|
|
Stranica: 1216/1361.
|
[ 34005 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 26 pro 2022, 22:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Altomanović je napisao/la: “Izrodi, sto ce turska vjera medju nama” Njegos Ne nego "Bog vas kleo pogani izrodi,što će turska vjera medju vama ?" "Poturči se plaho i lakomo"
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 00:05 |
|
|
|
Zato što vlačarenje košćuretina nije vjera
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 00:19 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7424 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Karabaja je napisao/la: Zato što vlačarenje košćuretina nije vjera Vjera u neki kamen u Arabiji je vjera u istinu.Kako da ne. Ne postoje prave i pogrešne vjere jer su sve bez izuzetaka pogrešne.ovde je riječ o prihvatanju vjere tudjina nasilnika osvajača i rečeno modernim jezikom okupatora.To se zove izdaja. Oni koji su se turcili nisu to činili zato što im se dopao islam.Takvi o islamu nisu ništa znali.Turcili su se da bi stekli privilegije na račun odnosno štetu svojih sunarodnika koji nisu htjeli da se odreknu svoje vjere.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 00:34 |
|
|
|
Ti si Sloven. Ili prvo kreni spaljivati crkve u svom selu ili zacepi gubicu. Dotepo si se ti preko Karpata, objesio krst i sad glumis nesto? Ti bolji od nas?
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 00:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ti si Sloven. Ili prvo kreni spaljivati crkve u svom selu ili zacepi gubicu. Dotepo si se ti preko Karpata, objesio krst i sad glumis nesto? Ti bolji od nas? Naravno da su Srbi bolji od vas. U svakom pogledu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 00:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ti si Sloven. Ili prvo kreni spaljivati crkve u svom selu ili zacepi gubicu. Dotepo si se ti preko Karpata, objesio krst i sad glumis nesto? Ti bolji od nas? Mi smo kao sloveni došli i naselili se u Romeju uz odobrenje romejskog cara.Kolektivno smo prihvatili novu vjeru u koju smo ugradili mnoge elemente stare vjere koju i dalje poštujemo. Prihvatanjem hrišćanstva mi nikoga nismo izdali.Oni koji su prihvatili tursku ili osmanlijsku vjeru jesu i tu se nikakve paralele ne mogu povlaciti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 01:18 |
|
|
|
Stas jebajiga ha ja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 01:27 |
|
|
|
Meni mnogo na živce idu ove nove pothurice koji ne idu u džamije.Borenovic je jedan od takvih.Od starih pothurica ne može se ni očekivati da budu drugačiji.Oni se radjaju i odrastaju u tom pothurickom ambijentu Nove pothurica su nešto najodvratnije što postoji u našem narodu.I Jelena Trivić i Vukanović su pothurica.Svako ko prima naloge iz Sarajeva ili iz hambasada treba ga posmatrati kao pothuricu pa i da ne uzme arapsko ime i da ne proviri u džamiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 05:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Karabaja je napisao/la: Ti si Sloven. Ili prvo kreni spaljivati crkve u svom selu ili zacepi gubicu. Dotepo si se ti preko Karpata, objesio krst i sad glumis nesto? Ti bolji od nas? Lojavi ko ti drma kavez ? Naravno da su Srbi bolji od vas.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 07:54 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Dobro, ima i Srba vani, možda to nije neki argument.
To da ima manje koga za iseliti kod Hrvata i Srba je istina, ali vas sada ide više, mada ne dovoljno da Hrvati uhvate ikakvu prednost npr. u srednjoj Bosni.
Fokus na vaše iseljavanje je zato što ste namjeravali demografijom ostvariti prednost, a ništa od toga, nije nevjerojatno da vas Srbi prestignu po brojnosti idućih desetljeća, samo vas kasnije hvata isti demografski proces.
