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Komotnije bi bilo igrati da i x igra, pogotovo sa kompaktnom ekipom kao sto je Svicarska. Ako u prvom poluvremenu ne povedes, onda se u drugom uvuce nervoza i postane gadno. Pa i Svicarci moraju na pobjedu igrat. Možda Brazil pusti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10328 Lokacija: Banja Luka
|
DzonBG je napisao/la: Gazda je napisao/la: Taman sam pogledao snimak na preskake i živković me je pozitivno iznenadio, brz i prodoran, a SMS po meni katastrofa jedan od gorih u tim trenucima kad je Kamerun preokrenu, na velikom prostoru gađa protivničkog igrača, pokušava lobove nekakve itd, tko da je s djecom na terminu. SMS je bio najbolji nas igrac prvo poluvreme... Dao je gol, posle namestio treci... i onda je poceo da se glupira... Imamo strasne bagove u igri, to nije ona standardna fora da ti udje voda u usi, ovo je tesko objasnjivo sta se nama dogadja na svetskim prvenstvima... 1998, Mijat promasi penal, umesto da odemo u cetvrtfinale, nama Davids da gol u 90- minutu i ispadnemo 2-1... 2010. otvaramo protiv nekih Afrikanaca, mislim Gana... napravimo penal pred kraj i izgubimo 1.0, onda povedemo protiv Nemaca, Vidic pravi rukom penal, sreca Stojkovic brani, i dobijamo to... ostaje samo da dobijemo Australijance, cak i x bi nam odgovarao, izgubimo 2-1... Proslo prvenstvo, tucemo Kostariku, povedemo protiv Svice, imamo dobru sansu i za 2-0, ne svira nam penal, i popusimo u zadnjem minutu... pa sad ovo protiv Kameruna... Strava... neko prokletstvo kao vi u basketu... neobjasnjivo retardirane stvari radimo... Imamo sad priliku, ali bice tesko... Pa nije baš ko u basketu . Na SP u košarci sve smo u grupi razvalili , a onda pukli na prvom iskušenju u nokaut fazi . Ako uzmemo Švicu, reprezentacija će se posložiti i dobiti vjetar u leđa da pokažu svoju stvarnu vrijednost, a kako prvenstvo bude odmicalo povrjeđeni igrači će imati vremena da ozdrave . Do polufinala će biti sasvim fit .  PS. Sve ovo u grupi postaće nevažno . Kad se samo sjetim Italijana i njihovih provlačenja u grupi.... PS. PS Pitanja u anketi su prilično proizvoljna , isključuje mogućnost da Hrvatska izgubi od Belgije . Ono što je Srbima utakmica sa Šipcarskom , to je Hrvatima utakmica s Belgijom . Tu je to negdje . Ko pobjedi igra se dalje.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 19:58 |
|
|
Svarog je napisao/la: Pa nije baš ko u basketu . Na SP u košarci sve smo u grupi razvalili , a onda pukli na prvom iskušenju u nokaut fazi . Ako uzmemo Švicu, reprezentacija će se posložiti i dobiti vjetar u leđa da pokažu svoju stvarnu vrijednost, a kako prvenstvo bude odmicalo povrjeđeni igrači će imati vremena da ozdrave . Do polufinala će biti sasvim fit .  PS. Sve ovo u grupi postaće nevažno . Kad se samo sjetim Italijana i njihovih provlačenja u grupi.... Napisao sam Vi, misleci na Hrvate u basketu... Uvek ok ekipa, ali potpuni promasaji na terenu... Ako dobijemo Svicu, mozemo da pevamo od radosti. Sad pocinje Portugal - Urugvaj, navijamo za momke iz Montevidea, bolje sa njima u osmini onda, nego sa Portugalom. Realno visimo i klatimo se, ali zivi smo jos, onaj gol Casemira nam mnogo znaci...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10328 Lokacija: Banja Luka
|
DzonBG je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pa nije baš ko u basketu . Na SP u košarci sve smo u grupi razvalili , a onda pukli na prvom iskušenju u nokaut fazi . Ako uzmemo Švicu, reprezentacija će se posložiti i dobiti vjetar u leđa da pokažu svoju stvarnu vrijednost, a kako prvenstvo bude odmicalo povrjeđeni igrači će imati vremena da ozdrave . Do polufinala će biti sasvim fit .  PS. Sve ovo u grupi postaće nevažno . Kad se samo sjetim Italijana i njihovih provlačenja u grupi.... Napisao sam Vi, misleci na Hrvate u basketu... Uvek ok ekipa, ali potpuni promasaji na terenu... Ako dobijemo Svicu, mozemo da pevamo od radosti. Sad pocinje Portugal - Urugvaj, navijamo za momke iz Montevidea, bolje sa njima u osmini onda, nego sa Portugalom. Realno visimo i klatimo se, ali zivi smo jos, onaj gol Casemira nam mnogo znaci... Da...sad vidim. Mišljenja sam da ako dođemo sebi ,prođemo grupu , svejedno nam je da li igramo sa Urugvajem ili Portugalom .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:08 |
|
|
Svarog je napisao/la: Da...sad vidim.
Mišljenja sam da ako dođemo sebi ,prođemo grupu , svejedno nam je da li igramo sa Urugvajem ili Portugalom .
Daj sta das posle, osmina finala je ogroman uspeh, posle igras drugi fudbal, jedna utakmica, sve je moguce... Imamo sad realnu sansu, ne veliku, ali mozemo da iznenadimo... sa nama u fudbalu pojma nemas sta da ocekujes, mogu i da nas nagrde, ali nadam se da cemo da pruzimo najbolje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:24 |
|
|
|
Vise bih voleo Urugvaj. Ako to prodjemo imamo otvoren put ka finalu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:51 |
|
|
Jovovic je napisao/la: Vise bih voleo Urugvaj. Ako to prodjemo imamo otvoren put ka finalu. Bukvalno. Mada možemo uzeti i Portugal. Tukli smo ih u gostima. U četvrtfinalu Hrvati, to prolazimo. Polufinale Englezi, njih uzimamo naguzove samo ako se dovučemo do penala. U finalu šta bog da nije loša ni srebrena medalja. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:58 |
|
|
|
Danas dobra stvar na utakmici sa Kamerunom, centarsut nije isao na Mitrovica, jer njega cuvaju, vec na Pavlovica. Deluje uvezbano i eto gola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 20:58 |
|
|
..koliko Srbin mora dobit po picki da svati.:  koji mazohizam toga nigdi nema..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:00 |
|
|
laganini je napisao/la: ..koliko Srbin mora dobit po picki da svati.:  koji mazohizam toga nigdi nema.. Neka ih jos par dana, taman da se dobro ismijemo 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:02 |
|
|
|
..kd ih siptari isamaraju bice evo da nije bilo povreda bili bi u finalu…dzaba degenek džabe traktorijade oni traže alibi lud narod dobro je reka Raskovic a on je ipak bio od struke.:
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:02 |
|
|
Jovovic je napisao/la: Danas dobra stvar na utakmici sa Kamerunom, centarsut nije isao na Mitrovica, jer njega cuvaju, vec na Pavlovica. Deluje uvezbano i eto gola. Dobri ste bili u utakmici za trece mjesto danas, izbili ste bod kamerunu, ostaje vam do kraja da navijate protiv hrvatske zajedno sa paraolimpijcima 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:06 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Jovovic je napisao/la: Danas dobra stvar na utakmici sa Kamerunom, centarsut nije isao na Mitrovica, jer njega cuvaju, vec na Pavlovica. Deluje uvezbano i eto gola. Dobri ste bili u utakmici za trece mjesto danas, izbili ste bod kamerunu, ostaje vam do kraja da navijate protiv hrvatske zajedno sa paraolimpijcima  Hrvatsku ne pratimo, jasno da Belgija uzima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:09 |
|
|
Jovovic je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Dobri ste bili u utakmici za trece mjesto danas, izbili ste bod kamerunu, ostaje vam do kraja da navijate protiv hrvatske zajedno sa paraolimpijcima  Hrvatsku ne pratimo, jasno da Belgija uzima. Ne pratis ti, ali prati vaš predsjednik vucic, kaze da smo stara iskusna reprezentacija i da bi bio odlican dvoboj sa nama, kaze da prolazimo nasu grupu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:10 |
|
|
|
Pa voleo bi Vucic da igramo sa vama da vas dobijemo, kao i ja isto. Ali prokleta Belgija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:10 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kd ih siptari isamaraju bice evo da nije bilo povreda bili bi u finalu…dzaba degenek džabe traktorijade oni traže alibi lud narod dobro je reka Raskovic a on je ipak bio od struke.: Pa nije ni vama pomoglo 4 godine granatiranja i gladovanja u Sarajevu. Luđi ste nego 1993. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ej, ekipa. Daj pogledajte na kojem ste mjestu u skupini.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ej, ekipa. Daj pogledajte na kojem ste mjestu u skupini. Sta ima da gledamo, kada se igraju tri utakmice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 28 stu 2022, 21:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Pa nije ni vama pomoglo 4 godine granatiranja i gladovanja u Sarajevu. Luđi ste nego 1993.  ma nisu, ne mogu 100 penzionera na prosvjed skupit samo po forumu laju, iz dijaspore uglavnom
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|