Naslov: Re: Neosobni prijedlozi i mišljenja u vezi foruma
Postano: 25 lip 2022, 21:39
aleksije radicevic je napisao/la:
O, slatka mala seksipilna Moderacijo!
Jeste li razmisljali o odbanisavanju Lapuse?
Valjda je dovoljno robijala.
Ali mislim da ona ne bi pristala da je tek tako odbanisete, i nikome nista. Mislim da biste uz to morali i da joj se izvinite sto ste je uopste banisali. Je l' bi to vama bilo OK?
Slatka, mala, promiskulitetna moderacija nije uvazila misljenje porote, vec je isla po modelu ,,kadija te tuzi, kadija ti sudi,,! Demokratski. Jesam ti ,,falila,, Aleksije?
Postano: 15 srp 2022, 23:24
Draga moderacijo,da vas ovo pismo nađe u zdravlju i veselju.(ovako su se nekada pisala pisma) Želeo bih da vam predložim da napravite novi PDF koji će se zvati Ljubav i Seks. Ja znam da to nije bogougodno(ni jedan Hrvat ne zna šta znači ova reč) ali svi smo mi ionako po samom rođenju grešni tako da i nije neka šteta. Mislim da bi sa tim novim PDFom forum malo živnuo u pozitivnom smislu.
Postano: 10 pro 2022, 23:48
Imam predlog da neko otvori temu o uspesima Srba, Hrvata i Bosnjaka u 2022. Meni je cimanje, lenj sam.
A svako je imao uspehe. Hrvati, uzlazak u Sengen, Svetsko provenstvo, Izborni zakon. Bosnjaci su uspeli da izaberu Komsica. Srbi uspehe beleze u CG, temeljni ugovor i pobeda na lokalnim izborima...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Postano: 10 pro 2022, 23:53
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
Imam predlog da neko otvori temu o uspesima Srba, Hrvata i Bosnjaka u 2022. Meni je cimanje, lenj sam.
A svako je imao uspehe. Hrvati, uzlazak u Sengen, Svetsko provenstvo, Izborni zakon. Bosnjaci su uspeli da izaberu Komsica. Srbi uspehe beleze u CG, temeljni ugovor i pobeda na lokalnim izborima...
Izborni zakon se klati tko babin zub...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Postano: 10 pro 2022, 23:54
Amiđa je napisao/la:
Izborni zakon se klati tko babin zub...
Pa dobro, ako se i srusi, po njemu je skoro pa izabrana nova vlast.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.