|
|
Stranica: 293/458.
|
[ 11448 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:08 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Citat: – Mjerenja pokazuju da su najzagađeniji gradovi sa jakom industrijom ili sa velikim brojem stanovnika. To su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Kakanj, Banja Luka – kaže Dragan Ostić iz Centra za zaštitu životne sredine. Bitno je kreveljiti se vidi u Sarajevu smog i magla, a ono ti se od tog kreveljenja iskrivila usta i pjena udarila. Pogledaš kroz prozor, kad ono isto. Kako majku mu, pa Sarajevo je u kotlini, Banja Luka nije
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Dobar je Delhi nemojte zajebavati. Znaju i Indijci sebe fenomenalno zagaditi. Samo je nejasno kako tako mali grad poput Sarajeva sebe zagadi slično kao Delhi koji ima 28 miliona stanovnika. To je nevjerovatan talent za samouništenje. I nije to dan dva, Sarajelije sebe zagade na pola godine. Minimum. A jel nejasno kako još manji grad Banja Luka sebe zagadi kao Delhi koji ima 28 miliona stanovnika? Vjerovatno si začadio ko oni u Rajlovcu, naložio guma, a ovamo se kreveljiš ko debil. Moja bosanska bukvo...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dobar je Delhi nemojte zajebavati. Znaju i Indijci sebe fenomenalno zagaditi. Samo je nejasno kako tako mali grad poput Sarajeva sebe zagadi slično kao Delhi koji ima 28 miliona stanovnika. To je nevjerovatan talent za samouništenje. I nije to dan dva, Sarajelije sebe zagade na pola godine. Minimum. A jel nejasno kako još manji grad Banja Luka sebe zagadi kao Delhi koji ima 28 miliona stanovnika? Vjerovatno si začadio ko oni u Rajlovcu, naložio guma, a ovamo se kreveljiš ko debil. Moja bosanska bukvo... Pa odgovorio sam ti već. Baš brzo zaboravljaš. Da ti nije prepunjena memorija kuranom? novovrijeme je napisao/la: E jesi našao grad sa kojim ćete se porediti. Od Banja Luke do Moskve ravno ko tepsija. Grijanje na drva a drvima ti se i prađed grijao, imao ognjište u kući niko nije umro od drva. Bude zagađenje 1 dan dan u godini i to od prirodnih sagorjevanja. A kod Muje zagađenje pola godine u godini, loži se sve živo od uglja do guma sgolfa dvojke. I što je najgore niko od hin se ne pita da li je to normlano i što nam se ovo dešava nego lože smeće, mutiraju i pjevaju... pa kaže: "Pada crni snijeg po nama!"
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:19 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kako majku mu, pa Sarajevo je u kotlini, Banja Luka nije Pa što ste u kotlini? Koja budala pravi sebi glavni grad na potoku u kotlini? I što ložiš gume od golfa dvojke kad ste se već zajebali pa napravili grad tamo gdje niko normalan ne bi napravio grad?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:20 |
|
|
Banjaluka je jutros okupana u suncu. Musliman po obicaju bulazni ne trudeci se da postavli neki link o indeksima zagađenosti za 23.12.2022.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:31 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7130 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Pa dobro ako ništa sarajevci nisu nezahvalan soj.Evropi su podigli spomenik zahvalnosti u obliku konzerve govedine koje je Evropa izdasno darovala sarajevcima kad im je bilo najteže.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A jel nejasno kako još manji grad Banja Luka sebe zagadi kao Delhi koji ima 28 miliona stanovnika? Vjerovatno si začadio ko oni u Rajlovcu, naložio guma, a ovamo se kreveljiš ko debil. Moja bosanska bukvo...
