|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 05 sij 2011, 19:41 |
|
|
Ma čovjek je iz Tuzle, ne Busovače Kardinal je napisao/la: ....JA SAM IZ TUZLE GOSPODINE I ZAMJENIK MINISTRA I POKOJNIK SU MI RODJACI.....JEDAN OD OCA A DRUGI PO MAJCI.... Ili je iz Viteza ( http://hercegbosna.org/forum/post193948.html#p193948) Kardinal je napisao/la: Vitez i Lasvanska dolina pozdravljaju sve Hrvate sirom swvijeta.... ili iz Posavine ( http://hercegbosna.org/forum/post168014.html#p168014) Kardinal je napisao/la: pozdrav..Tuzla -Bijela -. Brcko - Posavina ili iz Dortmunda ( http://hercegbosna.org/forum/post167999.html#p167999) Kardinal je napisao/la: Ko ce kome nego svoj svome Hvaljen Isus i Marija
svim clanovima ovoga portala iz Recklinghausena (Dortmund)...Rodjen sam u Zivinicama prije 47 godina, ozenjen sam iz Srednje Bosne ...Sestra mi je udata u Sirokom i bavim se ugostiteljstvom !!! Fakat je ovaj naš Kardinal spetljan, a stalno nešto spletkari i pljuje po drugima.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 06 sij 2011, 10:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pogledaj upise forumaša "gorann" koji je najvjerojatnije Kardinalov klon...lud čovjek, i trenutno odstranjen, dobit će još jednu šansu, ali ovo neće biti ničija privatna ludnica.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 06 sij 2011, 22:41 |
|
|
privatna ludnica -
|
|
Vrh |
|
|
epikur27
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 23 sij 2011, 02:39 |
|
|
Kako god lijepa je vijest da je HDZ dobio velik broj glasova Hrvata iz Tuzle za platformu Trećeg :)
Malo je kilava scena bila u TZ, ali sada stvari idu na bolje. Par matorih komunjara što se preko poduzeća i sinekura prikrpilo SDP-u je u izumiranju :)
|
|
Vrh |
|
|
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 08 vel 2011, 22:06 |
|
|
Čujem da će HDZ90 rasformirati svoj odbor u TZ i postaviti nove ljude. Navodno su ovi stalno pravili neka sranja, a ovo priopćenje za Krešića je bilo presudno.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 09 vel 2011, 00:04 |
|
|
Da su hrvati koji se istinski bore za dobrobit svog naroda, ne bi se ni dijelili. Stavili su vlastite interese ispred općih. Podjele nisu dobro došle u sredinama gdje su hrvati manjina kao u Tuzlanskom kraju. Prvo su se podijelili na HDZ i NHI, onda je HDZ pukao na dva dijela, pa da je itko od njih nešto korisno uradio za hrvate Soli. Nije im dosta što su se nakrali i jedni i drugi krajem 90tih, kada se moglo dobiti 'donacija' iz Zagreba koliko se poželjeti htjelo, pa se ta donacija prodavala preko doo soli. Lopuže među kojima su i pripadnici nekadašnje 'zlatne mladeži' hdz-a Marjanko Divković i Goran Sabranović, rasprodali su i vrijednu donaciju plaćenu novcima hrvatskih poreznih obveznika, i tako zauvijek uništili hrvatski glas putem 'krugovala'. Mogu li ljudi koji podržavaju lopovluk biti hrvati i domoljubi? Ja sam da im se odbije meso od kostiju, oduzme i popali sva imovina. SINN FEIN << što bi rekli irci
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 09 vel 2011, 22:52 |
|
|
Pa naravno da mogu, ako će od toga imati koristi oni, njihove obitelji, poslovni partneri, babe, strine, od ženine tetke familija..... ManInBlack je napisao/la: Nije im dosta što su se nakrali i jedni i drugi krajem 90tih, kada se moglo dobiti 'donacija' iz Zagreba koliko se poželjeti htjelo, pa se ta donacija prodavala preko doo soli. Lopuže među kojima su i pripadnici nekadašnje 'zlatne mladeži' hdz-a Marjanko Divković i Goran Sabranović, rasprodali su i vrijednu donaciju plaćenu novcima hrvatskih poreznih obveznika, i tako zauvijek uništili hrvatski glas putem 'krugovala'. Čini mi se, ipak, da sve dolazi na svoje. Zlatni Marjanko više nije direktor Hypo banke u TZ, jer su otkrili, upozorili, pa onda opet otkrili da krade u neograničenim količinama. Time su mu sva vrata zatvorena, biće sretan ako ga sipa ne zakači. Čujem da se vraća ravnati na krugovalu A s Marjankom naravno, pada i Goran, vrlo moguće i Ivica Marinović. Šteta za krugoval.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 13 vel 2011, 14:05 |
|
|
tkz 'kardinal' ništa nije rekao što nije poznato javnosti, uradio je c/p krešićeve biografije, i onda je nepovezano napisao nekoliko redova nagađajući o nekim događajima.
Istina je da je krešić bio u jna i poslije u abih, nisam siguran da li je bio na varešu, no zaboravlja se činjenica da je upravo nazočnost 'hrvata' na nekim istaknutim mjestima u drugom korpusu abih uticala na manji obim zločina prema suprotnoj strani, nego što je to bilo recimo u zeničkom korpusu. Znam za ljude 'hrvate' koji su u postrojbama 2 korpusa abih bili na Varešu i znam da je zahvaljujući upravo njima spašeno na desetine hrvatskih glava. Postrojbe koje nisu imale niti jednog hrvata (živiničke ose, džamijski golubovi itd) bez straha su pljačkale, palile, ubijale i silovale, gdje god su došle.
Pitao sam ga za ime i prezime, jer ako isto ima i ako je uvjeren u ono što govori onda neka izvoli svjedočiti i neka napravi dobru stvar za hrvate.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
bik u podznaku
|
Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli? Postano: 13 vel 2011, 22:14 |
|
|
Da i ja sam čuo da je Krešić bio u ABiH, prije toga na Kosovu. Međutim, pričamo o stvarima od prije 15 godina.
Krešić je uspio skupiti 6.500 glasova u Tuzli. Dosad neviđeno! Dakle, za razliku od ostalih visokih i inih hrvatskih dužnosnika u TŽ, ovaj se potrudio, ujedinio nas je. Također do sada neviđeno!
Pa kakve veze sada ima što je bio "provjerena komunjara", večina ih je takvih. I stvarno, Kardinal, kakvi su ti to postovi? Pitaj ove, pitaj one...Hajde lijepo nam napiši što znaš. Normalnim riječima bez vrištanja, ako ikako možeš. Do sada si samo pljuvao, bez ikakavih činjenica.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|