Malo mi je i neugodno kad čitam kako je nekima važnije što Thompson nije pjevao na dočeku od same bronce. Mislim teško je živjeti takav život. Paradoksalno je da ti isti obožavaju Franju Tuđmana a u vrijeme dok je on slagao reprezentaciju nogometaši su na dočeku zvali Severinu dok je Thompson bio nebitan i pjevao je po zadimljenim kafanama kako ga je zmija za srce ugrizla.
Sad je Severina prestara za sadašnje igrače, ali mogli su ovi naši zvati naprimjer Lidiju Bačić da dođe u dresu, malo pjevati s njom , pošlatati je i razići se svatko svojoj kući.
Ja sam gledao utakmicu za treće mjesto , proslavu i dodjelu medalja, kakav doček, za to nisam ni upalio tv.
Sad je Severina prestara za sadašnje igrače, ali mogli su ovi naši zvati naprimjer Lidiju Bačić da dođe u dresu, malo pjevati s njom , pošlatati je i razići se svatko svojoj kući.
Lidija Bačić je isto godište kao i Luka Modrić, kako je moguće da je on stari nogometaš, a ona mlada pjevačica?
Lidija Bačić je isto godište kao i Luka Modrić, kako je moguće da je on stari nogometaš, a ona mlada pjevačica?
A j... ga ti, pa valjda možeš duže trajati u pjevanju nego u nogometu. Kako Tereza Kesovija ima 80 i još skače po pozornici.
Eto, idealna za proslavu i doček. A sadašnja generacija naših nogometaša uglavnom ženi starije žene pa ni njene godine nisu problem.
Ne znam koga može napaliti kad opet kao 2018. Kovačić uzme mikrofon i pjeva pukni puško. Meni to djeluje kao neki autistični dječak koji godinama ponavlja istu radnju.
Ne znam koga može napaliti kad opet kao 2018. Kovačić uzme mikrofon i pjeva pukni puško. Meni to djeluje kao neki autistični dječak koji godinama ponavlja istu radnju.
samo nek zabranjuju, uvijek će podizat atmosferu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
Hadezenjare ionako nista ne moze napaliti, ni EU oda radosti ni Thomspon ni mara partizanka, kad si bljutava neidentificirana spodoba onda te ne raduje nista.
Hadezenjare ionako nista ne moze napaliti, ni EU oda radosti ni Thomspon ni mara partizanka, kad si bljutava neidentificirana spodoba onda te ne raduje nista.
Kako ih ne raduje?
Oni vole sinekure, fotelje i eure, to ih zaista uveseljava.
Kako ih ne raduje?
Oni vole sinekure, fotelje i eure, to ih zaista uveseljava.
ma ne veseli ih čak ni to. To njima doče ko prsten onom Smeagolu, opsjednuti su time, ali kad to imaju su samo optereći time akk oda to zadrže.
U suštini vrlo nesretna sorta. opisani u niz književnih djela, Grinč, Ebeneazer Scrooge, Gollum...prototipovi HDZovca.
Bio sam uvjeren prije ovog prvenstva, a sad sam apsolutno siguran.
Hrvatska će biti svjetski prvak.
Nema više nikakve sumnje.
Treba početi pripremati povijesnu feštu već sad. To se ne smije ostaviti slučaju.
Trebamo novu navijačku pjesmu koja pršti samopouzdanjem, pozitivnom, optimizmom. Koju možemo pjevati 90 minuta, a da si ne dosadimo.
Hoću stihove zahvale hrvatskim braniteljima, kako nas tata Tuđman gleda s neba i kako sanjamo trenutak kad ćemo postati svjetski prvaci i nabiti Afruke u finalu.
Treba nam indoktrinacija. Čista vjera da ćemo biti svjetski prvaci. Mora ući u uho i umove.
Jedva čekam nastavak hrvatske dominacije.
Liga nacija idealan početak. To uzmemo, vidimo da nije ništa strašno osvojti neki trofej i idemo na Euro utjerat svima strah u kosti kao Uskoci Turcima i gradžanima.
Bit će veličanstveno.
To je već stvar vjere poduprte znanstvenim činjenicama.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
U suštini vrlo nesretna sorta. opisani u niz književnih djela, Grinč, Ebeneazer Scrooge, Gollum...prototipovi HDZovca.
Opisuješ vučićevce iz Domovinskog pokreta? Ne mogu se veseliti nečemu tako jednostavnom i pozitivnom kao nogometni uspjeh, nego gube dane u analizama tko što pjeva i tko se ne veseli dovoljno
Opisuješ vučićevce iz Domovinskog pokreta? Ne mogu se veseliti nečemu tako jednostavnom i pozitivnom kao nogometni uspjeh, nego gube dane u analizama tko što pjeva i tko se ne veseli dovoljno
ne mr. Scrooge, blesavi leftardi se bave time ko što pjeva, i kak oda koga spriječe da zapjeva, desničari samo pjevaju i vesele se uspjehu 100 na sat. Na desnici je totalna euforija i radost oko reprezentaicje, sad će biti isto tako oko Božića, nas svaka prava stvar veseli. Naše su emocije iskrene, znaš ono, kao kod Modrića, Lovrena, Brozovića i ostalih koji pjevaju što ti braniš.
Smeta nam samo kad nam BRANE da pjevamo. Smeta nam kad nam hoće GUŠITI RADOST.
uspoređivati to s jadnim kompleksašem Vučićom može samo teški idiot ili HDZovac ili oboje. Ili pak nacionalni izdajnici, njima je omiljena stvar tražiti paralele s njihovom omiljenom državom.
..ma destruktivci teški u povjesti hr nikad lošije oporbe a sa im neko ponudi vlast pobjegli …
Vučić je pravi HDZ-ovac, mulja, petlja, laže, djeli državne pare jaranima, to je vaš "čovik" u svakom smislu rijeći.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.