Pa odgovorio sam ti već. Baš brzo zaboravljaš. Da ti nije prepunjena memorija kuranom? novovrijeme je napisao/la: E jesi našao grad sa kojim ćete se porediti. Od Banja Luke do Moskve ravno ko tepsija. Grijanje na drva a drvima ti se i prađed grijao, imao ognjište u kući niko nije umro od drva. Bude zagađenje 1 dan dan u godini i to od prirodnih sagorjevanja. A kod Muje zagađenje pola godine u godini, loži se sve živo od uglja do guma sgolfa dvojke. I što je najgore niko od hin se ne pita da li je to normlano i što nam se ovo dešava nego lože smeće, mutiraju i pjevaju... pa kaže: "Pada crni snijeg po nama!" Jest, evo laže Dragan iz centra za zaštitu okoline, a ti sigurno pišeš istinu. Navikli smo da ti nećeš slagati, što bi sad bilo drugačije?!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako majku mu, pa Sarajevo je u kotlini, Banja Luka nije Pa što ste u kotlini? Koja budala pravi sebi glavni grad na potoku u kotlini? I što ložiš gume od golfa dvojke kad ste se već zajebali pa napravili grad tamo gdje niko normalan ne bi napravio grad? vidijo od tebe kad sam bijo u banjaluci
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:32 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Banjaluka je jutros okupana u suncu. Musliman po obicaju bulazni ne trudeci se da postavli neki link o indeksima zagađenosti za 23.12.2022. Kao što si nam uostalom i ti postavio te slike Banja Luke u suncu. Ili si i ti neki Janko perač guzova iz Pariza.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa dobro Šabane, reci imamo problem. Ne loži ti Enve gume.
Najlakše zatvarat oči ali ljudi vam se iseljavaju zbog toga. Meni recimo nikad nije pao napamet povratak u Zenicu zbog toga. Čak i da je prekrivena kockicama sva i u Hrvatskoj.
Zdravlje nema alternativu. Čudio sam se i svojim roditeljima kako im je to bilo normalno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:47 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa dobro Šabane, reci imamo problem. Ne loži ti Enve gume.
Najlakše zatvarat oči ali ljudi vam se iseljavaju zbog toga. Meni recimo nikad nije pao napamet povratak u Zenicu zbog toga. Čak i da je prekrivena kockicama sva i u Hrvatskoj.
Zdravlje nema alternativu. Čudio sam se i svojim roditeljima kako im je to bilo normalno. Tovare, ne zatvaram ja oči. No, licemjerno je recimo da mi ti iz Zenice pričaš o zagađenju, a kod tebe ništa nije bolje. Da li je problem? Naravno da jeste. Al ne smiješ se loncu koji je šupalj, kad si i ti u istoj situaciji. E tako ovi brđani sljegli u Banja Luku. Oni se eto ko nekom smiju, a dočepali se opančari asfalta, ne možeš ih puškom natjerati u rodno selo. Udisao bi on direktno sa auspuha, samo ga ne diraj.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:48 |
|
|
Zagreb i Beograd također imaju problem zagađenja, Beograd je trenutno zagađeniji od višemilionske Dhake.
Česti su gosti u top 10.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:52 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Zagreb i Beograd također imaju problem zagađenja, Beograd je trenutno zagađeniji od višemilionske Dhake.
Česti su gosti u top 10. Nagradno pitanje za Grmečlije, pardon Banjalučane, kako je to moguće?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 11:56 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa dobro Šabane, reci imamo problem. Ne loži ti Enve gume.
Zdravlje nema alternativu. Čudio sam se i svojim roditeljima kako im je to bilo normalno. Tovare, ne zatvaram ja oči. No, licemjerno je recimo da mi ti iz Zenice pričaš o zagađenju, a kod tebe ništa nije bolje. Da li je problem? Naravno da jeste. Al ne smiješ se loncu koji je šupalj, kad si i ti u istoj situaciji. E tako ovi brđani sljegli u Banja Luku. Oni se eto ko nekom smiju, a dočepali se opančari asfalta, ne možeš ih puškom natjerati u rodno selo. Udisao bi on direktno sa auspuha, samo ga ne diraj. Idem ja često u svoje selo na Manjači. Sad imamo i asfalt i vodu. A moji islamizirani bivši banjalučki drugari u Norveškoj pola godine kubure sa zaleđenom vodom u slavini i cestama prekrivenim snijegom. Gdje god vi odete bude neko sranje.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:08 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Banjaluka je jutros okupana u suncu. Musliman po obicaju bulazni ne trudeci se da postavli neki link o indeksima zagađenosti za 23.12.2022. Kao što si nam uostalom i ti postavio te slike Banja Luke u suncu. Ili si i ti neki Janko perač guzova iz Pariza. Džamijska lažovčina nikada ni za šta izvor nije navela. Zato su džamijaši i pali kurcu za uši. Zato su i pušteni niz vodu, zbog patološkog muljanja.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:18 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Tovare, ne zatvaram ja oči. No, licemjerno je recimo da mi ti iz Zenice pričaš o zagađenju, a kod tebe ništa nije bolje. Da li je problem? Naravno da jeste. Al ne smiješ se loncu koji je šupalj, kad si i ti u istoj situaciji.
E tako ovi brđani sljegli u Banja Luku. Oni se eto ko nekom smiju, a dočepali se opančari asfalta, ne možeš ih puškom natjerati u rodno selo. Udisao bi on direktno sa auspuha, samo ga ne diraj.
Idem ja često u svoje selo na Manjači. Sad imamo i asfalt i vodu. A moji islamizirani bivši banjalučki drugari u Norveškoj pola godine kubure sa zaleđenom vodom u slavini i cestama prekrivenim snijegom. Gdje god vi odete bude neko sranje. Mile asfaltirao stranačkom botu put do sela? Aww, divno!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:19 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kao što si nam uostalom i ti postavio te slike Banja Luke u suncu. Ili si i ti neki Janko perač guzova iz Pariza.
Džamijska lažovčina nikada ni za šta izvor nije navela. Zato su džamijaši i pali kurcu za uši. Zato su i pušteni niz vodu, zbog patološkog muljanja. Mhm, daj slike, pa ćemo dalje pričati.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Idem ja često u svoje selo na Manjači. Sad imamo i asfalt i vodu. A moji islamizirani bivši banjalučki drugari u Norveškoj pola godine kubure sa zaleđenom vodom u slavini i cestama prekrivenim snijegom. Gdje god vi odete bude neko sranje. Mile asfaltirao stranačkom botu put do sela? Aww, divno! Divno nego šta. Tako je to kad imamo svoju državu. Da se Muslimani pitaju ne bi imali hljeba za jesti.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Mile asfaltirao stranačkom botu put do sela? Aww, divno! Divno nego šta. Tako je to kad imamo svoju državu. Da se Muslimani pitaju ne bi imali hljeba za jesti. Pa imate, naša divna Bosna i Hercegovina Bez BiH nema ni RS. Nije valjda da želiš da nema RS?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
mirusvijetu je napisao/la: Zagreb i Beograd također imaju problem zagađenja, Beograd je trenutno zagađeniji od višemilionske Dhake.
Česti su gosti u top 10. Zagreb nije sigurno ni blizu trokutistanskih gradova. Ni blizu. Tuzla, Zenica, Sarajevo su po zagađenju u svijetu ono što je Hrvatska u nogometu. Korak do vrha.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: To neke vaše NVO mjere. Nebo se plavi, sunce sija, nema ni oblaka. Tek poneki u daljini. Nepregledna polja žita ma hajde, i zlatokosa djevojka trči poljem...šta je bilo kad si se probudio
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 pro 2022, 12:31 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Džamijska lažovčina nikada ni za šta izvor nije navela.
Zato su džamijaši i pali kurcu za uši. Zato su i pušteni niz vodu, zbog patološkog muljanja.
Mhm, daj slike, pa ćemo dalje pričati. evo lažljiva talibančino, a sada daj onaj link sa današnjim indeksima
Privitak/ci: |
Banjaluka 23.12.2022.jpg [ 198.69 KiB | Pogledano 2580 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|