|
|
Stranica: 134/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 19:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Bio sam uvjeren prije ovog prvenstva, a sad sam apsolutno siguran. Hrvatska će biti svjetski prvak. Nema više nikakve sumnje. Treba početi pripremati povijesnu feštu već sad. To se ne smije ostaviti slučaju. Trebamo novu navijačku pjesmu koja pršti samopouzdanjem, pozitivnom, optimizmom. Koju možemo pjevati 90 minuta, a da si ne dosadimo. Hoću stihove zahvale hrvatskim braniteljima, kako nas tata Tuđman gleda s neba i kako sanjamo trenutak kad ćemo postati svjetski prvaci i nabiti Afruke u finalu. Treba nam indoktrinacija. Čista vjera da ćemo biti svjetski prvaci. Mora ući u uho i umove. Jedva čekam nastavak hrvatske dominacije. Liga nacija idealan početak. To uzmemo, vidimo da nije ništa strašno osvojti neki trofej i idemo na Euro utjerat svima strah u kosti kao Uskoci Turcima i gradžanima. Bit će veličanstveno. To je već stvar vjere poduprte znanstvenim činjenicama. Nema ništa od čekanja, ovo je jedino mjesto gdje se ta nova himna može roditi. Trebamo najprije pronaći adekvatnu melodiju i onda uprijeti sva naša povjesna znanja i težnje da ispadne najjača navijačka pjesma ikad.Moramo okupit sve forumske trolove i rima mahere te složit neku udarnu
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ajde seljo više sjaši s mene. J. vas baklje. koliko kompleskaš moraš biti da nekog nazivaš seljom ,a sam si bosančeros iz zencestvarno tolikog autošovinista ko tebe svijet nije vidio Što fali Zenici. To samo vi selje mislite da su neki kamenjari superiorni predratnoj Zenici. 7. grad na prostoru RH i BiH, 3. po broju Hrvata u BiH. I Bosanac izgovaraj s poštovanjem ovdje majmune. I igraj se sa vatrom. Nisi nizašto drugo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:12 |
|
|
Ne fali Zenici ništa ali je smješno kad ti izigravaš neki hochkultur a dolaziš odakle dolaziš
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:16 |
|
|
Split
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:18 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Gdje su sada mediji da ovo razljepe na naslovnice i traže isrpike i posipanje pepelom?
Naravno, kad njihovi vrijeđaju onda se hate speeach ne računa. ..osobni novinar tvog ljubimca.. Zoran Milanović - Politička Biografija, Robert Bajruši 119,00 HRK Pa to je biografija, a ne autobiografija Čisto sumnjam da je Predsjednik uopće surađivo da Bajrušijem, uostalom šta ja imam branit Predsjednika to on sam radi puno bolje
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:25 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne fali Zenici ništa ali je smješno kad ti izigravaš neki hochkultur a dolaziš odakle dolaziš Ne kužim. Kritiziranje bakljada nije hohkultura nego normalan građanski stav. Opasno je, dimi na sve strane, nije normalan čovjek dužan trpit tuđu bezidejnost u izražavanju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
Nije to obična tkanina Srce mi k'o najveća planina Ponosa uhvati me navala Kad se zavijori Iznad naših glava Lijepe naše Hrvatska zastava
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:30 |
|
|
divizija je napisao/la: dudu je napisao/la: Ljevica je slaba u Hrvatskoj, nikad slabija, pitanje je samo gdje je HDZ u toj priči, oni definitivno nemaju retoriku ljevice niti se kite njihovim simbolima, ali sami su reterirali od nekih desnih simbola i učinili ih ranjivim u očima naroda, a sve zbog više agende. Pa sad po zadnjem koliko znam ZDS ne može, ali kao dio HOS znaka ipak može. ljevica je nikada jača, jer je kooptirala HDZ koji vodi najljeviju plitiku u povijesti Hrvatske uz podršku tuka koje zaokružuju slova, ne sadržaj. imamo najstroži zakon o zaštiti transgendera, legalizirali smo gay posvajnja i udomjavanja, liberalizirali imigraciju, omogući promjene spola i kod maloljetnika i da ti to dokumenti priznaju, udio države u BDP u konstantno raste, manjine imaju rekordan broj zastupnika i NEIZOSTAVAN su dio vlasti, ukdiamo vlastitu valut i svaku natruhu suverenosti. Hrvatska je nikad ljevije, zahvaljujući HDZu. ovakva organizacija dočeka to samo ocrtava. ostane li plenkizam na vlasti, ne gine nam repka koja mor aklečati i nosati dugine boje. i imati 5 crnaca. Odakle ti ovo? Znam da nije tema, al zanima me. Zašto se Crkva nije oglasila?