HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 lip 2026, 19:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 398 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zar se forumski odnosi nisu trebali relaksirati nakon nametanja IZ?
PostPostano: 07 sij 2023, 14:46 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Znakove dobre volje ćemo vidjeti uskoro kad krenu pregovori oko izborne reforme za Predsjedništvo.

Osmorku treba na stub srama kao izdajnike bosnjackih nacionalnih interesa prikovati. Ne vrijedi ocigledno lijepo. A Švabo Neka tati u Dojclandu sprovidi apartheid.

Ko stupi u pregovore s HDZ izdajnik je. Pa izvolite razjebite federaciju.

Ja ne bi pregovara ni o cemu.

Cuj oni bi i clana presjednistvo LOL

Begaj :)

Neće.
Švabo hoće vama da provodi aparthejd. To mu je jedini posao i zato je došao da bude Visoki predstavnik Muslimana.
Sve je to vama vaše turčenje i prodavanje vjere za večeru dalo... :osama

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 14:46 

Naša Kvačica je napisao/la:

Jednostavno jeste, da i pored svih sranja i banustavnog djelovanja HDZ stranke u bošnjačkom narodu ima tačno osam lijevih opcija koje su spremne ipak pružiti ruku za formiranje vlasti. Tužno. Ali je nazalost tako.

Tebi tužno, meni veselo, a u svakom slučaju je tako. :zubati

Pa jeste. Dakle toliko o tome kako tih osam opcija nije spremno na kompromis sa strankom koja je otvoreno godinama unazad vanustavno djelovala, kočila i blokirala sve političke procese.

I sto je najveća ironija sudbine. Spašeni ste od potpune političke neutralizacije, dobili IZ, no to vas ni najmanje nije motiviralo da nešto krenete naprijed. Nego naprotiv! Pobudioi megalomaniju u malom hrvatskom biću. Pa vam je malo i 30 ministarstava. 10% stanovništa donosi 40 % ruku hahaha i sad bi oni uvjetovali cijelu ljevicu svojim megalomanskim željama. To nije ni pomislilo na neki kompromis. Nego daj da gaze iako zamalo nisu bili pregaženi. Za vjeke vjekova! Pa recite da je to normalno? I da su vaši apetiti normalni? Gubili vi ili dobijali.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 14:50 

Prijetio je i Bakir i Sejdo donedavno skidanjem okova i pretvaranjem Hrvata u nacionalnu manjinu.
Samo im sada nije do toga kad se izmiče fotelja, tužne obespravljene SDAlije ne mogu više krasti i zarađivati na mržnji prema Hrvatima.
Tužna li je sudba SDAlija, sad samo iz oporbe mogu lajati tko je legitimni Bošnjak i izdajica Islamske zajednice.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 14:54 

Robbie MO je napisao/la:

Ispravak. HVO, Tuđman, srpska želja da razjebu BiH i Alijine loše prcjene, su nas spasili statusa nacionalne manjine.

Hrvatska je preko Amerike samo vratila dio prekršenog, a što ste potpisali u vlaku u Versaju 1995.

Kakve ba USA? Ne laskajte si da se USA bavila kao vas saveznik ovim mahinacijama Švabe. Lik je ovo učinio na svoju ruku. I zahvaljujući Plenkiju. Sad ti ovdje glumiš da ste vas 300.000 i HR od 3,7 miliona USA saveznici kojima se ispunjavaju mokre želje? I da se tim mokrim željama malih Hrvata bavi USA vanjskopolitička scena? Pa stvarno si smiješan :sega

Ovo je bilo na lokalnoj razini Robi. Mala HR je lobirala kod Švabe koji ima slične političke svjetonazore i spasila svoju buduću nacionalnu manjinu u BiH. Vjeruj.

Hrvati su da facto i de jure američki saveznici.
Oni su u NATO a vi niste u NATO.

Tako da zaista ne znam čemu ste se nadali kad ste udarili na Hrvate. :neznam
Mi nismo mogli sjebati Hrvate a kamoli vi tako jadni i nikakvi.
Imate nevjerovatan poriv za samouništenjem.
:neznam

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 14:57 

Znaci jedan auslander, bez BH pasosa ide i ucestvuje u laziranju izbora i pretnjama stanovnistvu BiH?

Nije ni cudo da ce propasti Domovina. :bih

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:01 

Zašto se raspravljate sa nerotkinjom koju trenutno drma pms?

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:05 

Danas u BiH jedino nisu relaksirane SDAlije i df-ovci, ali koga briga.
Samo njima odgovara podizanje tenzija i izazivanje mržnje radi svojih kleptomanskih interesa.

