|
|
Stranica: 10/17.
|
[ 403 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:06 |
|
|
JNA je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Mislim tu nekog nazivati s Turcima, a znamo i ti i ja da više imate veze s tim Turcima. Kako znamo? Hodža reko? Po kojim genetskim i bilo kojim drugim istraživanjima mi imamo bilo kakve veze sa Turcima? Za vas je već jasno da ste bivši Srbi po svemu..  https://poskok.info/mi-srbi-smo-svi-crn ... tska-mapa/Evo domaćini pišu da imate. Nije, to su vaše brbljarije što se nas tiče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:11 |
|
|
|
Vaša ili njihova brbljanja. Ista meta, isto odstojanje..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:19 |
|
|
|
Kmek...kme kme...napadate li Kosovo....kme kme
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:20 |
|
|
|
Ne napadamo, već oslobadjamo.. :)
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 11:22 |
|
|
Od 1389. Lakše vam je bilo vratiti se na Andromedu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare2
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 12:01 |
|
|
|
Kako imamo isti gen s Turcima kad se uopšte nismo mešali s njima , jer da jesmo imali bi istu veru .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 12:39 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teodosije je napisao/la: Pa i ne lažu ljudi, gde se ne poštuje i ne slavi Sveti Sava, gde Kosovski zavet ne znači ništa, tamo nema ni Srba.
Jest, al evo ovaj Bosanac bi da bude veći Srbin od svih Srba i još bi pride da trpa nekom kako je on Srbin. Pa ne ide to nikako. Tvoje je pravo da ne budeš Srbin, ako to smatraš najispravnijim stanjem. Ipak, kao neko iz slične priče moram da kažem da to nije najispravnije stanje... Ali meni je ovde lakše jer sam na sreću rođen u Srbiji, ti bi se verovatno suočavao sa ozbiljnim pritiscima porodice i okoline. Treba i to uzeti u ozbir, ako je čovek razuman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 12:52 |
|
|
Teodosije je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jest, al evo ovaj Bosanac bi da bude veći Srbin od svih Srba i još bi pride da trpa nekom kako je on Srbin. Pa ne ide to nikako.
Tvoje je pravo da ne budeš Srbin, ako to smatraš najispravnijim stanjem. Ipak, kao neko iz slične priče moram da kažem da to nije najispravnije stanje... Ali meni je ovde lakše jer sam na sreću rođen u Srbiji, ti bi se verovatno suočavao sa ozbiljnim pritiscima porodice i okoline. Treba i to uzeti u ozbir, ako je čovek razuman. Nisam siguran koliko ti je to na sreću. Obzirom na to kad se sagledaju sve okolnosti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 12:53 |
|
|
storarare2 je napisao/la: Kako imamo isti gen s Turcima kad se uopšte nismo mešali s njima , jer da jesmo imali bi istu veru . Itekako ste se miješali. Poluturci su najveći protivnici nekakvih Turaka na Balkanu. Vidite ih gdje ih i nema. Dosta vas je teško i razlikovati od Turčina, do pigmenta, kose, još brke pustite, tek kad progovorite vidi se jesi li Turčin ili Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 12:55 |
|
|
|
Koja je uopće poanta barikada kad je albanska policija sa obje strane i drži granicu?
Albalncima izgovor da sve blokiraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:11 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teodosije je napisao/la: Tvoje je pravo da ne budeš Srbin, ako to smatraš najispravnijim stanjem. Ipak, kao neko iz slične priče moram da kažem da to nije najispravnije stanje...
Ali meni je ovde lakše jer sam na sreću rođen u Srbiji, ti bi se verovatno suočavao sa ozbiljnim pritiscima porodice i okoline. Treba i to uzeti u ozbir, ako je čovek razuman.
