|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 27 pro 2022, 21:41 |
|
|
.....Stjepan Hauser otkrio je da su mu Srpkinje draže od Hrvatica...Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu.... iz osobnog iskustva bi se složio srpkinje su razuzdane čigre koliko me sijećanja služi ograđujem se davno je bilo...
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 02:05 |
|
|
Jadne Hrvatice, moramo ih osloboditi
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 10:02 |
|
|
A opet Srbi pričaju kontra. Standardna muda pod bubrege sve kako bi se došlo do Nama i jedne i druge dobre
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 20:15 |
|
|
Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 20:17 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne. ..ja se sicam da su govorile za srbe da su nekako primitivni..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 20:24 |
|
|
laganini je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne. ..ja se sicam da su govorile za srbe da su nekako primitivni.. Kakve to veze ima? Znas onaj vic kad je zena htela da iznajmi muskarca za seks, pa dosla u agenciju namenjenu za takve stvari. Pitaju je, koliko je spremna da plati! 200 evra! Oni kazu: Imamo jednog profesora, jako fin i kulturan covek, sarmantan. Ona se nesto snebiva, nije bas sigurna da oce... A onda joj u agenciji kazu: A sta bi ti htela za 200 evra? Kamiondziju?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 20:25 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ja se sicam da su govorile za srbe da su nekako primitivni.. Kakve to veze ima? Znas onaj vic kad je zena htela da iznajmi muskarca za seks, pa dosla u agenciju namenjenu za takve stvari. Pitaju je, koliko je spremna da plati! 200 evra! Oni kazu: Imamo jednog profesora, jako fin i kulturan covek, sarmantan. Ona se nesto snebiva, nije bas sigurna da oce... A onda joj u agenciji kazu: A sta bi ti htela za 200 evra? Kamiondziju? ..eto tu si pokaza srbina ljubavnika..i naravno da nije ispod sto kila..
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 20:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne. Ja mislim da je Duci ipak to bolje objasnio na 41:50
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 21:56 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne. Ja mislim da je Duci ipak to bolje objasnio na 41:50 Koje ti preferiraš, srpkinje ili hrvatice? Ja lično više naginjem hrvaticama, zbog naglaska. Ono, simpa, kaj ne i tak...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 28 pro 2022, 22:55 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja mislim da je Duci ipak to bolje objasnio na 41:50
Koje ti preferiraš, srpkinje ili hrvatice? Ja lično više naginjem hrvaticama, zbog naglaska. Ono, simpa, kaj ne i tak... Pa jest, lijep je naglasak. Sjećam se jedne slavonke koja mi je slala glasovne poruke na instagramu. Jako lijep glas i akcenat. Eno je sad odselile u Nizozemsku i ona i sestra. Zabavlja se sa crncem
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
putputuje83
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 00:37 |
|
|
Ima istine u tvrdnji.Probao...
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 01:53 |
|
|
Niste vi probali dalje od hanume iz Čevljanovića.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 09:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Zene su vatrene onoliko koliko ih muskarci uzbudjuju. A buduci da Srpkinje uglavnom zive medju Srbima, normalno je da ce biti vatrene. I Hrvatice i Bosnjakinje koje dodju medju Srbe postaju vatrene. One koje tumaraju medju Hrvatima i Bosnjacima su bezvoljne. Iz iskustva, Srpkinje su nama oduševljene kad dođemo Vi ste totalno demode. Ili ste pede.rasti (furanje na zapad) ili i dalje furate grubijanštinu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 11:49 |
|
|
Žena da bi bila "vatrena" mora se opustiti tj. imati povjerenja da se ono što radi neće kasnije upotrijebiti protiv nje. Posebno ako je u malom gradu.
Najčešće su opuštene kad negdje odu, gdje ih nitko ne zna. Zato su Srpkinje opuštene sa Hrvatima, a pretpostavljam i Hrvatice sa Srbima. Iste su uvijek, samo nema glume jer se ne brinu što će tko reći. Ode u Beograd pa misli veliki grad neće nitko znati što je radila.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 20:16 |
|
|
Daj nađite Kvaki ženu da vidi šta je to!?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 20:50 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Daj nađite Kvaki ženu da vidi šta je to!? Je l se ti to nudis?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 29 pro 2022, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60909 Lokacija: DAZP HQ
|
Imao sam posla očito samo s tradicionalnijim ženama, takve me očito privlače, nisam primjetio neku pretjeranu razliku ni u osvajanju ni u tehničkim karakteristikama, samo sam sa Srpkinjama išao više hazarderski pa brže uspijevao.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 30 pro 2022, 00:57 |
|
|
Ja sam imao iskustva sa hrvatskim nježnijim polom potez Sarajevo-Kreševo-Kiseljak i nisu mi se nešto razlikovale od naših osim što ne spremaju sarmu za slavu. Ašikovao sam i sa pripadnicom muslimanskog nježnijeg pola, nije bila zatucana, primitivna i stasom poput kromanjonke kao ove što su danas došle od Zvornika do Foče u SA. Gradska dama, pikala odbojku i otišla u Kanadu kad je rat počeo. Ljubavna strana normala, sve su voljele moj šarm, dugačak stas i sportsko oblačenje.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 30 pro 2022, 10:16 |
|
|
..volio sam jednu srpkinju...malo je falilo da je prikrstim rodila je nakon sedam miseci iza mene naravno prevarila ga dok je bila samnom uvik se mislim teško al mogla je ta beba i moja ko bi ga zna...zamisli aj teško al moguće..
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 30 pro 2022, 13:25 |
|
|
I jedne i druge su interesantne, u zavisnosti od regiona. Meni od Hrvatica najbolje su Dalmatinke i Sokice. One su drugacijeg temperamenta od drugih Hrvatica, dok kod Srpkinja, najvise volim Semberke i Novosadjanke.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 06 ožu 2023, 19:07 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Imam stereotip da su hrvatice više feministkinje od Srpkinja , a da su opatice ne znam, meni najviše Bosanske idu na živce od svih vjera zato što glume nešto i prave se nedostižne, nekako su drske
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: ‘Srpkinje su vatrene. Hrvatice su više opatice. U svakom smislu‘ Postano: 06 ožu 2023, 20:11 |
|
|
Meni se dopadaju Crnogorci.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|