Nitko nema blistavu demografsku budućnost, to svakako. Ne pratiš dovoljno, Srbe mori bijela kuga. Vi Bosnjaci tih problema nemate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 08:24 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Meni mnogo na živce idu ove nove pothurice koji ne idu u džamije.Borenovic je jedan od takvih.Od starih pothurica ne može se ni očekivati da budu drugačiji.Oni se radjaju i odrastaju u tom pothurickom ambijentu Nove pothurica su nešto najodvratnije što postoji u našem narodu.I Jelena Trivić i Vukanović su pothurica.Svako ko prima naloge iz Sarajeva ili iz hambasada treba ga posmatrati kao pothuricu pa i da ne uzme arapsko ime i da ne proviri u džamiju. Pitaj Dodika koliko je puta isao u dzamiju i iznenadices se koliko je puta bio u istoj. Covjeku navodno smeta zvuk ezana sa dzamije, ali zato cim ga politicari iz mrskog mu Sarajeva, po kozna koji put podrzase, odmah odjednom od "ne volim te Sarajevo" i "ne volim dzamije sa kojih ezam odjekuje" do "Sarajevo, ljubavi moja" i "crven fesic".  Jednom politicki konvertit, uvijek politicki konvertit. Dodik je vjeciti politicki kameleon i teski i veliki licemjer. "Samo budala ne mijenja svoje misljenje", jednom prilikom je rekao Dodik. Isto tako, samo jos veca budala, radikalno mijenja svoje stavove: od "izdajnik je svako ko saradjuje sa Bosnjacima" do njega u prvim redovima sa istima. Dodik je budala i to ne samo politicka budala, vec i ocigledno, budala i mimo politike. Zao mi samo onih koji slijede njegovu politiku, koja nema nikakav smisao, osim ocigledno smisao da on i njegova mafija, pokradu sve zivo i mrtvo. Danas je takozvana posebna sjednica, koja je sazvana na inicijativu Milorada Dodika, koji je ocigledno poseban slucaj, cim maltene svaka druga sjednica NSRS je posebna sjednica. Smisao sazivanja posebne sjednice je da se raspravlja o stvarima koje u medjuvremenu iskrsnu. Sudeci po broju posebnih sjednica, izgleda da svako malo nesto iskrsne. Dodik ocigledno zloupotrebljava instituciju sazivanja vanredne sjednice da bi se sprdao sa Republikom Srpskom i njenim institucijama. On je definitivno zvijezda tih posebih sjednica, kao majmun koji izvodi razne cirkuske tacke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:08 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne pratiš dovoljno, Srbe mori bijela kuga.
Vi Bosnjaci tih problema nemate.  Nismo rekli da nemamo. Međutim, prati priču na ovom forumu, mi izumiremo za koju godinu/raseljavamo se skroz, problem solved 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:10 |
|
|
storarare je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ti si Sloven. Ili prvo kreni spaljivati crkve u svom selu ili zacepi gubicu. Dotepo si se ti preko Karpata, objesio krst i sad glumis nesto? Ti bolji od nas? Lojavi ko ti drma kavez ? Naravno da su Srbi bolji od vas. Pokazali ste to bolji 90-tih Nije da se i dan danas ne trudite da pokažete. Samo pazi: od drveta ne vidite šumu. Jednog dana kad srpski narod progleda, moraće progutati tone govana od prethodnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:26 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Meni mnogo na živce idu ove nove pothurice koji ne idu u džamije.Borenovic je jedan od takvih.Od starih pothurica ne može se ni očekivati da budu drugačiji.Oni se radjaju i odrastaju u tom pothurickom ambijentu Nove pothurica su nešto najodvratnije što postoji u našem narodu.I Jelena Trivić i Vukanović su pothurica.Svako ko prima naloge iz Sarajeva ili iz hambasada treba ga posmatrati kao pothuricu pa i da ne uzme arapsko ime i da ne proviri u džamiju. Nisu to pothurice nego kukavičija jaja Muslimanima. Prošle godine Draško i Vojin ove godine Vukan i Borenović. Dogodine neki deseti. To se dešava u kontinuitetu, srpska politika je komplikovana za običnog čovjeka. SANU ipak vode genijalci a ne hodže. Muslimani naivno misle da samo oni znaju lagati a pojma nemaju, lažu ko mala djeca, lažu očigledno. Najveći je merak slagati lažova, Draško i Vojin su ponosni na sebe i svako veče zaspu sa osmjehom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Preci pagani ti se okreću u grobu. Čuj direktni kontinuitet. Ako su oni bili mnogobošci, sigurno se ne bi složili s tobom.
No, vi imate taj običaj da tumačite stvari na neki svoj naopaki način. Ne samo kad je vjera u pitanju. Kao i braća vam Rusi. Zato i pušite gdje god stignete. Ima dosta onih koji se ne slažu sa vašim naopakim viđenjem. A jači od vas.