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8388 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: Nije to obična tkanina Srce mi k'o najveća planina Ponosa uhvati me navala Kad se zavijori Iznad naših glava Lijepe naše Hrvatska zastava Pipsi imaju dvije vrhunske nogometne pjesme, jedna o Dinamu, a druga o nogometu. Meni legendarne obje
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne fali Zenici ništa ali je smješno kad ti izigravaš neki hochkultur a dolaziš odakle dolaziš Ne kužim. Kritiziranje bakljada nije hohkultura nego normalan građanski stav. Opasno je, dimi na sve strane, nije normalan čovjek dužan trpit tuđu bezidejnost u izražavanju. Baklje/bengalke su dio urbane kulture, počelo je sa Rijekom-Armadom i kasnije se proširilo po Splitu i Zagrebu Danas su baklje po svadbama, krizmama, krštenjima, rođendanima, praktički na svakoj fešti u hrvata.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:47 |
|
|
Brane je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ne kužim. Kritiziranje bakljada nije hohkultura nego normalan građanski stav.
Opasno je, dimi na sve strane, nije normalan čovjek dužan trpit tuđu bezidejnost u izražavanju.
Baklje/bengalke su dio urbane kulture, počelo je sa Rijekom-Armadom i kasnije se proširilo po Splitu i Zagrebu Danas su baklje po svadbama, krizmama, krštenjima, rođendanima, praktički na svakoj fešti u hrvata. Bajlja se odraz nemastovitosti. Kao nekoć Beretta. Jednom su Imotskom bacali dinamit u polje. E to je zabava. Neloše
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 20:58 |
|
|
Brane je napisao/la: laganini je napisao/la: ..osobni novinar tvog ljubimca.. Zoran Milanović - Politička Biografija, Robert Bajruši 119,00 HRK Pa to je biografija, a ne autobiografija Čisto sumnjam da je Predsjednik uopće surađivo da Bajrušijem, uostalom šta ja imam branit Predsjednika to on sam radi puno bolje ..jesi ti glup il se praviš glup..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 21:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: divizija je napisao/la: koliko kompleskaš moraš biti da nekog nazivaš seljom ,a sam si bosančeros iz zence
stvarno tolikog autošovinista ko tebe svijet nije vidio
Što fali Zenici. To samo vi selje mislite da su neki kamenjari superiorni predratnoj Zenici. 7. grad na prostoru RH i BiH, 3. po broju Hrvata u BiH. I Bosanac izgovaraj s poštovanjem ovdje majmune. I igraj se sa vatrom. Nisi nizašto drugo. ..to ti je primjer desničara..isto ti oni misle i za hercegovce u zagrebu...i dalmoše samo fetivi purgei il splićani čista arijevska krv...nedo bog da si crnac židov musliman srbin ..vidiš kako se oni razotkriju brzo..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 21:26 |
|
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 21:27 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 21:37 |
|
|
dudu je napisao/la: Nisam Luku tako defenzivno doživio. Mislip sam da je Kova vrhunski odradio obranu
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 21:55 |
|
|
Mbape i Mesi su mozda ******** haha spavali u istoj sobi
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:06 |
|
|
HAHAHHAAHAHHHA
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:06 |
|
|
snowflake je napisao/la: Odakle ti ovo? Znam da nije tema, al zanima me. Zašto se Crkva nije oglasila? oglsila se itekako, to je omogućeno istnbulskom konvencijom. Crkva se protivila, HDZ izglaso, i dobio opet izbore. 563 maloljetnika je već prošlo "tranziciju" u Hrvatskoj
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Zenici. To samo vi selje mislite da su neki kamenjari superiorni predratnoj Zenici.