Nisam siguran koliko ti je to na sreću. Obzirom na to kad se sagledaju sve okolnosti... To mi nije nikakav faktor u donošenju odluke. Ne možeš se samo određivati time šta je najmanje štetno po tebe. Zbog koje odluke ćeš najmanje postradati. Znam da zvuči klišeizovano ali stvarno je tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa seiriti i smijati vam se, ko i vi silovanjima Srpkinja.  Janko, pazi napada te ta jedna siva ćelija što je imaš. U opasnosti si da ti IQ skoči sa 2 na 4. Nisam ti ja kriv što ti smeta malo historije. Mislim tu nekog nazivati s Turcima, a znamo i ti i ja da više imate veze s tim Turcima. Skute im držali, žene podavali i sad mi krivi za to?! Ma jebi se ba. Naša istorija je časna da časnija biti ne može. Ti da imaš mrvu obraza nikad vašu sramnu istopriju spomenuo ne bi. Da si čovjek ko što nisi, sutra bi se odrekao vjere okupatora i izdaje pradjeda. Skinuo sa sebe teret koji će vas pritiskati dok ne padnete.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare2
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:21 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa seiriti i smijati vam se, ko i vi silovanjima Srpkinja.  Janko, pazi napada te ta jedna siva ćelija što je imaš. U opasnosti si da ti IQ skoči sa 2 na 4. Nisam ti ja kriv što ti smeta malo historije. Mislim tu nekog nazivati s Turcima, a znamo i ti i ja da više imate veze s tim Turcima. Skute im držali, žene podavali i sad mi krivi za to?! Ma jebi se ba. Naravno da smeta ta vaša džamijaška istorija . Islam pre islama .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:29 |
|
|
Vidi ovog dobio ban i onda se prijavi storare2 Pa imaj malo dostojanstva amebo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:33 |
|
|
|
Treba vidjeti uključuje li se ta EU pomoć kroz gruntove koje inače Srbija dobija od EU?! Da se pomogne uhapšenom, da se plati kaucija. Zar Vučko nema tih para? Pojela mu engleska liga i Arene očito.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare2
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Vidi ovog dobio ban i onda se prijavi storare2 Pa imaj malo dostojanstva amebo. Šaban , Mario , Pejtonac sa juga . Sve iste rečenice .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:36 |
|
|
|
Maksimum maksimuma što mogu dobiti je neka autonomija srpskih općina. Ali i to je sc-fi, Kurti je više puta rekao da ne želi nove SAO Krajine i ''rs'' na području Kosova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Maksimum maksimuma što mogu dobiti je neka autonomija srpskih općina. Ali i to je sc-fi, Kurti je više puta rekao da ne želi nove SAO Krajine i ''rs'' na području Kosova. Pa nije Kurti lud da nam potpiše RS na Kosovu. Malo je budala na ovoj planeti koji bi potpisali RS. Ja znam samo jedne. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:41 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=496595
Branbić: Molim pomoć EU da se pusti Dejan Pantić
E ovo je pravo stanje stvari, a ne ulazak u Prizren dva dana što ovi genocidaši sanjaju.
Ključaj temu, srbija qurac od države i vojske. Ko realno u Evropi može da udari vojno na teritoriju koju kontroliše SAD? Nama odgovara jedino povratak u stanje pre barikada i čekanje da se Ameri sami pokupe sa Kosova kao što su napustili Avganistan prošle godine. Onda dva dana do Prizrena nisu ništa nerealno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:49 |
|
|
Teodosije je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=496595
Branbić: Molim pomoć EU da se pusti Dejan Pantić
E ovo je pravo stanje stvari, a ne ulazak u Prizren dva dana što ovi genocidaši sanjaju.
Ključaj temu, srbija qurac od države i vojske. Ko realno u Evropi može da udari vojno na teritoriju koju kontroliše SAD? Nama odgovara jedino povratak u stanje pre barikada i čekanje da se Ameri sami pokupe sa Kosova kao što su napustili Avganistan prošle godine. Onda dva dana do Prizrena nisu ništa nerealno. Jest nerealno. Nije isto Afganistan i Europa. Plus vi ste proruski qurac pa ćete uvijek biti na prismotri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:53 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Teodosije je napisao/la: Ko realno u Evropi može da udari vojno na teritoriju koju kontroliše SAD?
Nama odgovara jedino povratak u stanje pre barikada i čekanje da se Ameri sami pokupe sa Kosova kao što su napustili Avganistan prošle godine.
Onda dva dana do Prizrena nisu ništa nerealno.
Jest nerealno. Nije isto Afganistan i Europa. Plus vi ste proruski qurac pa ćete uvijek biti na prismotri. Pa i Talibani su proruski igrači pa su im Hameri opet ostavili Afganistan. Misliš da će Hameri biti vječno na Kosovu? Da li si normalan? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Maksimum maksimuma što mogu dobiti je neka autonomija srpskih općina. Ali i to je sc-fi, Kurti je više puta rekao da ne želi nove SAO Krajine i ''rs'' na području Kosova. Pa nije Kurti lud da nam potpiše RS na Kosovu. Malo je budala na ovoj planeti koji bi potpisali RS. Ja znam samo jedne.  Kosovski srbi su žrtve velikosrpske politike. Možda bi i dobili autonomiju ali SAO Krajina i ''rs'' su negativni primjeri i zato Kurti neće pristati, kao što si i sam potvrdio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 13:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jest nerealno.
Nije isto Afganistan i Europa. Plus vi ste proruski qurac pa ćete uvijek biti na prismotri.
Pa i Talibani su proruski igrači pa su im Hameri opet ostavili Afganistan. Misliš da će Hameri biti vječno na Kosovu? Da li si normalan?  Jel tebi isto daleki Afganistan i Europa. Misliš da će vam SAD i Europa dati da opet divljate u njihovom dvorištu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija napada Kosovo.. Postano: 13 pro 2022, 14:00 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nije Kurti lud da nam potpiše RS na Kosovu. Malo je budala na ovoj planeti koji bi potpisali RS. Ja znam samo jedne.  Kosovski srbi su žrtve velikosrpske politike. Možda bi i dobili autonomiju ali SAO Krajina i ''rs'' su negativni primjeri i zato Kurti neće pristati, kao što si i sam potvrdio. Nema ništa od priznavanja, autonomije u sopstvenoj državi, ovo ono. Kosovo je srpsko.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|