HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 stu 2024, 20:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Mijo Kresic i Ubistvo u Tuzli?
PostPostano: 05 sij 2011, 19:41 

Ma čovjek je iz Tuzle, ne Busovače
Kardinal je napisao/la:
....JA SAM IZ TUZLE GOSPODINE I ZAMJENIK MINISTRA I POKOJNIK SU MI RODJACI.....JEDAN OD OCA A DRUGI PO MAJCI....

Ili je iz Viteza (http://hercegbosna.org/forum/post193948.html#p193948)
Kardinal je napisao/la:
Vitez i Lasvanska dolina pozdravljaju sve Hrvate sirom swvijeta....

ili iz Posavine (http://hercegbosna.org/forum/post168014.html#p168014)
Kardinal je napisao/la:
pozdrav..Tuzla -Bijela -. Brcko - :herceg_bosna :dinamo Posavina

ili iz Dortmunda (http://hercegbosna.org/forum/post167999.html#p167999)
Kardinal je napisao/la:
Ko ce kome nego svoj svome
Hvaljen Isus i Marija

svim clanovima ovoga portala iz Recklinghausena (Dortmund)...Rodjen sam u Zivinicama prije 47 godina, ozenjen sam iz Srednje Bosne ...Sestra mi je udata u Sirokom i bavim se ugostiteljstvom !!!

Fakat je ovaj naš Kardinal spetljan, a stalno nešto spletkari i pljuje po drugima.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 10:40 

Pogledaj upise forumaša "gorann" koji je najvjerojatnije Kardinalov klon...lud čovjek, i trenutno odstranjen, dobit će još jednu šansu, ali ovo neće biti ničija privatna ludnica.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2011, 22:41 

privatna ludnica - :smijeh

Vrh

PostPostano: 23 sij 2011, 02:39 

Kako god lijepa je vijest da je HDZ dobio velik broj glasova Hrvata iz Tuzle za platformu Trećeg :)

Malo je kilava scena bila u TZ, ali sada stvari idu na bolje. Par matorih komunjara što se preko poduzeća i sinekura prikrpilo SDP-u je u izumiranju :)

Vrh

PostPostano: 08 vel 2011, 22:06 

Čujem da će HDZ90 rasformirati svoj odbor u TZ i postaviti nove ljude. Navodno su ovi stalno pravili neka sranja, a ovo priopćenje za Krešića je bilo presudno.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2011, 00:04 

Da su hrvati koji se istinski bore za dobrobit svog naroda, ne bi se ni dijelili. Stavili su vlastite interese ispred općih. Podjele nisu dobro došle u sredinama gdje su hrvati manjina kao u Tuzlanskom kraju. Prvo su se podijelili na HDZ i NHI, onda je HDZ pukao na dva dijela, pa da je itko od njih nešto korisno uradio za hrvate Soli.

Nije im dosta što su se nakrali i jedni i drugi krajem 90tih, kada se moglo dobiti 'donacija' iz Zagreba koliko se poželjeti htjelo, pa se ta donacija prodavala preko doo soli. Lopuže među kojima su i pripadnici nekadašnje 'zlatne mladeži' hdz-a Marjanko Divković i Goran Sabranović, rasprodali su i vrijednu donaciju plaćenu novcima hrvatskih poreznih obveznika, i tako zauvijek uništili hrvatski glas putem 'krugovala'.

Mogu li ljudi koji podržavaju lopovluk biti hrvati i domoljubi?

Ja sam da im se odbije meso od kostiju, oduzme i popali sva imovina.

SINN FEIN << što bi rekli irci

:herceg_bosna

Vrh

PostPostano: 09 vel 2011, 22:52 

Pa naravno da mogu, ako će od toga imati koristi oni, njihove obitelji, poslovni partneri, babe, strine, od ženine tetke familija.....

ManInBlack je napisao/la:
Nije im dosta što su se nakrali i jedni i drugi krajem 90tih, kada se moglo dobiti 'donacija' iz Zagreba koliko se poželjeti htjelo, pa se ta donacija prodavala preko doo soli. Lopuže među kojima su i pripadnici nekadašnje 'zlatne mladeži' hdz-a Marjanko Divković i Goran Sabranović, rasprodali su i vrijednu donaciju plaćenu novcima hrvatskih poreznih obveznika, i tako zauvijek uništili hrvatski glas putem 'krugovala'.
:herceg_bosna

Čini mi se, ipak, da sve dolazi na svoje. Zlatni Marjanko više nije direktor Hypo banke u TZ, jer su otkrili, upozorili, pa onda opet otkrili da krade u neograničenim količinama. Time su mu sva vrata zatvorena, biće sretan ako ga sipa ne zakači. Čujem da se vraća ravnati na krugovalu :wacko A s Marjankom naravno, pada i Goran, vrlo moguće i Ivica Marinović.

Šteta za krugoval.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2011, 14:05 

tkz 'kardinal' ništa nije rekao što nije poznato javnosti, uradio je c/p krešićeve biografije, i onda je nepovezano napisao nekoliko redova nagađajući o nekim događajima.

Istina je da je krešić bio u jna i poslije u abih, nisam siguran da li je bio na varešu, no zaboravlja se činjenica da je upravo nazočnost 'hrvata' na nekim istaknutim mjestima u drugom korpusu abih uticala na manji obim zločina prema suprotnoj strani, nego što je to bilo recimo u zeničkom korpusu. Znam za ljude 'hrvate' koji su u postrojbama 2 korpusa abih bili na Varešu i znam da je zahvaljujući upravo njima spašeno na desetine hrvatskih glava. Postrojbe koje nisu imale niti jednog hrvata (živiničke ose, džamijski golubovi itd) bez straha su pljačkale, palile, ubijale i silovale, gdje god su došle.

Pitao sam ga za ime i prezime, jer ako isto ima i ako je uvjeren u ono što govori onda neka izvoli svjedočiti i neka napravi dobru stvar za hrvate.

Vrh

PostPostano: 13 vel 2011, 22:14 

Da i ja sam čuo da je Krešić bio u ABiH, prije toga na Kosovu. Međutim, pričamo o stvarima od prije 15 godina.

Krešić je uspio skupiti 6.500 glasova u Tuzli. Dosad neviđeno! Dakle, za razliku od ostalih visokih i inih hrvatskih dužnosnika u TŽ, ovaj se potrudio, ujedinio nas je. Također do sada neviđeno!

Pa kakve veze sada ima što je bio "provjerena komunjara", večina ih je takvih.
I stvarno, Kardinal, kakvi su ti to postovi? Pitaj ove, pitaj one...Hajde lijepo nam napiši što znaš. Normalnim riječima bez vrištanja, ako ikako možeš. Do sada si samo pljuvao, bez ikakavih činjenica.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: