|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 29 pro 2010, 21:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A što se tiče pojma entitet, mislim da treba napustiti korištenje istog. Pa niko relevantan ga više ne spominje. Ima ljepših naziva: Multietničke teritorijalne jedinice za hrvatskom većinom. Jedna ili više.
Dio vas, da ne kažem priprostih, bi jednostavnu formulu: iskružit tamo gdje Hrvati žive i od toga napravit nešto nalik na RS.
Probavali smo dosad 15 godina slično, i ne ide. Možemo i nešto drukčije, a doći na isto. Bitna je suština a ne terminologija. Ako sam te razumio-priprosti seru,a ovi drugi kake!?Ali bitno je da zbunimo neprijatelja!?Neće oni skontati da nešto smrdi
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 29 pro 2010, 21:40 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
O.K. Mar-kane. Za tebe posebno objašnjenje: Treba vršit veliku nuždu!
Šta veliku, najveću...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 29 pro 2010, 21:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: O.K. Mar-kane. Za tebe posebno objašnjenje: Treba vršit veliku nuždu!
Šta veliku, najveću... Ako ćemo se šopat izrazima-onda treba laksativa u velikim količinama.A nama je nužda davno postala velika.Koliko god se mi trudili biti kulturni,*** hoće van.
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 29 pro 2010, 22:02 |
|
|
Tko bi se nadao da će mo jednoga dana reći da je i Pusićka u pravu kada je riječ o hrvatskim nacionalnim interesima!
Kako je krenulo HDZ bi mogao biti i poražen u 11. izbornoj jedinici i to od SDP-a!
Nešto ovdje nije u redu!
:-))
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 30 pro 2010, 01:06 |
|
|
Pa, niko nije komentirao preporuku mijenjanja vodstva...
Meni ove komunjare dopizdile, vrijeme je za mlađe, s novim idejama...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 30 pro 2010, 12:00 |
|
|
Danas VL, dobar komentar M. Jurasića na temu Pusićka i Hrvati u BiH i hvaljenje njenog stava koji ide počesto protiv struje ali ima konzistentnost. Čak nam je i Josipović dobio blagu pohvalu od istog autora koji je neodmjereno napisao neke nebuloze o Hrvatima BiH i njemu. No, svakako je evo iskočila priča u sve medije i dobila fokus. Stoga Vesnici Komšić više nikad neće rado bit priman u Zg. Veće su šanse da Dodik dođe kao "drag gost".
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 30 pro 2010, 12:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59765 Lokacija: DAZP HQ
|
sad se samo vratite na 2006. ili 2007. kad nisi smio zucnut o trecem, a ako jesi, bio si isprdan, i usporedite s trenutnom realnoscu. ako je nasa zasluga, i tu mislim na sve koji treci zagovaraju godinama na razne nacine, u promjeni percepcije herceg-bosne i promil, puno smo napravili. sad samo treba napraviti konacni korak i vec sad sam posve siguran da cemo imati multietnicku federalnu jedinicu od nekih 600 k ljudi i preko 400k hrvata. zivi bili, pa uzivali.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 30 pro 2010, 15:19 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 30 pro 2010, 19:48 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
mnogima je reizbor Sejde otovrilo oči
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 31 pro 2010, 02:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 31 pro 2010, 03:00 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :) Bošnjaci su tu od 1993. godine tako da 18 godina nisu vjekovi. Netko vas je slagao. Malo pogledajte po Jubitou, Hrvati i Srbi su ratovali jedni protiv drugih u prošlom ratu. Vi ste se malo pravili blesavima pa ste stali na stranu Hrvata pa ste ratovali protiv Hrvata pa opet s njima. Sad ste opet stali kontra Hrvata. Citat: Bošnjaci su tu od 1993. godine tako da 18 godina nisu vjekovi. a hrvati tamo negdje od pocetka 20. stoljeca.....iako u prakticno i prije bili tu..ali kao katolici. :) to sto vas je neko prizno 100 godina prije ne znaci da imate pravo negirati jedan citav narod) kontas poentu? mislim da ne kontas, ja i kako ces skontati kad si star 1400. godina (od stoljeca sestog) i istina je da su srbi i hrvati dva najzavadjenija naroda u evropi i jedina dodirna tacka im je do sad bilo to kad bi nasli zajednicki interes protiv bosnjaka. po meni, opet, sasvim normalna stvar..alijanse se stvaraju, ruse, to je politika..a politika je interes. zato najvise mrzim spiku, s bilo koje strane, o "nozu u ledja"..kakav ba noz u ledja, ko kuzi politiku i politicke procese blagovremeno tome nikad nece biti zabijen "noz u ledja". da SDP vodi drugaciju politiku danas nebi imali savez hrvata i srba.
|
|
Vrh |
|
|
teskera
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 31 pro 2010, 03:45 |
|
|
naso, pogledo..ova zena je u potpunosti u pravu!
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 31 pro 2010, 14:55 |
|
|
Bijesna Becna iz kojih god motiva, a moj je predsojećaj da je MZ možda okrenula ploču prema BiH, pa Becna samo slijedi, brani jednom interese BH Hrvata, i odmah masa zaboravlja rasističku hajku koja je ova zmija s najvećim prknom na Balkanu godinama provodila?
I tko je otvorio topic, Dodickov medijski Komšić.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 31 pro 2010, 15:02 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Juda Iškariot je napisao/la: Bijesna Becna iz kojih god motiva, a moj je predsojećaj da je MZ možda okrenula ploču prema BiH, pa Becna samo slijedi, brani jednom interese BH Hrvata, i odmah masa zaboravlja rasističku hajku koja je ova zmija s najvećim prknom na Balkanu godinama provodila?
I tko je otvorio topic, Dodickov medijski Komšić. Opet čovjeku bude malo drago kad netko tko te blati godinama na kraju uvidi da smo mi u pravu. Isto kao nekoga zaboli kad ti netko godinama drži svijeću pa onda promijeni ploču. Kao recimo krmeća glava iz Posušja.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|