|
|
Stranica: 1159/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kao ludi su da troše novac na tu rupu bez dna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Ne brini svaka eu zemnlja ce poslati 10% svojih tenkova, uključujući i RH. Naše tenkove bez noćne optike i bez oklopa? Jao se onima u tenku
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: Kao ludi su da troše novac na tu rupu bez dna. Vise se trosi na socijalnu pomoc i nvo unutar EU, nego sto ce kostati slanje stotinjak tenkova.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:48 |
|
|
Rat u Ukrajini mnogim zapadnim zemljama je dosao kao porucen. Taman da se rijese vojnog otpada.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:48 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rat u Ukrajini mnogim zapadnim zemljama je dosao kao porucen. Taman da se rijese vojnog otpada. Svaki rat je takav.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:50 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ne brini svaka eu zemnlja ce poslati 10% svojih tenkova, uključujući i RH. Naše tenkove bez noćne optike i bez oklopa? Jao se onima u tenku 8-10 tenkova se moze brzo opremiti, ako ne u RH, tu je slovenija, ceska, slovacka, poljska, rumunjska...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:54 |
|
|
Pala je Tuzla. Soledar je dobio ime po soli.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 19:57 |
|
|
ko ti je to slagao?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:00 |
|
|
Uzivas li u zlocinima?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dzevudin je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Buhahha. Lol legendo. Znači da ih je pobio iz daljine sve bi bilo OK?
Pa nije im oduzeo oružje, onaj jedan nije dao. Cijev je bila uperena u Rusa.
Što vam rade mass-mediji, žalosna vam majka...
Normalno ti je prilaziti neprijateljskim vojnicima? Meni ne On je bio svjestan kako su ošamućeni, nebi im ni prišao da nisu. Za 2 sekunde još drugi bi mu predao pušku nakon što je jedan digao ruke, nisu se oni imali namjeru boriti nego su bili ošamućeni i mislili da je Ukrajinac. Da ih je želio "spasiti" nebi prilazio, ostao bi par metara iza njih i predali bi se sigurno.E ovo je post godine. Zamisli ti situaciju kada se u borbi primičeš ka neprijateljskom položaju, foxhole. Puca oko tebe, zvižde meci, eksplozije. Zađeš im sa leđa i nalaziš se van iole jačeg zaklona. I umjesto da ih zaskočih, uletiš među njih i zarobiš ili likvidiraš - ti ostaneš na čistini i javiš im se da si tu: - Ej dečki, vi u zaklonu, ja sam ovaj na čistini, sam samcat, možete me sada bez problema ubit, jer vas su dvojica i u zaklonu ste, i ali eto, ako hoćete predajte se, bilo bi to jako fino... Jel se ti zajebavaš? Ozbiljno pitam.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dzevudin je napisao/la: Normalno ti je prilaziti neprijateljskim vojnicima? Meni ne
On je bio svjestan kako su ošamućeni, nebi im ni prišao da nisu. Za 2 sekunde još drugi bi mu predao pušku nakon što je jedan digao ruke, nisu se oni imali namjeru boriti nego su bili ošamućeni i mislili da je Ukrajinac.
Da ih je želio "spasiti" nebi prilazio, ostao bi par metara iza njih i predali bi se sigurno.