Pa dobro sad to oko vjere ne bih ulazio u raspavu sa Muslimanom ipak ste vi profesinalci i cijeli život se bavite isključivo vjerskim pitanjima. Tu vam priznam da ste bolji i iskusniji od nas. Zagrobni život, natprirodna bića i vandunjalučka pitanja su vaš teren. Ali nije poenta u vjeri nego u izdaji. Vi ste uzeli vjeru okupatora, izdali brata i sestru, oca i majku. Prešli na stranu tuđina zbog šake kukuruza. I dan danas ste takvi. Zato je posebno zadovoljstvo gledati kad vas Hamerika, Šmit i ostali okupatori guze ko Nebula Sansku kozu. Al čekaj, KO SI TI da mi to spočitavaš? Ko ti je dao to pravo?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:33 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Lojavi ko ti drma kavez ? Naravno da su Srbi bolji od vas. Pokazali ste to bolji 90-tih Nije da se i dan danas ne trudite da pokažete. Samo pazi: od drveta ne vidite šumu. Jednog dana kad srpski narod progleda, moraće progutati tone govana od prethodnika. Ja bih rekao da vi baš sad počinjete jesti hrpu govana. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:34 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa dobro sad to oko vjere ne bih ulazio u raspavu sa Muslimanom ipak ste vi profesinalci i cijeli život se bavite isključivo vjerskim pitanjima. Tu vam priznam da ste bolji i iskusniji od nas. Zagrobni život, natprirodna bića i vandunjalučka pitanja su vaš teren. Ali nije poenta u vjeri nego u izdaji. Vi ste uzeli vjeru okupatora, izdali brata i sestru, oca i majku. Prešli na stranu tuđina zbog šake kukuruza. I dan danas ste takvi. Zato je posebno zadovoljstvo gledati kad vas Hamerika, Šmit i ostali okupatori guze ko Nebula Sansku kozu.
Al čekaj, KO SI TI da mi to spočitavaš? Ko ti je dao to pravo?! Moj prađed. Srbi ne izdaju svoje pretke. Mi sa koljena na koljeno prenosimo istorijsko sjećanje. I pamtimo ko slonovi. Ne možete ubiti Srbina i nadati se da će oni koji dolaze iza njega zaboraviti i preći preko toga kao da se nikad nije dogodilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Al čekaj, KO SI TI da mi to spočitavaš? Ko ti je dao to pravo?!
Moj prađed. Srbi ne izdaju svoje pretke. Mi sa koljena na koljeno prenosimo istorijsko sjećanje. I pamtimo ko slonovi. Ne možete ubiti Srbina i nadati se da će oni koji dolaze iza njega zaboraviti i preći preko toga kao da se nikad nije dogodilo. A ko je dao tvom prađedu? Jel ti i prađed klao nekog zato što je musliman? Misliš li biti nenormalan kao prađed?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Meni mnogo na živce idu ove nove pothurice koji ne idu u džamije.Borenovic je jedan od takvih.Od starih pothurica ne može se ni očekivati da budu drugačiji.Oni se radjaju i odrastaju u tom pothurickom ambijentu Nove pothurica su nešto najodvratnije što postoji u našem narodu.I Jelena Trivić i Vukanović su pothurica.Svako ko prima naloge iz Sarajeva ili iz hambasada treba ga posmatrati kao pothuricu pa i da ne uzme arapsko ime i da ne proviri u džamiju. Nisu to pothurice nego kukavičija jaja Muslimanima. Prošle godine Draško i Vojin ove godine Vukan i Borenović. Dogodine neki deseti. To se dešava u kontinuitetu, srpska politika je komplikovana za običnog čovjeka. SANU ipak vode genijalci a ne hodže. Muslimani naivno misle da samo oni znaju lagati a pojma nemaju, lažu ko mala djeca, lažu očigledno. Najveći je merak slagati lažova, Draško i Vojin su ponosni na sebe i svako veče zaspu sa osmjehom. Dodik vodi izdajnicku politiku prema narodu u Republici Srpskoj i to jos od parlamentarnih izbora odrzanih prije ovih nedavno odrzanih, kao i od 2006 i od kraja 90-ih. Dodikova istorija saradnje sa Bosnjacima i Zapadnim faktorom je ogromna i narod to odlicno vidi. Zato je i izgubio 60-70 hiljada glasova, na nedavnim izborima, ako se usporede Dodikovi rezultati iz 2022 sa rezultatima iz 2018, a kako je krenulo, izgubice i jos vise, s obzirom da je i dalje nastavio sa sluganskom politikom prema Sarajevu i Zapadu. Dodikova izdajnicka politika, najvise ce se obiti o glavu samom Dodiku, koji je na odlicno putu, da kroz svoj put prema Bosnjacima i Zapadu, izgubi na kraju i posljednji gram moci, jer je sasvim vidljivo, da je rijec o izdajnickoj politici, koju vode Dodik i njegova intimna stranka, poznatija i kao SNSD, zajedno sa svojim sitnim satelitskim i foteljaskim strancicama i Bosnjacima iz koalicije "BiH Zeleni". Da je poturica gori od Turcina, najbolji pokazatelj za tu tvrdnju jeste Dodikova askerovska politika i njegovo daljnje insistiranje na istoj. Iako pokusava da ostavi utisak Srbende, doticni Dodik u sustini radi sve suprotno od toga i narod to vidi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 09:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Moj prađed. Srbi ne izdaju svoje pretke. Mi sa koljena na koljeno prenosimo istorijsko sjećanje. I pamtimo ko slonovi. Ne možete ubiti Srbina i nadati se da će oni koji dolaze iza njega zaboraviti i preći preko toga kao da se nikad nije dogodilo.