7. grad na prostoru RH i BiH, 3. po broju Hrvata u BiH.
I Bosanac izgovaraj s poštovanjem ovdje majmune. I igraj se sa vatrom. Nisi nizašto drugo.
ne fali ništa Zenici, nego je apsurdno za nekoga iz Zenice, pa iz BIH općenito da koristi trmin "seljo", kad DOBRO ZNAŠ da je izvan BIH svaki njen stanovnik uprvo tako tretiran. i još nešto degnerični otpadu, nauči se što znači parafraza. Postoji razlog zašto je nešto italik u tekstu. To bosančeros je kako TEBE zovu tvoji progresivni idoli kojima dudalš kitu u patološkom nastojanju da im se svidi i uklopiš. izrode.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25768 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Iz dišpeta prema Zagrebu, doček započeo sa Lijepa li si.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Iz dišpeta prema Zagrebu, doček započeo sa Lijepa li si. ne trea to raditi iz nikakvog dišpeta prema Zagrebu, to je greška u koju dio Splićna uvijek zapadne, di je srž svakog postupka kontriranje Zagrebu. Tako su neki iz kontriranja Zagrebu navijali protiv reprezentacije. to treba pjevati jer je lijepa hrvatska budnica. i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 22:42 |
|
|
espresso je napisao/la: HAHAHHAAHAHHHA Jel i mala dosla nazad,znaci nije se udala za bogatog seika?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 23:07 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Što fali Zenici. To samo vi selje mislite da su neki kamenjari superiorni predratnoj Zenici.
7. grad na prostoru RH i BiH, 3. po broju Hrvata u BiH.
I Bosanac izgovaraj s poštovanjem ovdje majmune. I igraj se sa vatrom. Nisi nizašto drugo.
ne fali ništa Zenici, nego je apsurdno za nekoga iz Zenice, pa iz BIH općenito da koristi trmin "seljo", kad DOBRO ZNAŠ da je izvan BIH svaki njen stanovnik uprvo tako tretiran. i još nešto degnerični otpadu, nauči se što znači parafraza. Postoji razlog zašto je nešto italik u tekstu. To bosančeros je kako TEBE zovu tvoji progresivni idoli kojima dudalš kitu u patološkom nastojanju da im se svidi i uklopiš. izrode. Ja nikad nisam osjetio taj urbani rasizam u Zg. Ja ne znam kome je to logično da su Bosanci nekakav niži stalež ili što je tebi apsurdno. Evo nađi mi polje djelovanja ja ću ti naći Hrvata iz Bosne koji je top u tome. Reci neki grad da nije Zagreb pa da ga usporedimo s Zenicom. Dvojica u repki su rođena u njoj. Seljo je primitivac koji dođe u grad i natura svoje pećinske običaje što paljenje baklji jest. Na dočeku puno i djece ono pali buktinje i to mu je baš cool. Zagreb treba raširit po cijeloj Hrvatskoj i HB a ne obratno. Puno pametniji, obrazovaniji, kulturniji i smireniji ljudi. Spoj nas Balkanaca i germanskih sjevernjaka u savršenom omjeru. Treba učit od tih a ne od intelektualaca kojima je kreveljenje bakljama postignuće. Lijepo mi je bilo sinoć poslat djecu u grad i ne mislit hoće li ih neki pijani konj s bakljom zapalit ili ugušit. Ako je vama to progresivni pede.rluk i dudlanje kita ja ću uvijek bit za to a vi svoje 'ispravno' nosite na istok gdje i pripadate.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 23:16 |
|
|
nakon SP sedmi smo na FIFA ljestvici, najveci skok u prvih 10 a Maroko najveci skok opcenito Danska je pala za 8 mjesta, Wales i Srbija za 9 ali to je vec daleko dole na ljestvici
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|