E ovo je post godine. Zamisli ti situaciju kada se u borbi primičeš ka neprijateljskom položaju, foxhole. Puca oko tebe, zvižde meci, eksplozije. Zađeš im sa leđa i nalaziš se van iole jačeg zaklona. I umjesto da ih zaskočih, uletiš među njih i zarobiš ili likvidiraš - ti ostaneš na čistini i javiš im se da si tu: - Ej dečki, vi u zaklonu, ja sam ovaj na čistini, sam samcat, možete me sada bez problema ubit, jer vas su dvojica i u zaklonu ste, i ali eto, ako hoćete predajte se, bilo bi to jako fino... Jel se ti zajebavaš? Ozbiljno pitam. Elitni vojnici, po tvojim riječima, sjede u nekakvoj ad hoc iskopini, gledaju u suprotnom smjeru od borbe i smjera nadiranja ruskih vojnika...? Tip ih zaskače, oni mu nešto objašnjavaju...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:45 |
|
|
Inače, za ove koji šire te neke teorije da je riječ o nekakvoj zabuni. Riječ je o pripadnicima elitne 518. bojne ukrajinske vojske. Nađeni su mobiteli sa njihovim snimkama. Tu je i fb stranica onog mlađeg. https://www.facebook.com/profile.php?id=100051537540666
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:48 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Elitni vojnici, po tvojim riječima, sjede u nekakvoj ad hoc iskopini, gledaju u suprotnom smjeru od borbe i smjera nadiranja ruskih vojnika...? Tip ih zaskače, oni mu nešto objašnjavaju... U pravu si, kakvi su im onda obični vojnici kad im je elita takva. A i Rusi nisu fer... ne dolaze iz pravca gdje ih neprijatelj očekuje već obilazi, flankira...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:50 |
|
|
Eto na sto je svijet spao, amater objasnjava ratniku sta je rat
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 20:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Inače, za ove koji šire te neke teorije da je riječ o nekakvoj zabuni. Riječ je o pripadnicima elitne 518. bojne ukrajinske vojske. Nađeni su mobiteli sa njihovim snimkama. Tu je i fb stranica onog mlađeg. https://www.facebook.com/profile.php?id=100051537540666Ti širiš fake profile Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Elitni vojnici, po tvojim riječima, sjede u nekakvoj ad hoc iskopini, gledaju u suprotnom smjeru od borbe i smjera nadiranja ruskih vojnika...? Tip ih zaskače, oni mu nešto objašnjavaju... U pravu si, kakvi su im onda obični vojnici kad im je elita takva.... Kakvi su onda rusi ako ih ovi jadovani napuriše nedavno? Još jadniji? DrMag je napisao/la: Eto na sto je svijet spao, amater objasnjava ratniku sta je rat Razgovaramo. Propitivanje je nužno, da koliko toliko razlučimo što se desilo. Svaka nasilna smrt je naš ljudski poraz pred zlom.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 21:05 |
|
|
Ne mozes ti njima objasniti.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 21:14 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: U pravu si, kakvi su im onda obični vojnici kad im je elita takva....
Kakvi su onda rusi ako ih ovi jadovani napuriše nedavno? Još jadniji? Njihova brigada (Bohun) odista je iznadprosječna, ali ne po ratničkom umijeću i profesionalizmu već po opremi i motiviranosti. Nešto kao SS. https://www.bohunbrigade.com
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 21:52 |
|
|
Ovo nije Call of Duty, ovo je Rusija
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 22:51 |
|
|
Svi su oni poginuli bezveze. Ako im i ostane nešto države završit će kao Moldavija, mada vjerujem i puno gore.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 22:52 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 22:55 |
|
|
Malo im za sriću triba (par km zauzetog terena)
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 23:25 |
|
|
Plaćenik...pljuc *** lažljiva.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 sij 2023, 23:53 |
|
|
Ukrajinci imaju problem da im je većini maternji jezik ruski. Kako prepoznati svoga od tuđinca. Citat: Russian fighters in the uniform of the Armed Forces of Ukraine penetrate the headquarters and destroy Ukrainian officers
In one of the new messages, they write that PMC "Wagner" in Ukrainian pixel camouflage with yellow and green armbands penetrated the positions of the 17th tank brigade through holes in the defense and reached the battalion's command post, where they shot officers and soldiers with pistols with silencers.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 sij 2023, 00:08 |
|
|
Mogu i Ukrjainci njima to raditi, imaju iste startne pozicije. Ako prođu da ih ne vide silni dronovi i termalne kamere.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 sij 2023, 00:11 |
|
|
U Soledar ubacili skoro sve vojnike trenirane u UK. Par tjedana obuke nije korisno protiv organizirane armije. Ali pravili su lijepe selfies dok je bilo mirnije u gradu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|