A ko je dao tvom prađedu? Jel ti i prađed klao nekog zato što je musliman? Misliš li biti nenormalan kao prađed? Ne Mujo. Tvoj prađed je klao. Moj se skrivao po šumama i planinama. Vijekovima. Da bi očuvao obraz. Srbe je šuma spasila. Tvoji prađed i prababa su nenormalni i nemoralni. Izdajnici i konvertiti. Al to je vaš problem i teret koji ćete nositi dok postojite. Samo odjebite od nas. Mi i vi više nikad nećemo živiti zajedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 10:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A ko je dao tvom prađedu? Jel ti i prađed klao nekog zato što je musliman? Misliš li biti nenormalan kao prađed?
Ne Mujo. Tvoj prađed je klao. Moj se skrivao po šumama i planinama. Vijekovima. Da bi očuvao obraz. Srbe je šuma spasila. Tvoji prađed i prababa su nenormalni i nemoralni. Izdajnici i konvertiti. Al to je vaš problem i teret koji ćete nositi dok postojite. Samo odjebite od nas. Mi i vi više nikad nećemo živiti zajedno. Ma ja, ništa vi nikad niste. Ko što ti ni ćaća nije u prošlom ratu. Dok si u Bosni živjećeš, jasno?! Ako nekud odseliš, onda nećeš. Onda ćeš živjeti, štajaznam, sa Nijemcima, Amerima, Australcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 10:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne Mujo. Tvoj prađed je klao. Moj se skrivao po šumama i planinama. Vijekovima. Da bi očuvao obraz. Srbe je šuma spasila. Tvoji prađed i prababa su nenormalni i nemoralni. Izdajnici i konvertiti.
Al to je vaš problem i teret koji ćete nositi dok postojite. Samo odjebite od nas. Mi i vi više nikad nećemo živiti zajedno.
Ma ja, ništa vi nikad niste. Ko što ti ni ćaća nije u prošlom ratu. Dok si u Bosni živjećeš, jasno?! Ako nekud odseliš, onda nećeš. Onda ćeš živjeti, štajaznam, sa Nijemcima, Amerima, Australcima. Ja od 1993. ne živim sa Muslimanima. Više viđam Slovenaca nego Muslimana u svom gradu. Al kad kažem "mi" mislim da Srbe generalno. Na besmislenu zajednicu Republike Srpske sa Republikom 24%. Republika Srpska se nikad neće integrisati sa vašom islamiziranom zajednicom od 2 zelene lokve. Preporučujem ti da ližeš Hrvatima guzicu. Možda vas oni uzmu. Oni su vam jedina prilika na ovom dunjaluku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 11:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ja, ništa vi nikad niste. Ko što ti ni ćaća nije u prošlom ratu. Dok si u Bosni živjećeš, jasno?! Ako nekud odseliš, onda nećeš. Onda ćeš živjeti, štajaznam, sa Nijemcima, Amerima, Australcima.
Ja od 1993. ne živim sa Muslimanima. Više viđam Slovenaca nego Muslimana u svom gradu. Al kad kažem "mi" mislim da Srbe generalno. Na besmislenu zajednicu Republike Srpske sa Republikom 24%. Republika Srpska se nikad neće integrisati sa vašom islamiziranom zajednicom od 2 zelene lokve. Preporučujem ti da ližeš Hrvatima guzicu. Možda vas oni uzmu. Oni su vam jedina prilika na ovom dunjaluku. Znači nije Francuska nego si u nekom Celju? Hajde fino. A bude i tamo Bošnjaka. E čuj neće. Pa rudonja, tu ste gdje ste, vezani s nama. Mislim na RS. Nema nikud.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 11:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Evo ovaj rudonja se ne slaže s tobom. Kome sad da vjerujem?
Jesam li ja rudonja? Ko kaže da se ne slažem? Citiraj me. Opet lažeš očigledno. A juče sam ti objašnjavao da Srbi imaju svoju vjeru i da su nama Vatikan i Meka i Medina u Beogradu. Lično naša vjera. Možemo smisliti sebi šta god hoćemo, možemo Milorada proglasiti svecem. Dok vidimo šta ti je bratko sa one strane Drine mislio, jeste li ili niste mnogobošci. Pa ćemo dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 27 pro 2022, 13:07 |
|
|
|
oće Mile na Kosovo da se bori
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 62 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|