Vrh

weasel je napisao/la:
Ukinemo dvostruko državljanstvo i nema više bečkih takijaša :palacgore2

Ti iz malog SL Broda ces nesto doukidati? :smijeh :sega

Saboru ukida i odlučuje, koliko se pita tebe i tvoje vidjeli smo na dan izbora prošle godine. :evotigana

Vrh

Jeste paćenici i umobolnici. Ne možete mi ništa verbalno. Ovog Maga ignoriram i onda on dodje proziva me nerotkinjom. Pa zar niste dno dna? U blagdanskom ozračju nakon katoličkog Božica a na srpski umobolnici ordiniraju. i i još sebe ljudima nazivaju.

Ovaj novovrijeme i ovaj jaganjac nisu uopće Srbi. Ne mogu vjerovati da čestit Srbin na Božić može doći na temu da štiti HR interese lol

Umobolnici ste! Bolesnici! Verbalni invalidi!

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:06 

Ma kakva izdaja? Bosna je jedna i jedina!

Pravi patriJote nose Austrijske putovnice hahahhahaha :smijeh

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:07 

Što je najtužnije ovoj je HDZ dao hrvatske papire
Još jedan propust HDZ-a.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:07 

weasel je napisao/la:

Sto da ne. Putovnice EU uvjek su korisne. A bogami i njemački perfektan. Engleski takodjer. Kad treba lobirati nešto za jednu i jedinu. Neću na lošem orijunašima ko ti!

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:08 

Robbie MO je napisao/la:
Pogledajte avatare 3 zadnja hrvatska forumaša na temi.

Osjetite koji narod je zadovoljniji danas Federacijom. :D

Teško je sakriti, mene mišići lica bole od pokušaja da se hrvam s osmijehom zadovoljstva. :D :D

Čitam prvih par strana i ne verujem šta čitam.
Muslimanka prijeti Hrvatima da će im zablokirati FBiH a Srbima da će zablokirati BiH. =))
Šnjoko se već uživio u aparthejd i politiku iz geta.
Baš je dobro počela ova 2023. :thumbup

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:08 

weasel je napisao/la:

Prave patrijote se odreknu bh državljanstva u korist austrijskog =))

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:10 

daramo je napisao/la:
Još jedan propust HDZ-a.

Moja baka. HDZ mi ništa nije dao. Ni HR a pogotovo ovaj iz BiH. Tebi i potonjim na temi očigledno jeste. Zato i ginete za njega. Ne mozes iz BiH izaći čuvaš uhljebsku poziciju. Nisi pametan da si neki IT stručnjak ili doktor. Znaci uljeb jedino mozes biti. I jesi. Ni za kakav patriotizam ti ne camis u Mostaru nego sto se bojiš ostaviti poziciju na koju te Čović instalirao.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:12 

Jeste paćenici i umobolnici. Ne možete mi ništa verbalno. Ovog Maga ignoriram i onda on dodje proziva me nerotkinjom. Pa zar niste dno dna? U blagdanskom ozračju nakon katoličkog Božica a na srpski umobolnici ordiniraju. i i još sebe ljudima nazivaju.

Ovaj novovrijeme i ovaj jaganjac nisu uopće Srbi. Ne mogu vjerovati da čestit Srbin na Božić može doći na temu da štiti HR interese lol

Pa šta mogu kad nam se poklapaju interesi. :zivili
Vi da ste pametni ko što niste i vi bi poklopili interese sa bar jednom stranom pa ne bi danas bili tako razjebani i aparthejdisani.
Još ćete se između sebe pobiti za šaku vlasti. =))

I odakle ti ideja da sam ja "čestit Srbin"? Srbi prema neprijateljima uopšte nisu čestiti, grozni smo. Ja da sam Musliman nikad ne bih živio sa Srbima.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:13 

novovrijeme je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Pogledajte avatare 3 zadnja hrvatska forumaša na temi.

Osjetite koji narod je zadovoljniji danas Federacijom. :D

Teško je sakriti, mene mišići lica bole od pokušaja da se hrvam s osmijehom zadovoljstva. :D :D

Čitam prvih par strana i ne verujem šta čitam.
Muslimanka prijeti Hrvatima da će im zablokirati FBiH a Srbima da će zablokirati BiH. =))
Šnjoko se već uživio u aparthejd i politiku iz geta.
Baš je dobro počela ova 2023. :thumbup

Jadni retardirani hrvatski projekat Srbina patriote. Stovalac lika i djela retarda Milirada. Kako ti nije ofirno na sopstveni Božić braniti interese Hrvata. Imaš ki život degenu? Ženu i djecu? Familiju? Nekog da ti vrata otvori? Ti ako si Srbin ja sam eskimka! Projektu.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:13 

daramo je napisao/la:
Još jedan propust HDZ-a.

Prestrašno je da takve gnjide nose putovnicu.

Vrijeme bi bilo da se ukine dvostruko državljanstvo i izdavanje papira šakom i kapom.

Samo nam sišu novac.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:14 

Vi da ste pametni ko što niste i vi bi poklopili interese sa bar jednom stranom pa ne bi danas bili tako razjebani i aparthejdisani.

I odakle ti ideja da sam ja "čestit Srbin"? Srbi prema neprijateljima uopšte nisu čestiti, grozni smo. Ja da sam Musliman nikad ne bih živio sa Srbima.

Interesi ti se poklapaju na temi relaksacije odnosa sa Hrvatima nakon nametanja IZ? Na tvoj pravoslavni Božić 2023? Ti ga slaviš degenu braneći HR interese? Koji si ti retard nevidjeni ;)))

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:17 

weasel je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Još jedan propust HDZ-a.

Prestrašno je da takve gnjide nose putovnicu.

Vrijeme bi bilo da se ukine dvostruko državljanstvo i izdavanje papira šakom i kapom.

Samo nam sišu novac.

Glup ti je tata koji te napravio retardiranog. Nije ti putovnica familijarna viza da je ti nekom uskraćuje orjunašu. A ni daramenku.

Imam je i šta možete? Srati do besvijesti. Imam i stan 15 min od centra Splita. Naslejedjen regularno. Šta mi možete glupi, jedni i bijedni žohari? Vi u svojim jadnim životima neće vidjeti nikad lovu na kameri koliko taj stan vrijedi. :sega I vi bi nekom regulirali dobijanje putovnice :))

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:18 

Haram je napisao/la:
novem je napisao/la:

Vaš fizički opstanak je zasluga našeg angažmana.

Kao sto je i cjelovita Hrvatska zasluga naseg postojanja tj. cinjenice da se tadasnje rukovodstvo zajedno s Hrvatima iz BiH odlucilo za prohrvatsku stranu u konfliktu koji je vec bio u toku i cija je BiH bila samo jedna stepenica. Neutralnost, koju je Alija samo glumio na pocetku zbog apsolutno nespremnosti na takve dogadjaje, nije mogla biti opcija. Da se odlucio za Srbe, tja... de me ne nagoni da crtam logicne stvari matere ti.

Tuga... :crying ispade da su se Muslimani borili za granice Hrvatske a ne za Islamsku državu... Da ste zbog Hrvatske preglasali Srbe i počeli ubijati Srbe po Sarajevu, zločinačkom Sarajevu.
Kako vam se uklapa ubijanje Hrvata u Mostaru u Srednjoj Bosni u tu takiju?
Čudo jedno kako vi imate obraza lagati očigledno. :neznam

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:18 

Ovog Maga ignoriram i onda on dodje proziva me nerotkinjom.!

Nerotkinja piše o natalitetu i nestanku jednog naroda. Prije 30 godina također je jedna nerotkinja pisala i govorila o nestancima naroda... Završila je na smetlištu povijesti i ti ćeš.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:21 

Jnakon katoličkog Božica

Ne postoje katolički, prvoslavni, protesantski Božići. Božić je jedan, samo je različit kalendar u uporabi.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:21 

Interesi ti se poklapaju na temi relaksacije odnosa sa Hrvatima nakon nametanja IZ? Na tvoj pravoslavni Božić 2023? Ti ga slaviš degenu braneći HR interese? Koji si ti retard nevidjeni ;)))

Da, da, poklapaju. Mi vas nikad ne bi uspjeli razvaliti u FBiH. Tamo smo nemoćni. Hrvati su to odradili umjesto nas alah hin nagradijo. :zivili

Ne branim ja Hrvatske interese.
Ja samo komentarišem, ovo je forum, zajebancija.
Imaju Hrvati Šmita, NATO, Hameriku, HDZ, Vatikan itd. itd. da im brani interese.

Jedino vi nemate nikog a hoćete puno. Velike oči a mogućnosti nikakve. :neznam

Vrh

PostPostano: 07 sij 2023, 15:23 

Naša Kvačica je napisao/la:

Tebi tužno, meni veselo, a u svakom slučaju je tako. :zubati

Pa jeste. Dakle toliko o tome kako tih osam opcija nije spremno na kompromis sa strankom koja je otvoreno godinama unazad vanustavno djelovala, kočila i blokirala sve političke procese.

I sto je najveća ironija sudbine. Spašeni ste od potpune političke neutralizacije, dobili IZ, no to vas ni najmanje nije motiviralo da nešto krenete naprijed. Nego naprotiv! Pobudioi megalomaniju u malom hrvatskom biću. Pa vam je malo i 30 ministarstava. 10% stanovništa donosi 40 % ruku hahaha i sad bi oni uvjetovali cijelu ljevicu svojim megalomanskim željama. To nije ni pomislilo na neki kompromis. Nego daj da gaze iako zamalo nisu bili pregaženi. Za vjeke vjekova! Pa recite da je to normalno? I da su vaši apetiti normalni? Gubili vi ili dobijali.

Ništa te ne razumijem. Nevjerojatno koliko različitim jezicima govorimo. Iste riječi, a sasvim drugačije značenje na dva jezika. Fascinantno. :biceovodobro

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 398 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: